PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor A Neler Oluyor???

galiplevent
21.July.2008, 14:24
Merhaba arkadaşlar,

Ben Levent

Yıllardır içimdeki motosiklet sevgisini söndürmek için yanıp tutuşuyordum.Sonunda ehliyetimi alıyorum.Ve aylarca yaptığım araştırmalar da 3,5 4 milyarlık bir motor almayı düşünüyordum ve hep Regal Raptor çıkıyordu karşıma.Duduğum regal in çi malı olmasına rağmen sorunzuz ve hava soğutmalı olduğuydu.Ancak dezavantajları olarak ta yedek parçalarının pahalı olduğunu duydum.

Ancak son gunlerde yellowrocks ın sitesine giremiyorum,site kapatılmış.getiren firmanın sarıkayalar oldugunu duymustum ama onların sıtesınde de motorla ılgılı en ufak bır bılgı yok.?????bayılerını ve servislerini arıyorum ınternetten ama maalesef hıc bırını bulamadım.Çeşitli internet sitelerine baktıgımda da en fazla satısta olan motorun regal raptor oldugunu görmeye başladım.
BU KONULARDA BILGISI OLAN VAR MI ACABA??

kaanka
21.July.2008, 14:28
Dostum öncelikle tanışma bölümünden kendini tanıtırsan seviniriz...

galiplevent
21.July.2008, 14:33
evet o tanısma bölümünü bir bulabılsem yazacacgımda:)nerede acaba?

kıvılcım
21.July.2008, 14:53
arkadaşım buyur http://www.raptorriders.net/forums/forumdisplay.php?f=27

galiplevent
21.July.2008, 15:06
cok tesekkurler

kaanka
21.July.2008, 15:42
Dostum bizim motorlar kendi sınıfının en sağlam ve sorunsuz motorudur. Verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla alıyorsun. Ufak tefek sorunlar her motorda oluyor, ben hiç parça sorunu yaşamadım sürekli gittiğimiz ustalarda hertürlü parça mevcut, ayrıca benzer motorların parçaları birbirlerine uyabiliyor. Satış olayına gelince motorlarını satan arkadaşlar genellkle 650'lik vaya 1000'lik motorlara geçmeyi tercih ediyorlar. Ben Regal'den bıkıp lanet olsun diyerek kendi sınıfında başka bir motor alanı görmedimde duymadımda...

police96
21.July.2008, 15:45
Yedek parçalarının pahalı olduğu konusunda yanılıyorsunuz. Zaten fazla sorun çıkaran bir motor değil. 3,5 - 4 milyarlık bir motor için de normal bu fiyatlar. Servis ağına gelince de İstanbul gibi bir yerde servisi sorun ediyorsanız biz ne yapalım artık. Bu motoru Türkiye'nin her yerinde kullanabilirsiniz yeter ki raptorriders arkanızda olsun. İyi günlerde kullanın...

Sarıkayalar'ın sitesini bu günlerde ben de açamıyorum. Ama servis ağı için bir de buraya bakın isterseniz.

http://www.emreltd.net/index.htm

galiplevent
21.July.2008, 17:08
gercekten tesekkurler bu kadar kısa surede bu kadar cevap ne kadar dogru bır gruba katıldıgımın gostergesı sanırım.
Ama bir şeye kafam takıldı.Bu gösterdiğiiz sitede daddyw 250 ye su soğutmalı diyor.Ben hava soğutmalı diye biliyordum.yanlış ı biliyordum?

schumacher__
21.July.2008, 17:14
gercekten tesekkurler bu kadar kısa surede bu kadar cevap ne kadar dogru bır gruba katıldıgımın gostergesı sanırım.
Ama bir şeye kafam takıldı.Bu gösterdiğiiz sitede daddyw 250 ye su soğutmalı diyor.Ben hava soğutmalı diye biliyordum.yanlış ı biliyordum?

