PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rütbe Terfi Töreni

police96
01.July.2008, 14:15
1996 yılında Ankara Polis Koleji'ne girdiğim gün Komiser Yardımcısı rütbesi bile bana çok uzak geliyordu. Çünkü ancak okulu bitirdiğimde takabilecektim bu rütbeyi ve daha 8 (sekiz) yıl vardı. Çok uzak değilmiş meğer. Günler su gibi akıp geçti. 2000 yılında Polis Koleji'nden mezun oldum ve Ankara Polis Akademisi'ne girdim. 2004 yılı Temmuz ayında Komiser Yardımcısı oldum.

http://img390.imageshack.us/img390/7650/komiseryrdvc2.gif (http://imageshack.us)

Derken günlerin su gibi akıp geçtiği bir kez daha görüldü ve 01.07.2008 tarihinde yani bugün saat 09:00'da Nevşehir Emniyet Müdürü Sayın İsmail GÜZELDEMİRCİ'nin de katıldığı bir törenle yeni rütbelerimiz omuzlarımıza takıldı. Ben ve benimle birlikte 2004 yılında Polis Akademisi'nden mezun olan Türkiye'nin çeşitli illlerinde görev yapan 189 arkadaşım Komiser Yardımcılığı'ndan Komiser'liğe terfi ettik.

http://img375.imageshack.us/img375/8605/komiserzi0.gif (http://imageshack.us)

Bir gün bizleri her ilin başında birer Emniyet Müdürü birer Vali olarak görmeniz dileğiyle bütün sıra arkadaşlarıma başarılarının devamını diliyorum... Sizlerle de dostluğumuzun baki kalması dileğiyle.
(NOT: ALPER ABİ BEN ÜYELİĞİMİN İPTAL EDİLMESİNİ İSTEMİYORUM :))

carvalho
01.July.2008, 14:19
Alper komiserim. Yeni rütbenizin size ve vatanımıza hayırlı olmasını dilerim. Çok zor ve kutsal bir görev yapıyorsunuz, Allah sizlere kolaylıklar versin...

Emniyet Müdürü, Vali'lik terfinizi de bu sitede görmek ümidiyle tekrar tebrikler...

aidikurt
01.July.2008, 14:19
Alper kardeşim Allah mutlulugunu ve basarını daim etsin daha yuzyuze tanısmaadık ama gerekse burdaki yazısmlarından gerekse telefondaki muhabbetlerimizden cok ıyı bır ınsan ıyı bır kardes ıyı bir dost oldugun belli oluyor.İnşallah istediğin yerlereen kısa zamanda ulasırsın.Allahta sana yardım eder merak etme çünkü cok temiz bir kabin ve yüreğin var.

NOT: İstesende silmem kardeşim kendimi silerim seni silmem :)

police96
01.July.2008, 14:21
Teşekkür ederim Selçuk Abi...

jashuaa
01.July.2008, 14:23
komserliğin hayırlı uğurlu olsun Alper. daha daha yüksek mertebelere ulaşman dileğiyle.

police96
01.July.2008, 14:23
Alper Abi sana da çok teşekkür ederim. İlk üye olduğum günü hiç unutamıyorum. O kadar sıcak karşıladınız ki beni, kapıdan kovsanız pencereden girerim vallahi :)

police96
01.July.2008, 14:24
Veysel kardeşim çok çok çok teşekkür ederim...

foreman
01.July.2008, 14:34
işte bu yaaa...
yurdumun guzel ınsanı sevıncını nasıl da paylasmız bızımle...bızı aılesı olarak gormus.
cok sevındık cok mutlu olduk, umarım basarıların katlanarak artar...
umarım senın gıbı sıcak kanlı ve yardımsever nıce komıserler yetısır...
allah seni ve senın gıbı dusunen tum emnıyet mensuplarını korusun...
basarıların daım olsun...

