PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 model temiz bir e-9 arıyoruz!!!

UnicornKnight
10.April.2007, 00:41
aksesuar o kadar da önemli değil tabii ama varsa da hayır demez alacağımız arkadaş...2750 tl nakit kalanı 1 ya da 2 vade şeklinde ya da tamamı peşin (eleman henüz karar veremedi,kıyamıyor paracıklarına :lol: ) 3000 tl civarı temiz bir makine arıyorum...büyük kazalı & sorunlu motorlar ile kesinlikle ilgilenmiyoruz,motoru kendi ustamıza kontrol ettirerek alacağız...şimdiden hem camiamız hem de motoru alacak arkadaş için hayırlı olması temennilerimle... :cheesy:

turlabo
10.April.2007, 11:24
3,000 ytl civarı R&R değil anca su motoru alırsın dostum.4,000 ytl civarı dersen görüşelim :D :cheesy:

UnicornKnight
10.April.2007, 14:29
internet üzerindeki 2. el sitelrindeki fiyatlar belli,ne çok rr görünümlü su motoru varmış öyle dostum...inşallah 4000 ytl'ye satabileceğin birilerini bulabilirsin... :)

TuoBerg
10.April.2007, 17:35
Öncelikle selamlar, (bi foruma üye olupta ilk msjımı atmayalı uzun zaman olmuştu, vay be)
Unicorn'un motor alacak arkadaşı benim, bütçem kısıtlı, ama bu iş için, yani daha kask, mont, eldiven, ot bok püsür bi dünya şey alıcaz, buna ancak bu kadar bütçe ayırabiliyoruz. He elinizde bir motor var ise, ve bu fiyata verebilirim diyorsanız, ufak tefek kusurlara bakmıyorum, yani ince bi çizik vardır, şudur budur, onlar o kadar önemli değil, önemli olan kaza yapmamış olması, motorun sağlam olması, elektronik ve mekanik olarak sorunsuz olması.
Bunun yanında, bu fiyata motor veremem, benim motorum çok daha fazla eder diyorsanız, su motoru falan esprileri yapmayın, gereksiz kalıyor, zira, bu fiyata çok temiz bi motor buldum ama izmirde olduğu için vazgeçtim (burdan istanbul ve çevresi tercih sebebidir iması çıkarılabilir). Yani boş konuşmayalım, ben neticeye direk gitmeyi severim çünkü, arada çok laf, akıl karıştırır.

Engin
10.April.2007, 17:54
TuoBerg selam, izmir debulduğun motoru nette bulduysan varsa linkini yollarmısın.

TuoBerg
10.April.2007, 17:57
Selamlar,
Öncelikle teşekkürler,

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3094820

motor bu, temiz kazasız, arka koltuk genişletilmiş, alarm, deri çanta, deri depo koruması falan var, gayet iyi bir motor.
3.000 e bırakmıştı bize, fakat izmirden istanbula getirmek dert...

Engin
10.April.2007, 18:05
Sagolasın kardeş, bende Denizli deyim, aynı model ve renkte Denizli de 3000 YTL ye buldum. Neredeyse anlaştım, Ama motor gerçekten temiz duruyor. Dediğin gibi izmirden getirmesi sorun olabilir. Ama trenle izmirden istanbul a ucuza götürebilirsin. İstersen bi araştır. Bu sitede bir arkadaş daha vardı arayan ben unuda bilgilendireyim olmazsa.

