Orijinalini görmek için tıklayınız : eclipsetr ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...
aidikurt
17.April.2008, 16:31
Aramıza hoşgeldiniz Sayın eclipsetr!
Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.
Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.
Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.
Katılımcı olmanız dileğiyle.
Sevgiler, saygılar…
RaptorRiders Yönetim.
(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)
eclipsetr
17.April.2008, 16:37
Teşwkkür ederim.Birkaç güne kadar Scooter'dan vazgeçip yeni bir motor alacağım.%90 regal Raptor olacak diye düşünüyorum.Karar vermeme yardımcı olurmusunuz.teşekkürler.Şehir içinde rahat kullanabilirmiyim raptor'u?Herkes zinciri oring ile değiştiriyor.Gerekli herhalde.Ve son olarak en kötü özelliği ne Raptorların.teşekkürler.(İyi özelliklerini çok duydum dakötüsünü duymak istedim)
bilgihan
17.April.2008, 16:54
Teşwkkür ederim.Birkaç güne kadar Scooter'dan vazgeçip yeni bir motor alacağım.%90 regal Raptor olacak diye düşünüyorum.Karar vermeme yardımcı olurmusunuz.teşekkürler.Şehir içinde rahat kullanabilirmiyim raptor'u?Herkes zinciri oring ile değiştiriyor.Gerekli herhalde.Ve son olarak en kötü özelliği ne Raptorların.teşekkürler.(İyi özelliklerini çok duydum dakötüsünü duymak istedim)
Öncelikle hoşgeldin...Ben de 15 gün önce RR aldım..Uzun araştırmalar sonra tabii ki... Regal hakkında en ufak kötü bir eleştri duymadım..Benim motor 125 cc 2 silindir ve çok memnunum..Benden daha eski kullanan arkadaşlarda sanırım aynı şeyleri yazacaklardır..
Kazasız belasız..şimdiden hayırlı olsun
eclipsetr
17.April.2008, 20:23
ben hep 250cc olduğunu zannediyordum.:)
Tayfun
17.April.2008, 20:31
Öncelikle hoş geldiniz. Regalin tek kötü özelliği sarıkayalardır...
kaanka
17.April.2008, 21:01
aramıza hoş geldin... kafana takılan bütün sorularının cevapları daha önceki topiklerde mevcut. gir oku sonrada hemen bir regalraptor al düş yollara...8)
foreman
17.April.2008, 22:01
aramıza hosgeldınız...
dogru yerdesınız...
yolunuz da bahtınız da acık olsun...
kıvılcım
18.April.2008, 11:12
aramıza hoş geldiniz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.