Orijinalini görmek için tıklayınız : ilk kaza ...süper oldu umarım son olur...
gitarist murat
22.May.2008, 02:11
sevgili arkadaşlar..
bu sabah motosay yılmaza gittim çantalarım yapılacak diye ..kartaldan ..yaklaşık 82 km... hava sıcak...dizlik var...bellik var..eldiven var.. mont yok.!!!!....sıcak ya..sadece tişört... tam ulaştım derken bi fren ... motorla ben yerlerdeyiz.. inşaattan kum ve ben bide motorum süründük...
kol dirsekten bileğe yarık... hala yanıyorum ..şimdi anladım korumaların ne olduğunu... inanın dizlik ve bellik parçalanmak üzere hale gelmiş..onlar olmasa demekki dizim ve belim gitmişti... motorum 2-3 mt.. sürüklendi.. acele kalktım trafik var diye motorumu kaldırdım... bizim motorlarımıza hayran oldum... yan düşüp sürüklendi ama tek çizik yok sadece kaldırıma çarpınca dandik plastik far diibinden kırılmış...olsun canı sağolsun.. ben onu devirdim ama o beni yolda bırakmadı...
bizde popo ıslanmadan balık tutulmaz derler... buna binicede düşmek adetten saırım..ilkti umarım son olur ..kolumuzu :) yonttuk çünki...
selamlar arkadaşlar...
leventse
22.May.2008, 04:28
geçmiş olsun son kazan olsun İnşallah
çok çok geçmiş olsun... aman havaya bakıp kendinizi tehlikeye atmayın. mont giymiyorsanız mutlaka omurilik korumalı yelek, dirseklik ve eldiven giyiniz...
umarım ilk ve son kazan olur...
Mr.Quanta
22.May.2008, 08:30
aman abi gecmis olsun ya.
bozkurt
22.May.2008, 08:39
Murat geçmiş olsun.Anlattığın kadarı ile ucuz kurtulmuşsun.Bende HELD marka içi çıkarılabilen ve yazın tamamen file kalan omuz bel ve dirsek korumalı mont var.Sana sıcak havalarda kullanabileceğin bu veya buna benzer montları tavsiye ederim.Senin canından kıymetli değil ya .Son olması dileğiyle.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Allah korumuş çok geçmiş olsun.
carvalho
22.May.2008, 09:21
Ya kazanın süperi mi olur ?
Murat kardeşim, çok geçmiş olsun...
Kaynarca
22.May.2008, 09:44
Geçmiş olsun. Yazın mont işini nasıl yapıcam diye ben de düşünüp duruyorum. Mont giymek eziyet çünkü müthiş terletiyor. Giymeden çıkmak çok keyifli ama bir o kadar tehlikeli.. Kısa mesafeler için de korumaları takıp çıkartmak ayrı bir dert.. Mesela günde 5 km gidiş 5 km geliş için full koruma giyinip çıkan var mı?
carvalho
22.May.2008, 09:48
Mesela günde 5 km gidiş 5 km geliş için full koruma giyinip çıkan var mı?
Ben varım.
Benim motor tam koruma olmadan çalışmıyor, gavur yapmış işte...
Geçmiş olsun. Yazın mont işini nasıl yapıcam diye ben de düşünüp duruyorum. Mont giymek eziyet çünkü müthiş terletiyor. Giymeden çıkmak çok keyifli ama bir o kadar tehlikeli.. Kısa mesafeler için de korumaları takıp çıkartmak ayrı bir dert.. Mesela günde 5 km gidiş 5 km geliş için full koruma giyinip çıkan var mı?
şahsen bende mesafe ne olursa olsun korumasız motora binmiyorum...
matemmatik
22.May.2008, 10:25
Büyük gçmiş olsun hocam...
Evet arkadaşlar ben de yaz kış full korumalı deri mont giyiyorum ve kaskımı takıyorum. Kilolu bir insan olmama ve sıcak bir iklimde yaşamama rağmen bana rahatsızlık verdiğini düşünmüyorum... Allah beterinden saklasın...
vatansever
22.May.2008, 10:34
ALLAH seni ve hepimizi kazaların büyüğünden ve küçüğünden korusun
Ya kazanın süperi mi olur ?
Murat kardeşim, çok geçmiş olsun...
öncelikle geçmiş olsun..selçuk modum çok haklı .. evet, ufak sıyrıklarla atlatmış olman sevindirici ama keşke hiç olmasaydı(olmayabilirdi)..bende sütten çıkan akkaşık değilim bende düştüm bi kez. ama oluşacak tehlikeyi sezip biraz erken tedbir alsaydım olmayabilirdi.. tabii olduktan sonra bende keşke dedim. ve kaza ufakta olsa artık keşke dememek için daha tedbirli davranıyorum.
millet kaza yapmamakla, kazanın oluşmaması için uyguladıkları tedbirlerle övünür, askeriyede de böyle değilmidir. bir pano vardır ve panoda ' bu birlikte 1423... gündür kaza gerçekleşmemiştir' gibi bir yazı yazılır.. sanırım bizde aksi bi durum var bu bana ilginç geliyor. bizde böyle bir tabela olsa sanırım tabelada göreceğimiz tek rakam 1(bir) olurdu. olmasa bile tek haneli rakamlardan öteye geçemezdik sanırım.. bu durum beni üzüyor..:(
infinitedreams
22.May.2008, 11:26
.....Kısa mesafeler için de korumaları takıp çıkartmak ayrı bir dert.. Mesela günde 5 km gidiş 5 km geliş için full koruma giyinip çıkan var mı?