250 likler su soğutmalı, 125 likler hava soğutmalıdır regallerde 8)

galiplevent
21.July.2008, 17:34
Evet sanırım regal alacağım.Ama yine de nette sadece sizin gönderdiğiniz bayi dışında bayi ve servis bulamamam biraz rahatsızlık verici.Ayrıca İhracatçı firmaya bile ulaşamıyoruz:)

innocentbystander
21.July.2008, 17:52
Iki ithalatci firmadan Denizli'deki Sarikayalar'in baslangicta kullandigi fabrikada bir suredir adi yazmiyor, boyayla kapatmislar. Kimsecikler de yok. Belki depo filan olarak kullaniliyordur. Birkac ay önce bir arkadasa motor bakmaya magazalarina gittigimizde halâ scooter satiyorlardi ama Regal Raptor sorunca 'aliciysaniz getiririz, 5.250+KDV' dediler. Olmayan mala fiyat verdiler yani. Yedek parca almak isteyene de yildirma taktigi uyguluyorlar gordugum kadariyla, tabii ki ithalatci firmanin ithal ettigi mala bilmemne kadar yil yedek parca saglama zorunlulugu var ama adamlar da parca yok getirmiyoruz demiyor zaten, su kadar lira deyip ertesi gun baska rakam soyluyorlar, depodan aldiralim diyip gunlerce oyaliyorlar gibi durumlar.
Alper komiserimin işaret ettiği Emre Ltd. zaten bu sektörün firması ve parca ve motosiklet temininde sikinti yasatmayacak gibi duruyor. Ben sahsen Denizli'de yasadigim halde ihtiyacim oldugunda fan motoru ve radyatorumu Emre'den aldim. Yedek parca fiyatlarinin yuksek oldugunu soyleyen arkadaslarimiz oldugu dogru ama pahali parca bile olmayan parcadan pahali degildir bence.

jashuaa
21.July.2008, 17:59
benim motorun garantisi bitti ben garantiden hiç parça getirtmedim. yetkili servise bi kere götürdüm beğenmedim bir dahada gitmedim. allaha şükür şimdilik gezdiriyo bizi.

gençer
21.July.2008, 17:59
Ayrıca İhracatçı firmaya bile ulaşamıyoruz:)

arkadaşın verdiği sizin incelediğiniz sayfa yani emre r.raptoru türkiyeye getiren 2 firmadan biridir. (bildiğim kadarıyla durum böyle r.raptorun 2 adet distribütörü var)

galiplevent
21.July.2008, 18:02
ufff,firmaya bak sen,ne adamlarmıs ya.Ben de az önce raptorlardaki şanzıman problemi başlıklı yazıyı okudum,biraz daha korktum ,borç harç motor alacağım ,dertlere bak.Kanunı veya 2,el eski bir japon a mı dönsem demeye basladım şimdi?????

galiplevent
21.July.2008, 18:09
ayrıca bu emre motor un sıtesıne tekrar baktım az oce.Yedek parca lıstesını ınceledım,honda ,yamaha ,kanunı,vın motorarı fdıye grup yapmıs ama cın motorlarının veya herhangı baska bır yerde regal raptor goremedım?sasırdıımm.Bu adam regal raptor dıstrıbutoru ama kanuı nın bıle parcasını yazıyor,regalınkı ıcın bı baslık yok??harbıden ılgınc bır durum

carvalho
21.July.2008, 18:29
Eğer 2. el japon olayını regal bütçesiyle yapacaksan hiç tavsiye etmem. Ancak üzerine 3-5 bişiler koyabilecek durumun varsa 2. el japon düşün derim.

Bütçen 3-4 bin arasındaysa gözünü kapat temiz bir regal al derim hiç düşünmeden. Diğer çinlerle kıyaslama bile...

BULL
21.July.2008, 19:28
carvalho +++

aynen katılıyorum 3-4 bin ytl'ye anca 2.el hurda japon alınır

ona vereceğim parayla tertemiz bir Regal alırım

ne benzin, ne de parça parasından korkarım

pır pır gezerim heryerde 8)

galiplevent
21.July.2008, 20:07
pekı ıstanbulda emre ltd den baska bu yedek parcayla ılgılenen bır yer yok mu?nereden buluruz ve srvıs ve bayılerının lıstesını bulabuılecegımız yer neresıdır?sonucta nette yok.Sadece bır cvp gordum emre ltd?

police96
21.July.2008, 22:01
http://www.emreltd.net/bayiCat.asp
Siteyi incelerseniz bayileri ve servisleri gösteren bir link daha var. Umarım yardımcı olmuşumdur...
http://www.emreltd.net/bayi.asp?sehirID=71&sehir=İSTANBUL
Bu da İstanbul'daki servis ve bayiiler...

