PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : depomda gitti dizimde ...

gitarist murat
28.April.2008, 01:46
geçen gün diz koruması aldım..hem eşime hem kendime ..taktım geldim evin önüne park ettim .. baktım benzin depom çizik içinde olacak şey değil ve derin çizikler... ara tara nerden nasıl derken bi baktım dizlikteki vidalar yapıyor...

bi ürün buldum.. hanımların ruju gibi bir parça ile beraber renkli cila ..eski haline gelmedi ama hiç olmazsa aynı renk ...çok kötüydü..
dizliğin depoya değen kısımlarını halletim derken ... eşimle şileye gidiyoruz..yolda mola veriym dedim ... ayağımı basamıyorum...
dizliğin içindeki çıtçıt dizimi neredeyse parçalamış mosmor... koruma değil canavar..
dizlik koruması tamamda ..
bizi bu şekilde koruyan korumalardan kim KORUYACAK..çok traji komik ...

RoS
28.April.2008, 01:56
ya abicim gecenlerde konusuorlardı bu diz koruma olayını depoyu çizior falan diorlardı hiçmi bakmadın :) orda epey bi bilgiler epey bi tecrubeliler vardı..

kaanka
28.April.2008, 09:30
deponun çizilmesi olayı mafsallı dizliklerde oluyor. bu konu arkadaşında dediği gibi çok konuşuldu. vidanın olduğu kısma küçük bir parça sandalye ayaklarına yapıştırılan sandalyenin parkeyi çizmesini önleyen ufak parçalardan yapıştır sorun çözülür.bacağına olanları ilk defa sende duydum geçmiş olsun sanırım senin şanssızlığın...

innocentbystander
28.April.2008, 09:54
deponun çizilmesi olayı mafsallı dizliklerde oluyor. bu konu arkadaşında dediği gibi çok konuşuldu. vidanın olduğu kısma küçük bir parça sandalye ayaklarına yapıştırılan sandalyenin parkeyi çizmesini önleyen ufak parçalardan yapıştır sorun çözülür.bacağına olanları ilk defa sende duydum geçmiş olsun sanırım senin şanssızlığın...
Daha evvel ödünç alıp kullandığım UFO marka dizlik depomu çizmedi ama satın aldığım Scoyco marka mafsallı dizlik çizdi (Marka yazmaktan imtina etmedim, reklamsa reklam. Alan dikkat etsin işte). O vida meselesini bildiğim halde 'hallederiz' diyip erteledim. Yalnız diz bereleme meselesi ilginçmiş:? Hangi markaymış o Gitarist Murat?

gençer
28.April.2008, 10:40
geçen gün diz koruması aldım..hem eşime hem kendime ..taktım geldim evin önüne park ettim .. baktım benzin depom çizik içinde olacak şey değil ve derin çizikler... ara tara nerden nasıl derken bi baktım dizlikteki vidalar yapıyor...

...

aynısı benimde başıma geldi..gözün gibi bakarken,tozdan sakınırken o derin çizikleri görünce insan üzülüyor. yapıcak bişey yok.sanırım vidaların üzerini silikonlamakta bir çözüm olabilir.

doğan
28.April.2008, 10:53
geçmiş olsun dizindeki morlukların sebebi de lastiklerini çok sıkmış olmayasın ? Armodenin dizliğini kullanıyorum. çizmiyor.

kıvılcım
28.April.2008, 11:01
geçmiş olsun arkadaşım

bozkurt
28.April.2008, 11:02
Birader hem sana hem motora geçmiş olsun.Diğer arkadaşların bahsettiği gibi kalitesiz bi dizlikmiş.Öğrenelim.Senin dizlik ne marka?Başkaları bari aimasın.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.

okan
28.April.2008, 11:24
çizdiğini düşündüğünüz vidanın üzerine maus pedinden keserek yapıştırın.. güzel şekilli olsun ki sırıtmasın...8)

müslüm baba
28.April.2008, 11:58
Dizini boşver motora bişey olmasın. Bir depo 350 YTL. Heh heee

MEHMETONUR
28.April.2008, 15:54
Daha evvel ödünç alıp kullandığım UFO marka dizlik depomu çizmedi ama satın aldığım Scoyco marka mafsallı dizlik çizdi (Marka yazmaktan imtina etmedim, reklamsa reklam. Alan dikkat etsin işte). O vida meselesini bildiğim halde 'hallederiz' diyip erteledim. Yalnız diz bereleme meselesi ilginçmiş:? Hangi markaymış o Gitarist Murat?

marka konusunda hemfikirim.scoyco marka mafsallı ve vidası yan tarafta. ben çok memnunum ama ilk kullandığımda ben de depoyu hafiften çizmiştim allahtan erken farkettim pasta cila yok ettik çizikleri.

haluka28
28.April.2008, 19:28
scoyco bendede var benim de deponun içine etti ben önce kedilerden şüphelnmiştim sonra iki taraftata olduğunu görünce jeton düştü. rahat ama depoyu da çizdirdik.

Tayfun
28.April.2008, 22:41
Bizi koruyan ama motorumuzu korumayan dizlik :p biz kime güvenicez artık :p

matemmatik
29.April.2008, 02:41
30 ytl ye aldığım mezzano dizlikleri kullanıyorum. Çizik yok...

gitarist murat
29.April.2008, 04:03
scyco marka... itnayla çizermiş... bi baş belası kedi var ..daha inmemle koltuğa kuruluyor (motor kapının önünde çünki..) .. bende yandan depoya çıkmaya çalışırken kaymıyayım diye tırnakladı sandım günahını almışım... dizime gelince oda dizliğin içindeki çıtçıt düğmelerinin birinin yerinden oynamasıyla olmuş...müslüm babanın dediği gibi dizimi boşverdimde çiziği kapatıcam diye uğraşıyorum..