PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : keyifci ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

aidikurt
15.April.2008, 14:00
Aramıza hoşgeldiniz Sayın keyifci!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

keyifci
16.April.2008, 10:04
Teşekkür ederim Aidikurt ve diğer motorsever kardeşlerim. Ben aslen Konya-Seydişehirliyim.İlçemde avukatlık yaparken oğlumun sağlık sorunları nedeniyle ve doktor tavsiyesi ile pekçok akrabamın daha önceden yerleşmiş olduğu Alanya'ya 2002 yılında taşındım ve burada da 2005 yılı sonuna kadar avukatlık yaptım.
2005 yılında A-2 ehliyet aldım ve çocukluk ve gençlik yıllarımda kullandığım küçük ve 2 zamanlı motosikletimi saymazsak hep içimde olan motor siklet aşkı depreşti. O zaman için mondial marka bir scooter kullanmakta idim.
Vee sanırım ben bir çılgınım ki; 2005 yılı sonu itibarı ile avukatlığı bırakıp motosiklet mağazası açtım. Eniştem de fizik öğretmenliğinden istifa etti ve birlikte motosiklet satış, servis ve yedek parça işine girdik.
2006 yılında da Regal bayisi de oldum ve ilk motorsikleti kendime aldım. Her fırsat bulduğumda ise motorsikletimle geziyorum. Ama maalesef işimden uzun süreli ayrılamıyorum ve yaptığım yol genelde kısa mesafe oluyor. Ama alanyada ciddi bir regalci kitlesi oluşturduk.30 kadar regal oldu alanyada. Sık sık regal gezisi yapıyoruz burada. Gerçi kısa mesafe az motorsiklet oluyo ama yine de çok hoş bir görüntü oluşturuyor motorlarımız.
Ben motorumu ve doğayı çok severim. Nickimden de anlaşılacağı gibi hayattan zevk almaya çalışan pozitif bir yapım var. (Mangal benim olmazsa olmazlarımdandır.) Ve ilerleyen zamanda sizlerden isteyeceğim en büyük yardım eşim konusunda olacaktır. Motorsiklet sevgisini ona aşılayamadım. Hatta istemiyor motorsiklet kullanmamı. Korkuyor sanırım. Keşke gezilere gelmeye ikna edebilsem çünkü çok güzel ud çalar. En büyük ilgi alanlarımdan birisi de müziktir. Eşim ud dışında telli ve klavyeli pek çok enstruman çalar. Kızım ise keman. Oğlum küçük ama ilgisi çok müziğe.

keyifci
16.April.2008, 10:10
Sanırım lafı fazla uzattım.2 yıldır takip ediyorum forumlardan sizleri ve çok hoş kıskanılası bir bağınız, arkadaşlığınız ve yardımlaşmanız var. Her motorseverin zevkle takip edip faydalandığı bir yer burası. Ben motorumla ilgili pek çok ayrıntıyı buradan öğrendim başta.Ve sizleri de alanya tarafına beklerim. Gezi anlamında çok güzel parkurlar ve harika konaklama alanları var buralarda.

X_FREERIDER_X
16.April.2008, 10:13
Hoşgeldin "keyfiçi" ...:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
http://img528.imageshack.us/img528/3922/867771012fdd65b12042923da5.jpg
Anlaşılan, karşılaştığımızda soframızdan ve muhabbetimizden eksiğimiz olmayacak...

Sadece sen değil tüm ailenin de keyfinize düşkün olduğunuz belli. Muhabbetiniz ve beraberliğiniz hiç bozulmasın...

yenikoylu_ua
16.April.2008, 10:17
Aramıza hoşgeldiniz umarım en kısa sürede yüzyüze tanışma fırsatımız olur.

kaanka
16.April.2008, 10:21
aramıza hoş geldin... keyifciyim demişsin tamyerine geldin valla, burda keyfine düşkün olmayan yok. herkez doğa aşığı ve mangalcı...8) valla benim eşim hayatında bisiklete dahi binmemişti şimdi motorsiklet ehliyeti bile aldı, artık bütün gezilere katılmak istiyor.Ayvalık gezisine ailenle katılma imkanın olursa eminim eşin oradaki ortamı görünce motorada ısınacaktır...

müslüm baba
16.April.2008, 10:26
Kardeşim hoş geldin aramıza,keşke İstanbulda olsaydın,senle arkadaşlık çok keyifli olacağa benziyor, yalnız anlamadığım Alanyada bu kadar regal varken neden biz hiç sitemizde göremedik bu arkadaşları siz bile yeni üye oldunuz hatta regalin alanya bayiliği ve servisi de sizde dediğinize göre, senden yedek parça isteriz diyemi korktun.

bilgihan
16.April.2008, 10:27
Keyifçi arkadaş :) hoşgeldin..

dinyeper
16.April.2008, 10:31
hocam aramıza hoşgeldin.benimde tanıdıklarım var bayağı o tarafta geliyorum yazları Alanyaya .Umarım görüşmek kısmet olur!tekrar hoşgeldin!

carvalho
16.April.2008, 11:22
Hüseyin kardeşim hoşgeldin,,

Samimi yazın için teşekkürler. Seni aramızda görmekten mutlu olacağız. YAlnız ben de 30 regalciye takıldım. Arkadaşlar sitemizden haberdar değil mi acaba? Onları da üye yapalım, büyüyelim değil mi...

