Orijinalini görmek için tıklayınız : ayrılık yelleri
tatar
25.April.2008, 16:35
arkadaşlar cok sevdiğim gümüşümden ayrıldım . Üzüntüler içimde sel olup aktı ama yeni sahibi de eminim çok iyi bakacak. Önümüzdeki hafta japon kökenli yeni kız arkadaşımla tanışmaya gidecem . Adı honda mı olur artık yamaha mı olur bilemem .:p
tatar ( merter )
izmit / kocaeli
Hayırlı olsun, artık yeni motorunla gelirsin.
foreman
25.April.2008, 16:48
hayırlı olsun merter...
allah gonlune gore versın...
makınanı alan sahsa sıtemızı tanıtsaydın...
oda camıaya gırsın...
tatar
25.April.2008, 16:50
zaten pazartesi günü üye yapıcaz ınşaallah sitemize . Temennileriniz için çok teşekkür ederim .
tatar ( merter)
izmit / kocaeli
siyahus
25.April.2008, 17:00
Hayırlı olsun Tatar , darısı benim başıma :)
carvalho
25.April.2008, 17:17
MErter kardeş, hayırlı uğurlu olsun
Ben de benim Efeciği yeni sahibine verirken hüzünlenmiştim...
Yeni motorun şimdiden hayırlı olsun...
Ayvalık ön gezisine caponla gelecen yani
dinyeper
25.April.2008, 17:28
ya dostum olayı çok dramatize etmişsin.neyse hakkında hayırlısı neyse o olsun!umarım dilediğin motora kavuşursun.ama önemli olan bu işe küsmemek...insan ilişkilerinin düzgün ve dostluk çerçevesinde devam ettirebilmek.Yoksa sen hoşuna giden güzel bir makina alacaksın şimdi.Kim tutabilir seni onun üzerine...
matemmatik
25.April.2008, 17:42
Arkadaşlar raptorriders üyeliği demek ki buymuş
1-önce bir raptor alınır
2-siteye üye olunur
3-güzel dostluklar kurulur
4-raptor satılır
5-alıcı da üye edilir
6-büyük bir makine alınır
7-dost meclisinde muhabbete devam... :cheesy::cheesy::cheesy:
Hocam şimdiden Allah hayırlı uğurlu etsin. Bence sen de v-strom al. Bugünlerde raptor satıp v-strom almak çok moda. İnşallah yaz sonu ben de modaya uyacağım 8)
delibeygir
25.April.2008, 17:59
kardeşim hayırlı vede uğurlu olsun inşallah yeni kızıda birara getiirsin artık gezmeye8)
Arkadaşlar raptorriders üyeliği demek ki buymuş
1-önce bir raptor alınır
2-siteye üye olunur
3-güzel dostluklar kurulur
4-raptor satılır
5-alıcı da üye edilir
6-büyük bir makine alınır
7-dost meclisinde muhabbete devam... :cheesy::cheesy::cheesy:
Hocam şimdiden Allah hayırlı uğurlu etsin. Bence sen de v-strom al. Bugünlerde raptor satıp v-strom almak çok moda. İnşallah yaz sonu ben de modaya uyacağım 8)
aytaç sana katılmamak elde değil kardeşim + 1 111 111 111 111 111 111 111 :cheesy: (buarada bu sayı kaç oldu yaf ? :p :p :p)
Tayfun
25.April.2008, 19:14
Tatarım ne alacan geyşamı yoksa makikomu :p
ya dostum olayı çok dramatize etmişsin.neyse hakkında hayırlısı neyse o olsun!umarım dilediğin motora kavuşursun.ama önemli olan bu işe küsmemek...insan ilişkilerinin düzgün ve dostluk çerçevesinde devam ettirebilmek.Yoksa sen hoşuna giden güzel bir makina alacaksın şimdi.Kim tutabilir seni onun üzerine...
öyle deme be abicim ben regalimi alırken takasa verdiğim ilk göz ağrım 125lik scooterimi verirkene bile hüzün yapmıştım. :( ama hüznüm çabuk geçti :p regalim unutturdu bana acıyı kederi :cheesy:
sendede aynı olur Tatar'ım merak etme
sonuçta ayrılık sebebimiz hayırlı olduktan sonra üzüntüsü fazla kalıcı olmuyor.
ama mecburiyetten satıpta yerine bişey alamayacak olsam kahrımdan geberirdim herraldaa...
kendimi sucuğa mangala verirdim hemen :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
tatar
26.April.2008, 09:34
bull zaten hersey sana yemek yemek ıcın bahane . :p Evet Ayvalık on gezısıne japonla gelecem . Selcuk kardesım senden haber beklıyorum .
Not : Sırtım ihtiyarlıktan egılmedıgı surece raptor pecını tasıyacamı bılın kardeslerım .
tatar ( merter )
izmit / kocaeli
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.