PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : emre yaylali ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

aidikurt
30.May.2008, 02:15
Aramıza hoşgeldiniz Sayın emre yaylali!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

emre yaylali
30.May.2008, 02:26
merhaba arkadaşlar..bende aranıza ankaradan yeni katıldım...ozel bir şirkette çalışmaktayım...henuz yolun başındayım..bana bazı konularda yardımcı olursanız sevinirim.. ankarada servis ve yedek parçayı nerden bulabilirim.. yardımcı olursanız çok sevinirim .şimdiden teşekkurler...2006 model 250 cc

aidikurt
30.May.2008, 09:43
tekrar aramıza hoşgeldin sitemizi detaylı incelerse aradıgın butun soruların cevaplarını bulabilirsin yada ankara ekibinin bir bulusmasına katıl her konuda bilgi sahibi olursun zaten.

altug
30.May.2008, 10:39
emre kardeş aramıza hoşgeldin. Sıkıntılarının çoğuna arama motoruna yzadığında cevap bulabilirsin. Onun haricinde haftalık toplantılarımızda sen sıkıntını söyleyeceksin bizler çözüm önerileri için yarışacağız.

Tekrar hoş geldin.

bozkurt
30.May.2008, 12:01
Emre merhaba.Aramıza hoşgeldin.Yaş kaç,motorun tipi ne,renk ne,kaçbinde,eksiğin ne?Lütfen biraz daha kendini ve motorunu tanıtırmısın.Çok şanslısın Ankara'da Aksu kardeşimiz var.Onu kaçırma.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.

gençer
30.May.2008, 12:47
aramıza hoşgeldiniz.

Tayfun
30.May.2008, 13:07
Hoşgeldin dostum, ankara ekibine takıl her sorununa çağre bulursun merak etme...

polat
30.May.2008, 13:10
hoşgeldin dostumm motorunla iyi vakit geçirmeni dilerimm

kaleci
30.May.2008, 14:50
Aramıza hoş geldin. Sormuş olduğun konularda ilgili bilgi çok kişi var ankarada merak etme: Aksu Başkan bizim herşeyimiz. Ona kafana takılan bütün konuları sorabilir ve cevabını alabilirsin.

kaanka
30.May.2008, 19:28
Aramıza hoş geldin....8)

yeşilkapak
30.May.2008, 22:49
Aramıza hoş geldin..