Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Reklamlar Ve Destek

Dedebey
29.May.2008, 00:39
Değerli Motor Dostlari ,
SIk SIk Gelen Mesajlara Rağmen Site Reklamlarini Yaşatmak Daha Doğrusu Sitemizi Yaşatmak Için Reklamlara Tiklamayi Ihmal Etmeyelim. Günümüzde Herşeyde Olduğu Gibi Reklamlarin önemini Lütfen Unutmayalim. Siz Değerli Motor Dostlari Siteye En Büyük Desteği Sadece Birkaç Saniyenizi Alacak şu Tiklama Olayini Ihmal Etmeden Ve Site Geleceğini Düşünerek Hareket Edelim.
Sizlerden Destek Geleceğine Inanarak Bu Konuyu Açiyorum. Paylaşimlarimizin Yaşamasi Ve Sitemizin Popüleritesi Açisindan Bunun önemini Herkese Anlatmak Istedim. Değerli Dostlarimizin Ikazina Gerek Olmadan Tiklayin.. Tiklayin... Gereksiz Yere Ayirdiğimiz Zaman Diliminden Siteye De Azicik Bir Pay Ayirin.
Amacim Kimseye Sitem Yada Eleştiri Değil .. Hep Birlikte Bu Siteyi Yaşatmak Ve Dostluklari Pekiştirmek...

Saygilar..
En Güzel Sürüşler Ve En önemlisi Kazasiz Belasiz Yolculuklar Dileğimle...
Tüm Motorcu Dostlara Iyi Geceler......

aidikurt
29.May.2008, 09:33
konu hakkındaki hassasiyetin için çok teşekkür ederim.Herkes aynı derecede özveri gösterirse sadece server masraflarını değil üyelerimizede özel ufak tefek ne bileyim belki bir anahtarlık belki stickerlar vs.... gibi ürünlerde yaptırabilir üyelerimize ücretsiz dağıtabiliriz.

Dedebey
29.May.2008, 10:05
konuya önem verilse iyi olur. herkes siteden ve içeriğinden memnun ve daha da fazla yararlanmak peşinde. ee.. hal böyle olunca da ücretli üyelik diye birşeyde olmayınca bari iki tıklayıversinler çok mu?

Dedebey
29.May.2008, 10:45
bu reklam meselesini biraz gündemde tutalım değerli motor dostları. hatta alternatif fikirleri olanlarda paylaşsınlar. aman sende yada boşvercilik yapmayalım. biraz siteye destek. kimse kimseden maddi birşey istemiyor. iş işten geçtikten sonra dövünmek için geç olur unutmayın................

X__utku__X
29.May.2008, 11:12
evet hepimizin buna özen göstermesi lazım ama insanlık hali unutula biliyo.ben eğer unutmazsam tıklamaya özen gösteriyorum ama bazende aklımdan çıkıveriyo.keşke he hergün hatırlatacam bişi olsa sitede

Dedebey
29.May.2008, 12:46
herkes beyaz bir sticker yapıştırsın bilgisayarının görünen bir yerine ve üzerine '' UNUTMA ! TIKLA ! '' ibaresini koysun. böylece bahanede kalmaz.

X__utku__X
29.May.2008, 12:59
bence onun yerine bu topic her zaman anasayfanın en üstünde kalsın.açar açmaz onu okuyalım

infinitedreams
29.May.2008, 13:30
.......Herkes aynı derecede özveri gösterirse sadece server masraflarını değil üyelerimizede özel ufak tefek ne bileyim belki bir anahtarlık belki stickerlar vs.... gibi ürünlerde yaptırabilir üyelerimize ücretsiz dağıtabiliriz.
Ben peşin çalışırım.
Bilmem anlatabildim mi?
(:

aidikurt
29.May.2008, 13:40
nihatım peşin nerde ancak çek yazabiliriz bu zamanda

Tayfun
29.May.2008, 16:27
Tıklamak üzerine !!!

