Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabrım taştı, Denizli'ye gidiyorum
Mr.Quanta
17.April.2008, 16:05
arkadaslar;
hasarlı parça listesine eksperin 14 nisan pazartesi günü "OK" vermesiyle Sarıkayalar'la irtibata geçip,lazım olan parçaların resmi fiyat listesini istedim. faksı gönderdiğimiz gün cevap vermediler. ertesi gün rica minnet, biraz da güzel kardeşim, canım kardeşim'li telefon görüşmelerinden sonra faksı gönderdiler. beynimden vurulmuşa döndüm arkadaşlar listeyi görünce.
03.04.2008 kaza günü arayıp sorduğumda;
yakıt tankı 150 lira
ön çamurluk 47.5 lira
öndeki marka levhası 7.5 lirayken geçen gelen faksta aynı liste şu sekildeydi:
yakıt tankı 250
ön çamurluk 80
marka levhası 25 lira.
aradım, neden fiyat yükselttiniz, nie böyle yapıosunuz canım kardeşim dedim. fiyatlar arttı (10 günde %100, hmmm), yan yattı çamura battı, yeter dedim. yedek parçadan sorumlu cihan bey'i aradım cebinden, arkadaşları açtı, bi daha aradım cevap vermedi, resmen telefonlarıma cıkmadı. çarşamba günü tekrar aradım, yine ulasamadım, mesaj gönderdim, geri dönmedi. sonunda bugün ulaşabildim. konuştuk, hatasını kabul etti.
şişirilmiş listede yer alan 6 kalem malın toplam fiyatı 655 lirayken, düzeltilmiş listede 365 lira. 290 lira bir indirim söz konusu.(güya indirim tabi)
yalnız hesaba havale yapıp, kargo dertleriyle uğrasamıcam ben bunların. yanlış parcalar gelir, çizik gelir, çürük gelir, kesin yanlış bişeyler olur yani. o yüzden efendi gibi gidiyorum arkadaşlar denizli'ye. elden teslim alıp, yine efendi gibi dönücem ankara'ya.
bunları yazmamın sebebi de, bi nebze de olsa sinirimi yatıştırmak ve kamuoyuna; Sarıkayalar'ın ne kadar ciddiyetsiz, ticaret ahlak ve hukukundan uzak bir şirket olduğunu duyurmaktır.
zaman ayırıp okuyan herkese teşekkür ederim.
dinyeper
17.April.2008, 16:14
Buarkcım senin yazdığın bu yazıyla ilgili site içinde o kadar çok yazı var ki!Gerçi başına gelmeyen bilemezde hakkaten çok ca sıkıcı bi durum!Ben derim ki
Madem Sarıkayar ,ile ilgili herkesin şikayeti var;hep beraber denizliye gidelim.Yani tüm raptorriders grubu!Geleneksel buluşma öncesi yada sonrası modların vereceği karara göre böle bi ziyaret gerçekleştirelim.Eminim bu kalabalık ziyaret basına da yansıyacaktır.Benim önerim sadece!!
foreman
17.April.2008, 16:15
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
soyle el bırlıgı ıle aynı anda herkez bı kınama faksı cekse nasıl olur....
sen bı fax numarası bul...
adamın adı sanı felan...
vallahı ılk ben gonderıcem...
(bırde söyle ahlak kuralları cercevesınde olan ama adamada tokat gıbı yapısan bır metın hazırlarsan daha etkılı olur...
en azından kac kısı oldugumuzu bılırler.)
burakcım sanada tekrar gecmıs olsun...
sonuctan bızlerı de haberdar et....
kaldera
17.April.2008, 16:22
bendede geçen sene regal vardı..öküzün biri ön çamurluğumu kırmıştı.
yenisini denizliden getirtmiş kdv dahil 50 - 55 ytl gibi bişeydi sanırım.
ama döviz kurunu geçen yıla oranlarsak yine yüksek gibi..
kurumsal olamamışlar ,satış sonrası hizmetlerin ne olduğundan hala haberleri yok..
Birde İstanbul da Emre Ltd. Şti. me sorsaydın ya en azından İstanbul da arkadaşlar yollanacak parçalara bakarlar ve sağlamlığını gözleriyle görürler, ertesi günde kargodan alırsın.
bilgihan
17.April.2008, 16:48
arkadaslar;
hasarlı parça listesine eksperin 14 nisan pazartesi günü "OK" vermesiyle Sarıkayalar'la irtibata geçip,lazım olan parçaların resmi fiyat listesini istedim. faksı gönderdiğimiz gün cevap vermediler. ertesi gün rica minnet, biraz da güzel kardeşim, canım kardeşim'li telefon görüşmelerinden sonra faksı gönderdiler. beynimden vurulmuşa döndüm arkadaşlar listeyi görünce.
03.04.2008 kaza günü arayıp sorduğumda;
yakıt tankı 150 lira
ön çamurluk 47.5 lira
öndeki marka levhası 7.5 lirayken geçen gelen faksta aynı liste şu sekildeydi:
yakıt tankı 250
ön çamurluk 80
marka levhası 25 lira.
aradım, neden fiyat yükselttiniz, nie böyle yapıosunuz canım kardeşim dedim. fiyatlar arttı (10 günde %100, hmmm), yan yattı çamura battı, yeter dedim. yedek parçadan sorumlu cihan bey'i aradım cebinden, arkadaşları açtı, bi daha aradım cevap vermedi, resmen telefonlarıma cıkmadı. çarşamba günü tekrar aradım, yine ulasamadım, mesaj gönderdim, geri dönmedi. sonunda bugün ulaşabildim. konuştuk, hatasını kabul etti.
