Orijinalini görmek için tıklayınız : Hoşgeldim.!
merhaba, ben cevdet, uşaklıyım, şu an kanuni caracal'ım var, ama2 hafta öncesi artçılı yaklaşık 150 - 160 km durmadan gidip, durduğum. motoru soğuyunca tekrar çalıştırdım sesi değişikti, ertesi gün yine eskisi gibi oldu ama ben 150 değil, bi oturuşta 300km leri geçmek istiyorum, uzun yol motosikleti almak istiyorum su soğutmalı olması şart, en iyiside bu galiba, şu aralar alamam ama, motorun huyunu bu forumdan iyice öğrenip ilerde (birkaç yıl içinde) alırım bu motoru. saygılar
police96
14.July.2008, 12:47
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Bu markayı tercih ederseniz kesinlikle pişman olmazsıınız. Bunu zaman zaman site üyelerinden de duyarsınız. Tecrübeli olanların tecrübelerinden faydalanabilir, görüşlerini alabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz...
kaanka
14.July.2008, 13:08
Aramıza hoş geldin...8)
aramıza hoşgeldin. Bizim motorlarla türkiye turu yapan ve önümüzdeki ay yapmayı planlayan arkadaşlarımız var. uzun yol konusunda gerisini sen düşün artık.8)
jashuaa
14.July.2008, 14:01
aramıza hoşgeldin 8)
ama sana tavsiyem sen regal alsanda durmadan 300 kilometre gitme sonra uzun bi süre oturgacını hissedemeyebilirsin :mrgreen::mrgreen:
hepinize teşekkür ederim içten karşılamanızdan ötürü...:alkis:
motosiklet.net te (bu siteyi bilmeden önce) de böyle bi istekte bulundum, su soğutmalı, ama küçük motor hacimli, uzun yol için en ideal motosikleti sordum, orda cbf125,ybr125,honda dalyan150:mrgreen: cbf500 gibi seçenekler sundular ama regali kimse tavsiye tmedi, yanlış olmasın, kötülemediler yani kimsenin aklına gelmedi,bana da bi arkadaşım söyledi,araştırdım ve fiyatı uygun, honda yahana alsam 1. onlar uzun yola gelmez, çünkü bel ağrıtır, 2. fiyarları yüksek 3. ben cruiserciyim zati8)
seneye üniversiteye başlıyorum, aksadı bi sene:mrgreen: tatillerde, uzun yola çıkacağım, çeşitli illerde akrabalarım var, ayrıca gezi yazılarınızı okudum canım istedi:( ve yakıt tüketim bölümünü okudum 200lük motosikletimle aynı:cheesy:
kalitesini de forumu okuya okuya öğreneceğim, sorunlarını, alacağım bu motoru, zaten burda ki herkes gibi motosiklet hastasıyım, 17.doğum günüm sabahı ehliyet kursuna yazılmaya koştum:mrgreen:
birde şunu merak ediyorum, bu motosiklete iyi baktıktan sonra sorunsuz kaç km gidebilirim?
jashuaa
14.July.2008, 14:49
3 hafta önce hiç yağına suyuna bakmadan 1000km yol yaptım ondan bir hafta sonra bi 300km daha yaptım. hiç bi sorun çıkmadı.
foreman
14.July.2008, 16:11
aramıza hosgeldın cevdet...
sanırım bızım makınalar 60 ıla 80 bın gıder dıye dusunurum...
en azından bu sekılde oldugu ıle ılgılı bı yazı okumustum....
caracal da guzeldır...
gecenlerde ınceleme fırsatını yakaladım...
deponun yandan olan seklı cok hosuma gıttı...
sıte uyelerınden BULENT DAYI abımızınde bı caracalı var...
gercı bıraz sorun yasadı ama su an memnun...
Tayfun
14.July.2008, 16:27
Hoşgeldin genç kardeşim, bu siteyi sıkı takip edersen çok yakında kanuniyi satıp bir regal sahibi olursun merak etme...
karşılama için teşekkürler yine8)
motorumdan memnunum ama bi kaçamak için uygun değil, 6100km henüz ama yinede herhangi sorunum olmadı, şikayetim zincir gevşemesi. dış görünüşü çok iyi ama benim için iç güzellik önemli, yani su soğutma, 250cc ve kalite, elbette caracal bi çin ve regalden daha kalitesiz,arkadaşlarınızın istanbuldan artvine,ordan antalyaya,ordanda istanbula 1 aydan kısa bi sürede gitmeye cesaret edebilmeleri kalitenin en büyük kanıtı. dediğim gibi şikayetim yok motorumdan ama 150km den fazla yollara çıkmaya g..t ister afedersiniz. bu motoru almaya karar verdim zaten ben, sizlerin yazdılarını okuyarak aldığımda motora nasıl bakmam gerek onu öğrenmeye çalışıyorum bu siteden, gönlümde bi shadow var ama o konuyu açmıyım:(
caracal daha yeni sayılır, hem maddiyat... bu motoru iyice eskitip, bikaç yıl içinde alıcam, yani vaktim var daha:mrgreen:.
kıvılcım
15.July.2008, 09:54
aramıza hoş geldin kardeşim
gidikurt
15.July.2008, 18:16
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet sende aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyleee:)
yeşilkapak
15.July.2008, 22:41
aramıza hoş geldin
bozkurt
16.July.2008, 11:27
Aramıza hoşgeldin.Umarım gönlündeki motora en kısa zamanda kavuşursun.
Bu arada motor için para biriktirmeye başladınmı?Yoksa evden destek varmı?
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
üniversiteye başlıyımda o zaman biriktirmeye başlarım,caracalıda uygun bi fiyata satarsam kolay,şimdilik kazandığım 3kuruş zaten hergün çalışmıyorum, oda benzin parası, gezmek tozmaya yetiyo.ailede yardım alırrım :mrgreen:1000euro kadar:cheesy:
rüzgardede
18.July.2008, 03:47
[quote=cewo;69245]karşılama için teşekkürler yine8)
dediğim gibi şikayetim yok motorumdan ama 150km den fazla yollara çıkmaya :oops:ister afedersiniz.
Yoruma bile gerek yok.:alkis:
bozkurt
18.July.2008, 12:01
Eldeki hesaba göre senin motor parası hazır gibi.Azıcık sabır.Umuyorum hayaline kavuşacaksın.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
gençer
18.July.2008, 18:17
2 sene diyorsun 2 sene uzun bi zaman bakalım ozamana kadar çinden daha neler gelecek::))) aramıza hoş geldin. regel almaya kararlıysan üniversite tercihi yaparken regel servisi olan bi şehiri tercih et::):):):):):) sık olmasada bazen lazım oluyor en azından periyodik bakımlarda:::))):)
Airbrush
18.July.2008, 20:45
2 sene diyorsun 2 sene uzun bi zaman bakalım ozamana kadar çinden daha neler gelecek::))) aramıza hoş geldin. regel almaya kararlıysan üniversite tercihi yaparken regel servisi olan bi şehiri tercih et::):):):):):) sık olmasada bazen lazım oluyor en azından periyodik bakımlarda:::))):)
belki spyder gelir:p
dhnsyd
19.July.2008, 18:10
hoşgeldin....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.