PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : raci ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

aidikurt
16.April.2008, 00:40
Aramıza hoşgeldiniz Sayın raci!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

raci
16.April.2008, 00:52
Teşekkür ederim. Yaşım gereği çok aktif olabileceğimi sanmıyorum , yine de size uymaya çalışırım ama sizinle birlikte keyifli zamanlar geçirmek için önce bir motor almam gerek :)) Bu konudaki yardımlarınızı da bekleyerek kısa bir tanıtım yapayım. İstanbul Maçka da yım işim emlak, tüm grup üyelerine ve yöneticilerine selamlarla

foreman
16.April.2008, 01:00
aramıza hos geldınız...
motorunuzun olmadıgını soylemıssınız...
hıc onemlı degıl.bı sıte sıze en kısa surede bır tane ayarlar...
'''yaşım''' demıssınız onemlı olan sızın hıssettıgınız.sıtemızde sızın yaş akranınız bır haylı fazla...
burada yabancılık cekmezsınız...
dogru yerdesınız.
yolunuzda bahtınızda acık olsun....

raci
16.April.2008, 01:15
Nazik mesajınıza teşekkürler... Ayrıca sitenizdeki Doğan arkadaşa teşekkür etmek isterim çünkü onun sayesinde bu sitenin varlığını öğrenip sizlere merhaba diyebildim...Gerçekten motor konusunda yardıma ihtiyacım var . Modeller arasındaki farkları da bilmiyorum. Özelliklle sizlerin yani bilenlerin yönlendirmesi önemli... Sitenin bir an önce bana motor ayarlaması dileği ile...Akranlarımın olmasına sevindim... Hem sitedeki hem de ülkemdeki herkesin yolu da bahtı da açık olsun ...

carvalho
16.April.2008, 09:18
Hoşgeldin Raci ağabey. Motorunuzun olmaması önemli değil, haftalık buluşmalarımıza yahut gezilerimize istediğin zaman katılabilirsin.

Sevgi ve saygılarımla,,,

kaanka
16.April.2008, 09:24
abi aramıza hoş geldin... umarım enkısa zamanda istediğin motorun sahibi olursun,...

bozkurt
16.April.2008, 09:26
Raci kardeşim hoşgeldin aramıza.Umarım memnun olursun.Yaş konusunda da ayıp etmişsin.Ne var yaşında?Daha yeni başlıyorum de.Umarım en kısa zamanında motoruna kavuşursun.Sağlıcakla kal.

müslüm baba
16.April.2008, 10:08
Raci kardeşim hoşgeldin sen daha 28 yaşındasın yoksa ne işin var burada, öncelikle sana bir motor ayarlayalım ama bu işteki tecrübeni yani geçmişini anlat, nerden başlayacağına karar verelim yoksa motor çok, her çeşidinden bulabiliriz sana.Birde kaç para ayırabileceksin bu motor alım işine.

yenikoylu_ua
16.April.2008, 10:24
Raci dede armıza hoşgeldin yaşını dert etme bizim sitenin en aktifleri Müslüm dede Aksu dede Kino baba Yaşar dede yani 45 üstü inan nasıl bu kadar aktif olduğunu sen bile anlayamayacaksın her şey öyle güzel akıp gidecekki bi bakmışşın toplantı kaçırmayan bir üye olmuşsun:D

bilgihan
16.April.2008, 10:30
Raci Bey selamlar..hoşgeldiniz..

keyifci
16.April.2008, 11:53
Raci Bey hoş geldiniz. Önemli olan motor sevgisi, yaşama sevinci. Anladığım kadarıyla bu ikisi de sizde var. Eee o zaman sorun YOKK.
.

alex
16.April.2008, 12:05
Selam RACİ abi motor cok sen yeterki bütceden haber ver...3000 - 4200 ytl arası motor cok var...temizinden helelinden alırız sana...8)

Tayfun
16.April.2008, 13:07
Hoş geldin raci abi ;)

mastakilla
16.April.2008, 13:16
ne varsa dedelerimizde var :D hoşgeldin aramıza..

ankara uzak demezsen aksu abinin motoru var bi görüş istersen..

kıvılcım
16.April.2008, 14:37
aramıza hoş geldiniz inşallah en kısa zamanda motorunuza kavuşursunuz inanın yaşın hiç önemi yok zaten bu motoru alınca 10 yaş otomatikman indirime gidiyorsunuz

yeşilkapak
16.April.2008, 16:05
Raci abi aramıza hoş geldin ...