Orijinalini görmek için tıklayınız : BURHAN Ustaya ve yardımcılarına teşekkür
caravela
18.April.2008, 23:05
Arkadaşlar bugün sayenizde plaka sorunu olduğu için satmaktan vazgeçtiğim motorumun 500 km bakımını yaptırdım ve deri çanta,ön cam,alarm,ışık sistemi,sisy bar,angel lamba,paçalık,plakalık gibi aksesuarlar taktırdım.Başta mehmet bey ve Burhan ustam olmak üzere çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Kendi motorlarıymış gibi ilgili çalıştılar, tüm günleri benim motorla geçti.Yarın Akçay'a gideceğim heyecanla yarın olmasını bekliyorum.Ayrıca Mehmet Bey'in babası bugün işyerinde talihsiz bir kaza geçirdi.Kendisine buradan geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.Hoşçakalın
emresahin
18.April.2008, 23:12
Fotolarida koysaydinizda gorseydik bu kadar emegin sonucunu...
Gule gule kullanin,
kaanka
18.April.2008, 23:15
abi hayırlı uğurlu olsun... bi sakıncası yoksa sana maliyeti neoldu yazabilirmisin acaba??? yaptırmayı düşünen arkadaşlara da fikir vermiş olursun....
matemmatik
18.April.2008, 23:17
Hocam o kadar dediğimiz kadar varmış değilmi? Artık tdından doyulmaz, bir türlü motordan inmek istemeyeceksiniz. Allah kaza bela vermesin. Ustama da geçmiş olsun diyorum. Acil şifalar...
DERKMEN
18.April.2008, 23:58
Oncelikle ustamiza gecmis olsun diliyorum.
Allah guzel gunlerde kazasiz belasiz surusler nasip etsin.
Bu arada maliyeti ciddi bir rakam tuttumu acaba ?
gençer
19.April.2008, 14:22
Arkadaşlar bugün sayenizde plaka sorunu olduğu için satmaktan vazgeçtiğim motorumun 500 km bakımını yaptırdım ve deri çanta,ön cam,alarm,ışık sistemi,sisy bar,angel lamba,paçalık,plakalık gibi aksesuarlar taktırdım.Başta mehmet bey ve Burhan ustam olmak üzere çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Kendi motorlarıymış gibi ilgili çalıştılar, tüm günleri benim motorla geçti.Yarın Akçay'a gideceğim heyecanla yarın olmasını bekliyorum.Ayrıca Mehmet Bey'in babası bugün işyerinde talihsiz bir kaza geçirdi.Kendisine buradan geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.Hoşçakalın
hayırlı uğurlu olsun ilk 500 km'n.. hepsini bir anda taktırmasaydın keşke . takılacak aksesuar bırakmamışsın. bidahaki sefere heyecanla taktırmayı bekliyeceğin aksesuar kalmamışş..tabii espirisi bu işin iyi etmişsin, kenarda param olsaydı bende hepsini bir taktıracaktım ama bu aralar taksitler bara koymaya müsade etmiyor::))) akçay gezinde kazasız yolculuklar dilerim.. bol bol fotoğraf çekmeyi unutma yolda..gezi fotoğraflarını bekliyoruz..
matemmatik
25.April.2008, 20:24
Güzel olmuş... Güle güle kazasız belasız kullanın...
Tayfun
25.April.2008, 20:25
Hoş olmuş valla, satmamakta keramet varmış demekki :)
müslüm baba
25.April.2008, 22:39
Komutanım çok güzel olmuş, kazasız belasız sürüşler size, görmek için sabırsızlanıyorum.
MotoJunior
26.April.2008, 20:13
gencer kardeş senden para istiyen mi oldu kalbimi kırdın. merak eden arkadaşlar için yapılacak işe göre fiatlar değişiyo ama ortalama 300 - ila 1500 ytl arasında değişir. ama tabiki kiinin zevkine göre değişebilir. paradan ziyade motorumuzla beraber bizimle bir gün geçirmeniz lazım.
Kaynarca
26.April.2008, 20:59
gencer kardeş senden para istiyen mi oldu kalbimi kırdın. merak eden arkadaşlar için yapılacak işe göre fiatlar değişiyo ama ortalama 300 - ila 1500 ytl arasında değişir. ama tabiki kiinin zevkine göre değişebilir. paradan ziyade motorumuzla beraber bizimle bir gün geçirmeniz lazım.
Benimki Gri renk Class tipi.. Acaba aksesuar olarak neler yapılabilir? Örnek fotografları olan aksesuarlı bir gri Class var mı? Yada önerileriniz neler olur? "sen paradan haber ver herşey yapılır"gibi bir yaklaşım dışında bilgilendirici fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum. Ve öncelikle "olmazsa olmaz" olan aksesuarlar nelerdir? (örneğin ön cam vs.... ??)
Teşekkürler..
carvalho
27.April.2008, 09:39
Benimki Gri renk Class tipi.. Acaba aksesuar olarak neler yapılabilir? Örnek fotografları olan aksesuarlı bir gri Class var mı? Yada önerileriniz neler olur? "sen paradan haber ver herşey yapılır"gibi bir yaklaşım dışında bilgilendirici fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum. Ve öncelikle "olmazsa olmaz" olan aksesuarlar nelerdir? (örneğin ön cam vs.... ??)
Teşekkürler..
Burak bence tek olmazsa olmaz var o da ön cam... Ön camı taktırdıktan sonra ne kadar gerekli olduğunu daha iyi anlıyorsun.
Önem sırasına göre gidersek öne takılacak kuvvetli ışık veren iki sis lambası da gerekli aksesuarlardan.(farlarımız çok zayıf, selektör amaçlı uyarı için sisler gerekli)
Yanlarda sert çantalarımız var ama cruiser havası vermesi için yanlara ve arkaya konacak deri çantalar
Arka çantayı taşıyacak port bagaj (krom)
Bence diğer aksesuarlar tamamen opsiyonel... BEn klasik bir adam olduğum için yukarıdakilerden başka aksesuar eklemedim.
Bunların toplam maliyeti, 500-600 YTL civarında olur zannediyorum...
MotoJunior
27.April.2008, 11:17
Teşekkürler..
makinayla beraber bizimle bir gün geçirmeniz lazım ancak öyle istediğiniz bi sonuç çıkar ortaya. gri de olsa fark etmez mutlaka güzel bir görüntü yakalanır
Kaynarca
27.April.2008, 14:00
Burak bence tek olmazsa olmaz var o da ön cam... Ön camı taktırdıktan sonra ne kadar gerekli olduğunu daha iyi anlıyorsun.
Önem sırasına göre gidersek öne takılacak kuvvetli ışık veren iki sis lambası da gerekli aksesuarlardan.(farlarımız çok zayıf, selektör amaçlı uyarı için sisler gerekli)
Yanlarda sert çantalarımız var ama cruiser havası vermesi için yanlara ve arkaya konacak deri çantalar
Arka çantayı taşıyacak port bagaj (krom)
Bence diğer aksesuarlar tamamen opsiyonel... BEn klasik bir adam olduğum için yukarıdakilerden başka aksesuar eklemedim.
Bunların toplam maliyeti, 500-600 YTL civarında olur zannediyorum...
Ben de yeterince klasiğimdir. Bence de bu kadarı yeterli olur. Ama dediğiniz gibi ilk önce ön cam ve far.. Anladığım kadarıyla bunları İstanbul'da yaptırabileceğim, Ankara'da böyle bir şansım yok sanırım..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.