Sadece Regal de değil. Çevrenizde tanıdık, RR dostluğuna ortak olabilecek iki teker dostlarına kapımız her zaman açıktır...

keyifci
16.April.2008, 11:37
İyi dilekleriniz ve misafirperverliğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.Evet sanırım üyelik için biraz geciktimmm. Ama ne demişler geç olsun güç olmasınn.Kısa zamanda kaynaşacağımıza eminim ben.Bu kadar harika insanı bir arada bulmuşken de sık sık yazar başınızı ağrıtırım.
,
Müslüm baba adana gezinde bir kurt yeniği yok değil mi
Kaanka kardeşim eşin benimkiyle bi konuşsa mı ne

keyifci
16.April.2008, 11:42
Carvalho arkadaşım 30 regali ben sattım sadece. Burada müşteri portföyüm içinde yabancılar da oldukça fazla. Kimi benim tavsiyemle almış olsa da bir kısmı da yurtdışından, kendi ülkelerinden biliyolardı motorumuzu. Vee memnunlar.Ama maalesef sürekli ülkemizde değiller. Ama pek çok aktiviteye katılacak arkadaşlarımız da var. Ama onların sıkıntısı da turizm. Yani yaz aylarında çok yoğunlar.Boş vakitleri çok az.

nino
16.April.2008, 11:52
keyifçi,hoşgeldin rr ailesine.biz biyerden tanışıyormuyuz? deja vu.......

kaanka
16.April.2008, 12:35
İyi dilekleriniz ve misafirperverliğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.Evet sanırım üyelik için biraz geciktimmm. Ama ne demişler geç olsun güç olmasınn.Kısa zamanda kaynaşacağımıza eminim ben.Bu kadar harika insanı bir arada bulmuşken de sık sık yazar başınızı ağrıtırım.
,
Müslüm baba adana gezinde bir kurt yeniği yok değil mi
Kaanka kardeşim eşin benimkiyle bi konuşsa mı ne

abi inşallah tanışmak ve bizimkileri tanıştırmak nasip olur. sen geziye gelemezsen artık biz biara otarafla geldiğimizde uğrarız yanına...:D

Tayfun
16.April.2008, 12:44
Öncelikle hoş geldiniz ama hemen kızmaya başlıycam peşinden, 2 yıldır takip ettiniz ama tek bir yazı yazmadınız şimdiye kadar, yazın o kadar dolaşıp antalyalara kadar gittim motorla ama varlığınızdan 1 haber olduğumuz için tanışamamış olduk bu vesileyle, esefle kınadım valla sizi :mrgreen:

keyifci
16.April.2008, 12:50
Beklerim kaanka.Bak alanya dan Nino da üye olmuş.birlikte bekleriz sizleri.

keyifci
16.April.2008, 12:53
Tayfun kardeşim özür dilerim haklısın. Mazeretim, bahanem yok. Laf kalabalığı da yapmayacağım. Ama ilk fırsatta affettirmeye çalışacağım kendimi. Siz hele gelin bu taraflara.Politikacıların hep dediği gibi önümüze bakalım biz.

kaanka
16.April.2008, 12:53
abi sen üyeleri arttır otaralarda belki toplu bir gezi düzenler modlar otarafa...

mastakilla
16.April.2008, 13:07
hoşgeldin aramıza 8)

foreman
16.April.2008, 14:06
aramıza hos geldınız....
dogru yerdesnız...
yolunuz da acık olsun bahtınız da....

yeşilkapak
16.April.2008, 16:13
Keyifçi kardeş aramıza hoş geldin ...

keyifci
16.April.2008, 16:37
Arkadaşlar tek tek hepinize teşekkür ederim misafirperverliğiniz için. Yüreğinize sağlık.

kıvılcım
16.April.2008, 21:43
aramıza hoş geldiniz

orkun
16.April.2008, 21:56
aramıza hoş geldiniz
son zamanlarda okuduğum en KEYİFLİ tanışma yazısıydı

tolgahanyilmaz
17.April.2008, 04:55
Selamlar Raptor Riders Ailesi:)
Aranıza Katılmak Çok Güzel...
2008 Motoshow'da CNR'ın Tam Önüne Gelmiştikki Sizin Merasim Geçişinizi Gördüm:)
Öğlen Vaktikyti,Gidiyordunuz Galiba:( Ama Gördüm Motorlar Şahaneydi..Özellikle Klasik Olan Motorlara Baktım:DKullananlar Varmış:)
Klassik Kullanmak Ayrı Bir Güzellik yaws:)Çok Nazlı Birşey:D
Görüşmek Üzere,Yolunuz Daima Açık Olsun...

Aksu
17.April.2008, 09:44
Selamlar Raptor Riders Ailesi:)
Aranıza Katılmak Çok Güzel...
2008 Motoshow'da CNR'ın Tam Önüne Gelmiştikki Sizin Merasim Geçişinizi Gördüm:)
Öğlen Vaktikyti,Gidiyordunuz Galiba:( Ama Gördüm Motorlar Şahaneydi..Özellikle Klasik Olan Motorlara Baktım:DKullananlar Varmış:)
Klassik Kullanmak Ayrı Bir Güzellik yaws:)Çok Nazlı Birşey:D
Görüşmek Üzere,Yolunuz Daima Açık Olsun...

Tolgahan Yılmaz kardeşim öncelikle hoşgeldin.
Bizleri motorlarla geçerken gördüğün güzelliğe ortak olmak için aramıza katılmana memnun olduk. Haftalık toplantılarımıza da bekleriz.

http://www.raptorriders.net/forums/showthread.php?t=2907 adına açılmış olan sayfaya kendini tanıtıcı bilgiler yazarsan şimdilik sanal da olsa diğer arkadaşlarla da tanışma olanağın olacaktır.