PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : epala ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

aidikurt
23.May.2008, 00:53
Aramıza hoşgeldiniz Sayın epala!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

epala
23.May.2008, 01:24
Regal Raptor kullanıcı adayıyım. Motor bulmam da yardımcı olmanız dileğiyle

aidikurt
23.May.2008, 09:02
sevgili kardeşim kendini biraz detaylı tanıtırmısın
motor konusuna gelince takıl bize en gec 2 haftaya sende bir motor sahıbı olursun

foreman
23.May.2008, 10:56
aramıza hos geldınız...
dogru yerdesınız...
umarım en kısa zamanda ıstedıgınız kriterlerde bır R&R bulursunuz...

kaanka
23.May.2008, 19:10
aramıza hoş geldin....

epala
25.May.2008, 19:26
Arkadaşlar adım Erdem 8 aydır motor kullanıyorum SYM JOYRIDE 200 scooter.im var. on satıp bu aralar bi tane RR almam lazım. Araştırıp uğraşıyorum. Forumda araştırıyorum dikilitaştaki ustaya da gittim. Bana memnun olursun dedi fakat benim aklımda soru işraetleri var beni aydınlatabilir misiniz ?
RR.da karşılabilmesi muhtemel sorunlar var mı? ya da çabuk arıza yapan ve parça sıkıntısı söz konusu mu ?
İlanımla ilgilenen olursa
sahibinden.com.da ilan no 6804763
Son fiyat nakitte 2500 YTL

Aksu
25.May.2008, 22:11
Erdem kardeşim aramıza hoşgeldin.
Hiç bir motorda sorun olmaz, sorun kullanıcıda olur, altı üstü küçük cc li ve düşük maliyetli motorlar bunlar, yarış motoru veya enduru gibi kullanmaya kalkarsak gücünden fazlasını istersek sorun her zaman olur.
Yazmışsın 2.500 YTL diye, güzel gücün o kadar o zaman o kadarlık karşılık alırsın alacağın motordan.
Tabii ki RR senin bindiğin motordan kat kat güzel her yönden, sitede çok temiz sıfır ayarında satılık motorlar var, 3.200 ile 4.000 YTL arası.
Hayırlısı olsun.

yeşilkapak
25.May.2008, 22:56
Erdem kardeş aramıza hoş geldin...

police96
25.May.2008, 23:57
Aramıza hoşgeldin. Ben de motor alacağım. Bu sitedeki motorlardan veya çok güvendiğin birinden alacaksan bilemem motoru ama gücün yetiyorsa sıfırını al derim. Hem marşına ilk basmanın tadı da bir başka olur herhalde. Günlerdir alacağım RR nin rüyasını görüyorum. Hafta içi de gidip alacağım. İnşallah bulabilirim. İnşallah elimizde yok beklemeniz gerekiyor demezler. Bence 0 KM.

epala
25.May.2008, 23:58
Hoşbulduk Hüseyin Abi...
Mehmet Abi, sağolasın ilgilendiğin için zaten motorumu 2500.e satsam o kdrlik bişey almıcam. çantası koruma demirleri olursa değerini veririm. üstüne para koymadan 2500.e de belki bulunur ama ondan da pek bişey beklenmez

epala
26.May.2008, 00:01
ismail kardeş, ben sıfır alma taraftarı değilim neden dersen hem gıcır gıcır makinayı kullanmaya kıyamam hem de 5000 YTL vermek zor gelio motor için çünkü arabam da var. Eğer sen sıfır alacaksan dikilitaşta Ali ustada 5200.e var ama Kırmızı.

police96
26.May.2008, 00:05
Teşekkür ederim Erdem kardeş. Ben de kara kara düşünüyordum nereden alacağım diye. Ali ustaya müracaat ederiz artık eğer buralarda bulamazsak.

bozkurt
26.May.2008, 00:19
Erdem aramıza hoşgeldin.Gönlündeki motora en kısa sürede kavuşman dileğiyle.
Sağlıcakla kal

kıvılcım
26.May.2008, 02:04
aramıza hoş geldiniz

epala
27.May.2008, 01:20
hoşbulduk arkadaşlar