Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : yapılacak ne var ?

BÜLENT DAYI
17.April.2008, 23:50
dostlar.....

biliyorsunuz pazartesinden sonra benzine zam gelecek söylentisi var...Yani yapılan araştırmaya göre dünyanın ennnn pahalı benzinini pazartesinden sonra biz kullanacağız...
radyolarda "pazartesi günü trafikte seyir halinde olan tüm araçlar saat 07:30 da klaksonlarını bir dakika boyunca çalsın ve dörtlülerini yaksın" çağrısı yapılıyor....aslında bu trafikte yürürken birbiri ile cebelleşen ve yarım metre için inatlaşan,önünde 10 metre boşluk buldumu gaza basan ,on metre sonra frene abanan ,abart egzostları ile ses çıkarmak için habire ara gazı veren kişilerin yapacağı birşey değil... İnandırıcı değil !......Olllmazzz..

Biliyormusunuz...Bu bizim hareketimiz olabilir....düşünsenize : binnnlerce motorsiklet...irili ufaklı tüm yolu kaplamış...binnnlerrce !..
Ne organizasyon olurdu be !...
Vay...vay......

Tayfun
18.April.2008, 00:19
Sadece motorcularla olacak iş değil bu, tüm türkiye tek beden olup kontak kapatıcak abi, almıycak kimse benzin kalacaklar öyle mal gibi, o zaman anlayacaklar anyayı konyayı, devlet en çok vergiyi benzinden kazanıyor, dizel arabalar çok satınca dizel %40 zamnlandı, böyle insafsız vatandaşını soyan bir devlet bir bizimki sadece...

kaanka
18.April.2008, 00:25
valla bende azımı açmiyim diyorum sonra fena sinirleniyorum. işin içine siyasette karışınca formun havası bozulur diye yorum yapamıyorum... köleyiz biz köle...

matemmatik
18.April.2008, 01:17
Arkadaşlar imzama boşunamı güncel benzin fiyat linkini koydum kaç gündür? Wallahi zoruma gidiyor yaw...

Hadi bu topicte mantıklı bir kampanya veya protesto düzenleyelim ve bunu bütün motosiklet forumlarına duyuralım...

DERKMEN
18.April.2008, 01:18
valla bende azımı açmiyim diyorum sonra fena sinirleniyorum. işin içine siyasette karışınca formun havası bozulur diye yorum yapamıyorum... köleyiz biz köle...
Pazartesi gunune full depo girmek lazim bence,
Bu zamlarin yapilan sansasyonlar nedeni ile ardi arkasi kesilmeyecek gibi. :(

Mr.Quanta
18.April.2008, 12:11
abi 3.37 olmuş yaa. hergün artıyo fiyatlar resmen. inanamıyorum ya. mazot olmuş 3.13. hey allahım ya.