Yakalarsam TIK TIK :p

Nazar etme ne olur TIKLA seninde olur :p

Reklamlara TIKLIYORUM gözlerim kapalı :p

Reklama TIKLAMAKLA parmak aşınmaz :p

TIKLAYA TIKLAYA server kirası ödenir :p

Bir TIKLA, iki TIKLA, üç TIKLA ondört TIKLA, google reklamlara tıkla haninna haninna haninna :p

Nihahahahahahaa

kaanka
29.May.2008, 19:25
Tayfun maşallah heryere tıklamışsın....:p

polat
30.May.2008, 09:59
-----güncelleme----

Dedebey
30.May.2008, 11:37
:):):):):)
günde 5 vakit tıkla....!....unutma!!!!!!!!!
8)8)8)8)8)
sabah akşam yemeklerden sonra 2 tıklamak tansiyona iyi gelir.!!!!
:shock::shock::shock::shock::shock:
soğuk algınlığana ve baş ağrılarına günde 3 defa 2 şer defa site reklamlarının tıklamanın faydaları bilimsel olarak kanıtlanmış. (istanbul üniversitesinin yaptığı araştırma sonuçları)
:?::?::?::?::?:
zayıflamak isteyenlere yeni diyete gerek yok. siteyi ziyaret et ve tıklamayı unutma. belirli bir süre sonra fazla kilolardan kurtulabilirsiniz.(reklamlara tıklarken yemek yemeyi unutacağınızdan zamanla fazla kilolardan kurtulursunuz.)
8)8)8)8)8)

Dedebey
30.May.2008, 11:43
tıklanan reklamlar ışıldar.
:)
tıkla reklamı gelir zamanı.
:evil:
tıklaya tıklaya sitemiz zengin olur.
:shock:
tıkla ali tıkla. bak bu reklam. tıkla. tıkla ali tıkla.
8)
her tıklamak kara gün içindir.
:)
tıklamak site üyeliğinin gereklerindendir.
:evil:
unutma !!!!! tıkla.....!!!!!........

X__utku__X
30.May.2008, 11:44
dedebey bişi sorcam dün tıklarken sayfa açılmadan bi uyarı çıktı.zarar vermeye çalıştığınız için ıp niz otomatik kaydedilmiştir fln yazıyodu.neden öle oldu ya.ben kimseye zarar vermeye çalışmadımki:(

aidikurt
30.May.2008, 11:47
dedebey :) alemsin yav herkes senin gibi bu konuda hassas olsa bırak sadece masrafları cıkarmayı herkesin altına motor çekeriz valla :)

Dedebey
30.May.2008, 11:58
utku bey,
bu konuyu bende bilemicem. sanırım başka bir iletiden kaynaklanmıştır. bende bu sabah sitede forumlara bir müddet giremedim. editörlere danışmak lazım.

Dedebey
30.May.2008, 14:05
sevgili aidikurt,
bu iş bu kadar karlı ise hep beraber tıklayalım. zaten şimdi bunu duyan tıklar. eh artık tıklamazsa..... ????.... ne diyeyim.

Not: günün sözü

'' Bugün siten için kaç defa tıkladın? ''
'' Sitesi için bir tıklayanın kırk yıl kölesi olurum.''

aidikurt
30.May.2008, 15:57
tıkla!!! tıklamazsan!!! sıra sana gelecek!!! :x

Dedebey
30.May.2008, 21:55
reklamları daha önce hiç tıklamadım desem yalan olur. hiç hesapsız çılgınca reklamları tıklıyorum... tıklıyorum...tıklıyorum....

Dedebey
30.May.2008, 21:59
tıklayanın bir yüzü tıklamayanın iki yüzü kara.8)

ne mutlu reklamları tıklayana. (tabi bizim siteden)

Türk, öğün,tıkla,sitene güven.
Ey! Site sakinleri birinci vazifeniz tıklamaktır.....
Napolyon bile ne demiş;''Tıkla!tıkla!tıkla!''
arkadaşlar ilk hedefiniz site reklamları, tıklayın!
ak akçe karagün için, her tıklama sitemiz içindir.

Dedebey
31.May.2008, 00:23
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::c heesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Dedebey
31.May.2008, 23:09
tıklamayı unutmayın!!!!!

