Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : merics ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

aidikurt
05.June.2008, 11:57
Aramıza hoşgeldiniz Sayın merics!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

merics
05.June.2008, 13:14
Herkese Merhaba,
Raptorriders komünitesinin en yeni üyesiyim herhalde, elimden geldiğince kendimi tanıtmaya çalışacağım.
24 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum. Ailem Mersin'de. Ben üniversite için buraya gelmiştim, mezun olduktan sonra da iş güç derken Ankaralı oldum çıktım. Ankara Üniversitesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdim, 1.5 senedir Dışişleri Bakanlığı'nda çalışıyorum. İşim hayatımın çok büyük bir kısmını kaplıyor. Kendime kalan vaktim hem az hem de yorgunluktan ötürü istediğim kadar kaliteli değerlendiremediğim bir dilim. Görevim gereği yurtdışına çıkmam lazım, 16 Haziran'da yolcuyum, dönüşümde motor hayalimi gerçekleştireceğim. Ailem de hazır ısrarlarımdan bıkıp ok vermişken daha da uzatmak istemiyorum. Yaz bitmeden Ankara rüzgarını motorumun üstünde hissedeceğim! :) Uzun süredir raptorriders sitesini okuyordum, gerçekten insanın çok işine yarayan bilgiler veriyorsunuz, herkesin ellerine sağlık.
Görüşmek üzere..

foreman
05.June.2008, 13:29
aramıza hosgeldın meriç...
umarım en kısa zamanda ıstedıgın motora kavusursun...
ankaradan mehmet aksu abı ıle gorusup tanısmanı tavsıye ederım...

police96
05.June.2008, 13:42
Aramıza Hoşgeldin Meriç

police96
05.June.2008, 13:43
Aramıza Hoşgeldin...

dhnsyd
05.June.2008, 14:07
hoşgeldin...

carvalho
05.June.2008, 14:46
Hoşgeldin Meriç, işin zor kısmını atlatmışsın, aileyi ikna kısmı. En keyifli bölüm başlıyor, motorunu seçmek ve satın alma faslı... Şimdiden hayırlı olsun alacağın motor.

kıvılcım
05.June.2008, 15:04
aramıza hosgeldın meriç umarım en kısa zamanda ıstedıgın motora kavusursun
tam yerindesin

ÇeLeBi MuRaT
05.June.2008, 15:44
Hoş geldin aramıza..MERİÇ

gençer
05.June.2008, 16:55
ailemize hoşgeldin... hayırlısıyla motorunada ehliyetinede kısa zamanda kavuşmanı diliyorum..

not:Aksu babayla tanışmadan motor alma derim.kendisi Ankara'da dır.herkese olduğu gibi sanada yardımcı olacaktır.

leventse
05.June.2008, 17:28
hosgeldın Meriç :)

motosıklet forumları arasında en ıyı en sıcak foruma hosgeldınız(bıraz reklam yapalım :x)

bulusmalarda gorusmek dılegı ıle.

yeşilkapak
06.June.2008, 09:24
Meriç kardeş aramıza hoş geldin ...
umarım en kısa zamanda hayalindeki makinanada kavuşursun.

Tayfun
06.June.2008, 11:17
Bak meriç dış işlerinden gelip bizim iç işlerimize karışma sakın he :p yoksa seni boy boy kelebek haline getiririm koca bir pankartla dış işlerinin karşısındaki 2 direk arasına asarım hehehehehe :p noşgeldin bu arada...

matemmatik
06.June.2008, 17:14
Sanırım bundan sonra bu tanışma bölümüne ve yazıştığım insanların profillerine daha çok dikkat etmeliyim. İlginç bir tanışma oldu :mrgreen:

Hoşgeldin Meriç hocam, en kısa zamanda uzun zaman kazasız belasız kullanacağın bir motor alırsın umarım....

GÜRZ
06.June.2008, 17:22
hazır izin almışken bırak yurt dışını felan ailen caymadan doğru motorcuya!!!bu arada hoşgeldin.

bozkurt
06.June.2008, 23:28
Meriç kardeşim hoşgeldin.Umarım herşey gönlünce olur.Benim kızım da Ege mevzunu.Aynı bölümde.Seni anlıyorum.
Sağlıcakla kal.

merics
10.June.2008, 10:37
Hepinize teşekkür ederim, hoşbuldum.
Bir Ankara Raptorriders buluşmasına katılmak ve işin ehli olanlardan akıl+fikir almak isterim. Satın alım sürecinde de çok işime yarayacak bilgiler alabileceğime eminim.
Herkese kolay gelsin :)

Kaynarca
10.June.2008, 20:07
Aramıza hoşgeldiniz

RoS
10.June.2008, 22:13
Hoş geldiniz...