PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : utku ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

aidikurt
29.April.2008, 23:58
Aramıza hoşgeldiniz Sayın utku!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

utku
30.April.2008, 00:30
arkadaşlar herkese selamlar.
siteden sevgili burak kaynarca sayesinde haberdar oldum.
kendisine bana gösterdiği yakınlık ve kaliteli ve dost canlısı motorseverlerle tanışma şansı tanıdığı için çok teşekkür ederim.

28 yaşındayım,eczacıyım,bekarım( bu gezilere hanımdan izin almadan dahil olabileceğim anlamına geliyo) işim nedeniyle burdur da ikamet ediyorum. bunun yanında izmir ikinci adres sayılır.

2005 de a2 ehliyetimi,ilk büyük cc li motorumu da geçen hafta aldım. çocukluktan beri çok sevdiğim bi hadise kendisi (napalım bazı şeyler zaman alıyo)

şimdilik bu kadar yeterlidir umarım.
herkese kazasız ve keyifli sürüşler diliyorum.

kaanka
30.April.2008, 00:37
öncelikle aramıza hoş geldin...8) motorunda hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin rüzgarın bol olsun....

Kaynarca
30.April.2008, 00:39
Merhaba Utku,

Bu sitedeki kaliteli arkadaşlarla senin kalitende bir insanın tanışıyor olması memnuniyet verici..

Arkadaşlar Utku geçen hafta 750 lik (sıfır sayılabilecek) bir Honda Shadow aldı. Ve çok kötü bişey yaparak motoru sürmemi istedi..:) Hani ağzımıza bir parmak bal çaldı ve gitti.. Sonuç?? Geçenlerde Efe Honda'ya uğradım :) Tabii henüz erken şuanda RR fazla bile bana..

Utku, Allah kazasız etsin, motorun hayırlı uğurlu olsun.. Aramıza hoşgeldin..

foreman
30.April.2008, 01:07
utku aramıza hos geldın...
burak senden bahsetmıstı...tanısmak bu gune nasıpmıs...umarım kalıcı ve katılımcı olursun.bızede su mubarek makınandan edındıgın tecrubelerını paylasırsın...
yenı motorun hayırlı ugurlu olsun.allah kaza bela vermesın...
dogru yerdesın.
yolunda acıl olsun bahtında...

BULL
30.April.2008, 01:36
motör gönüllüsü arkadaşlara herzaman kapımız açıktır.

aramıza hoşgeldin kardeşim... :cheesy:

carvalho
30.April.2008, 09:06
Utku hoşgeldin aramıza,,,

Ayvalık gezisine bekleriz...

Motorunun resimlerini de bekliyoruz...

Aksu
30.April.2008, 09:51
Utku kardeşim hoşgeldin.
Yeni motorun hayırlı olsun, güle güle kullan kazasız belasız.
Burak kardeşimle tanışman ve sitemizde olman bizleri de memnun etti.

Burak cumartesi neden gelemediğin anlaşıldı, bilseydik Honda Efe ye gelir seni orda yakalardık. Bu sene sen Regale bin biraz elin alışsın ki sonra Japon a geçince kıymetini daha iyi anlarsın. Hayırlısı.

aslanburclu
30.April.2008, 09:58
hojgeldin Utku biraderim hojgeldin
Yeni motorun hayırlı olsun, tekerine taş değmesin rüzgarın ılık yolların temiz olsun güle güle kullan kazasız belasız.

kıvılcım
30.April.2008, 10:26
utku aramıza hos geldın...

bozkurt
30.April.2008, 10:32
Utku,merhaba.Aramıza hoşgeldin.Motorunla kazasız sürüşler.Güle güle kullan.
Sağlıcakla kal.

Kaynarca
30.April.2008, 10:48
Utku kardeşim hoşgeldin.
Yeni motorun hayırlı olsun, güle güle kullan kazasız belasız.
Burak kardeşimle tanışman ve sitemizde olman bizleri de memnun etti.

Burak cumartesi neden gelemediğin anlaşıldı, bilseydik Honda Efe ye gelir seni orda yakalardık. Bu sene sen Regale bin biraz elin alışsın ki sonra Japon a geçince kıymetini daha iyi anlarsın. Hayırlısı.

Başkanım P.tesi uğramıştım Honda'ya (izinliydim) yoksa sizi görmek varken napayım Honda'yı filan :)

Aynen dediğiniz gibi yapmak istiyorum. Hatta (Allah kaza bela vermezse, motor sorun filan çıkartmazsa, nasipse) 3 yaz bineyim istiyorum RR'a. Sonrası Allah kerim..

X__utku__X
30.April.2008, 11:00
Hoşgeldin utku abey..sitedeki tek adaşım sensin galiba.motorun hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler inşallah

Kisstanbul
30.April.2008, 16:30
Üstad hoşgeldin Motorun hayırlı olsun Allah seni aynalarına bakmadan direksiyon kıran dengesizlerden uzak tutsun..

müslüm baba
30.April.2008, 16:38
Aramıza hoşgeldin, bekar olmak güzelmi.

gençer
30.April.2008, 18:29
ailemize hoşgeldin.. kaçırma haftasonu abant gezisi var vaktin müsaitse ismini yazdır tüm tayfayla tanışmış olursun..

Aramıza hoşgeldin, bekar olmak güzelmi.

yok canım bekarlıkta neymiş evlilik gibisi varmı?

dhnsyd
30.April.2008, 19:17
hoşgeldin...