Orijinalini görmek için tıklayınız : Güleyimmi Ağlayayimmi
yenikoylu_ua
19.August.2008, 23:29
İşten dönüyorduk bebekte trafiğin durduğu bir andı araçların sağındada 1.5 2 metre mesafe vardı sürmeye devam ettim o arada canı sıkılan bir müşteri aniden taksiden inmek istedi.Tabiki ben buna izin vermedim aslında isterdim ama şartlar müsade etmedi.fren bile yapmaya fırsat bulamadım allahtan kimsenin canına bişey olmadı çiziksiz bir kazaydı.motor ve araba için değil tabi motorun ön camı farı sis lambası sol sinyali gözükenler diğerlerine yarın Ali ustada bakıcaz en büyük kazamız bu kadar olsun diyor herkeze kazasız belasız sürüşler diliyorum
doğan
19.August.2008, 23:38
abi gene mi yaa. geçmiş olsun. Allah daha kötülerinden korusun. yakında senin motorun değişmedik yeri kalmıcak.
foreman
19.August.2008, 23:39
gecmıs olsun kubı abı...
allah beterınden korusun...
hıc ıstemesekte mecbur kaldıgımız bı durum...
onemlı olan sende bısı varmı?...
RızaHoşgör
19.August.2008, 23:41
geçmiş olsun kubilayım modum.desene cumartesi yattı senin için :(
yenikoylu_ua
19.August.2008, 23:44
Valla doğru diyosun Doğan ama ne zaman motor fiyatlarına baksam böle oluyo hissediyomu ne galiba değiştirtmiyecek kendini.
Fatih bizde bişi yok allahtan
Rıza bey herşey Ali ustanın ve eksperin hızına bağlı
BULL
19.August.2008, 23:50
way canına geçmiş olsun moduma...
ama sizin oralarda pek bi tehlikeli be abiii
sende benim gibi kaldırımdan gitsen hiçbişe olmayacak ama...
Ali usta halleder hafta sonuna kadar
beraber gideriz tin tin...
RızaHoşgör
19.August.2008, 23:51
Valla doğru diyosun Doğan ama ne zaman motor fiyatlarına baksam böle oluyo hissediyomu ne galiba değiştirtmiyecek kendini.
kasko başak yada oyak sa haberim olsun
doğan
19.August.2008, 23:57
Hisli motor bizimkiler. yanında konuşmamak lazım başka motorlar hakkında. 3 gün var daha. Ali usta yeni motor çıkarır 3 günde.
HONEY
20.August.2008, 01:00
Çok geçmiş olsun Kubilaycığım,
sizlere bir şey olmaması sevindirici
carvalho
20.August.2008, 08:03
Abicim geçmiş olsun yahu. Taksi şoförlerine laf diyorduk müşteriler daha dana çıktı... Aman size birşey olmasın da, gerisi halledilecek şeyler...
rakursi
20.August.2008, 08:19
kubilaycım geçmiş olsun
öyle bir durumla geçen bir arkadaşın arabasıyla ben karşılaştım.
valla oldukça sakatmış. bu kez arabanın kapısını açan bendim, motor da kapıyla birlikte bana toslicaktı, motokuryecilerle bi anım oldu.
motorda iken şimdi bi gün bizimde başımıza gelir diye 4 dönüyom dikkat!
cumartesi gelmenizi çok istiyorum , ali ustaya bi telefonu açim de yağ yapim bare yetiştirsin :cheesy:
ardi
20.August.2008, 08:35
geçmiş olsun kubilay abi allah beterinden korusun
kıvılcım
20.August.2008, 08:54
kubilaycım çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun sevindiren taraf mala gelmiş cana gelmesinde
emrahkucukgirgin
20.August.2008, 09:27
Kubilaycım çok geçmiş olsun abi başına gelen şey benim de korkulu rüyam. En sağlamı soldan geçmek gibi geliyor bana o nedenle hep soldan geçiyorum. Bir gün küllük dökmeye kalkan bir abi çıkmazsa karşıma ne ala....
Tekrar geçmiş olsun abi allah beterinden korusun.
Kisstanbul
20.August.2008, 09:38
Abi geçmiş olsun allah beterinden saklasın...
X_FREERIDER_X
20.August.2008, 09:48
Geçmiş olsun !