TuoBerg
10.April.2007, 18:10
ya onlar illa ki bi çözüm, onur (unicorn) ben kullanarakta getiririm diyoda, la ikinci el motor alıosun, ne olduğu belirsiz, atlayacan çıkıcan yola, başına bişi gelse sorumluluk alamazsın, benim hafta içi bir iki gün orda olmam lazım ki motorun devrini alabileyim, oda yalan olur, çalışıyorum çünkü, kısacası istanbulda veya bu civarda olması tercihim, gerçi o kadar temiz bi makine bulabilirmiyim ayrı konu ama kısmet artık...

aslanburclu
10.April.2007, 19:50
güzel kardeşim bak sana abi nasihati

2 nci el alacağın bir regal seni çok uğraştırır, çünkü şu anda satanlar acemiliğini çıkarmış tabii bu arada motorunda canını !!!!!!!!!! ve ustalaşmış şimdide daha güçlü makinalara dönecekler sana kalan bir vebalı uğraşır durur doktor doktor gezersin

kendimden örnek yılların motorcusu ben ucuzdiye bi ikinci el aldım hala uğraşıyorum en sonunda bütün arızalarını tespit edip gösterip söyleyerek attım servisin önüne daha bakalım ne olacak .... işte böyle git O (sıfır) bir regal al vereceğin en fazal 1,5 fark eline doğmuş bir bebek gibi sev ve herşeyini bile bile bin merak etme ithalatçı firmalar mallarının arkasında bıktığın zaman koy bi köşeye klasik olarak seyret saten satmaya kıyamazsın ama sıfırdan şaşma

Tayfun
10.April.2007, 19:58
Valla regallerini 3 milyara satan adamlar korkularından güvenmediklerinden satıyorlar, ben motorumu asla 3 milyar gibi komik bir rakkama bırakmam heleki sıfırı 5 milyara dayanmışken, Motorunu 3 milyara satmak isteyen parçalayana kadar kullansa 3 milyardan daha çok kâr eder, böyle cahil kullanıcı ve satıcılar (sıkışmışlar ve ani ihtiyaç sahipleri hariç) olduğu sürece işimiz zor ey regal severler. Bu sitede motorunu 3 milyara satabilecek biri varmı el kaldırsın hemen?

thoraman
10.April.2007, 20:24
arkadaşım umarım bulursun 3 milyara ama özellikle istanbulda fiyatlar diğer illere göre biraz daha pahalı üstelik havalar düzeldikçede artmaya devam ediyo bence ya elini çabuk tut 3.500 civarına hemen birini kap çünkü yaza dahada artar bence fiyatlar hem 0 hem 2.el için sölüyorum yok olmadı anladığım kadarıyla ehliyet pratik vesaire bi sürü iş var önünde önce onları hallet acemiliğini arkadaş motorlarında veya kurslarda at :evil: sonra seneye ocak gibi şubat gibi hatta ve hatta kışa girerken ucuzdan al yaza kadar sabret sonrada gelecek yaz kafan rahat bin derim ben.. bende yeni aldım motoru aynen senin pozisyondaydım tabi şimdi sen hemen binip gezmek istiyosun biliyorum bende zira öle yaptım ama şimdiki aklım olsa azcık daha sabreder önce ehliyet şu bu gibi işleri hallederdim..çünkü motoru alınca kaskı aksesuarları falanda aceleye geliyo bir anda bi sürü yük biner üstüne bide 2. el alıcaksın ne kadar temiz olsada bi elden geçicek o motor illaki bunlarıda düşün bence bütçeyi zorlamadan yavaş yavaş aksesuarlarını hallet daha bi araştır iyice öğren her detayı sonra gönül rahatlığıyla bin raptoruna kazasız belasız işallah..ayrıca motorunu 3 milyara satan adamada ister izmirde olsun ister istanbulda isterse japonyada GÜVENME ! ince ele sık doku

ÇeLeBi MuRaT
10.April.2007, 23:02
Tuoberg 3000 ytl satan adamlar canını çıkardıktan sonra satıyolar.Şahsen ben o fiyata kesinlikle satmam garajda çürüsün satmam..Bende CC büyütmek istiyom ama böle 3000 ytl satanları görünce hiç satasım gelmiyo..

