Orijinalini görmek için tıklayınız : DRAG64 ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...
aidikurt
21.April.2008, 12:06
Aramıza hoşgeldiniz Sayın DRAG64!
Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.
Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.
Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.
Katılımcı olmanız dileğiyle.
Sevgiler, saygılar…
RaptorRiders Yönetim.
(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)
Emin Daregenli hoşgeldin
Arkadaşlar Emin kardeşimiz ile dün Ankara da gezerken mola verdiğimiz gözlemeci de tanıştık. Kanuni Tiger marka güzel bir motosikleti var ve hemen de siteye üye olmuş. 44 yaşında bir bankacı arkadaşımız daha olmasından bizlerde memnun olduk.
DRAG64
21.April.2008, 14:32
Tüm RAPTORRİDERS ailesine merhaba. Tesadüfen gözlemecide tanıştığım grubunuza katılmak için pazartesi ilk işim sitenize üye olmak oldu.
Ben 44 yaşındayım. Eski bir banka çalışanıyım. Aşağı yukarı 1978 den beri ( zaman zaman ara versem de) motorsiklet kullanıyorum. Mobilyetlerle başlayan motorsiklet aşkını şimdi YAMAHA DRAGSTAR XWS 650 ile sürdürüyorum. İş den arta kalan zamanın; tutkusu olunan şeylere harcanması hele de bu tutkuyu benim gibi düşünün diğer arkadaşlarla paylaşılması bu siteye üye olmamı sağladı. Site sayasinde tanıdık tanımadıklarımızla bilgi alışverişi yapabilmek, benim eksikliklerimin sizler, sizlerin eksik olduğuna inandığınız konuların hasbal kadar benim katkılarımla hep birlikte doğruyu doğru olanı yakalayacağımızı umuyorum. Tüm arkadaşlara kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
bilgihan
21.April.2008, 14:37
hoşgeldiniz..
carvalho
21.April.2008, 14:50
Emin Ağabey, aramıza hoşgeldin. Böyle nitelikli katılımcılar olması hepimizi çok sevindirir.
Yalnız Aksu abi Dragstar 650'yi nasıl Kanuni Tiger gördün? O gün ne içtysen söyle biz içmeyelim :):):):)
şaka şaka, motorcu içmez :)
kaanka
21.April.2008, 14:54
aramıza hoş geldin...
Ankara aldı başını gidiyor hadi bakalım hayırlısı 8)
aramıza hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz :cheesy:
(bence Aksu abiyi gözlemeler çarpmıştır kıs kıs kıss)
kıvılcım
21.April.2008, 15:46
aramıza hoş geldin...
DRAG64
21.April.2008, 15:55
Teşekkürler , Zaten Uzun Zamandir Motorsiklet Sitelerinin Birine üye Olmak Istiyordum.Böyle güzel Insanlarla tanişip Raptorriders çatisi altında olmaktan çok Mutluyum.
Emin Ağabey, aramıza hoşgeldin. Böyle nitelikli katılımcılar olması hepimizi çok sevindirir.
Yalnız Aksu abi Dragstar 650'yi nasıl Kanuni Tiger gördün? O gün ne içtysen söyle biz içmeyelim :):):):)
şaka şaka, motorcu içmez :)
Ya valla kafa karıştı şimdi Emin ler 3 kişi ve 3 motor geldiler, neyse bir taraftan da sağa sola laf yetiştiriyom tabii, arkadaşlardan biri kuaför Zeki sıfır Honda shadow ile Emin Dragstar ile ve diğer arkadaş da Kanuni Tiger vardı, Emin le yanyana oturuyorduk da işte motorlar karıştı. Ne yapalım yaşlanıyoz artık :cheesy::cheesy:
Emin 3-4 Mayıs da Abant a gelmiyormusun, konuştuk sizle, olmadı pazar sabahı basın gelin.
11 Mayıs da Kızılcahamam yapacağız, orada bizden bir arkadaş var yemek işini halledecek, bize gidip gezmek kalacak.
DRAG64
21.April.2008, 16:56
Ya valla kafa karıştı şimdi Emin ler 3 kişi ve 3 motor geldiler, neyse bir taraftan da sağa sola laf yetiştiriyom tabii, arkadaşlardan biri kuaför Zeki sıfır Honda shadow ile Emin Dragstar ile ve diğer arkadaş da Kanuni Tiger vardı, Emin le yanyana oturuyorduk da işte motorlar karıştı. Ne yapalım yaşlanıyoz artık :cheesy::cheesy:
Emin 3-4 Mayıs da Abant a gelmiyormusun, konuştuk sizle, olmadı pazar sabahı basın gelin.
11 Mayıs da Kızılcahamam yapacağız, orada bizden bir arkadaş var yemek işini halledecek, bize gidip gezmek kalacak.
Abi cumartesi günü gelmemiz zor. Yanlız pazar günü aynı gün abant'a gidip aynı gün geri gelmek beni çok yorar . nihayetinde kısa mesafe değil gidilen yol. Karar veremedim şimdi.
müslüm baba
21.April.2008, 16:58
Hoşgeldin kardeşim Angara güçleniyor, admin kesin bu adamın önünü yoksa siteyi ele geçirecek, özellikle kendi yaşına yakın olanları seçiyor ki darbeyi rahatça yapsınlar,admin benden söylemesi.
Hoşgeldin kardeşim Angara güçleniyor, admin kesin bu adamın önünü yoksa siteyi ele geçirecek, özellikle kendi yaşına yakın olanları seçiyor ki darbeyi rahatça yapsınlar,admin benden söylemesi.
Sende neden açık veriyon, nasıl anlaştık darbe yapacaktık aynı anda Angara ve İstanbul olarak, ne oldu yemedi, admin seni yer diye mi korktun hehehe.
