Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ghost riders ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

aidikurt
21.April.2008, 00:07
Aramıza hoşgeldiniz Sayın ghost riders!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

ghost riders
21.April.2008, 01:27
adım tayyar
soyadım YILDIZOĞLU
mesleğim proje sorumlusuyum
kan grubum B rh+

foreman
21.April.2008, 01:33
tayyar bu ne yaww...
burası asker ocagı degıl.kısa kunye verır gıbı olmus:mrgreen:

aramıza hosgeldın...
merak etme yakında ıstedıgın makınayada kavusursun...
yolun da bahtın da acık olsun...

serkan
21.April.2008, 02:34
dostum önce R&R ondan sonra kısa künye :) sahibinden .com gir inan bana kafana yatan bir alet cıkacakltır aramıza bekliyoruz geçikme olurmu ; )

kaanka
21.April.2008, 11:30
aramıza hoş geldin...

bilgihan
21.April.2008, 11:38
Hoşgeldiniz..

kıvılcım
21.April.2008, 12:19
hoş geldin asker rahat

gençer
21.April.2008, 14:20
dostum önce R&R ondan sonra kısa künye :) sahibinden .com gir inan bana kafana yatan bir alet cıkacakltır aramıza bekliyoruz geçikme olurmu ; )

yanlış anlaşılma olmasın.. hangi marka motora sahip olduğun(olacağın) bizim için hiç önemli değil. biz herhangi bir markaya bağlı bir topluluk değiliz. hermarka motor sahibi hatta motoru olmayan ama içindeki motor tutkusunu sustturamayan herkes sitemize üye olabilir haftalık toplantılarımıza katılıp bizlerle tanışıp, paylaşımlarımıza ortak olabilirsiniz. memnuniyet duyarız. ailemize hoşgeldiniz. kendinizi daha detaylı anlatırsanız sizi daha yakından tanıma fırsatını bizlere vermiş olursunuz.

carvalho
21.April.2008, 14:55
yanlış anlaşılma olmasın.. hangi marka motora sahip olduğun(olacağın) bizim için hiç önemli değil. biz herhangi bir markaya bağlı bir topluluk değiliz.

Teşekkürler,, çok önemli bir detay...

BULL
21.April.2008, 15:01
hoşgeldin kardeşşş

müslüm baba
21.April.2008, 17:30
Hoşgeldin kardeşim,aktif olman dileğiyle.

Tayfun
21.April.2008, 19:21
Hoşgeldin dostum...

yeşilkapak
21.April.2008, 22:54
Hoş geldiniz