Orijinalini görmek için tıklayınız : Emin ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...
aidikurt
13.April.2008, 13:23
Aramıza hoşgeldiniz Sayın Emin!
Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.
Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.
Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.
Katılımcı olmanız dileğiyle.
Sevgiler, saygılar…
RaptorRiders Yönetim.
(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)
Selamlar dostlar
Ben sitenizi kışdan beri takip ediyorum bir ara kapandı sanırım ama Raptor sahibi olmadığım için üye olmamayı yeğlemişdim (gerci hala bir RR sahibi deilim ama inş.:) )hepinize neşeli ve kazasız sürüşler dilerim.RR almak sitiyorum tavsiyeleriniz olursa da seve seve okumak isterim (Ankara)
Selametle kalın .
orkun
16.April.2008, 22:00
aramıza hoş geldin
ankara grubunun toplantılarını takip et en kısa sürede motor sahibi olursun
mastakilla
16.April.2008, 22:04
hoşgeldiniz rr sahibi olsanızda olmasanızda aramızda olmanızdan mutluluk duyarız..
pazar günü los angels cafe (anatolia showland) 12:30 da ankara ekibi olarak buluşuyoruz katılırsanız bizzat tanışmak isteriz.
motor konusunda toplantıda tecrübeli abilerimizden istemediğiniz kadar tavsiye alabilirsiniz..
kıvılcım
16.April.2008, 22:26
aramıza hoş geldiniz
yeşilkapak
16.April.2008, 22:28
Aramıza hoş geldin..
Tayfun
16.April.2008, 23:17
Hoşgeldin dostum..
Emin hoşgeldin aramıza,
Motorunun olmaması sorun değil, bu pazar saat 12,30 Anatolia Gösteri Merkezi Los Angeles Cafe önünde bizleri motorları görürsün.
Seninle meslektaşız, tanışır sohbet ederiz, istersen sana motor bile alırız. Selamlar.
Emin hoşgeldin.. ankara gurubu çok süper.. takıl onlara canın sıkılmaz .. raptorum yok diyede üzülme benim de yok zaten...:(
foreman
17.April.2008, 10:41
raptorum yok diyede üzülme benim de yok zaten...:(
boyle uzuntuye can kurban...:p
arkadasım aramıza hos geldın..
dogru yerdesın...
bilgihan
17.April.2008, 10:56
hoşgeldin arkadaşım
MaRaNtZz
17.April.2008, 19:06
aramıza hoş geldiniz...
kaanka
17.April.2008, 21:08
aramıza hoş geldin...
yenikoylu_ua
17.April.2008, 21:40
Aramıza hoşgeldiniz umarım en kısa zamanda RR ınıza kavuşursunuz
Çok teşkkurler dostlar inş. bu yaz raptor sahibi olurum ilgini içinde ayrıca teşekkurler ozellikle Ankara grubu ile ilrde bol bol buluşmak ve görüşmek dileği ile.
gençer
17.April.2008, 23:17
katıldığınız ilk toplantıdan itibaren içinizdeki motor sevdası hızla ve çığ gibi büyümeye başlayacak ve çok kısa bir sürede sizi motor sahibi yapacak..tahmin değil bizzat yaşanmıştır.
ailemize hoşgeldiniz..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.