UnicornKnight
10.April.2007, 23:20
arkadaşlar tamam 2.el makinaya girmenin riskleri vardır elbetteki...fakat bunu kenkimi makinadan adeta soğuturcasına da yapmayalım beah...ayrıca net üzerindeki hemen her 2.el sitesinde fiyat aralığı 3000 ytl iken kalkıp da 4000 ytl gibi rakamlar vermek pek gerçekçi durmuyor...haa şu var ki değerli komutanımızın ve diğer arkadaşlarımızın da belirttiği üzere 2.ellerde sorun yaşanabiliyor o nedenle zaten ustayla beraber bakacağız motoru teslim almadan...ustamı müslüm abi tanıyor,ustalığının kalitesini tasdik edecektir muhakkak...
ne diyelim,hayırlısı olur inşallah... 8)

TuoBerg
10.April.2007, 23:21
ya tekrar görüşleriniz için teşekkürler, ikinci el motorun iyi olmadığını, sorunlu olacağını, kısa bi zaman sonra motorda, şurda burda sorun çıkaracağını çok iyi biliyorum, zaten sorunsuz olsa, neden satılmak istensin? daha büyük bi motor mu? tarz değişikliği mi? %70 bahanedir bunlar, asıl sorun her zaman için eskime, göz alışması ve bıkkınlık, motorun arıza çıkarmaya başlaması, hasarlı olması, yada motorun artık bekleneni verememesi (normal şartlarda bu 2 yıldan az olmamalıdır) gibi nedenlerdir. Haksızsam haksızsın diyin. Ama ben bunlarla uğraşmayı kabul ediyorum, bu tip sorunların çıkacağını kabullenerek böyle bi motora he diyorum.

okan
10.April.2007, 23:47
kardeşim sen kendine alacak bi motor bul...ustana baktır .. iyi derse al.. sonuçta sen binecen içine sinerse alacaksın...motor almanın en iyi yolu tanıdığın veya tanınan birisinden almaktır...çünkü motosikletler arabalar gibi değildir kullanıcı hatalarına karşı çok dayanıksızdırlar..temiz ve sakin kullanılmış bi motor çıkar inşallah karşına..

Aksu
11.April.2007, 11:06
Arkadaşım bak, hem 2006 model olacak hem kazasız sorunsuz olacak hemde 3.000 YTL olacak. Senin işin zor. Çok çok acil olurda 3.000 3.500 arası olurda onu da senden önce başkası kapmazsa denk gelirse sen alırsın yoksa zor. Sen olsan verirmisin motorunu. Ama bak Müslüm baba belki satar veya sattı mı bilmiyorum onun motor 2006 model istersen iletişime geç bakalım tabii 3.000 YTL.nın üzerine yukarıya doğru çık biraz.
Ayrıca bende düşünüyorum 2006 model 2.200 km. kırmızı E9 Ankara plaka ve motor Ankara da kapalı garajda yatıyor. Sıfırdan farksız. Tabii fiyatıda ona göre yani. Şöyle 4.000 YTL sına doğru yanaşırsan anlaşırız.

TuoBerg
11.April.2007, 13:06
Ya dediğim gibi ben bekliycem, hani bugün motorun altımda olmasının bana aşırı bi faydası yok, ehliyet süreci vs, zaten ben mayıs ortasından önce çokta gaz veremem motora, bu durumda da inanıyorum ki bişeyler buluruz. he bu rakam 3 olmazda 3.25 olur, ama o parayı daha bi hak eder, o zaman ayrı bi düşünürüm. şimdilik bu, görürseniz, duyarsanız, haber verirseniz, memnun olurum, olay bu.

ethanol
12.April.2007, 12:55
arkadaşlar her kez 3 milyar civarına var demiş bende alalı bir kaç ay olduğu için yazıyım o sitelerde olan motorlar aylardır satılmaya çalışan mimli regaller bazı yazmış 3000km de yalann adamlar 10 bin km yapmışlar km saatini değişmişler bazısı demiş tertemiz motor piston kırmış yani bazı şeyler varki servis de değişen kaydı olmadıkça yada sahibi dürüst olmadıkça bilemessiniz en kral ustaya götürseniz onun bile en fazla yapabiliceği şey motoru dinler bir iki yeirne bakar onu satan adamda bunları düşünür önlemini alır .

bakınız tekrar ediyorum kanmayınız bende yeni aldım o ilan sahiplerini çok iyi biliyorum zaten bir tane var meşhur o adam 5 tane farklı isim farklı resim ile aynı motoru satılığa çıkarmış sonra millet diorki 3 milyara var var tabi ama nasıl var .