Bir de bu paraya ikinci el kırık dükük bir japon alacağına temiz bir RR al daha iyi bana göre...

galiplevent
22.July.2008, 09:27
ya tamam da arkadasım bu da emre ltd nın bayılerı.Emre ltd raptor dısında motorları da var,50 cesıt motorun markanın yedek parcası var.YANI SOnuc olarak regal traptorun ne bayılerını bılen var ne servısını 1-2 tane dısında anladıgım kadarıyla..

emresahin
22.July.2008, 09:46
arkadaşım sen olaya şöyle bak yamaha ,honda,suzuki gibi bir marka satın almış olsan karşında yine 1 firma olacak sana parça ithalatı yapan...ve hafta sonu serviste ustanın söylediğini duyunca halime şükrettim yamaha larda parça sıkıntısı var, 1- 1,5 aydır parça bekleyen motor vardı dedi serviste...ve eğer parçanın 15 günde elinde olmasını istersen dhl kargoya parçan ne olursa olsun en az 70 euro para ödemek zorundaymışsın.
bizim motorlarımız çin menşeyli olması nedeni ile yedek parçada diğer motorlarla ortak kullanabileceğimiz parçalarımız var...bence önce emre ltd den bi kaç parça sor fiyatlarınıda not et kenara ve ardından yamaha ,honda, suzuki de aynı parçaların fiyatlarını ve ellerinde olup olmadığını bir sor...ozaman kısıtlı bi bütçeyle alacağın 2.el japon motorunu en ufak arızada aylarca yatırmak zorunda kalacağını ve bu işin sana regalde yapacağın masrafın belkide 3-4 katına mal olacağını göreceksin.
ben şuana kadar emre ltd de aradığım her parçayı buldum..parçalarımı alıp güvendiğim serviste ,güvendiğim ustalara emanet ediyorum motorumu..
yetkili servis dediğin işinin ehli ,gerçek ustalardan mı seçiliyor sanıyorsun..
ne yetkili servis kurbanı arkadaşlar var sitede!!
bide şuan aramıza 25.000 km yi geçmiş bi çok arkadaş var,ben 14000km ye geldim , 1,5 senedir motorumu kullanıyorum ve sürekli dışarda duruyor motorum buna rağmen görenler motorun halen 0 olduğunu düşünüyorlar.malzeme kalitesi yüksek,krom kaplamalarımız kaliteli.diğer taraftan 6 aylık bir mondial-kanuni vs gördüğümde benim bile içim acıyor .motorların çoğu parçası küf -pas içinde...
ve bende bigün motorumu satarsam bu mutlaka daha üst bir segment için olacak.

kaanka
22.July.2008, 09:50
Dostum kendinizi bukadar kasmayın... Verdiğin paranın karşılığını alıyormusun sen onabak. Yedek parça da yedek parça diyorsun daha motorsahibi olmadan. Motorun sahiplerinden hiç duydunmu yedek parça bulamıyoruz, aylardır motorum yatıyor gibi şikayet, yok... ozaman al motoru bak keyfine gerisini boşver....8)

kaanka
22.July.2008, 09:58
2. geleneksel RegalRaptor toplantısı Dikili'de oldu. Ben heryere eşimle gidiyorum, yani motor hep yüklü oluyor o gezide de tam 16 saat motorla yol yaptık İstanbul'dan saat 20,30'da hareket ettik Dikili'ye geldikten sonra eşyalarımızı yerleştirip akşam saat 21,30'a kadar Dikili'yi gezdik yani 25 saat hep motorla birlikteydik Allaha şükür tık demedi. Sen kaliteden bahsediyorsan bir motordan daha ne bekleyebilirsinki???:?:

bozkurt
22.July.2008, 10:04
Galiplevent,merhaba aramıza hoşgeldin.Sen gerçekten motor almak istiyormusun?Sorunu sormuşsun.Arkadaşlar üşenmeden link adı,site adı,parça ,servis adı olmak üzere hepsini vermişler.Yazanların hepside R&R kullanıcısı.Ben de 3 yıllık R&R kullanıcısıyım.Şükürler olsun bakıyorum ve baktırıyorum.
Birader daha ne istiyorsun bu fiata alabileceğin en kaliteli motoru alıyorsun.Motor Türkiye başta olmak üzere,kanada,isveç,Norveç,Amerika,İngiltere de kullanılmakta ve satılmakta.Varmı başka ötesi.
Şimdi biz niye kullanıyoruz bu motoru.Kötü olduğu içinmi?
Kendimize eziyet etmek içinmi?
Sevdiğimiz için.
İnanıyorum sende seveceksin.
Zaten arkadaşların bir tek Kuran-ı Kerime el basmadıkları kalmış.
Kazasız sürüşler.
Ha bide unutmadan,ehliyetini almadan motora binme!!!
Sağlıcakla kal.

