PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorsiklet'te OGS kullanımı

bilgihan
18.April.2008, 13:21
Arkadaşlar...

Bilindiği üzere 2.köprüde de nakit gişeleri (sanırım 26 Nisan da) kaldırılıyor..

Dolayısıyla OGS veya KGS almak zarurui olacak..Ben OGS yi tercih edeceğim..

Sizler kullanıyormusunuz ve tavsiyeleriniz nelerdir? Özellikle OGS kullanan varsa geçiş öncesi aleti nasıl hazırlıyorsunuz? vs vs..

Teşekkürler

müslüm baba
18.April.2008, 13:29
OGS yi önde cam varsa içe doğru monte ediyorlar ama cam yoksa elinle gösteriyorsun.

İstersen sen kaskın önüne tak hehee

En güzeli KGS hem motosiklet için olanıda var 6 ncı sınıf ondan alırsın OGS de bu sınıf yok.

bilgihan
18.April.2008, 13:36
OGS yi önde cam varsa içe doğru monte ediyorlar ama cam yoksa elinle gösteriyorsun.

İstersen sen kaskın önüne tak hehee

En güzeli KGS hem motosiklet için olanıda var 6 ncı sınıf ondan alırsın OGS de bu sınıf yok.

Kaskın tepesinde aksesuar olur Müslüm Baba :) :)

KGS 6. sınıf dediğinde para avantajı var mı peki?

teşekkürler

müslüm baba
18.April.2008, 13:53
Evet avantaj var 6ncı sınıf biraz daha indirimli ama ne jadar bilmiyorum.

bilgihan
18.April.2008, 13:57
Az evel aldığım bilgiler doğruysa KGS ile motorsiklet geçişi 2,65 ytl imiş ..sadece 3 ytl de kart parası alıyorlarmış...OGS alet parası 53 Ytl gibiymiş..

delibeygir
18.April.2008, 13:58
ogs yi motorsikletlere vermiyorlar bildiğim kadarıyla kgs motorosiklet için olanındada %30 oranında fiyat indirimi uygulaması var ben kullanıyorum çokta rahat bence

bilgihan
18.April.2008, 14:00
Kart kaybolursa Bileşim A.Ş çağrı merkezi ,,444 0000 nolu tel aranıyormuş..bilgilerinize..

okan
18.April.2008, 14:14
bende kart mart yok ama ben iki köprüdende geçiyorum.. hemde bedava...8)

müslüm baba
18.April.2008, 14:18
bende kart mart yok ama ben iki köprüdende geçiyorum.. hemde bedava...8)

Yeme bizi sizin oradaki köprüler beleş. Ülen beleş yaşıyonuz beleş, adamlar bize şimdide yeni bir vergi yükleyecekler.Bu istanbulu en sonunda zenginlerin eline teslim edecekler bizde pasaportsuz giremiyeceğiz.

okan
18.April.2008, 14:21
bende bunu anlamıyom zaten dede. köprü niye yapılır .. devlet hizmeti değilmi bu.. zaten vergi veriyoruz.. bide deli dumrul vergisi gibi oyana geç para buyana geç para...leaaa havle...:evil:

bilgihan
18.April.2008, 14:23
Devletin en iyi yaptığı şey yeni vergi üretmek...Çok hoş isimler de veriyorlar..
onlarda sırtımıza semer olyor maalesef..

Tayfun
18.April.2008, 16:08
Motorsiklette ogs yasak, aslında ogs ye gerek te yok, bağlayın plakaya bezi, gazlayın beleşe, müslüm baba iyi bilir bu işleri :mrgreen:

matemmatik
18.April.2008, 16:31
Yaw şimdi ben bir haftalığına İstanbula geleceğim. Kgs mi almam gerekiyor?

bilgihan
18.April.2008, 16:37
Yaw şimdi ben bir haftalığına İstanbula geleceğim. Kgs mi almam gerekiyor?

Her iki köprüden Asya dan Avrupaya geçiş ücretsiz(yani bunun tersi ücretli)..1. Köprüde nakit gişesi yok..2. de şu anda var ama yakında kalkacak..O zaman şart olacak