Orijinalini görmek için tıklayınız : Hepinize Teşekkürler
yenikoylu_ua
15.June.2008, 23:54
Bu mutlu geceyi bize yaşattığınız için Türk halkı size minnettardır Hepinize teşekkürler GURUR DUYDUK SALLAYIN AVRUPAYIDA DÜNYAYIDA
foreman
16.June.2008, 00:02
vatana mıllete hayırlı olsun...
dılerım devamı da gelır...
trapezus
16.June.2008, 00:15
simdi sıra viyana da haydi çocuklar ...
ÇeLeBi MuRaT
16.June.2008, 00:16
Türkün gücü İŞTE inandımı neler yapıyor ANADOLU FATİHLERİ...
çok mutlu olduk çooooooooook HELAL OLSUN hepinize...
kıvılcım
16.June.2008, 01:21
işte türkün gücü allah allah dedimi ne yapacagını dünya bile kestiremiyor helal olsun aslanlara bize süper anlar yaşattılar
infinitedreams
16.June.2008, 01:51
Hepinize teşekkürler
Eyvallah abi, ne demek. Mahçup ediyorsun.
carvalho
16.June.2008, 08:22
Hepsine helal olsun... Ama birileri futbolun 90 dakika olduğunu hatırlatsa bizimkilere, 45 değil (hatta bu maçta 15)
Bu arada maçtan sonra ortalığı bekaa vadisine çeviren henüz evrimini tamamlayamamış silahlı ayıları Allah'a havale ediyorum. Umarım bir gün atılan mermilerden o ayının yavruları, eşi dostu telef olmaz...
:tr::tr::tr::tr::tr::tr::tr::tr::tr:
kaleci
16.June.2008, 09:04
Bu mutlu geceyi yaşattıkları için hepsine teşekkürler.
UEFA ya yazıcam bundan sonraki maçlara hep 1-0 malup başlayalım diye hehehe
TLGYLDZ
16.June.2008, 09:08
Evet cocuklar hepinizi gönulden tebrık ediyorum bu mutlu günü bize TÜRK MİLLETİNE GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN SİZE ÇOK TSK EDERİM DÜNYA BİZİM GÜCÜMÜZÜ GÖRMELİ...
Ya herşey tamamda , 75.dakikaya kadar niye azap çektiriyonuz bize. Gücümüz belli , maçın başında şunları dağıtsakta sonra rahat izlesek ya şunu.
Her şey bir yana çok keyifliydi çok , inlettim mahalleyi ...
Tayfun
16.June.2008, 10:11
İşte çılgın türklerrrr !!!!
Biz hep son anların insanıyız, tam herşey bitti derken küllerimizden doğan destanlar yazan bir milletiz, aynı 500-600 yıl cihana hakim olmamız sonrasında hasta adam diye nitelenip tam parçalanma ve bitme noktasında tek yumruk olup 7 düveli mahfeden bir milletiz, türkler dünyada var olduğu sürece konu ne olursa olsun destanlar yazılmaya devam edilecektir, aklıma gelen 2 güzel sözü söylemek istiyorum şimdi.
1-) Bir Türk dünyaya bedeldir..
2-) Türkler öldürülebilir ama asla yenilemezler (napolyon)
işte bizim gururumuz budur.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.