PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : servis sorunu maraşta

ustacik1973
18.July.2008, 19:10
merhaba herkim kim okursa ilgili olarak benim çanta kilitine ihtiyacım var kahraman maraşta servis olmadığı için bulamıyorum konu hakında yardımcı olabilecek kimse okursa
bu mesajı yardım isityorum

police96
18.July.2008, 19:41
Servis sorununuzu anlayabiliyorum Mustafa Abi. Ben de aynı sorunları sürekli yaşıyorum. Ama lütfen fazla topik açmayın. Bakın;
1) Emre Yedek Parça Tic. Ltd. Şti.
Bağlar Mahallesi - Osmanpaşa Caddesi - No.6 / A Güneşli / İstanbul
0212 656 2 656 numaralı telefondan arayıp öğrenebilirsiniz istediğiniz parçanın olup olmadığını. Eğer varsa istediğiniz parça size bir hesap numarası veriyorlar. Siz o hesaba para yatırıyorsunuz. Onlar da kargo ile parçayı gönderiyorlar.
2) Motojunior Mehmet Abi var. Onunla da iletişim kurup bu parçayı bulabilirsiniz.
3) Sarıkayaların telefon numarasını öğrenebilirsem sonra size yine yazarım. Oradan da alabilirsiniz istediğiniz parçayı.
Saygılarımla...

bozkurt
20.July.2008, 10:08
Alper'im,helal olsun çok iyi çalışıyorsun.
Anında cevap.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.

police96
21.July.2008, 12:51
Ali Abi teşekkür ederim. Sizin bana öğrettiğiniz gibi ben de bu ailenin yeni üyelerine yardımcı olmak için elimden geleni yapıyorum. Sizden böyle gördük, böyle öğrendik...

gençer
21.July.2008, 18:10
sanırım soruna güvenlik güçleri el atmış::):)):)

bu arada sanırım mustafa abimizde kahramanmaraştan regal raptora gönül verenlerden. aramıza hoşgeldiniz.