Tayfun
12.April.2007, 23:15
Bunlar ince durumlar motor alacaklar iyi dikkat etsinler, ben şahsen motoruma güveniyorum bugün satsam ki satmam, 4 milyardan aşağı kuruş inmem hatta yukarı bile çıkarım yanında ekipman vereceksem, şuan en ucuz sıfır regalin maliyeti ekipmanıyla beraber 5.5 milyarı geçer.

Engin
13.April.2007, 00:11
Arkadaşlar bende bu hafta bir RR 250e-9 alıyorum 2. el kırmızı , fiyatı 3000 YTL ama ben Denizli de olduğum için motoru kendi servisinede götürdüm, başka ustaya da gösterdim iyi dediler. Aküsü yeni değişmiş o kadar, servisi daha 1 yık kadar garantisi olduğunu söyledi. Tabi burası Denizli motorun plakasını söyleyince servisler hemen nasıl olduğunun biliyorlar. O yüzden şanslıyım. Arkadaş araba alacağı için sattığınıda biliyorum.2. el almak biraz cesaret ve şans işi.

tan21
13.April.2007, 14:39
ya evet böle ucuz fiyatlara veriyorlar gerçe çok çok ucuzda denemez ama ucuz yani 3000 ytl e satıcağıma satmam daha iyi.. bende rr 250 dd 9-b var memnunum ama satılığa bende çıkardım başka büyük makine aliim diye benim makinenin sıfırı 5500 olmuşken bende bu kadar msraf etmişken 4800 ytl den aşşağı bırakamam şu an makinem 14000km de hava filtresi eksoz modifiyesi deri çantalar akü değişimi o ringli zincir yeni far takımı ve üzerimdeki kıyafetlerle veriyorum ama bu fiyatı hakkeder gören hakkettiğini söleyebilir.

Tayfun
13.April.2007, 20:33
Malından emin olan ister abicim.

aslanburclu
13.April.2007, 21:22
ben 6000 ytl.ye belki veririm (yerseniz işinize gelirse o kadar uğraştık nerdeyse custom yaptık)

Tayfun
13.April.2007, 21:25
Komtanım bu işler böyledir, yaparsın yaparsın elin oğlu gelir bedavaya ister motoru, 3 milyar harcamışsın 5 milyar harcamışsın kimsenenin umuru değil valla.

UnicornKnight
17.April.2007, 11:01
kızımızı bulduk hayırlısıyla,başlık parası konusunda da anlaşmak üzereyiz... :cheesy:
tuoberg resmi olarak rr'cıdır artık... 8)

Engin
17.April.2007, 11:09
Buldugunuz motorun özelliklerini yani km, model gibi yazıp, fiyatı konusunda bilgi verebilirmisin. Bende araştırıyorum 2. el bir motorda, bilgimiz olsun biraz.

dishchy
17.April.2007, 11:30
arkadaşlar önceki sayfada gördüğünüz linkteki motor benim... Bazı arkadaşlar yazmış ya canını çıkardıktan sonra satıyorlar diye yok öyle birşey. Sadece acil nakit sıkıntısından dolayı o fiata satılıyor. Yoksa bende istemem 3.000 ytl ye motorumu satmak... Fiatı ilk etapta 3400 ytl yaptım sadece 1 kişi aradı... 3200 ytl yaptım 10-15 kişi aradı. Arayan kişilerdeki mantık şu açık konuşalım 2006 model çin malı ikinci el bir motor alıyorum emsalleri 2000-2500 ytl iken buna neden 3400 ytl vereyim. Su soğutmalı fanlı radyatörlü kolay kolay arıza yapmıyor falan demeniz pek de fayda etmiyor arkadaşlar..... Bilgilerinize saygılar.....

