PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HOŞGELDİN thunder

police96
19.July.2008, 15:40
Alpay Kardeşim aramıza hoşgeldin. Umarım sana anlata anlata bitiremediğim bu insanlarla sen de bir an önce kaynaşırsın. En kısa zamanda da hayalindeki demir atına kavuşursun... :)

X__utku__X
19.July.2008, 17:04
Alpay bey daha gelmemişsiniz ama şimdiden hoşgeldiniz.,nşallah biran önce istediğiniz motora kavuşursunuz.kalıcı olmanız dileğiyle

dhnsyd
19.July.2008, 18:11
hoşgeldin....

bozkurt
20.July.2008, 10:05
Tanışma topiği göremedim ama Aramıza hoşgeldin.

thunder
21.July.2008, 13:03
Öncelikle şimdiye kadar msj yazamadığım için üzgünüm. Aranıza Kayseri'den katılıyorum. İsmim Alpay EREN Bilgisayar Mühendisiyim. Askerden yeni geldim. Kardeşim İsmail Alper BAYAT (police96) kendisine yeni bir motor almış (Haber vermeden gitmiş getirmiş bile motoru. Söylesen birlikte giderdik İzmir'e kardeşim yaww). Hiç aklımda yokken benim de aklıma soktu RR sevdasını. Baktım sizi de anlata anlata bitiremiyor. Ben de üye olabilir miyim diye sorunca da açtı bilgisayarını hemen üye yaptı beni de. Şimdilik sadece gözlem yapıyorum. Çünkü motorlar hakkında hiçbir bilgim yok. İnşallah ben de bir gün RR ıma kavuşurum. Saygılarımla...

carvalho
21.July.2008, 13:05
Hoşgeldin Alpay,

RR olur başka olur iki teker sevdası bir işledi mi, virüs gibi sarar seni.
Üzgünüm ama kurtuluşun yok :)

hoşgeldin tekrar... Kayseri'ye selamlar...

kaanka
21.July.2008, 13:07
Aramıza hoş geldin...8)
Umarım sende enkısa zamanda motor sahibi olursun...:)

police96
21.July.2008, 13:09
Haber vermeden gitmiş getirmiş bile motoru. Söylesen birlikte giderdik İzmir'e kardeşim yaww

Seninle gitseydik herhalde biz bir daha gelmezdik İzmir'den be Alpay...:):)

kıvılcım
21.July.2008, 13:38
aramıza hoş geldin dogru yerdesin

bozkurt
22.July.2008, 10:12
Kayseri'lim,mühendisim,okumuşum aramıza tekrar hoşgeldin.Motor almak istemek başlangıç,oda olur inşallah.
Allah gönlüne göre versin.
Sağlıcakla kal.

foreman
23.July.2008, 23:58
aramıza hos geldın alpay...
dogru yerdesın...
umarım en kısa zamanda senı mutlu edecek bır motorsıklete kavusur ve anılarını paylasırsın...