PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar

Eileithyia
27.August.2008, 11:01
Geç olsun güç olmasın diyerekten tanışma topiğimi yeni açıyorum, Herkese selam, Berna.

kaanka
27.August.2008, 11:06
Aramıza hoş geldin...8)

rakursi
27.August.2008, 11:12
aramıza hoşgeldin berna 8)
seni toplantılarımıza da bekleriz

Eileithyia
27.August.2008, 11:15
Tabiiki çok isterim, yoğun işlerimden dolayı bakamıyorum bazen ama kaçırmamaya çalışıcam toplantıları. :)

doğan
27.August.2008, 11:18
hoşgeldiniz...

yenikoylu_ua
27.August.2008, 11:20
Aramıza hoşgeldiniz umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz kazasız sürüşler diliyorum

kıvılcım
27.August.2008, 13:14
berna aramıza hoş geldin katılımcı olmam temennisiyle bu arada bende zaman bulamamaktan şikayet ediyordum şimdi yolunu buldum müdürü görüyorum artık

carvalho
27.August.2008, 13:46
Berna, hoşgeldin...

KEndini daha dtaylı tanıtırsan seviniriz. Motor olayına ne zaman bulaştın mesela :)

Eileithyia
27.August.2008, 16:37
2 ayı dolmadı motoru aldım, az zamanda çok ve büyük işler yaptım :D

aidikurt
27.August.2008, 18:05
berna aramıza hosgeldin
kendini daha etaylı tanıtırsan sevınırız .Ayakustu tanısma gıbı oldu.Ne iş yaparsın motosiklet sevdan nasıl basldı falan fılan detaylı bilgi lütfen.

X__utku__X
27.August.2008, 18:42
Slm hoşgeldiniz.Beni tanıdınızmı.Hani bi motosiklet sitesinde motor ile ilgili görüşlerimi sormuştunuz hani bende bu siteyi takip etmenizi önermiştim.Hah işte ben size o sitede özelden bu siteyi takip etmenizi önerdiğim için beni attılar. :D :D .Tekrar hoşgeldiniz.

foreman
27.August.2008, 21:50
aramıza hos geldınız...
dogru yerdesınız...

RızaHoşgör
27.August.2008, 22:01
Slm hoşgeldiniz.Beni tanıdınızmı.Hani bi motosiklet sitesinde motor ile ilgili görüşlerimi sormuştunuz hani bende bu siteyi takip etmenizi önermiştim.Hah işte ben size o sitede özelden bu siteyi takip etmenizi önerdiğim için beni attılar. :D :D .Tekrar hoşgeldiniz.
bu bahsettiğin hıyar sitenin adını versene koçum.hasbel kader üye olan kardeşleriniz atılmadan kendileri bıraksın hıyarları

RızaHoşgör
27.August.2008, 22:03
Berna aramıza hoşgeldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olursun.Tekerine taş değmesin.Birde admin ve modlar kibarlık edip demedi ama bu siteye yeni giren ilk buluşmada baklava getirir.Benden hatırlatması :)
Yanılıyormuyum BULL kardeşim :) :) :)

X__utku__X
27.August.2008, 23:19
Rıza abi site adı vermek doğru olurmu bilmiyorum ama söyleyim MT.Ne demişler nerde çokluk orda bilmemne.İki üç kişi ağa olmuş keyiflerine göre istediklerini yapıyolar.Beni üzen atılmam deyil derdimi anlatmadan hiç uyarılmadan banlanmam.Ben kötü bişi yapmak istemedimki sitedede banlanana kadar kimseye kırıcı davranmadım ama reklam yapmışım diye attılar.Ne reklamı yapcaksam.:-1:.Ama olsun bak deymiş kovulmama raptorrider ailesine bi üye daha kazandırmışım :mrgreen::mrgreen:

Eileithyia
27.August.2008, 23:40
Tabiki hatırladım utku, ama çok saçma biri motosiklet sitesi, öbürü regalraptor sitesi. çok saçma olmuş. çok fazla kasmaya gerek yok, birbirini bilen biliyo. Az sonra miz regalime binip eve doğru yol alıcam :)

chopell
28.August.2008, 00:06
hoşgeldin berna.. hayırlı olsun motorun da.. :)

gençer
28.August.2008, 01:48
arkadaşım aramıza hoşgeldin

Eileithyia
28.August.2008, 09:19
Herkese hoş bulduk, hadi bakalım baklavaları paketlettdim ben, buluşmadan haber verin :) mümkünse anadolu yakası olsun, daha ben köprüden hiç geçmedim, geçene kadar dayı diyeceğim kimse bulmam lazım :mrgreen:

kaanka
28.August.2008, 09:41
Herkese hoş bulduk, hadi bakalım baklavaları paketlettdim ben, buluşmadan haber verin :) mümkünse anadolu yakası olsun, daha ben köprüden hiç geçmedim, geçene kadar dayı diyeceğim kimse bulmam lazım :mrgreen:
Hem İstanbul trafiğinde motor kullanıyorsun hem de dayı diyebileceğin kimseyi bulamıyorum diyorsun ilginç:?: ortalıkta okadar çok varki....:x

Eileithyia
28.August.2008, 09:46
Olsun olsun biz bu yakada takılalım hem KGS m yok :mrgreen:

rakursi
28.August.2008, 10:47
en son toplantıyı yeşilköy park rönesansta yapmıştık.
ondan önce anadolu hisarı sabancı öğretmen evindeydik.
sana da uyar orası .
bu hafta toplantı var mı bilmiyom, sanırım geçen hafta gezi var diye toplanmıyoz.
ama bir sonraki hafta kesin birlikteyiz 8)

yeşilkapak
28.August.2008, 12:40
Aramıza hoş geldiniz

huysuz
28.August.2008, 13:14
Hoşgeldin aramıza Berna.

Eileithyia
28.August.2008, 15:44
ooo hiç bilmiyorum buraları ben, öörenicem artık :)

wkemal
28.August.2008, 17:59
hoş geldiniz