caser
17.April.2007, 13:56
Valla ben bir ara satiliga cikardim malum, sonra da siteden gelen baskilar uzerine :P satmaktan vaz gectim.
Fiat 3650 demistim o zaman, ve halen araniyorum. Tabii belli bir amac ugruna cok acele satmak isteyen biri elbette rakami dusuk tutacaktir.
Demem o ki bence hele bu mevsimde 3750 alti fiat temiz bir motorda bulunmaz.

emrahss
17.April.2007, 14:37
Ben yalnız bir şey söylemek istiyorum. Gerçi benim bilgim otomobille ilgili ama tahminim motor için de o geçerlidir. Bir aracın piyasası ne ise üç aşağı beş yukarı o paraya gidiyor. Ben şunu ekledim, çanta taktım, kuş kondurdum pek farketmiyor. Benim kanaatim bu yönde.

Tayfun
18.April.2007, 00:00
Piyasa yapmak bizim elimizde arkadaşlar, satmayın motorlarınızı 3 milyara, 4 milyar isteyin gerekirse aksesuar ve ona harcanan emekle zaman parasınıda ekleyin, acil para ihtiyacı olanlar için değil sözüm ama 3 mliyara motor satan çok yanlış yapar, piyasada 2,5 milyara emsal motor varsa bırakın onlardan alıp pişman olsunlar, kafalarını duvarlara vursunlar, regaline güvenmeyen varsa ben derimki hiç 3 milyarda istemesin direk motorunu hibe etsin birisine.

aslanburclu
18.April.2007, 00:04
uleeeeeee

hadi bakalım 7 olduuuu 7den aşağı 6,5 bile verirsem adiyim yakarım yıkarım denize atarım yine vermem abicim

Tayfun
18.April.2007, 00:26
gomtanım arkadaşlar belki inanmaz ama sizin motorun değeri şuanda hemen hemen o kadar.

dishchy
18.April.2007, 13:53
yahu arkadaşlar motorun değerinin 3000 ytl olmadığının farkındayım ama başka çare yok. Motoru hibe etmemi isteyen arkadaş bana 3000 de değil 2000 ytl hibe eder misin? Edemiyecekseniz konuyu da uzatmanın bence anlamı yok....

TuoBerg
19.April.2007, 19:25
ya cevaplar için çok sağolun, aslanburclu astsubayım, sizde sağolun. Bi motor bulduk, alır gibi olduk, sonra telefon numarasını kaybettiğimiz için alamadık gibi abuk saçma bi durum oluştu.

Bu motor 3000 eder mi? eder, 4.000 eder mi? eder, belki 5 edeni de vardır, sözüm yok, ama ben bu motordan istiyorum ve bu kadar bütçem var, yapacakta bişey yok.

bu arada yaşar astsubay, o motor satılmış ama siyah bi 2005 varmış, ona bakıcam cmtsi günü.

aslanburclu
19.April.2007, 19:31
evet dükkanın sol ön köşesinde duruyor gördüm çok da temiz bişey eh ne diyelim hayırlısı

UnicornKnight
22.April.2007, 03:05
işlem tamam,fuat da artık regal raptor ailesinin bir ferdi...hayırlı olsun... :cheesy:

aslanburclu
22.April.2007, 08:39
güle güle kullanın hayırlı uğurlu olsun aman dikkat allah kaza bela vermesin

turlabo
22.April.2007, 11:12
abi bir taş ttık kuyuya kırk akıllı çıkaramadı.sözün özü şu
Alanla satan bilir,Güzelle yatan bilir