getto
22.July.2008, 10:09
eğer 2. el düşünür kara verirsen ilan numaram sahibim.com da 10023218

galiplevent
22.July.2008, 10:34
Buraya cevap yazan arkadaşlar,
HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..HEPINIZ USENMEDEN SIKILMADAN YARDIM ETTINIZ ÇOK DUYGULANDIM GERÇEKTEN..ELLERİNİZE SAĞLIK..SAYENIZDE ALACAGIM MOTOR SECIMINI 2 YE DUSURDUM.
PARAMIN YETECEĞI UZERE YA CBR 125 YA DA REGAL RAPTOR..ikisinide sürdüm ıkısınden de cok zevk aldım.IKISININ DE BIRBIRINE GORE ARTILARI VAR.DIYECEKSINIZ KI BIRI ELMA BIRI ARMUT.BIRI SUPERSPORT BIRI CHOPPER.AMA BENCE ONEMLI OLAN SURERKEN NE KADAR HAZ ALDIGIM.HA CBF 150 DE SURDUM,HYOSUNG GT 250 DE AMA ONLAR PEK HAZ VERMEDILER.
AMA %70 REGAL RAPTOR %30 CBR 125 .ASLINDA GONLUM HEP REGAL RAPTOR DAN YANA IDI.ALIP BİR AN ONCE GEZILERE KATILMAK ISTIYORUM..PEKI ALIRKEN MOTORU NASIL ANLAYABILIRIM MOTORUN HOR MU KULLAIP KULLANILMADIGINI ,VEYA BIR USTAYA MI GOSTERMELIYIM?VAR MIDIR TANIDIK USTALAR BESIKTAS CIVARINDA?

carvalho
22.July.2008, 10:39
Dİkilitaş'ta Ali usta var. Regal Raptor doktorudur kendisi, doğru adrestir...

Bu da cep tel'i 0535 975 10 82

kaanka
22.July.2008, 11:00
Dİkilitaş'ta Ali usta var. Regal Raptor doktorudur kendisi, doğru adrestir...

Bu da cep tel'i 0535 975 10 82

Selçuk kardeşime aynen katılıyorum. Ali abi Regal'in piridir:cheesy:.
İkinci el temiz bir motor almayı düşünürsen mutlaka Ali ustaya göster...8)

galiplevent
22.July.2008, 11:10
eyvallah arkadaşlar,gıdıp bır tanısayım alı ustayla en ıyısı,bıraz da onun beynının etını yıyeyım:)

jashuaa
22.July.2008, 23:35
abicim sen al bi regal keyfine bak. sorun çıkarsa bile motor konusunda tecrüben artar 8) çok sorunsuz tıkır tıkır çalışan motorda adamı cahil bırakır sonra gün gelip tıkladımı napacağını şaşırırsın :p:p misal ben pek anlamam motordan ama bir çok arkadaş bu regal sayesinde usta oldu :mrgreen:

galiplevent
23.July.2008, 09:23
abicim sen al bi regal keyfine bak. sorun çıkarsa bile motor konusunda tecrüben artar 8) çok sorunsuz tıkır tıkır çalışan motorda adamı cahil bırakır sonra gün gelip tıkladımı napacağını şaşırırsın :p:p misal ben pek anlamam motordan ama bir çok arkadaş bu regal sayesinde usta oldu :mrgreen:
bu da bardağın dolu tarafına bakmak oldu:)sımdı atladım motoruma gıttım karadenız sahılıne aksam ustu,kaldım bı ıkı saat tam donucem motor calısmıyo,gecenın bı yarısı olmus ıstabula 2 saat mesafedeyım.ne ...b..k yıyıcem.şükürler olsun motor konusunda bılgım artacak mı dıyecegım:)))))

kaanka
23.July.2008, 21:49
bu da bardağın dolu tarafına bakmak oldu:)sımdı atladım motoruma gıttım karadenız sahılıne aksam ustu,kaldım bı ıkı saat tam donucem motor calısmıyo,gecenın bı yarısı olmus ıstabula 2 saat mesafedeyım.ne ...b..k yıyıcem.şükürler olsun motor konusunda bılgım artacak mı dıyecegım:)))))

