PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hayde ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

aidikurt
04.June.2008, 09:36
Aramıza hoşgeldiniz Sayın hayde!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

hayde
04.June.2008, 10:09
merhaba Ankara da yaşıyorum yaş28 - Meslek-Bilgisayar Yazılım
Regal Raptor almayı düşünüyorum.Fikir alışverişi için bu siteye üye oldum.

saygılar...

polat
04.June.2008, 10:18
hoşgelmişin.....
aradığın herşeyi burda bulabilirsin umarım en yakın zamandada motoruna kavuşursun 8)

kıvılcım
04.June.2008, 10:36
aramıza hoş geldiniz

GÜRZ
04.June.2008, 11:19
kardeş hoşgeldin bende yeniyim ve henüz regalim yok başka motora biniyorum ama kesin kararlıyım regal alacağım inşallah,sana şöle söliim bende çok araştırdım tabiki japon en iyisi ama imkanlar dahilinde keyifle binilecek tek motor rr buna emin ol hayırlısı olsun.

Tayfun
04.June.2008, 11:21
Hoşgeldin adaş, bak bu siteye 2 tayfun fazla he ona göre :p fikir alışverişi işide pahalıya patlar sana :p hehehee

vatansever
04.June.2008, 13:29
arkadaşım öncelikle hoş geldin.ben de yeni regalciyim.ve de hiç pişman değilim.eğer bilinen marka bir motorsiklet almayacaksan.r&r den şaşma derim.sırf buradaki samimiyeti yaşaman bile yeterli olacaktır .
ben ilk gezimi büyük ihtimalle dikiliye yapacağım şimdiden heyecanlanıyorum.
bu tür heyecanları buradaki arkadaşlar sayesin de çokça yaşayacaksın emin ol.

MKEPEZ
04.June.2008, 15:50
merhaba Ankara da yaşıyorum yaş28 - Meslek-Bilgisayar Yazılım
Regal Raptor almayı düşünüyorum.Fikir alışverişi için bu siteye üye oldum.

saygılar...

ben RR alalı iki ay oldu ve o kadar alıştım ki arabayı bırakıp bununla gidiyorum her yere...
Ben baya bi araştırmıştım 250 criuserleri, sorun varsa hay hay... Hayde

(adminin yazdığını şimdi gördüm... Sayın Üye!!! kendini tanıtmadan zırnık bilgi vermem :))) )

police96
04.June.2008, 18:09
Hoşgeldiniz...

yeşilkapak
05.June.2008, 10:41
Aramıza hoş geldin doğru adrestesin aradığın tüm bilgilere burdan ulaşabilirsin bence hiç uğraşma al bi RR bak sürüş keyfine:)