şişirilmiş listede yer alan 6 kalem malın toplam fiyatı 655 lirayken, düzeltilmiş listede 365 lira. 290 lira bir indirim söz konusu.(güya indirim tabi)
yalnız hesaba havale yapıp, kargo dertleriyle uğrasamıcam ben bunların. yanlış parcalar gelir, çizik gelir, çürük gelir, kesin yanlış bişeyler olur yani. o yüzden efendi gibi gidiyorum arkadaşlar denizli'ye. elden teslim alıp, yine efendi gibi dönücem ankara'ya.
bunları yazmamın sebebi de, bi nebze de olsa sinirimi yatıştırmak ve kamuoyuna; Sarıkayalar'ın ne kadar ciddiyetsiz, ticaret ahlak ve hukukundan uzak bir şirket olduğunu duyurmaktır.
zaman ayırıp okuyan herkese teşekkür ederim.
Arkadaş durum üzücü...mutlaka bir tepki verilmesi lazım..hepimizin başına gelebilir..
Az evel Emre Ltd /istanbul u aradım..bu parçalara verdikleri fiyat (250cc için)
Yakıt Tankı : 280 YTL
Ön çamurluk : 85 YTL
Marka Levhası : 25-30 YTL (KDV dahil fiyatlar)
dinyeper
17.April.2008, 17:01
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
soyle el bırlıgı ıle aynı anda herkez bı kınama faksı cekse nasıl olur....
sen bı fax numarası bul...
adamın adı sanı felan...
vallahı ılk ben gonderıcem...
(bırde söyle ahlak kuralları cercevesınde olan ama adamada tokat gıbı yapısan bır metın hazırlarsan daha etkılı olur...
en azından kac kısı oldugumuzu bılırler.)
burakcım sanada tekrar gecmıs olsun...
sonuctan bızlerı de haberdar et....
kardeş ben faxla maillle pek faydalı olacağını sanmıyorum.çünkü ayda bir sitede böle bi topik açılıyo.o yüzde nbasıp gitmek lazım!!!
beykozlu
17.April.2008, 17:28
Bence bu işin tek çözümü bakanlığa şikayet edeceksin,yada bende madurlardan biri olarak avukat tutup bunları mahkemeye vereceksin.
dinyeper
17.April.2008, 17:34
arkadaşlar bişiler yapalım ama yani en azından foreman ın dediği gibi herkes bi fax atsın.ama duyarsız kalmayalım!
alper_tim
17.April.2008, 17:41
emre ltd. fiyatları gayet güzel abartıyor walla:evil:
sarıkayaların yaptığı bu olay ne ilk nede son olucak kanısındayım yazıklar olsun
bi markanın arkasında duramadılar ki bi tonda motor satıldı ve sayemizde satılmayada dewam etti
ama bu gidişli çok sevdiğimiz motorlarımıza veda edicez gibi:-1:
alper_tim
17.April.2008, 17:42
bir yazı hazırlansın fax çekelim arkadaşlar haydi ağzı iyi laf yapan kim var
matemmatik
17.April.2008, 17:45
Madem Sarıkayar ,ile ilgili herkesin şikayeti var;hep beraber denizliye gidelim.Yani tüm raptorriders grubu!Geleneksel buluşma öncesi yada sonrası modların vereceği karara göre böle bi ziyaret gerçekleştirelim.Eminim bu kalabalık ziyaret basına da yansıyacaktır.Benim önerim sadece!!
Bana uyar, bence de gidelim. Baskın basanındır...
Kisstanbul
17.April.2008, 17:53
Bende bu yazılanları okudukça acaba diyorum 250 cc'lik bir makineyle değiştirmesem mi?
Çünkü ufak bir para sıkıntım var atlatırsam bende yeni aldığım 150 cc RR scooterı 250 bir makineyle değiştirecektim. Ama ne zaman RR hakkında böyle yazılar okusam aklımda hep acaba diyorum.
Kendimide biliyorum uğursuz bir insan olduğum için başımada gelir böyle durumlar.
Neyse bu konuda birde www.sikayetvar.com (http://www.sikayetvar.com) u deneyin derim etkili bir sitedir.
tabii kurumsal şirktlerde çok işe yarıyor...
Aslında bir şikayet var sarıkayalar için ama cevaplanmamış gibi..
http://sikayetvar.com/svf-sikayet-full--5591--0-2-280470-.html
dağcı
17.April.2008, 18:02
her türlü tepkide ben de katılırım...
bugün senin başına gelen yarın benim de başıma gelebilir.
o yüzden katılımın çok olması gerekli ki etkili olsun...
foreman
17.April.2008, 18:10
gecen hyusung un fan culup sıtesınde boyle bır protesto olayını okumustum...
herkez motorunun sasi numarası adı soyadı ve meıl adreslerı nın bulundugu yazılı bı meıli toplu olarak atmıslar...
haa nekadar etkılı olur bılınmez.ama en azından ''' ben ugrastım''' dıyebılmelıyız...
aynı anda 500 meılın gıttıgını düsünun...
dinyeper
17.April.2008, 18:26
gecen hyusung un fan culup sıtesınde boyle bır protesto olayını okumustum...
herkez motorunun sasi numarası adı soyadı ve meıl adreslerı nın bulundugu yazılı bı meıli toplu olarak atmıslar...
haa nekadar etkılı olur bılınmez.ama en azından ''' ben ugrastım''' dıyebılmelıyız...
aynı anda 500 meılın gıttıgını düsünun...
abi bence bu fikirde çok sağlam!
matemmatik
17.April.2008, 19:07
Ben yine de gidelim derim. Ayvalık ile Denizli arası çokmu uzak? Bir arkadaşımızın imzasında yazdığı gibi; Yol yapalım yol... Bence bu sayede sesimizi daha iyi duyurabiliriz...
foreman
17.April.2008, 19:26
yol yapmak sorun degıl...
gıdıpte muhatap bulamamak ıcımızde yeşertmeye calıstıgımız motorculuk aşkına zarar verebılır...hepımızı motorlarımızdan sogutur..