Dedebey
31.May.2008, 23:23
Reklamlar gündelik yaşantımızın adeta bir parçası durumuna gelmişlerdir. Bu durum, reklamın, ekonomik, toplumsal etkileri ve yararlı olup olmadığı tartışmalarını da beraberinde getirmiştir. Reklam üzerindeki bu tartışmalara ekonomistler, işletmeciler, pazarlamacılar, reklamcılar vb. yanı sıra siyasetçiler, tüketiciler, sosyologlar, psikologlar, tıp adamları vb.nin de katıldıkları görülmektedir. Sonuçta da reklamın denetlenmesi, sınırlandırılması ve hatta zaman zaman yasaklanması dahi söz konusu olabilmektedir. Reklam yoluyla insanların doğal arzularının tahrip edildiği, gereksinim duymadıkları şeyleri satın almaya yönlendirildikleri, gereksinim duydukları ürünler hakkında ise yanlış bilgilendirildikleri, duygularıyla oynandığı, reklam bombardımanıyla bıkkınlık yaratıldığı, ekonomik kaynakların boşa harcandığı, reklamın maliyetleri arttırdığı ve dolayısıyla fiyat artışlarına neden olduğu, ağır reklam giderleri nedeniyle yeni işletmelerin pazara girme özgürlüklerinin engellendiği ve taraflı reklamlarla belli marka ürünlere bağımlılık yaratılarak rekabete yer vermeyen pazar durumları sonucu tekelleşme yaratıldığı vb. ileri sürülmektedir. Buna karşılık reklamın talep yaratarak ve var olan talebi arttırarak üretim artışına neden olduğu, ve bunun bir sonucu olarak da istihdamın ve refah düzeyinin yükselmesine, diğer bir sonucu olarak birim maliyetlerini düşürerek ve rekabet ortamını canlandırarak fiyat indirimlerine yol açtığı, yeniliklerin çoğalmasına, ürün türlerinin artmasına, kalitenin yükselmesine katkıda bulunduğu, tüketicilere çeşitli alternatifler arasından seçim yapma olanağı verdiği, bilgilendirici ve eğlendirici olduğu da bir gerçektir.

Velhasıl reklamları tıklayınnnnnnnnn............

Dedebey
31.May.2008, 23:31
reklam bir araçtır ve onu iyiye ya da kötüye kullanmak bizlerin elindedir. Uyuşturucu ile mücadele, aile planlaması, trafik eğitimi, çevre temizliği, okuma alışkanlığı vb. pek çok sosyal kampanyanın başarıya ulaşmasında reklamın ne kadar önemli bir rol oynadığı göz ardı edilmemelidir. O halde reklamcı ekonomik sorumluluğunun yanı sıra toplumsal sorumluluğun da bilincine vararak, mesleğine saygınlık kazandırmak ve bunu devam ettirmek üzere uzun vadede toplumun yaşam kalitesini yükseltici yönde uğraş vermelidir. Bunu yaparken de toplum koşullarına uygun, çağdaş toplumsal ve ahlaki sorumluluk düşüncesi geliştirmesi ve uygulaması kaçınılmaz olacaktır.

site için,hepimiz için,için için reklamları tıklayın.....

police96
31.May.2008, 23:52
Tiklamadan Geçmeyin. Alper Abinin Dediği Yer Burasi (sayfanin Sağ Ve Sol üst Köşesi). :):):):)

Dedebey
01.June.2008, 11:09
bugün siten için kaç defa tıkladın ?

:?:

8)

----------------------------------------------------------------
www.apartdedebey.com.tr.tc (http://www.apartdedebey.com.tr.tc)

----------------------------------------------------------------

Dedebey
01.June.2008, 19:21
değerli motor dostları şu reklam meselesine gereken önemi verelim. siteye ne kadar değer verdiğiniz tıklama oranlarından belli olacak. yoksa siteye veda etmek zorunda da kalabiliriz allah muhafaza...

__________________________________________________ _________________________________

__________________________________________________ _________________________________

Dedebey
01.June.2008, 22:16
motor sitesinde asansör reklamı da bir acayip duruyor.
bu arada bende bu konuyu tepede tutmak için bencileyin çabalıyorum. hiç mi yaratıcılık ruhu olan yok aramızda acaba? yoksa bende mi boş verivereyim.
yok olmaz... site için tıklamaya devam edin. aslında şu sticker meselesini bir yaysak daha iyi olacak. neyse hayırlısı. tıklamaya devam...

__________________________________________________ ____________________________

__________________________________________________ _____________________________

Dedebey
01.June.2008, 23:36
Tıklayan derviş, muradına ermiş.

8)

__________________________________________________ ____________

__________________________________________________ ____________

Dedebey
01.June.2008, 23:39
Bu konu için son yazımdır. Artık başkalarıda bu işi taşısa iyi olur. Bir sonraki başka bir konuda görüşmek üzere. Tüm motorcu dostlara iyi geceler.
Havanız nasıl olursa olsun, tıklamanız bol olsun.........

polat
02.June.2008, 09:59
--------güncelleme--------

Dedebey
05.June.2008, 12:10
:evil:Edinilen son bilgiler ışığında en çok tıklanan reklam olarak ''arkadaşlık ve .... '' sitelerinin reklamları tespit edilmiştir. :cheesy:
:evil:Tıklamayan arkadaşlar site üyeliklerini tekrar gözden geçirseler iyi olur.
Reklamları tıklamaya devam edin............:evil:
:xUnutmayın......:lol:tıklayın.....