Bak darbeyi yapalım siteyi temizleyelim 30 yaş altı kafadan kırmızı kart, siteye üyeliği de paraya çeviririz gelen paralarla da bekarları eveririz, hop hop boşa sulanma sen sırayı savdın bak Bülo var Deli Zabit var Alper Tim var Selçuk var Lunatic var Rommel var yaw bir sürü bekar varmış işimiz zor biz vazmı geçsek bu darbeden ne etsek.:evil:
dinyeper
21.April.2008, 17:10
Ya bizim populasyon iyice artıyo iyi mi!Hocam hoşgeldiniz aramıza.En kısa zamanda tanışmak ümidiyle!Başkan böle giderse yollar dar gelecek bar bizde 1 aya çıkacaz piyasaya...
dinyeper
21.April.2008, 17:11
Ya bizim populasyon iyice artıyo iyi mi!Hocam hoşgeldiniz aramıza.En kısa zamanda tanışmak ümidiyle!Başkan böle giderse yollar dar gelecek bar bizde 1 aya çıkacaz piyasaya...
ok yaydan çıkmıştır artık Aksu Baba geri dönmek olmass
bu kadar adam senden beklentilerimiz var :mrgreen::mrgreen:
en büyük baba Aksu Baba, başka baba yok :cheesy::cheesy::cheesy:
(Müslüm Baba'dan bi fayda göremedik bu güne kadar) :p:p
müslüm baba
21.April.2008, 17:21
ok yaydan çıkmıştır artık Aksu Baba geri dönmek olmass
bu kadar adam senden beklentilerimiz var :mrgreen::mrgreen:
en büyük baba Aksu Baba, başka baba yok :cheesy::cheesy::cheesy:
(Müslüm Baba'dan bi fayda göremedik bu güne kadar) :p:p
Nankör ülen seni ben korumadımmı köydeki öküzlerden.
DRAG64
21.April.2008, 17:22
Kızılcıhamam gezisi bana daha uygun. Bizim bir de bisiklet gurubumuz var. Onlarla geçen hafta kızılcıhamam çamlıdere'ye gittik. Dağ tepe bisiklete bindik. Çok zevkli idi. Bisikletin bir de sağlık yönü var tabii. Özellikle 40 ın üzerinde olan arkadaşların şiddetle yapması gereken sporların başında geliyor bisiklet sporu. Bisiklet ve i motorsiklet gibi ulaşım araçları ile oraların güzelliklerini keşfetmek daha güzel oluyor . Ankara bu aralar susuzlukla baş etmeye çalışırken ankaranın hemen yanıbaşında sayılabilecek mesafedeki kızılcıhamam gezisini dağlardan akan suların hışırtısıyla tamamladık. 11 mayısta geziye katılacak arkadaşlar da herhalde benim geçen hafta çamlıdere de yaşadıklarımı hissedeceklerdir. Şimdiden katılımcı arkadaşlara keyifli sürüşler.
Abi cumartesi günü gelmemiz zor. Yanlız pazar günü aynı gün abant'a gidip aynı gün geri gelmek beni çok yorar . nihayetinde kısa mesafe değil gidilen yol. Karar veremedim şimdi.
Abant sayfası birinci sayfadaki resimleri geçen sene öğlen vakti ağabeyimi de aldım dedim atla arkaya Abant yapalım dönelim, saat 12 falandı bastık gittik turladık resimledik yemek yedik geri saat 4 gibi döndük bastık geldik. ( motoru hep ben kullandım, birader bilmez zaten ) Gidiş dönüş 460 km.
Emin sen o zaman Dragsatar ı değiş Regal al bi tane. 8)
Nankör ülen seni ben korumadımmı köydeki öküzlerden.
Yanlışlık olmasın köydeki inekleri öküzlerden mi korudun yoksa.
carvalho
21.April.2008, 19:05
Bak darbeyi yapalım siteyi temizleyelim 30 yaş altı kafadan kırmızı kart, siteye üyeliği de paraya çeviririz gelen paralarla da bekarları eveririz, hop hop boşa sulanma sen sırayı savdın bak Bülo var Deli Zabit var Alper Tim var Selçuk var Lunatic var Rommel var yaw bir sürü bekar varmış işimiz zor biz vazmı geçsek bu darbeden ne etsek.:evil:
Ohooo sevdim ben bu darbeyi, darbeye tam destek benden Aksu baba. İndirelim admini, YAŞASIN DEDELER CUNTASI :p:cheesy::x
Tayfun
21.April.2008, 19:11
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ...
yeşilkapak
21.April.2008, 22:57
Hoş geldiniz...
foreman
21.April.2008, 23:42
hos geldınız...
yolunuz da acık olsun bahtınız da...
kostak06
21.April.2008, 23:44
Sevgili Emin kardeşim bu senınle 3 . kez karşılaşmamız oluyor bundan sonrada daha sık birlikte oluruz umarım.Keyifli sürüşlerde beraber olmak ümidiyle RR ye hoş geldin
Rommel
21.April.2008, 23:58
hoşgeldiniz ...
tatlı su motorcuları artıyor gün ve gün :):)
CİNGENE
22.April.2008, 00:11
hoşgeldiniz Emin Bey abi :)
bozkurt
22.April.2008, 10:42
Aramıza hoşgeldiniz.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
DRAG64
25.April.2008, 14:24
Raptorriders üyelerinin ; tesadüfen tanışdığımızda bize gösterdikleri sıcaklıktan yola çıkarak akabinde siteye üye olduktan sonra da site üyelerinin bana gösterdikleri yakınlıktan ve iyi niyetli hoşgeldin mesajlarından dolayı herkese çok teşekkür ederim.
Emin ağabey aramıza hoşgeldiniz....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.