hem bu kanunen de uygun olmayabılır...nıtekım protesto edecegız.topluca fabrıkanın onunde durup sorunu cozemeyız...ne bız ıcerı gırebılırız nede onlar dısarı cıkar...
oradakı adamların da ellerınde kocaman bı cıcekle bızı bekleyecegını ummakta polyanacılıktan oteye gıtmez...:(
matemmatik
17.April.2008, 19:36
Bende biz sizi protesto etmeye geliyoruz diye önceden haber edelim demiyorum. Önceden bir kişi telefon açıp biz Ayvalığa bir gezi düzenledik, bu arada fabrikayıda görmek istiyoruz der, hazır gitmişken de hele şu yetkili arkadaşı bir çağırın onunla ufak bir meselemiz vardı deriz :D
promote
17.April.2008, 19:39
abartmışlar fiatları ne gibi birşey yapacaksanız arkanızdayım
Tayfun
17.April.2008, 20:09
Sarıkayalar kendini batırmaya çalışan bir şirkettir, sarıkayalar firması bilsem dünyanın en sağlam motorunu getirecekler kesinlikle almam arkadaşlar, SARI KAYALAR = YÜZÜ KARALAR...
arkadaşlar duyduğum kadarıyla şirket zor durumdaymış ve zor durumda olan birisi önce kendini düşünür....
siz istediğiniz kadar mail atın ama adamlar piyasaya sattıkları motorların parasını alabiliyolarmı bakalım...bi de bu yönden bakın olaya...
şu anda ekonomik bi kriz var .. belkide son yılların en kötü günleri yaşanıyo ama kimseden ses seda çıkmıyo ne hikmetse...
şimdi gelelim sarıkayaların işine bu firma oldum olası böyle çalışıyor...
ister gidin ister mail atın hiç bişeyi değiştiremeyeceksiniz...
ancak mahkeme açarsanız etkili olur . bu konularla ilgili tüketici mahkemeleri var.. onlara başvurun ...gereksiz yere şov yapmanın kimseye faydası olmaz....
Tayfun
17.April.2008, 20:53
arkadaşlar duyduğum kadarıyla şirket zor durumdaymış ve zor durumda olan birisi önce kendini düşünür....
siz istediğiniz kadar mail atın ama adamlar piyasaya sattıkları motorların parasını alabiliyolarmı bakalım...bi de bu yönden bakın olaya...
şu anda ekonomik bi kriz var .. belkide son yılların en kötü günleri yaşanıyo ama kimseden ses seda çıkmıyo ne hikmetse...
ancak mahkeme açarsanız etkili olur . bu konularla ilgili tüketici mahkemeleri var.. onlara başvurun ...gereksiz yere şov yapmanın kimseye faydası olmaz....
Sarıkayalar niye parasını almıyoki okanım, 2 milyarlık motoru 5 milyara satıyorlar ve motoru alan herkes ya peşin para aldı yada banka kredisiyle, yani paralar kasalarına cash girdi, çünki sarıkayaların finansmanı yok ve taksit işine girmiyor, servis ve bayi motoru peşin fiyatına satıyor sarıkayalarda moturunun parasını alıyor. Şirket batıyorsa allahın sopası yok derim ben, insanları aldatır kazıklarlarsa olacağı budur ve kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
RızaHoşgör
17.April.2008, 23:07
yakalım canlarını abicim.yakalım.bizi yakmaya kalkanı bizde yakalım.sonuna kadar agresifim.sonuna kadar arkasındayım.yeterki zamansız oldugum şu günlerde bir kıvılcım çakın.siz sonrasında görün yangını
deep-impact
17.April.2008, 23:16
Arkadaşım bundan tam bir sene önce motorumla kaza yapıp ön çamurluğu kırmıştım ve tam 80 ytl verip yenisini aldım denizli fabrikadan bilgin olması açısından geçmiş olsun.
matemmatik
18.April.2008, 01:20
Yaw arkadaşlar hani ben yol yapalım Denizli ye gidelim falan diyorum ya... Bakın peşinen söylüyorum Çin e gidelim diyen olursa ben yokum ha...
gitarist murat
18.April.2008, 02:13
hakikaten bu adreste aynen bir şikayet var..adamların cıvıklığı tescilli..
http://sikayetvar.com/svf-sikayet-full--5591--0-2-280470-.html
geçen sene asya motorda benim başıma aynısı geldi.. nerdeyse fırça atacaktı soytarının biri ..
valla bu kadar keyifli alıpta parça diyede yatarsa kapının önünde gerçekten yazık yani..
çünki bu motoru satan tüm bayiler için söylüyorum parça sıkıntısı yok diye bas bas bağırıyorlar ama anlaşılan gerçek değil..
