PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba

hicsolmaz83
04.July.2008, 20:48
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.regal raptorumun salı günü geliyo.hayırlı olsun dileklerinizi beklerim. erman h

kaanka
04.July.2008, 21:05
Aramıza hoş geldin...:)
Motorun da şimdiden hayırlı olsun, yolun hep açık olsun....

yeşilkapak
04.July.2008, 21:19
Aramıza hoş geldin makinanda şimdiden hayırlı olsun ...

foreman
04.July.2008, 22:21
aramıza hos geldın..
dogru yerdesın.
yolun da bahtın da acık olsun..
motorunu gule gule kullan...

X__utku__X
05.July.2008, 00:08
hoşgeldiniz.motorunuz hayırlı olsun.rüzgarınız eksik olmasın.

carvalho
05.July.2008, 10:10
Hoşgeldin Erman. Yeni motorunla nice kilometreler yapmanı dilerim. Rüzgar, yüzünden hiç eksik olmasın...

bozkurt
05.July.2008, 10:40
Hoşgeldin.Yeni motorunla kazasız sürüşler dilerim.Fotolarınızıda bekleriz.Kendini biraz tanıtırmısın lütfen.
Sağlıcakla kal.

gidikurt
05.July.2008, 12:39
hicsolmaz83 (erman) aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle :)

Tayfun
05.July.2008, 13:44
Goşgeldin gardaş, bi tur verirsin artıkın :p

police96
05.July.2008, 15:05
Aramıza hoşgeldiniz. Demir Atınız (bozkurt Ali Abi'den alıntıdır) hayırlı olsun. Kazasız sürüşler...

chopell
05.July.2008, 15:55
hoşgeldiniz.. hayırlı olsun motorunuz.. darısı olmayanların başına.. :)

hicsolmaz83
05.July.2008, 22:44
Hoşgeldin.Yeni motorunla kazasız sürüşler dilerim.Fotolarınızıda bekleriz.Kendini biraz tanıtırmısın lütfen.
Sağlıcakla kal.

izmirde oturuyorum bi sigorta şirketinde çalışıyorum.hep hevesliyidim motorlara karşı ama bi türlü gerçekleştiremiyodum bunu.gözümü karartıp girdim bu yola .motor kullanmayı hiç bilmiyorum:shock:.yani gerçek bi göz karartma bu mecaz deil umarım alışırım demir atıma:mrgreen:. regal raptor u seçmemde bu sitenin çok etkisi oldu araştırma yaparken çok faydalandım ve muhabbetler çok hoşuma gitti .aranıza katılmak istedim .daha çabuk alışmam için motora çeşitli tavsiyelerinizi yollarsanız çok sevinirim.8)

hicsolmaz83
05.July.2008, 22:46
hoşgeldiniz.motorunuz hayırlı olsun.rüzgarınız eksik olmasın.
amin kardeşim çok saol hiçbirimizin eksik olmasin.:)

deep-impact
06.July.2008, 10:58
Erman aramıza hoş geldin bende bir izmirli olarak seni yapacak olduğumuz gezi ve toplantılarda aktif olarak görmek isterim bu arada regalin hayırlı olsun.Motor kullanmaya gelince bende motorumu aldığımda hiç kulanmayı bilmiyordum ve iki turdan sonra alışıyorsun şimdiden olay gelsin sana takıldığın birşey olursa sorarsın.

Kaynarca
06.July.2008, 11:51
Aramıza hoşgeldin. Ben regali aldığımda vitesli bir motosiklet üzerine oturmuşluğum dahi yoktu. insanoğlu her türlü cefaya alışıyor zamanla, sen de alışırsın merak etme :)

Hayırlı uğurlu olsun motorun.

Not: Motosikletten çok daha mühim olanı korumalarındır. Kaliteli bir kask olmadan ve korumalarımız olmadan binmiyoruz o demir atın üzerine. Bineni de sevmiyoruz bu böyle biline8)

Not2: Korumalardan kasıt komiserin anladığı korumalar değil, yoksa genelde 1 kişi biniyoruz motora:mrgreen:

police96
06.July.2008, 11:55
Sağol Burat abi yaaa.

Korumalardan kasıt komiserin anladığı korumalar değil, yoksa genelde 1 kişi biniyoruz motora
Beni her gördüğünüzde aklınıza geliyor değil mi? Merak etme alınmıyorum kesinlikle alınmam. Ama benim daha yeni malzemeler çıkarmam lazım ortaya. Bu iyice eskidi yawww :p

schakal
06.July.2008, 18:43
hoşgeldin Erman motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile kardeşim

schakal
06.July.2008, 18:45
hoşgeldin Erman motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile kardeşim

hicsolmaz83
06.July.2008, 19:01
Aramıza hoşgeldin. Ben regali aldığımda vitesli bir motosiklet üzerine oturmuşluğum dahi yoktu. insanoğlu her türlü cefaya alışıyor zamanla, sen de alışırsın merak etme :)

Hayırlı uğurlu olsun motorun.

Not: Motosikletten çok daha mühim olanı korumalarındır. Kaliteli bir kask olmadan ve korumalarımız olmadan binmiyoruz o demir atın üzerine. Bineni de sevmiyoruz bu böyle biline8)

Not2: Korumalardan kasıt komiserin anladığı korumalar değil, yoksa genelde 1 kişi biniyoruz motora:mrgreen:

tavsiye edebileceğin bi marka varmı nasıl bişi alıyım ama çok uçuk fiyatlı olmasın malum ekonomi ortada ? tavsiye verirsen çok sevinirim kararsız kaldım .:?

kıvılcım
06.July.2008, 20:53
aramıza hoş geldin güle güle kullan allah kazadan beladan korusun

sup_erman
07.July.2008, 13:52
Merhaba adaş 8)

öncelikle hoşgeldin, sonrasında motorunu gölünce kullan.. ama yinede dikkatli ol :)

RoS
08.July.2008, 00:27
Hoş GeLdin motorunda hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin...