Orijinalini görmek için tıklayınız : northeast ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...
aidikurt
28.May.2008, 11:19
Aramıza hoşgeldiniz Sayın northeast!
Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.
Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.
Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.
Katılımcı olmanız dileğiyle.
Sevgiler, saygılar…
RaptorRiders Yönetim.
(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)
northeast
28.May.2008, 11:29
herkese selam umarım aranızda güzel vakit geciririm ve güzel paylasımlar yaparız.
henüz bir motorum yok ön arastırma asamasındayım ve sizi buldum güzel bir forum emegi gecen herkezin ellerine saglık:cheesy:
carvalho
28.May.2008, 11:37
Hoşgeldin Sezgin. Araştırma sırasında kafana takılanları sor, yardımcı oluruz... Haftalık buluşmalara da katılabilirsin...
kıvılcım
28.May.2008, 11:37
aramıza hoş geldin arkadaşım inşallah en kısa zamanda gönlündeki motora kavuşursun
yeşilkapak
28.May.2008, 11:52
Hoş geldiniz
northeast
28.May.2008, 13:15
arkadaslar en büyük hayalim suan honda shadow ama regalroptoru da ilk bakısta begenmemis degilim bunları maddi olarak kıyaslarsak shadow 3 tane RR ediyor bu karsılastırma mantıksız gelebilir:) bu aralar bütcede biraz sıkıntı var ama toparlar toparlamaz ve yeterli bilgiyi edindikten sonra aranızda yer almak istiyorum ve bu süre sanırım eylül gibi olacak(sanırım sezon sonu oldugu icin fiyatlarda da bir düsüs olur) bu konuda bilgi icin suan hayvan gibi acım
mesela bir RR 250 190boyunda 95 kilo birisi icin ne kadar uygun bu benim en merak ettigim sey ve iki kisi yani 150-170 kilo tasırmı bunlar ilk sorum cünkü hayalimdeki motoru buldugum cözümlere göre yönlerdircem
Aramıza hoş geldin... Dediğin kiloda ve boyda birçok arkadaşımız var regal sahibi, dediğin kilolarıda rahatlıkla kaldırıyor bizim motorlar. ben 86 kiloyum ve hep iki kişi katılıyoruz gezilere daha hiç sorun yaşamadım...
aidikurt
28.May.2008, 16:26
senini gibi 2 kişiyide götürür sen merak etme
Benden sana tavsiye dostum, eğer eylül gibi motoru alabilirim diyosan ben biraz daha sabredip shadow al derim sana, ama büyük ihtimalle ilk motorun olacağı için buhran dönemini çok dikkatli geçirmen gerekir, 5 milyar gibi parayı regale bağlayacağına 10 milyar gibi bir parayı 2. el temiz bir shadowa bağla pişman olmazsın.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.