beykozlu
18.April.2008, 09:32
Arkadaşlar,
bu iş maille filan olmaz diyorum.İçimizde yokmu avukat olan veya avukat yakını olan açalım dava bitsin bu iş.Benim halen egzost alıcağım var bu adamlardan.Yeter bu terbiyesizlikleri.Tüm madurlar alır alcaklarını davadan sonra.Çünkü biz haklıyız
getto
18.April.2008, 10:43
bişeyler yapmak lazım arkadaşın başına gelenler bizimde gelebilir, böle ahlak kurallarına uymayan sadece satmak için ticaret yapanlara tepkimizi göstermezsek başımıza çıkarlar ..ne gerekiyorsa hazırım
kıvılcım
18.April.2008, 11:05
Arkadaşlar,
bu iş maille filan olmaz diyorum.İçimizde yokmu avukat olan veya avukat yakını olan açalım dava bitsin bu iş.Benim halen egzost alıcağım var bu adamlardan.Yeter bu terbiyesizlikleri.Tüm madurlar alır alcaklarını davadan sonra.Çünkü biz haklıyız
arkadaşlar burda bunun gibi bir sürü mesaj var ama bir degişme oldumu yok bence bizim yapacagımız bir şey kalıyor sarıkayalar ve emre lmt bunların ittalatcı olduğuna göre mutlaka fiyat listesi oluşturma zorunlulugu var ve bu şirketlerin bu parçalarını biz kulanmak zorundayız diye öpülmenin bir anlamıda yok onların bu motorları getirdikten sonra 10 yıl parça temin etme zorunlulugu var en az bizim aramızda mutlaka avukat olan arkadaşlarımız vardır en iyi önerinin onlardan gelmesini bekliyorum benim nacizene fikrim toplu olarak motorlarımızın şase numaraları ve ruhsatlarınla birlikte bir dilekçe hazırlıyalım mahkemeye ve bakanlıga ulaştıralım bence son nokta budur biz hakımızı aramazsak bunlar bizi sırayla öpecektir ilginç olan bu motor parçaların 10 dolara yurtdışında olan parçanın fiyatı bize 90 dolalar olarak yansıtılmasıdır arkadaşlar isterseniz rr dışardaki fiyetlerini bir inceleyin bunlar her şeyi devlete atıyor vergiler çok diye alakası yok ön camurluk fiyatını yurtdışından örnek vermek istiyorum 11,80 dolar ordaki satış fiyatı yani onlarda kazancını koymuş şekilli şimdi bu çamurlugun türkiyedeki fiyatı 60 dolar bunun vergiyle ne alakası var resmen öpülme hepimizin mutlaka bir şekilde parçaya ihtiyacımız olacak hepimize iş düşüyor ama adminin ve modların büyük ilgileri gerekiyor saygılar
promote
18.April.2008, 11:35
ben bu fiat işine birinci elden şahidim bu yaz çinde 1 dolara satılan bir şeyin burda 50 usd e satıldığını gördüm insaf yani , bu marja rağmen iflas ediyorlarsa kendi hatalarıdır o motor çinden 600 dolara çıkıyor burda 4000 ın az altına satılıyor ....
bu yazda gidebilsem çine ordan millete bir babalık yapardım ama malesef.............
Mr.Quanta
18.April.2008, 12:04
Arkadaşım bundan tam bir sene önce motorumla kaza yapıp ön çamurluğu kırmıştım ve tam 80 ytl verip yenisini aldım denizli fabrikadan bilgin olması açısından geçmiş olsun.
abi benim için 80-90 lira olması problem deil.
ilk başta 47.5 deyip sonra telefonda münakaşa ettik diye kendi inisiyatifini kullanarak, al sana! benimle kavga edersin haa hınzır seniiii diyerek fiyatları yükseltmek ne demek ya. ne sanıyosun yani sen kendini. bak gelirim kardeşim oraya diyorum, gel abi benim herkese kapım açık deyip birader edebiyatı yapıyo bana.
ben kafama koydum ya. bugün olmaz yarın olur, öbürsü gün olur, yüzyüze konuşmaya gidicem.
müslüm baba
18.April.2008, 12:38
ARKADAŞLAR HİÇ KIÇINIZI YIRTMAYIN
Benim kadar bunlarla uğraşan olmamıştır kazandığım sadece benden korkmaları oldu o kadar, 2006 yılında ben Denizliye gittim yine buna benzer bir olay yüzünden, herkes sitede gidelim hesaplarını görelim yaptıkları ne demekmiş gösterelim onlara dendi bende tamam hadi gidelim dedim ve sadece ben gittim:p. Eğer toplu halde en az 50 motor gidilipte Sarıkayalın önünde bir eylem gösteri yapılırsa medya sayesinde ses getirebilir ama hani nerde kim gidecek herkeste kuru gürültü var başka bişey yok.
Şimdi size şunu söyleyeyim bu insanlar aslında tekstilcidir ve çokta güçlülerdir,öyle kolay kolay iflas etmezler ama sistemi bilmediklerinden motosiklet işinden zarar ettiler ve şu an bu işi bıraktılar sadece ellerindeki parçaları tüketmeye çalışıyorlar, bu demek değildirki sattıkları motorların arkasında durmayacaklar duracaklar tabii. Yasaya göre en az 10 sene yedek parça temini yapmak zorundalar ama burası Türkiye parası olana demokrasi var, parası olana adalet var, sen kıçı kırık bir motosiklet kullanıcısın mahkemeye de versen kıçını da yırtsan yasalar onlara çalışır sana değil, haaa sineyemi çekelim hayır burunlarından getirelim, çevrelerine onları rezil edelim yapalım ama kimle sizlemi size hadi gidiyoruz Denizliye desem 50 tane mazeret uydurup gelmezsiniz yine Müslüm Baba tek başına gider çayını içer döner.
Şimdi çuvaldız meselesine gelelim, Sarıkayaları biz bu hale getirdik nasılmı? ben gözlerimle şahit oldum, adam patlayan far ampulünü garantiden değiştirmek için Katrancının altını üstüne getirdi, yine gözlerimle şahit oldum adam düşmüş elciği kırmış getirmiş bu kırıldı garantiden değiştir, yine şahitim adam susuz 3000 km yol yapmış bakmamış suyuna alttan hortum çıkmış, gelmiş garantiden motor yapın, bunlar o kadar çoğaltılabilirki, ben sadece 100 ün üzerinde akü gördüm garantiden geri yollanmış bozuk diye içlerinde gram su yok, suyunu koydunmu canavar gibi çalışıyor, arkadaşlar Sarıkayaları eğitimsiz ustalar ve bizler bu duruma getirdik.