TuoBerg
24.April.2007, 16:52
3.000 ytl'ye ali ustanın orda, 2005 model, 2.500 km'de, radyatörü yeni değiştirilmiş (ali usta tüm e9'larda radyatörün sorunlu olduğunu, bununkini değiştirdiklerini ve kesinlikle sorun çıkarmayacağını söyledi) , üstünde en ufak bir çizik dahi bulunmayan, tam bakımlı, siyah gayet güzel bi motor aldık.

yarın gidip noter devrini ve muamele işlerini halledicez inşallah...

http://img185.imageshack.us/img185/1402/82578485uf5.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/2686/76784364qb2.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/8282/32973801gt0.jpg

aslanburclu
25.April.2007, 00:06
aksesuar o kadar da önemli değil tabii ama varsa da hayır demez alacağımız arkadaş...2750 tl nakit kalanı 1 ya da 2 vade şeklinde ya da tamamı peşin (eleman henüz karar veremedi,kıyamıyor paracıklarına :lol: ) 3000 tl civarı temiz bir makine arıyorum...büyük kazalı & sorunlu motorlar ile kesinlikle ilgilenmiyoruz,motoru kendi ustamıza kontrol ettirerek alacağız...şimdiden hem camiamız hem de motoru alacak arkadaş için hayırlı olması temennilerimle... :cheesy:

pardonnnn ustanızı tanıyabilirmiyiz.

UnicornKnight
25.April.2007, 10:23
çok mu önem arz ediyor yaşar astsubayım...

innocentbystander
25.April.2007, 11:00
Hayirli olsun, kazalar sikintilar uzak olsun sizden. (Bu arada avatara binaen soruyorum tuoberg'e, Pardus mu kullaniyorsun isletim sistemi olarak?)

Engin
25.April.2007, 12:19
Kardeş güle güle kullan, Alah kaza bela vermesin.

alper_tim
25.April.2007, 12:28
@tuoberg
kardeşim ali usta sallamış gene sanırım
benim e9 motorumda radyatörümde bi sorun olmadı allaha şükür
şu an 6700 de bi sorun yok walla

şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

carvalho
25.April.2007, 16:54
Yeni motor sahibi arkadaşlara raptor'ları hayırlı uğurlu olsun...

Güzel günlerde kullanmaları dileğiyle...

thoraman
25.April.2007, 17:08
benimde plaka dikkatimi çekti kardeş 34SIV13 benimde enteresan oldu :roll:

UnicornKnight
25.April.2007, 22:50
gün sonu itibariyle tuoberg yeni motorunun devir işlemlerini tamamlamış çiçeği burnunda bir regalcidir...bizlere ve şahsına hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim... :cheesy:

TuoBerg
25.April.2007, 23:41
@ innocentbystander
teşekkürler ve evet, laptop'ta şu an pardus var, masaüstü olan xp.

@ alper_tim
benim için farketmez, sonuçta ben yaptırmadım, tuncay ve ali ustaların ikiside aynı şeyi söyledi, bu makinelerin radyatörleri hep hasarlı gelio ve garanti'den değiştiriliyor diye.

@ all
çok sağolun, allah hiçbirimize kaza bela vermez inşallah..
http://mygeyiq.com/tuo/001.jpg
son resmini de atayım benim aletin :D biraz ps çalıştı bizim bi arkadaş üstünde :D

aidikurt
25.April.2007, 23:50
hayırlı olsun kardeş bir rr daha katıldı aramıza regalraptor.net bir cığ gibi büyüyor siteye gelen regal alıp cıkıyor :)

TuoBerg
25.April.2007, 23:54
ahah eywallah meslekdaş :D mal kaliteli olduktan sonra kendini sattırıyo zaten :D

Tayfun
26.April.2007, 22:12
Hadi hayırlı olsun kardeşim, allah kaza bela vermesin inşallah.

MotoJunior
03.May.2007, 15:10
çok temiz 1700 km de 2006 model e-9 kırmızı aksesuarlı ilgilenirseniz 212 624 99 93

Tayfun
03.May.2007, 22:01
Peki fiyatı nedir?