MEHMETONUR
01.July.2008, 14:34
Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah başkomiserliği de yakın zamanda görürüz. allaha emanet.

aslanburclu
01.July.2008, 14:43
güzel kardeşim yeni yıldızın ve rütben hayırlı uğurlu olsun yeni rütben ile yeni alacağın görevlerinde başarılar dilerim.

police96
01.July.2008, 14:59
Fatih Abi elbette ki biz bir aileyiz. Biz farklı dünyaların insanı da olsak bu site tek ortak noktamız da olsa her zaman birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum. Herşeyden önce hepimiz insanız. Ben sadece mutluluğumu değil en kötü günümü de 06.06.2008'de sizinle paylaştım. Sizden o sıcaklığı görmeseydim, sizi bu kadar yakın hissetmeseydim sizinle paylaşacak hiçbir şey de bulamazdım. Teşekkür ederim.

police96
01.July.2008, 15:00
Mehmet Abi ve Yaşar Abi sizlere de teşekkür ederim...

emrahkucukgirgin
01.July.2008, 15:45
Hayırlı uğurlu olsun. Yıldızın hep parlasın...

police96
01.July.2008, 16:13
Teşekkür ederim Emrah Abi...

yenikoylu_ua
01.July.2008, 17:09
Hayırlı olsun komserim inşallah başkomser emniyetamiri emniyet müdürü olduğundada burda hepberaber kutlarız Başarılar dilerim

Airbrush
01.July.2008, 17:12
hayırlı ugurlu olsun:)

emresahin
01.July.2008, 18:27
tebrikler....milletimizin polisle iletişiminde siz akademili ,kolejli eğitimli yönetici kadrosuna çok iş düşüyor.
ve bu yeni nesil eğitimli arkadaşlarımız işlerini çok iyi yapıyorlar..
hepinizin, tüm arkadaşlarının terfisi kutlu olsun.
sevgilerimle,

police96
01.July.2008, 18:30
Kubilay Abi ve Yiğit Kardeşim teşekkür ederim...

kaanka
01.July.2008, 18:32
Dostum yeni rütben hayırlı uğurlu olsun. Başarıların daim olsun...

bozkurt
01.July.2008, 18:35
Alperim komserim,seni ve senin nezdinde tüm arkadaşlarını can-ı gönülden tebrik eder,nice hayırlı rütbeler dilerim.Ayrıca aileni de tebrik edrim.Senin gibi bir oğul yetiştirmişler.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.

police96
01.July.2008, 18:45
Emre Abi teşekkür ederim. Bizler de bu hayatın bir parçasıyız, birer insanız sonuçta ve bu toplum içerisinde toplumun asayiş ve huzuru için görev yapıyoruz. Bizim de zevklerimiz hobilerimiz ve arkadaşlıklarımız olmak zorunda insanlık gereği. Emniyet Teşkilatı mensuplarından bazıları kendini toplumdan soyutlayarak kendi meslektaşlarıyla yaşamak zorunda hissediyorlar. Kendilerini ulaşılması güç bir makamın sahibi zannediyorlar. Bence gerek yok. Bizim görevimiz toplumun huzurunu sağlamak toplumdan kendimizi soyutlamak değil. Kesinlikle ben mesleğimle değerlendirilmek veya toplumun içerisinde komiser olduüğum için bir yere sahip olmak istemem. Beni seven bana değer veren benim şahsıma, kişiliğime değer vermeli ve öncelikle BENİ sevmeli. Çünkü üniformamı çıkardığım anda ben de insanım. En azından ben böyle düşünüyorum.

police96
01.July.2008, 18:48
Alper Abi teşekkür ederim...

police96
01.July.2008, 18:50
Ali Abim çooooook teşekkür ederim... Ailemin de selamları var sizlere. HEPİNİZE...

carvalho
01.July.2008, 18:51
Emre Abi teşekkür ederim. Bizler de bu hayatın bir parçasıyız, birer insanız sonuçta ve bu toplum içerisinde toplumun asayiş ve huzuru için görev yapıyoruz. Bizim de zevklerimiz hobilerimiz ve arkadaşlıklarımız olmak zorunda insanlık gereği. Emniyet Teşkilatı mensuplarından bazıları kendini toplumdan soyutlayarak kendi meslektaşlarıyla yaşamak zorunda hissediyorlar. Kendilerini ulaşılması güç bir makamın sahibi zannediyorlar. Bence gerek yok. Bizim görevimiz toplumun huzurunu sağlamak toplumdan kendimizi soyutlamak değil. Kesinlikle ben mesleğimle değerlendirilmek veya toplumun içerisinde komiser olduüğum için bir yere sahip olmak istemem. Beni seven bana değer veren benim şahsıma, kişiliğime değer vermeli ve öncelikle BENİ sevmeli. Çünkü üniformamı çıkardığım anda ben de insanım. En azından ben böyle düşünüyorum.