Evet diyeceksinizki yaw ustaları eğitselerdi, her parçayı garantiden değiştirmeselerdi, benim birebir şahit olduğum o kadar çok yolsuzluk olduki Sarıkayalar bir sene hiçbirine ses çıkarmadı servislere güvendi ve sonuç ortada suistimal, benim bildiğim o kadar çok servis varki senin ruhsat bilgilerinle Sarıkayalardan garanti kapsamında parça istediler bunun en son örneği ekzos meselesidir bilen bilir, bir servis garantiden gelen 20 ye yakın ekzosu sattı, bu yolsuzluklara kim dayanabilir, o yüzden kimse özellikle yeni regal alanlar kullanım hatalarından dolayı meydana gelen arızalarda bayilere yüklenmesin, eğer benim aküm, debriyejim ,arka fren balatam ve daha bir çok hayati parçam 28 bin Km dayandıysa ve dahada dayanacaksa ben derimki arızaların bir çoğu kullanıcı hatasıdır. Yüklenmeyin bu insanlara sadece bize uygun fiyatta yedek parça temin etsinler bir koruma demirine 180 YTL istemesinler geliş fiyatı 1,5 dolardır ayıp.
Son olarak buradan tüm TÜRKİYEDEKİ regal kullanıcılarına sesleniyorum hiç gecikmeden önümüzdeki hafta sonu yani 26-27 NİSANDA DENİZLİDE BULUŞALIM varmısınız.
Mr.Quanta
18.April.2008, 13:17
ilgilenen herkese çok ama çok teşekkür ederim. haftaya denizlide buluşmak üzere. inşallah karsımızda muhatap bulabiliriz.
müslüm baba
18.April.2008, 13:20
ilgilenen herkese çok ama çok teşekkür ederim. haftaya denizlide buluşmak üzere. inşallah karsımızda muhatap bulabiliriz.
ADMİNLERE BURADAN ÇAĞRI HEMEN AÇIN BİR TOPİK DÜZENLEYELİM SARIKAYALARI PRETOSTO GEZİSİ, YAPALIM PANKARTLAR GİDELİM. HERKES MOTORUNA BAYRAK TAKSIN. ORADAKİ ŞEHİTLİĞİDE GEZELİM.
Dedem çoştu yine....:cheesy:
Allah gazabından korusun...
Diagnosticfrog
18.April.2008, 14:54
ehliyeti almış olsam en önden ben giderim
müslüm baba
18.April.2008, 15:05
Dedem çoştu yine....:cheesy:
Allah gazabından korusun...
Denizliye giderken Samsuna da uğrayıp senide ziyaret ederiz bak kızdırma.:p
RızaHoşgör
18.April.2008, 15:06
sitede kayıtlı 700 üzerinde üye var.eger 50 katılımcı sayısını bulursak ben 51. olarak geliyorum.gerekirse belediyeden ceza yemeyi göze alarak
innocentbystander
18.April.2008, 15:08
Buyrun gelin Müslüm Baba. Denizli'de Barış'la ben karşılarız sizi. Yalnız adamların fabrikasının önünde eylem yapmak amaca yönelik olsa da biraz yasadışı gibi göründü bana. Nebliym adamlar polisi arayip 'fabrikamizi motosikletli serseriler bastı' diye polis molis cagirmasin. Zopa yemeyelim bi de. Hadi biz genciz de siz bizden de gencsiniz :cheesy:
RızaHoşgör
18.April.2008, 15:12
Buyrun gelin Müslüm Baba. Denizli'de Barış'la ben karşılarız sizi. Yalnız adamların fabrikasının önünde eylem yapmak amaca yönelik olsa da biraz yasadışı gibi göründü bana. Nebliym adamlar polisi arayip 'fabrikamizi motosikletli serseriler bastı' diye polis molis cagirmasin. Zopa yemeyelim bi de. Hadi biz genciz de siz bizden de gencsiniz :cheesy:
keşke polis çagırmak gibi bir ahmaklık yapsalarda boyalı basında polislerin peşinden gelse.bizde amacımıza ulaşsak
carvalho
18.April.2008, 15:19
Gezi planınızı detaylı olarak bana özelden atarsanız gezi topiği açarım ben.
RızaHoşgör
18.April.2008, 15:21
Gezi planınızı detaylı olarak bana özelden atarsanız gezi topiği açarım ben.
müslüm baba top sende. 51. olarak beni yazın
müslüm baba
18.April.2008, 15:29
Kardeşim biz dayağa hem alışkınız hemde dayanıklıyız sen merak etme ama buna eylem denmez aslında bu bir uyarı ve gösteri niteliğinde hem tatil günü olacağından sorun çıkmaz sen merak etme.
Bu arada sen bize Denizliden çadır kurabileceğimiz ve konaklayabileceğimiz bi yerler araştırsan geldiğimizde bir gece yatalım ertesi günü yola çıkalım.
Tayfun
18.April.2008, 15:35
Valla 50 değil 30 motor bile çıkmaz müslüm baba, gene millet sineye çeker oturur höt üstü.
Beni Liste Başı Yazın
1- Tayfun
müslüm baba
18.April.2008, 16:01
Valla 50 değil 30 motor bile çıkmaz müslüm baba, gene millet sineye çeker oturur höt üstü.
Beni Liste Başı Yazın
1- Tayfun
Şimdi yine startı vereceğiz millet klavye başında geleceğim asacağım keseceğim diyecek, buluşma yerine gittiğimde bir bakacağım birtek ben varım,erkekliğe mok sürmeyecek yine düşeceğim tek başıma yola Denizliye gidp döneceğim.