__________________________________________________ __
__________________________________________________ __

Dedebey
05.June.2008, 23:37
bu akşamın son uyarısı....:x

tıklayın.... :x:xtıklayın... :x:x:xtıklayın....:x:x:x:x

foreman
06.June.2008, 00:35
bu reklamlar la ılgılı sureklı yenı baslık acmaktansa eskısını daha dırı ve aktıf tutmus olsak daha guzel olacak...8)

o atasozlerı ıle unlu topık guzeldı...o baslıktan devammm...

aidikurt
06.June.2008, 09:30
başlıklar birleştirildi burdan devam tıklamaya :cheesy:

Dedebey
06.June.2008, 12:36
:::::::cheesy:Söz gümüş ise , siteden reklamları tıklamak ALTINDIR:mrgreen:::::

__________________________________________________ ___________
www.apartdedebey.com.tr.tc (http://www.apartdedebey.com.tr.tc).
__________________________________________________ ___________

leventse
06.June.2008, 13:31
yanı tıkladım bı kac saat sonra tekrar tıklarım

sımdı yarınkı Bolu ıcın motorun ayarlarını kontrol edeyım

Dedebey
07.June.2008, 19:34
Kendim için tıklıyorsam namerdim.
Tüm tıklamalarım site için.......
Reklam reklamda tıklayan da var , tıklamayanda.....

Mr.Quanta
07.June.2008, 22:36
bunu sabit bir baslik yapsak, oyle bir imkanimiz var mi admin amca? :D

Dedebey
08.June.2008, 00:19
başlığı değiştirebilirsiniz ben o an aklıma geldiği şekilde yazdım. ancak başlık ne olursa olsun değerli arkadaşların konuyu titizlikle benimseyip sahiplenmeleri önemli bence.
benim veya birkaç arkadaşın bunu gündemde tutmalarının haricinde diğer arkadaşlarında buna dikkat etmelerini arzu ve temenni ederdim tabi ki.
sonuçta bu mesele kişisel değil tamamen sitemizin çıkarlarına hizmet etmek amacı gütmektedir.
sözün kısası herkesin bu işten çıkarı olacaktır ve sahiplenilmesi gerekir.
burada kimseden üyelik ücreti vs. talep edilmemekte istenen yalnızca bir tıklama. hesap edin kaç saniyenizi alacak. günlük ıvır zıvıra harcadığınız vakti de düşünürseniz bu çok birşey olmasa gerek.

saygılar ve en iyi temenniler tüm motor dostlarına.

Dedebey
08.June.2008, 20:34
Unutmayın!
Tıklayın!

Dedebey
09.June.2008, 20:16
Tık....Tık....Tık....

Dedebey
10.June.2008, 01:08
reklamları unutmayın.

site için hergün en az bir kez tıklayınnnnnnnnnn...................

matemmatik
11.June.2008, 09:47
Yaw adminim sana zahmet şu reklamları ayrı sekmede aç diye bir seçenek varsa ayarlayabilirmisin? Sırf destek olalım diye tıklıyorum sonra bir bakıyorum ki dalmış gitmişim :D

aidikurt
11.June.2008, 12:38
malesef kardeşim google ona ızın vermıyor.

infinitedreams
11.June.2008, 12:44
Peki sağ tıklayıp ayrı sekmede biz açtırsak, yine faydası olur mu siteye.
Soru komikse de fazla sesli gülmeyin olur mu? Bilmiyoruz işte, ne var?
(:

aidikurt
11.June.2008, 12:53
nihat kardeşim cok kompleks bir soru sormussun valla beni aşıyor :) ama o şekilde olabilir diye tahmin ediyorum. :)

innocentbystander
11.June.2008, 14:12
Peki sağ tıklayıp ayrı sekmede biz açtırsak, yine faydası olur mu siteye.
Soru komikse de fazla sesli gülmeyin olur mu? Bilmiyoruz işte, ne var?
(:

Ben oyle yapiyom valla. Yoksa iskenceye donusur abi. Tikla, geri gel. Tikla, geri gel. Ohoo.