Sevgili Alper, bu yaşta bu düşünsel olgunluğa eriştiğin için ben kendi adıma sana çok teşekkür ederim. Umarım karşıma hep senin gibi düşünenler çıkar...

police96
01.July.2008, 18:56
Selçuk Abi yeni nesil hep benim gibi düşünüyor merak etme. Bundan sonra karşınıza hep benim gibi polisler çıkacaktır. Tabi her meslek grubunda farklı düşünenler çıkar veya çıkacaktır. Ama merak etmeyin onlar artık azınlıkta kaldılar...

police96
01.July.2008, 19:08
Bugün ikinci terfi de geldi. Bakın sitede de terfi ettik. Alper Abi tek yıldızlı üye mi olduk şimdi 8)

infinitedreams
01.July.2008, 19:13
Anafikir şu olsa gerek; anlamadan yaşlanıyoruz.

Yaşlanıyoruz da, ne yaparak yaşlanıyoruz? Ölmeden önce geriye baktığımızda 'değdi' diyebileceğimiz bir hayat sürebiliyor muyuz?
Yeterince kişi tarafından seviliyor muyuz? Yeterince motosiklete biniyor muyuz?

Bize hep örnek gösterilen karınca gibi sadece kendimize mi çalışıyoruz, yoksa hiç değilse saz çalarak etrafına bir fayda sağlayan ağustos böceğinin biraz daha aklı başında hali miyiz?

Komiser.
Mesaisini insanların güvenliği için harcayan kutsal adam gibi bir tanıma 'fantastik' diyemeyiz değil mi?

Allah başarılarını daim etsin.
Her zaman alatacak güzel hikayelerinin olması dileğiyle.

schakal
01.July.2008, 19:23
hayırlı olsun komserim sana ve tüm arkadaşlarına başarılar dilerim

police96
01.July.2008, 19:27
Nihat Abi size de teşekkür ederim. Ancak sizden özür dileyerek birşey belirtmeliyim ki görevimin kutsallığının fazlasıyla farkındayım. Yalnız kutsal olan ben değilim sadece ve sadece görevim. Herkes gibi, her meslek grubundaki insanlar gibi ben de bu topluma faydalı olmaktan hizmet etmekten gurur duyuyorum.

police96
01.July.2008, 19:28
Teşekkür ederim Ali Kardeşim...

BULL
01.July.2008, 23:33
kardeşim yeni rütben hayırlı uğurlu olsun
sana ve ailene mutluluklar getirsin...
eminim seninle gurur duyuyorlardır...
bizde en az ailen kadar gurur duyduk seninle...

bu arada komserim cep telini özelden bi yollada
yollarda başımıza bi işler gelirse "sen benim kim olduğumu biliyormusun" diyebilelim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Tayfun
01.July.2008, 23:46
WAyyyyy beeeeeeee kanka il emniyet müdürlüğüne doğru ilerliyor, seni en kısa zamanda istanbulun başına bekliyoruz, işte o zaman istanbulun yandığının resmidir :P

Kankacım hayırlı olsun yeni rütben, motordan düştükten sonra değilde böyle rütbe törenlerinde bolca yıldız görmeni diliyorum ;)

police96
02.July.2008, 00:11
bu arada komserim cep telini özelden bi yollada
yollarda başımıza bi işler gelirse "sen benim kim olduğumu biliyormusun" diyebilelim

Bülent Abi teşekkür ederim. Sen benim telimi istersen vereyim ama abi gerek yok ki ille de benim telimi almana gerek yok ki. Hiçbir tanıdığı olmayanlar bile söylüyorlar o sözleri bizlere. Sen söyle kimse anlamaz merak etme 8)

yeşilkapak
02.July.2008, 00:19
ismail kardeş rütben hayırlı uğurlu olsun yeni görevinde başarılar dilerim..

police96
02.July.2008, 00:19
Kankacım hayırlı olsun yeni rütben, motordan düştükten sonra değilde böyle rütbe törenlerinde bolca yıldız görmeni diliyorum ;)

