PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada kask almamı önerdiğiniz yerler

leventse
15.April.2008, 20:34
başlık yeterınce acıklayıcı oldu sanırım

evet ankara rr tayfası uygun fıyatlı kask markaları ve satın almamı onerecegınız yerlerı beklıyorum yakın zamanda almam lazım kredı kartı ıle satıs yapan yerler tercıh sebebıdır

soyleyeccegınız yerlerı tarıfde edebılırsenız ıyı olur dırek ısımle bulmam zor olur :)

mastakilla
15.April.2008, 21:27
ulus da yıba çarşısı var o çarşıda yamahaya git eğer iyi bişey istiyosan, ama tırt bişeyde olur dersen yine aynı çarşıda çok var..

aslanburclu
15.April.2008, 21:29
başlık yeterınce acıklayıcı oldu sanırım

evet ankara rr tayfası uygun fıyatlı kask markaları ve satın almamı onerecegınız yerlerı beklıyorum yakın zamanda almam lazım kredı kartı ıle satıs yapan yerler tercıh sebebıdır

soyleyeccegınız yerlerı tarıfde edebılırsenız ıyı olur dırek ısımle bulmam zor olur :)

ankara toplantılarına katılınız .

arkadaşlara danışınız

sitemize ve site üyesi arkadaşalarımıza istanbuldan adres teslimi yapan bazı firmalar var .

örnek aksu başkan

istanbuldan k.kartına taksitle çok güzel çeneden açılan ve çift vizör çok kaliteli ve marka kasklar aldık

hadi kardeşim saldır aksu başkana ha olmadı al elindeki kaskı :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:8)8)8)8)8)8)8)8)

orkun
15.April.2008, 21:44
ben de çeneden açılan ve çift vizör Caberg var çok memnunum
yazın motora binicem diyorsan siyah özellikle mat siyah alma derim

mastakilla
15.April.2008, 21:46

bende gittim mat siyah aldım güzel duruyo diye kesin pişcem bu sene ozaman..:(

orkun
15.April.2008, 21:55
ben de aynı hatayı yapmıştım da ondan öyle yazdım
boşver sağlık olsun sıcak mıcak takarken havalı oluyor :) :)

leventse
15.April.2008, 22:20
ankara toplantılarına katılınız .

arkadaşlara danışınız

sitemize ve site üyesi arkadaşalarımıza istanbuldan adres teslimi yapan bazı firmalar var .

örnek aksu başkan

istanbuldan k.kartına taksitle çok güzel çeneden açılan ve çift vizör çok kaliteli ve marka kasklar aldık

hadi kardeşim saldır aksu başkana ha olmadı al elindeki kaskı :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:8)8)8)8)8)8)8)8)

toplantılara katılıyorum zaten aksu abıyı de bılıyorum komutanım :)

ama bu hafta ıcı alacagımdan dolayı toplantıda sorabılecegım bı durum degıl su anda :)

o nedenle buradan sorudm

sımdılık cok abartı fıyatı olan bısey degıl ıdare edecek bısey lazım

Aksu
15.April.2008, 22:56
Levent gelseydin fuara hesaplı malzemeler alırdın ama artık kısmet. Sen Ulus dan (şimdi ulus demek de suç ama) hani şu Atatürk atın üstünde heykel olan bölge var ya ordan az ileride Yıba çarşısı var kime sorsan tarif eder oradan istediğini bulabilir ve alabilirsin. Sıkı pazarlık et ve karta taksit yaptırt.

leventse
15.April.2008, 23:39
gelmeyı cok ıstedım abi biliyorsun ama olmadı iste sınavlar ızın vermedı dedıgın yere bır bakıyım

dinyeper
16.April.2008, 01:38
la bu ne!!!hem sattı bizi fuara gelmedi şimdi de kask ara yana yana cevat kelle!!!

Leventcim şaka bi tarafa yaşar komutanın katkılarıyla çok hesaplı ve güzel kasklar aldık fuardan!sen en iyisi bi yıba yap bakalım!!!

altug
16.April.2008, 10:54
la bu ne!!!hem sattı bizi fuara gelmedi şimdi de kask ara yana yana cevat kelle!!!

Leventcim şaka bi tarafa yaşar komutanın katkılarıyla çok hesaplı ve güzel kasklar aldık fuardan!sen en iyisi bi yıba yap bakalım!!!

bak hele faytoncuya , fırça atmaya bile başlamış........

leventse
16.April.2008, 13:51
Oktay abi gelmek icn elimden geleni yaptim ama olmadi biliyorsun malesef heran bi odev veya sinavla karsi karsiya kalabiliyoruz ben yine de gelebilmek icin uyumadan ders calistim ama yetismedi malesef :(

dinyeper
16.April.2008, 14:15
bak hele faytoncuya , fırça atmaya bile başlamış........

atacam tabide bak adam nasibini almışki cevap yazıyo.ama sen teeeeee.....

dinyeper
16.April.2008, 14:15
Oktay abi gelmek icn elimden geleni yaptim ama olmadi biliyorsun malesef heran bi odev veya sinavla karsi karsiya kalabiliyoruz ben yine de gelebilmek icin uyumadan ders calistim ama yetismedi malesef :(

canın saolsun cevat kelle sen okulu hallet gerisi kolay...

Tayfun
16.April.2008, 15:00

Kaskların dışını yazın aliminyum folyo ile kaplayın, serin serin gidersiniz valla :p