Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhabalar

veritas
29.July.2008, 00:25
Herkese merhabalar...
Çocukluktan iki tekerlek tutkunu birine aranızda yer verdiğiniz için teşekkürler. Aslında belli bir yaşa gelince ben de bir çok insan gibi kendimi bir arabanın direksiyonunda otururken buldum. Fakat ne denediysem bir türlü o iki tekerlek üstündeki hazzı alamadım. Sanki o koltukta, o havasızlıkta boğuluyordum. Tabii bir de şu var ki araba alacağınız zaman anne-baba-arkadaş kim varsa yardımcı olmaya hazırdır ama iş motorsiklete geldiğinde herkes bir ağızdan koccaman bir "hayır" der. Çok az destek bulursunuz. İşte ben de bu desteksizlik ortamında ehliyetime A2 ekletiyorum ve bir taraftan ufacık maaşımla para biriktiriyorum.:) En kısa zamanda atımın üzerine binmek ve tabi ki sizlerle tanışmak dileklerimle. Herkese sevgiler...
veritas_cfc@windowslive.com adresimden de bana ulaşabilirsiniz...:)))

Airbrush
29.July.2008, 00:29
merhaba hosgeldın,katılımcı olman ve forumda keyifli zamanlar geçirmen dileğiyle8)

jashuaa
29.July.2008, 00:37
meryem aramıza hoşgeldin. inşallah en yakın zamanda hayalini kurduğun o demir ata kavuşup rüzgarın verdiği o hazzı hissedersin 8)8)

foreman
29.July.2008, 02:02
meryem aramıza hosgeldın...
dogru yerdesın...
demır at derken kafanda tasarladıgın bı marka model,varmı...
yanı tarzın nedır...
aheste ama emın adımlarla mı ılerlemek ıstersın.
yoksa hızlı ama sonu bellı olmayan bı model mı?
yanı race cı mısın yoksa cruser cı mı?8)

ardi
29.July.2008, 08:58
hoşgeldin meryem inşallah en kısa zaman da kavuşursun motoruna ve havasızlıktan bunalmaz rüzgarla yoldaşlık edersin

carvalho
29.July.2008, 09:36
Hoşgeldim Meryem...

Okan topraam'dan sonra bir topraam daha oldu :)

Bizim karadeniz gezi ekibi Cumartesi Samsun'da olacak. Umarım karşılaşırsınız...

arkon
29.July.2008, 09:52
Hoşgeldiniz..........

kıvılcım
29.July.2008, 10:56
hoş geldiniz devamlılık dilerim

kaanka
29.July.2008, 11:17
Aramıza hoş geldin... 8)
Umarım en kısa zamanda dilediğin motorun sahibi olursun...:cheesy:

veritas
29.July.2008, 12:50
İsteğim bir cruiser sahibi olabilmek. Uzun bir süredir araştırma içerisindeyim. Önceleri ağır olur diye biraz çekiniyordum. CBR ya da Racer vardı kafamda fakat Paptor' ın üzerine bindiğimde aradaki farkın beni etkilemeyeceğini düşündüm. Hız konusuna gelince, evet (eskiden) ben de hız tutkunuydum, tabi bundan vazgeçeli de yaklaşık 2 sene oluyor.:)

jashuaa
29.July.2008, 13:35
raptor iyidir iyidir 8)8)

bozkurt
29.July.2008, 14:08
Kardeşim aramıza hoşgeldiniz,umarım herşey gönlünce olur.
Sağlıcakla kal.

RoS
29.July.2008, 19:31
hoş geldin....

police96
29.July.2008, 21:23
Aramıza hoşgeldiniz...