Hemen Regal'ci arkadaşlarına bir alo diceksin. Gelip sana yardımcı olucak, seni yarı yolda bırakmıyacaklar.
Bu bardağın en dolu yönüdür...
Burdaki dosluk öyle sıkı ve güzelki başın sıkıştığında arıyabileceğin dosların olduğu hep biliyorsun...
Hangi motor markası bunu sağlaya bilirki....:?:

foreman
24.July.2008, 00:07
genelde butun R&R lar aynı arızayı verdıgı ıcın cozum yoluda cok kolaydır...
senın ıcın ılk olan bu arıza bu sıtedekı bır cok arkadasın basından gecmıs ve cozum yolu uretılmıstır...
bu sebeptendır kı kımı arasan sana mutlaka nokta atısı ıle dogru tespıtı yapacak ve yarana merhem olacaktır...

Topuz
26.January.2009, 00:35
merhaba arkadaşlar,

http://www.raptorriders.net/forums/showthread.php?t=3877&highlight=sar%FDkayalar

yedek parça konusunda bir iki kelam etmek isterim. 2008-Ağustos ayı içerisinde benim regal e karbüratör boğazı lazım oldu. bu parçadan iki tane alınır. parçalar çatlamıştı. çatlak olduğu için vibrasyona da sebeb oluyordu. burdan hava emiş yapılıyor, filtre aracılığı ile. emilen hava karbüratöre geçiyor. hava emişi çatlama nedeniyle net olamadığı için vibrasyona neden oluyordu. neyse. parçayı o an için alabileceğim iki yer vardı. sarıkayalar ve emre ltd. önce sarıkayalar ile görüştüm. sarıkayalar beni regal camiasının iyi bildiği Ali usta'ya yönlendirdi. bu satten sonra anladım ki, sarıkayalar bu işten vazgeçiyor. Ali usta yönü ise, sarıkayalardaki yedek parçaları alması ve servis işine devam etmesi şeklinde olsa gerek. istanbulda ki regal kullanıcıları, Ali usta'ya parça bitene kadar yeter herhalde. peki ya sonrası ne olacak? sarıkayaların havlu attığı belli.

sarıkayalar çok büyük ayıp etti. hani büyük firma idi. bu mu yani onun büyüklüğü. bizlere bu motorları sattılar. hani 10 yıl servis vs. zırvalıkları. zırvalamışlar işte. Ali usta'nın parça temini ne kadar sürecek diye merak ediyorum. yoksa sarıkayalar dan, bu işi devir mi aldılar? bilen var mı?

ikinci alternatif emre ltd. emre ltd. halen dahi bu işi yapıyor. en azından internet sitelerinde bile bu işi yaptıklarını belirtiyorlar. şu an motor satışları ve yedek parça satışları mevcut. istediğiniz parçayı telefonda söylüyor, ilgili havaleyi yapıyorsunuz. parçanız kargo ile en geç 3 güne elinize ulaşıyor ve bulunduğunuz yerde bir motosiklet ustasına taktırıyorsunuz. en azından emre ltd. şimdilik bizim işimizi parça yönünden görecektir.

ben almışken hava filtresi de alayım dedim. ama o da tek başına satılmıyor, set halinde satılıyormuş. halbuki daha önceden de regal ile ilgili sitelerde "efendim tüketici hakkı olarak şikayetçi olursak, sadece tek hava filtresini bize vermek zorundalar" deniyordu. doğrudur ama, asıl muhatap olan sarıkayalar bile piyasada değil. kimden şikayetçi olacaksın. büyüklüğü içindeki minik sarıkayalar, boyundan büyük işler ile dolaylı yönden bizi dolandırmış olmadı mı. motorun satışını bile yapmıyor. sus pus olmuşlar. yellowrocks nirrrrde.. aa.. yellow-civciv olmuş.