Kaynarca
18.April.2008, 16:18
Bir dahaki hafta olması şart mı? Mesela bir daha ki ay düzenlesek acele bir plan da olmamış olsa daha kapsamlı planlayarak hareket etsek hatta gitmeden önce Sarıkayalar'la "bakın ilgilenmediğiniz için protesto edileceksiniz" filan da desek, basına da haber verilse filan.. hem ehliyet almamış arkadaşlar o tarihte ehliyetlerini de almış olsalar dolayısıyla katılım daha da fazlalaşsa.. Ne dersiniz?
bargün
18.April.2008, 17:43
Aydın' ın da dediği gibi buyrun gelin Müslüm Baba ve diğer arkadaşlar. Ben ya sopa yemem ya da en cok benı doverler. " zaten bu regal cilerle yeterince uğrasıyoruz birde ledow cular cıktı basımıza" diye ya dokunmazlar ya da size dokunmaz öfkelerini benden çıkarırlar:p. Şaka bir yana ama gıtmeden gormeden bilemeyiz tabi tepkilerini ancak çözümlenmesi gereken bir konu bu. Bir şekilde oluşan mağduriyetin giderilmesi gerekli ve kalıcı çözümler üzerinde konuşulmalı...
lunatic
18.April.2008, 22:18
Walla aslında zaten yol yapalım diye kaşınıyordu elim. Gitsek Hiç fena olmaz. Ben 24-25 i de izin alıcam. 23. de çıkarım yola eh artık ancak giderim. Aksu abi de burada olsaydı o haftasonu iyi organize ederdi bizi. Yaz bakalım Muslim abi beni de yaz. Arka koruma demiri lazımdı bana belki iyi fiyat verirler topuklarına sıkınca hehe.
Walla aslında zaten yol yapalım diye kaşınıyordu elim. Gitsek Hiç fena olmaz. Ben 24-25 i de izin alıcam. 23. de çıkarım yola eh artık ancak giderim. Aksu abi de burada olsaydı o haftasonu iyi organize ederdi bizi. Yaz bakalım Muslim abi beni de yaz. Arka koruma demiri lazımdı bana belki iyi fiyat verirler topuklarına sıkınca hehe.
Hiç işim olmaz, Angara dan Denizli tam 500 km. onun yerine basar Antalya yaparız, veya Samsun a gideriz.
Ben başkan değilmiyim kimse gidemez benden izinsiz, o kaaaaaaa, Raaaaamiz
lunatic
19.April.2008, 00:56
Regalini satan başkan olamaz. .......
Regalini satan başkan olamaz. .......
Sattığım gün sana devredecem zaten.
lunatic
19.April.2008, 00:59
Yok ben geyik kulubü kurulunca ona üye olucam...
promote
19.April.2008, 01:30
ben denızlıye gıdemem hele motorla ımkansız , benımkı yolda bırakır kesın
ama ıstanbuldakı eylemlere katılırım ardından mangal apmaya gideriz
gitarist murat
19.April.2008, 02:57
Şimdi yine startı vereceğiz millet klavye başında geleceğim asacağım keseceğim diyecek, buluşma yerine gittiğimde bir bakacağım birtek ben varım,erkekliğe mok sürmeyecek yine düşeceğim tek başıma yola Denizliye gidp döneceğim.
müslüm baba ...birlik olmak çokgüzel ama adamlar denizlinin en büyük sanayicisi durumunda ..ve bence umurlarında bile değil bizim yapmak istediklerimiz..
sarıkayaların sitesine girdinizmi hiç regal raptor diye birşeyin nesamesi yok... 2008 uygunluk belgesini bile alamamışlar.. o yüzden fuardan alanlar(ben dahil) hep 2006 çıkışlı 2007 model...
yellow rock diye bişi var fakat bizimkinin adı sanı yok...
bugün 500 bakımına gittim hem piyasa hemde sarıkayalardan dolayı parça olayı çok berbat bir durumda görünüyor... bizim siteye bakınca herkeste veryansın... nasıl olacak ..sanırım kimse evinin önünde bakmak için almadı motorunu.. bu konuda kimse kızmasın ama fuardada buluruz yaparız ederiz vardı satanlarda..ama ... parçaya ihtiyaç göstermesin Allah sanırım yandık... üzülmemek elde değil..
matemmatik
19.April.2008, 03:03
Yaw arkadaşlar bugün Müslüm babayla da görüştük bu konuyu, tamam gidelim hakkımızı arıyalım ama neden bu kadar kasıyoruz ki? Nasıl olsa bu Çinlilerin hepsinin yedek parça ve aksesuarı birbirine uyuyor. Dadyw getirmezse Jinlun getirir, o o lmazsa Mondial olur, vs...
Okanım samsunlum ;
isterlerse sattıkları motorların paralarını da biz toplayalım bayilerinden ( kendi güvenmediği bayii ve servislerinden :) )
basıp gideceksin Denizliye ( aslında 3 cü toplantıyı Denizlide yapalım tabii ozamana kadar kalırlarsa ki kalırlar kalırlar . hep diyoruz, ama bak ne kadar zaman oldu daha kapanmadı ama hep zor durumdalar ifadesi var )
çağıracaksın TV gazete yerel genel basını orada bir basın bülteni konuşması bildirisi vereceksin bakalım ondan sonra sarıkayalar zor durumdan cıkarlarmı girerlermi görebiliriz
hatta örnekleri ve belgeleri ile koyacaksın önlerine sonrada geri EVE DÖNECEKSİN.
bu kadar basit.,
VEYA
daha önce söylenilenler gibi bozulan kırılan patrça yerine bütçeye ve bağlanacak yere uygun japon ve diğer parcalar ile değiştireceksin . hatta o regal raptor ambleminide sildireceksin ki reklamları olmasın diye sorana da H.D de gitsin 8)
yerse
Okanım samsunlum ;
isterlerse sattıkları motorların paralarını da biz toplayalım bayilerinden ( kendi güvenmediği bayii ve servislerinden :) )
basıp gideceksin Denizliye ( aslında 3 cü toplantıyı Denizlide yapalım tabii ozamana kadar kalırlarsa ki kalırlar kalırlar . hep diyoruz, ama bak ne kadar zaman oldu daha kapanmadı ama hep zor durumdalar ifadesi var )
çağıracaksın TV gazete yerel genel basını orada bir basın bülteni konuşması bildirisi vereceksin bakalım ondan sonra sarıkayalar zor durumdan cıkarlarmı girerlermi görebiliriz
hatta örnekleri ve belgeleri ile koyacaksın önlerine sonrada geri EVE DÖNECEKSİN.
