PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GÜRZ ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

aidikurt
02.June.2008, 23:31
Aramıza hoşgeldiniz Sayın GÜRZ!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

GÜRZ
03.June.2008, 00:23
merhaba arkadaşlar bende varım Kocaelindeyim işim müsait oldukça gezilere katılmayı çok seviyorum gezilerde görüşmek dileği ile.

kaanka
03.June.2008, 08:33
Aramıza hoş geldin...8)

Tayfun
03.June.2008, 09:58
İlker abi ayıp ama, şöyle detaylı bir künye versen, ne yersin ne içersin neye binersin gibilerinden dimi ama :p hoşgeldin iyi ettin...

yenikoylu_ua
03.June.2008, 13:33
Aramıza hoşgeldin umarım enkısa zamanda RR ına kavuşur gezilere katılırsın görüşmek üzere

carvalho
03.June.2008, 13:50
İlker, hoşgeldin aramıza...

police96
03.June.2008, 13:53
Aramıza hoşgeldiniz...

GÜRZ
03.June.2008, 14:20
herkese teşekkür ederim,kocaeli gölcük'tenim pirellide çalışıyorum şu an malesef grevdeyiz,150 lik zat kullanıyorum ilk motorum yani idare ediyorum,evimi yeni aldığım için motorumu değiştirememiştim hazırlık yapıyordum şimdide grev çıktı neyse uzun sürmez inşallah aklımda rr den başka motor yok kısa zamanda alıcam inşallah.av,balık,motor kısaca doğa tutkunuyum.(yarışmacılara başarılar dilerim he he)

GÜRZ
03.June.2008, 14:29
Aksu hocam Kartalkaya gezisine gelmeyi çok isterim,ben zat ile katılırsam abes kaçar diye düşünüyordum ama davetinize sevindim teşekkür ederim,ozaman şöle diim malum grevdeyiz iş yeri ile ilgili bir sorun olmazsa gelmeye çalışacağım.

okan
03.June.2008, 14:50
İlker kardeşim hoşgeldin....

ÇeLeBi MuRaT
03.June.2008, 19:40
Hoş geldin ilker ...

Bende kocaelindenim gebzeden.

gençer
03.June.2008, 20:18
ben zat ile katılırsam abes kaçar diye düşünüyordum
hiç öyle bişey olmaz.. benim motorum farklı mevzusu kafana takacağın son şey olsun..bizim gurubumuzda herçeşit motor kullanan arkadaşlarımız var.. bu arada izmitte sitemiz üyesi olan ve aktif olarak gezilerimize katılan (benim bildiğim)iki arkadaşımız daha var onlarlada tanışmalısın. aramıza holş geldin..

foreman
03.June.2008, 21:44
aramıza hosgeldınız...
dogru yerdesın...
yolun da acık olsun bahtın da...

RoS
03.June.2008, 23:18
hoş geldin...

bozkurt
04.June.2008, 10:48
Aramıza hoşgeldin İlker biraderim,umarım hayalindeki motoruna tez zamanda kavuşursun.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.

kıvılcım
04.June.2008, 11:06
Aramıza hoşgeldiniz

emresahin
04.June.2008, 12:16
hoşgeldin...en kısa zamanda rr ına kavuşmanı dilerim...ben 12.000km ye geldim ve hala çok keyifli ve sorunsuz bir motorum var...o nedenle soran herkese tavsiye ediyorum..ve eminim uzun vadede bu motor daha çok kullanıcıya ulaşma imkanı bulacak...
parça sıkıntısı ,arıza,garanti ile ilgili bir takım sıkıntılar dile getirilsede, marka olmuş japon motorlarında bile parça sıkıntısı yaşandığı-garanti hizmetlerinin kurumsal değil kişisel görüşler ile yürüdüğü ve sıkıntı yarattığı-ve arıza nın her mekanik araçta herzaman yaşanabileceği de göz ardı edilmemeli...
zaman içinde farklı ithalatçı firmalar tarafından bu motorun ve üst versiyonlarının ithal edileceğini düşünüyorum.ve şimdiden gözüm 300 cc eos modelinde benim...