nerde bu devlet, hani sanayi ve ticaret bakanlığı. biz şikayetçi olmadık ki, bakanlık ne yapsın. devlet göreve... sarıkayalar dan şikayetçiyim. kamu adına bu şikayeti ben yapabilirim. bir ara, fazla uzatmadan iyi bir metin hazırlar ve sanayi ve ticaret bakanlığına gönderirim. bir incelesinler bakalım, ne imiş bu sarıkayaların derdi. uğur mondial i tebrik ediyorum. en azından verdiği sözde halen dahi duruyor.

aşağıdaki linke de bakmanızı öneririm:

http://www.motosiklet.net/forum/817252-post5317.html

polo34
08.February.2009, 22:27
arkadaşlar bu saatten sonra regal raptor sıfır veya ikinci el alınır mı? ben uzun yıllar sorunsuz kullanmak için istiyorum ama yedek parça sıkıntısı var galiba, nereye kadar idare edilir merak ediyorum, neden bu motorun peşini bıraktılar, en iyi çinliydi

perioğlu
08.February.2009, 22:48
arkadaşlar bu saatten sonra regal raptor sıfır veya ikinci el alınır mı? ben uzun yıllar sorunsuz kullanmak için istiyorum ama yedek parça sıkıntısı var galiba, nereye kadar idare edilir merak ediyorum, neden bu motorun peşini bıraktılar, en iyi çinliydi
ne peşini bırakması kim yedek parça sıkıntısı çekmiş saçmalamayın kardeşim yav alacaksan al bin keyifine bak regal bitmez.

promote
09.February.2009, 17:51
Regalin elktrik şanjuman plastik aksamın çürümesi , far tası vs tonla sorunu var yedek parçalarıda sıkıntılı ve pahalı ben kimseye ragal önermem ama önerebileceğim başkada bir marka yoktur şimdi bir motor alsam japon düşünürdüm....

polo34
09.February.2009, 20:30
alayım mı almayayım mı? iki farklı yorum geldi

amacım sadece hafta sonları önce marmara bölgesinde gezmek, sonrası allah kerim:) uzun yıllar motor bende kalacak, satılmayacak, regal bu uzun yol olayında başarılı, bunu herkes biliyor artık, sarıkayalar parça vermiyor galiba, emre ltd destek veriyor, acaba ne zamana kadar? class modelinin sıfırı ortadan kalktı, o motoru sadece sarıkayalar getirmiş, parçaları da ileride karaborsa olur heralde, sarıkayaların getirdiği e9 modelli motorun sıfırını almamda bir sakınca olur mu sizce? garantiden parça değişim olayı pek sağlıklı işlemiyor gibi geldi bana, ben memur olduğum için bütçem kısıtlı, öyle alıp motoru kolay kolay büyütemem, ya da beğenmedim diyip satamam, arabamda polo 10 senedir bende, sorunsuz, motorum da sorunsuz olsun isterim, motor bu illa ki sorunları olur deniyor, ama işte bu motoru sıfır aldık diyelim, düzenli bakımları yapılmasına rağmen kaç km sonra hangi arızaları beklemeliyim, ne kadara mal olur, bir takım herkesin yaşadığı sorunlar var gibi geldi bana, yardımcı olursanız sevinirim

perioğlu
09.February.2009, 21:42
[quote=polo34;79687]alayım mı almayayım mı? iki farklı yorum geldi

amacım sadece hafta sonları önce marmara bölgesinde gezmek, sonrası allah kerim:) uzun yıllar motor bende kalacak, satılmayacak, regal bu uzun yol olayında başarılı, bunu herkes biliyor artık, sarıkayalar parça vermiyor galiba, emre ltd destek veriyor, acaba ne zamana kadar? class modelinin sıfırı ortadan kalktı, o motoru sadece sarıkayalar getirmiş, parçaları da ileride karaborsa olur heralde, sarıkayaların getirdiği e9 modelli motorun sıfırını almamda bir sakınca olur mu sizce? garantiden parça değişim olayı pek sağlıklı işlemiyor gibi geldi bana, ben memur olduğum için bütçem kısıtlı, öyle alıp motoru kolay kolay büyütemem, ya da beğenmedim diyip satamam, arabamda polo 10 senedir bende, sorunsuz, motorum da sorunsuz olsun isterim, motor bu illa ki sorunları olur deniyor, ama işte bu motoru sıfır aldık diyelim, düzenli bakımları yapılmasına rağmen kaç km sonra hangi arızaları beklemeliyim, ne kadara mal olur, bir takım herkesin yaşadığı sorunlar var gibi geldi bana, yardımcı olursanız sevinirim[/quot..Regalde sıfır olayını bende tafsiye etmiyorum sorun yaşıyan arkadaşlar genelde sıfır alanlar galiba ilk 2000km,de felan yapıyor ne yaparsa temiz bir 2el bul güzel bir bakım yap yıllarca bin yedek parça sorununa gelince abartıyorlar kardeşim öyle bir sorun yok olmazda dışardan gelmese bile yarın öbürgün çıkma parçalar çoğalacak regalde heryer regal dolu gönül rahatlığıyla al..