bu kadar basit.,
VEYA
daha önce söylenilenler gibi bozulan kırılan patrça yerine bütçeye ve bağlanacak yere uygun japon ve diğer parcalar ile değiştireceksin . hatta o regal raptor ambleminide sildireceksin ki reklamları olmasın diye sorana da H.D de gitsin 8)
yerse
Evet kino baba şuradan aklıma gelen bir konu oldu. Modlara söyleyeyim, Regal Raptor yedek parça muadili şu marka motorların yedekleridir diye bir sayfa açılsın ama sayfa kilitli olsun sadece girilecek yedek parça ve karşığında hangi marka motorların, araçların parçası oluyorsa yazılsın.
Örnek: Fan müşürü = Eski kasa Toyota otomobil fan müşürü.
Sizce de mantıklı mı, bilgilerin netleşmesi ve konunun tartışılması için de bir sayfa açılsın orada tartışılsın, konu netleşince diğer kilitli olan sayfaya parça ve muadili yazılsın. Elimizde sözlük gibi bir kataloğ olur.
Ankara da Kaleci nin motoru okulda öğrenciler oynarken debriyaj kolunu kırmışlar, şimdi hangi markanın debriyaj kolu uyar diye tartışmasını araştırmasını yapacağız yazacağız ve olumlu sonucu kilitli olan sayfaya yazacağız. Kaleci kardeşimiz de illa ki Regal olacak diye aramayacak bakacak kilitli olan sayfaya, karşılığı hangi marka debriyaj kolu uyuyorsa onların teminine gidecek.
Kaynarca
19.April.2008, 13:25
Evet kino baba şuradan aklıma gelen bir konu oldu. Modlara söyleyeyim, Regal Raptor yedek parça muadili şu marka motorların yedekleridir diye bir sayfa açılsın ama sayfa kilitli olsun sadece girilecek yedek parça ve karşığında hangi marka motorların, araçların parçası oluyorsa yazılsın.
Örnek: Fan müşürü = Eski kasa Toyota otomobil fan müşürü.
Sizce de mantıklı mı, bilgilerin netleşmesi ve konunun tartışılması için de bir sayfa açılsın orada tartışılsın, konu netleşince diğer kilitli olan sayfaya parça ve muadili yazılsın. Elimizde sözlük gibi bir kataloğ olur.
Ankara da Kaleci nin motoru okulda öğrenciler oynarken debriyaj kolunu kırmışlar, şimdi hangi markanın debriyaj kolu uyar diye tartışmasını araştırmasını yapacağız yazacağız ve olumlu sonucu kilitli olan sayfaya yazacağız. Kaleci kardeşimiz de illa ki Regal olacak diye aramayacak bakacak kilitli olan sayfaya, karşılığı hangi marka debriyaj kolu uyuyorsa onların teminine gidecek.
Bence çok mantıklı bir fikir.
matemmatik
19.April.2008, 13:50
Aksu hocam yine yaptın yapacağını. Walla çok güzel fikir. Yemişim sarıkayaları. Biz kendi yedek parça listemizi oluşturalım... :cheesy::?:8)
aslanburclu
19.April.2008, 22:29
bakıyorumda sayfalarca yazmışız ben anlamıyorum bizim regalcileri sıfır almazlar pahalı... ikinci ellerede pahalı ... yedek parçayada pahalı ... her şeye pahalı.... ya bu arkadaşlar allah muhafaza BMW,,, HONDA,,,,,SUZİKİ,,,, HONDA,, veya italyan markaları alsalar ve bi durum olsa kesin hükümeti bile devirmeye kalkarlar....
ya arkadaşlar motosiklet pahalı bir zevktir... buna katlanacaksınız...yada adam gibi nazik ,bilgili ,,,kültürlü binip ((( tabiki altındaki makinalara kitabına göre binip ve kitabi bilgilerine tam hakim olarak kullanarak )))) hiç bu durumlara düşmeyeceksiniz kullanım ömrü 10 yıl kullanip ve paşa paşa bini 10 yıl sonunda kaldırıp atacaksınız ...
ben her zaman diyorum bizim motorların markası ;;;;; ALBİNAT,,,,;;;; olmalıydı.
kıvılcım
20.April.2008, 15:22
ARKADAŞLAR HİÇ KIÇINIZI YIRTMAYIN
Benim kadar bunlarla uğraşan olmamıştır kazandığım sadece benden korkmaları oldu o kadar, 2006 yılında ben Denizliye gittim yine buna benzer bir olay yüzünden, herkes sitede gidelim hesaplarını görelim yaptıkları ne demekmiş gösterelim onlara dendi bende tamam hadi gidelim dedim ve sadece ben gittim:p. Eğer toplu halde en az 50 motor gidilipte Sarıkayalın önünde bir eylem gösteri yapılırsa medya sayesinde ses getirebilir ama hani nerde kim gidecek herkeste kuru gürültü var başka bişey yok.
Şimdi size şunu söyleyeyim bu insanlar aslında tekstilcidir ve çokta güçlülerdir,öyle kolay kolay iflas etmezler ama sistemi bilmediklerinden motosiklet işinden zarar ettiler ve şu an bu işi bıraktılar sadece ellerindeki parçaları tüketmeye çalışıyorlar, bu demek değildirki sattıkları motorların arkasında durmayacaklar duracaklar tabii. Yasaya göre en az 10 sene yedek parça temini yapmak zorundalar ama burası Türkiye parası olana demokrasi var, parası olana adalet var, sen kıçı kırık bir motosiklet kullanıcısın mahkemeye de versen kıçını da yırtsan yasalar onlara çalışır sana değil, haaa sineyemi çekelim hayır burunlarından getirelim, çevrelerine onları rezil edelim yapalım ama kimle sizlemi size hadi gidiyoruz Denizliye desem 50 tane mazeret uydurup gelmezsiniz yine Müslüm Baba tek başına gider çayını içer döner.