Büyük şehir trafiğinde benim de hiç hoş olmayan anılarım , kazalarım var. Bu yüzden , "Büyük Şehir Trafiğine Lanet!"
bozkurt
20.August.2008, 09:59
Geçmiş olsun birader,allah beterinden korusun.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
yenikoylu_ua
20.August.2008, 10:19
Temennileriniz için teşekkürler arkadaşlar inşallah en büyük kazamız bu olsun
okan
20.August.2008, 18:04
Kubim kardeşim.... geçmiş olsun yavv... nooluyo aslanım bölle dikkat et allah aşkına ...ustalaştıkça sende başladın enteresan kazalar yapmaya... aman dikkat gözünü seveyim..:(
yanlizkurt
20.August.2008, 22:51
İşten dönüyorduk bebekte trafiğin durduğu bir andı araçların sağındada 1.5 2 metre mesafe vardı sürmeye devam ettim o arada canı sıkılan bir müşteri aniden taksiden inmek istedi.Tabiki ben buna izin vermedim aslında isterdim ama şartlar müsade etmedi.fren bile yapmaya fırsat bulamadım allahtan kimsenin canına bişey olmadı çiziksiz bir kazaydı.motor ve araba için değil tabi motorun ön camı farı sis lambası sol sinyali gözükenler diğerlerine yarın Ali ustada bakıcaz en büyük kazamız bu kadar olsun diyor herkeze kazasız belasız sürüşler diliyorum
tanımıyorum ama çok geçmiş olsun arkadaşım ALLAH kazasız belasız günler nasip etsin bende iki gündür düşüp duruyorum ALLAH'tan bişey olmuyo neyse tekrar çok geçmiş olsun aman kardeşler neyin ne zaman oluşacağını bilmediğimiz için biraz daha Dikkat
gidikurt
20.August.2008, 23:33
çok geçmiş olsun her ikinizede umarım sizde birşey yoktur
perioğlu
21.August.2008, 00:50
kubilay abiciğim çok geçmiş olsun bende eve şimdi geldim mecidiye köyde benim motor debraj balatassını sıyırdı galiba trafikte dur kal dur kalk zaten balatanın bitik olduğunu hissediyordum olmadık yerde sıyırdı başka bir motorla çeke çeke getirdik guya eğlenceye gidiyorduk neyse abim yarın bende ali ustada olacağım belki görüşürüz orada tekrar geçmiş olsun
police96
21.August.2008, 11:24
Geçmiş olsun Kubilay Abi. Allah başka kaza bela göstermesin...
aslanburclu
21.August.2008, 18:19
ya kubi geçmiş olsun üzüldüm valla... tabii ağzını açıp bebekte bebeklere bakarsan olacağı bu
haluka28
21.August.2008, 22:26
çok çok geçmiş olsun. çıkıyor bzen böyle orjinaller. bizede trabzonda vurdu şans. ilk defa motoru devirdim. insanın morali bozuluyor vallahi.
ARZUM
21.August.2008, 23:31
geçmiş olsun abi allah beterinden korusun neyse...
yenikoylu_ua
22.August.2008, 00:26
ya kubi geçmiş olsun üzüldüm valla... tabii ağzını açıp bebekte bebeklere bakarsan olacağı bu
yokbe komtanım Şemsi arkamdaydı valla kimseye bakmıyodum:cheesy:
doğan
22.August.2008, 15:27
yokbe komtanım Şemsi arkamdaydı valla kimseye bakmıyodum:cheesy:
Arkanda Şemsi olmasa bakıcan yani !!:mrgreen:
huysuz
22.August.2008, 15:35
Gerçekten geçmiş olsun.
Benim en büyük korkularımdan birini yaşamışsın.
Şehir içi trafikte sürekli dikkat, sürekli tetikte olmak gerekiyo, otobüslerden, taksilerden kaçarcasına inenler, sol kapıyı bile aynaya bakmadan açıp kül dökenler. Camdan sarkıp yandakine laf atanlar.
Birde duran trafikte bizim hareket halinde olmamamızı çekemeyen şöförler yolu kapatmak için direksiyon kıranlar.
Şehiriçi tam bir tetikte olma durumu.
Tekrar geçmiş olsun. Cana birşey gelmemiş buna şükür.
çakır
22.August.2008, 16:05
geçmiş olsun, kazasız sürüşler dilerim
yenikoylu_ua
22.August.2008, 16:08
Arkanda Şemsi olmasa bakıcan yani !!:mrgreen:
Yaw Doğan ne karıştırıyon ben sana sorarım cumartesi kıyıköyde:x
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.