Teşekkür ederim kanka. İstanbul'un başına gelirsem Emniyet Müdürü olarak her gün bir yerlerde buluşuruz artık. İnşallah o günleri de görürüz. Ayrıca çok üzüldüm Allah kimseye göstermesin. Geçmiş olsun. Vallahi kimsenin saçının teline zarar gelsin istemiyorum. Hele bu sitedeki üyelerden gördüğüm sıcaklıktan sonra tanımasam da sizleri o kadar benimsedim ki artık ailemden bir farkınız yok benim için. Hepinize çok teşekkür ederim.

police96
02.July.2008, 00:21
Hüseyin Abi çok teşekkür ederim... Saygılarımla...

kıvılcım
02.July.2008, 10:34
komserliğin hayırlı uğurlu olsun Alper allah kazadan beladan korusun en kısa zamanda vali makamınızda bir kahve içme dileklerimle

gidikurt
02.July.2008, 11:12
oooo yeni rütbeniz hayırlı uğurlu olsun tebrik ederizzzzz. :cheesy::cheesy::cheesy:

police96
02.July.2008, 11:54
Teşekkür ederim kıvılcım abi... Teşekkür ederim gidikurt abla... (İsimlerinizi bilmiyorum ama artık kusura bakmayın) :)

apron83
02.July.2008, 16:48
alper yeni rütben hayırlı olsun. nasıl bir duygu olduğunu çok iyi anlıyorum.
başarılar....:cheesy::cheesy:

police96
02.July.2008, 19:01
Teşekkür ederim Okay Kardeşim...

yanar17
02.July.2008, 22:19
Görevdeki terfiin hayırlı olsun. Nice başarılı vazifelerin olsun.

police96
02.July.2008, 23:11
Teşekkür ederim Sebahattin Abi...

polo
02.July.2008, 23:43
komserim selam duruyorum seni alkışlıyorum hayatta daima başarı ve terfi etmen dilegimle aramızda olmandan şeref duyarız selamlar..............görüşmek üzere

gençer
03.July.2008, 01:10
heyooo heyooo komser tanıdığım var::):):):):):):)):):):) şaka bir yana(açıklama yapayımda artık yanlış anlaşılmalardan korkuyorum) başarılarından dolayı,yeni terfiinden ötürü tebrik ederim...umarım yeni görevinde de en başarılı isimlerinden bir olursun.

arnova
03.July.2008, 02:53
Tebrikler....Başarılarınızın artan bir şekilde devam etmesi temennimdir...

okan
03.July.2008, 09:00
tebrik ederim .. hayırlı olsun...

Kaynarca
03.July.2008, 10:11
Kardeşim yeni görevinde başarılar dilerim. Yolun açık olsun.

police96
03.July.2008, 10:47
Teşekkür ederim Okan Abi... Teşekkür ederim Cihat Abi... Teşekkür ederim Gencer Kardeşim (Yanlış anlaşılacak birşey yok)... Teşekkür ederim Erol Abi...

police96
03.July.2008, 16:31
Teşekkür ederim Burak Abi...

X__utku__X
03.July.2008, 16:45
Alper abi hayırlı olsun.gerçekten çok sevindim.seni siteden tanıdım ve gerçekten tüm samimiyetimle seni çok sevdim.kanım çok ısındı sana.inşallah gün gelir emniyet müdürüde valide olursun.bu arada şunu söyleyim bi polisi bu kadar seveceğim hiç aklıma gelmezdi.

police96
03.July.2008, 17:03
Teşekkür ederim Utku Kardeşim. Ben de hiç bu kadar sıcak bir ortam görmemiştim. Şimdiye kadar hiçbirinizi yüzyüze tanıma fırsatım olmadı ama inan bana ben de sizleri yıllardır tanıyor gibiyim. İçimde o kadar büyük sevgi besliyorum ki sizlere karşı sizinle buluşup yüzyüze konuşup kaynaşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum. O gün geldiğinde de koşa koşa geleceğim yanınıza emin olun. Allah hiçbirinizin acısını göstermesin bizlere. İnanın hiçbirinizi kaybetmek istemiyorum ve hiçbirinizin saçının teline zarar gelmesini istemiyorum.