Şimdi çuvaldız meselesine gelelim, Sarıkayaları biz bu hale getirdik nasılmı? ben gözlerimle şahit oldum, adam patlayan far ampulünü garantiden değiştirmek için Katrancının altını üstüne getirdi, yine gözlerimle şahit oldum adam düşmüş elciği kırmış getirmiş bu kırıldı garantiden değiştir, yine şahitim adam susuz 3000 km yol yapmış bakmamış suyuna alttan hortum çıkmış, gelmiş garantiden motor yapın, bunlar o kadar çoğaltılabilirki, ben sadece 100 ün üzerinde akü gördüm garantiden geri yollanmış bozuk diye içlerinde gram su yok, suyunu koydunmu canavar gibi çalışıyor, arkadaşlar Sarıkayaları eğitimsiz ustalar ve bizler bu duruma getirdik.
Evet diyeceksinizki yaw ustaları eğitselerdi, her parçayı garantiden değiştirmeselerdi, benim birebir şahit olduğum o kadar çok yolsuzluk olduki Sarıkayalar bir sene hiçbirine ses çıkarmadı servislere güvendi ve sonuç ortada suistimal, benim bildiğim o kadar çok servis varki senin ruhsat bilgilerinle Sarıkayalardan garanti kapsamında parça istediler bunun en son örneği ekzos meselesidir bilen bilir, bir servis garantiden gelen 20 ye yakın ekzosu sattı, bu yolsuzluklara kim dayanabilir, o yüzden kimse özellikle yeni regal alanlar kullanım hatalarından dolayı meydana gelen arızalarda bayilere yüklenmesin, eğer benim aküm, debriyejim ,arka fren balatam ve daha bir çok hayati parçam 28 bin Km dayandıysa ve dahada dayanacaksa ben derimki arızaların bir çoğu kullanıcı hatasıdır. Yüklenmeyin bu insanlara sadece bize uygun fiyatta yedek parça temin etsinler bir koruma demirine 180 YTL istemesinler geliş fiyatı 1,5 dolardır ayıp.
Son olarak buradan tüm TÜRKİYEDEKİ regal kullanıcılarına sesleniyorum hiç gecikmeden önümüzdeki hafta sonu yani 26-27 NİSANDA DENİZLİDE BULUŞALIM varmısınız.
saygıdeger üstadım söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama benim nacizane fikrim burdan denizliye gidecek kaç kişi olur mantıklı düşünmek lazım bırakın 50 kişi yola çıkmış olsak oraya ulaşabilen 10 motoru geçmez oraya gidene kadar toplanalım dogru emre lmt gidelim güneşli şurası en az 200 motor gideriz ve kimsede gelemem demez bu gün banaysa yarın gelmiyen arkadaşında başına gelecektir bu hepimizin sorumlulugu buyrun öncü olun toplanalım emreye gidelim sonuçta biz en yakın yerden yedek parça temin edicez bize en yakın yerde emre lmt sonuçta bu arkadaşta bu motorları ithal etmiştir buyrun ön ayak olun başada beni yazın bakalım gelmiyen oluyormu herkez elini vicdanına koysun gelmemeyi gururuna yedirebiliyormu sonuçta başımız sıkışınca müslüm baba demesini biliyoruz olay ortada yer yakın saygılar
RızaHoşgör
20.April.2008, 19:39
saygıdeger üstadım söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama benim nacizane fikrim burdan denizliye gidecek kaç kişi olur mantıklı düşünmek lazım bırakın 50 kişi yola çıkmış olsak oraya ulaşabilen 10 motoru geçmez oraya gidene kadar toplanalım dogru emre lmt gidelim güneşli şurası en az 200 motor gideriz ve kimsede gelemem demez bu gün banaysa yarın gelmiyen arkadaşında başına gelecektir bu hepimizin sorumlulugu buyrun öncü olun toplanalım emreye gidelim sonuçta biz en yakın yerden yedek parça temin edicez bize en yakın yerde emre lmt sonuçta bu arkadaşta bu motorları ithal etmiştir buyrun ön ayak olun başada beni yazın bakalım gelmiyen oluyormu herkez elini vicdanına koysun gelmemeyi gururuna yedirebiliyormu sonuçta başımız sıkışınca müslüm baba demesini biliyoruz olay ortada yer yakın saygılar
ilk hamleyi Emre ye İstanbul daki tüm RRciler ile yapmak sanırım daha dogru olacak.Sonrasında aynı gün Motojunior Mehmet e gidelim.bize her zaman sarıkayalar yanlış yapmaz demişti.Fikrini alalım.bizler yanındayken sarıkayalar ın en tepesindeki kimse onunla görüşsün.sonrasında tek tek sikayetlerimizi savcılıga iletelim.aynı günde 200 dilekce dikkat cekecektir
kıvılcım
20.April.2008, 20:45
yahu o toplulukla gaztelere ugrasak yeter
kıvılcım
21.April.2008, 12:49
arkadaşlar aksiyon görelim şimdi
Mr.Quanta
21.April.2008, 14:24
arkadaşlar zaman ayırıp cevap yazan, fikir beyan eden herkese çok teşekkür ederim. ben haftasonu, yani cuma günü sabahtan gidip parçaları alıp, akşam da dönmeyi düşünüyorum. belki motorla giderim, belki otobüsle giderim, ama giderim yani.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.