Olmaz mı?
The Wall diye biri vardı mesela... Kadir Abimiz. Motoru hareket edeli 10 saniye olmadan düşmüştü. Otuz küsür yerinden kırılmış diz kapağını toplayıp, bir buçuk senedir yürütmeye çalışıyorlar adamı.
Kadir Abiyle kazadan bir ay kadar önce karşılıklı oturup çay içmiştik bir motor gezisinde. Şimdi o motora binemiyor, ben biniyorum.
Gel de takma dizlikleri...
Evimle işyerim arası 4,7 km. 5 bile değil. Dizliklerimi takmadan hayatta çıkmam yola. Ya da kaskımı, eldivenimi vs.
Mont olayı farklı bir durum. Çoğu mont sürüşü eziyete döndürebiliyor. Bu durumda giymenin pek bir anlamı yok. Ama mutlaka omuzları ve dirseği sağlama alacak bir şeyler yapmalı.
yenikoylu_ua
22.May.2008, 11:38
Geçmiş olsun umarım son kazan olur allah beterinden korusun
geçmiş olsun ...dizliklerinde olmasa tam süpermi olacaktı.. tööbeeee...
X__utku__X
22.May.2008, 12:02
çok geçmiş olsun.
hangi kol gitti murat
umarım çabuk iyileşirsin... gitar çalmanda bir mahsur oluyor mu?
geçniş olsun.
Kisstanbul
22.May.2008, 12:29
Çok geçmiş olsun üstad...
gitarist murat
22.May.2008, 12:36
sol kol dirsekten bileğe kadar... idare ediyorum artık.. biraz devam eder heralde çünki bayağı bir yontulmuşum..bu gün daha iyi anlaşıldı ağrılardannn
foreman
22.May.2008, 14:24
gecmıs olsun arkadasım...
umarım bu kazan ılk ve son olur...
aslında bu ekıpmanları takıp cıkarmak ezıyet gıbı gorunsede takmamak daha buyuk acılara sebep olabılıyor...
umarım muzık calısmalarına engel olacak boyutta bır yaran yoktur...
tekrar acıl sıfalar dılerım....
kıvılcım
22.May.2008, 15:32
çok çok geçmiş olsun kardeşim yapacagım bir şey olursa haber ver inşallah ilk ve son kazan olur tekerine taş deymez inşallah bundan sonra bu arada korumalarada bol bol dua et
emresahin
22.May.2008, 16:22
geçmiş olsun, ac,l şifalar dilerim.
ayhankorkmaz
22.May.2008, 23:11
gecmıs olsun arkadasım,koruma olmadan yola cıkmak akıl karı degıl ozellıkle bızım ulkemızde.cogu surucu motoru saymazken,onca yol bozukken.ucuz atlatılmıs bır kaza allah beterınden saklasın.
gitarist murat
23.May.2008, 02:00
gecmıs olsun arkadasım...
umarım bu kazan ılk ve son olur...
aslında bu ekıpmanları takıp cıkarmak ezıyet gıbı gorunsede takmamak daha buyuk acılara sebep olabılıyor...
umarım muzık calısmalarına engel olacak boyutta bır yaran yoktur...
tekrar acıl sıfalar dılerım....
bizde sigorta falan yok ssk gibi oyüzden çalışmaya mecbur olduğum için gittim ama yarında şileye gideceğim motorumla... çünki korktum biraz o yüzden arayı açmadan yol yapmam lazımki tekrar güvenim yerine gelsin... kolumu biraz zor sokacağım monta ama olsun... düşmeyenin korumanın ne olduğunu anlaması zormuş... bende zor yoldan öğrendim ... şükürki ete geldi kemiğe değil...
hızlıTAZ
01.June.2008, 22:39
Allah korumuş çok geçmiş olsun.da kazanın süperi mi olur ?
yanar17
01.June.2008, 22:46
Geçmiş olsun.
Tayfun
01.June.2008, 23:02
1 haftalık topik canlanmış burda :p neyse bende görmemiştim iyi oldu, çok büyük geçmiş olsun, hemen hemen eş zamanlı kaza yaptık galiba, biz üç kişiydik sen 1 bu durumda üçün birini görmüş olduk hep beraber :)))))) benim bileğim hala ağırıyor :p
police96
01.June.2008, 23:03
Çok geçmiş olsun...
gitarist murat
02.June.2008, 01:00
1 haftalık topik canlanmış burda :p neyse bende görmemiştim iyi oldu, çok büyük geçmiş olsun, hemen hemen eş zamanlı kaza yaptık galiba, biz üç kişiydik sen 1 bu durumda üçün birini görmüş olduk hep beraber :)))))) benim bileğim hala ağırıyor :p
benim dirsekle kol arası hala yara içinde ... çocukken oluodu tamamda o zaman hissetmiyorduk heralde ...yaşlandıkça daha zor iyileşiyor meret.. ama ben düşüp kalktım ve şileye gittim bu hafta sonu yine şiledeydim... chooperlar gezideydi...dibim düştü... olmaz yani ayıptır ...süperdi şile yolu... bu arada kimse gönül koymasın bizimle gelmiyor diye... iş için gidiyorum şileye sahnem var 2 gün... hepinize kazasız sürüşler...
gitarist murat
02.June.2008, 01:02
tayfun sanada büyük geçmiş olsun...artık kemiğe geleceğine ete gelsin şeklinde bir tesellli olurmu bilmem ama ben öyle avunuyorum... aman kendine dikkat et...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.