polo34
09.February.2009, 23:43
sıfır motor alırken satıcının motor üzerinde yapması gereken bir takım ayarlar var mı acaba ? eğer satıcının servisi yoksa ne olacak?

kayar2
10.February.2009, 10:13
alayım mı almayayım mı? iki farklı yorum geldi

amacım sadece hafta sonları önce marmara bölgesinde gezmek, sonrası allah kerim:) uzun yıllar motor bende kalacak, satılmayacak, regal bu uzun yol olayında başarılı, bunu herkes biliyor artık, sarıkayalar parça vermiyor galiba, emre ltd destek veriyor, acaba ne zamana kadar? class modelinin sıfırı ortadan kalktı, o motoru sadece sarıkayalar getirmiş, parçaları da ileride karaborsa olur heralde, sarıkayaların getirdiği e9 modelli motorun sıfırını almamda bir sakınca olur mu sizce? garantiden parça değişim olayı pek sağlıklı işlemiyor gibi geldi bana, ben memur olduğum için bütçem kısıtlı, öyle alıp motoru kolay kolay büyütemem, ya da beğenmedim diyip satamam, arabamda polo 10 senedir bende, sorunsuz, motorum da sorunsuz olsun isterim, motor bu illa ki sorunları olur deniyor, ama işte bu motoru sıfır aldık diyelim, düzenli bakımları yapılmasına rağmen kaç km sonra hangi arızaları beklemeliyim, ne kadara mal olur, bir takım herkesin yaşadığı sorunlar var gibi geldi bana, yardımcı olursanız sevinirim

sa kardeşim görüntü ve dayanıklılık olarak çinlilerin içinde en iyiisi fiatıda uygun bu motorların en problemli yeri sanzumanı ve radyatörü genelde bence sıfır hem pahalı hemde aldıktan sonra belirli km lerde bu sorunları gidermek lazım ben sanzuman dişlişlerin tamamen değiştirdim sanzuman bilyalarını keçelerini ve arka teker bilyasını ve radyatörü değiştirdim arka lastiğni değiştirdim kaymayan lastikle ön takımın keçelerini ve yagını degiştirdim farına xzenon taktım sorunsuz oldu şimdide haysung gv aldım bunu istersen satarım uzun süre sorunsuz binersin başka sormak istediğin olursa sorabilirsin

HellRide
10.February.2009, 13:24
Regalin elktrik şanjuman plastik aksamın çürümesi , far tası vs tonla sorunu var yedek parçalarıda sıkıntılı ve pahalı ben kimseye ragal önermem ama önerebileceğim başkada bir marka yoktur şimdi bir motor alsam japon düşünürdüm....

Her motorun sorunu olacaktır, netice de mekanik bir olay arızasız olamaz. Bir kere şu düşünce'den kurtulmalıyız. "Motosikletim olsun, kırk yıl bineyim hiç sorun çıkarmasın." Böyle bir olay olamaz. Bu bir motosiklet tutkusu değildir, bu sadece motosiklet biniciliğidir..

Öyle ki; En zor durumlarda, motorun arıza yapacak, ineceksin bakacaksın arızasını bulup onaracaksın, bir yandan da motorunla konuşacaksın.. Tutku böyle başlar...

Sarıkayalar ile daha önceden davalık olmuştum bir cep telefonu alış verişi sonucu. Dilerdim ki bu güzel motorları, başka bir firma distribütörlüğünü üstlenmiş olsun. Ben 2500-4500 lirası olan ve Chopper kullanmak isteyen herkeze seve seve öneririm bu motoru.

Saygılar