PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar RR ailesi

BarBo
30.August.2008, 03:03
Merhabalar ben Barbaros.18 yaşındayım.chopper ve cruiser motorlara karşı ilgim var :) buda metal dinlememden özellikle heavy metal dinlememden kaynaklanıyor.

araç yaşantımın çoğunu otomobiller kaplıyor aslında otomobil delisi denen,arabayı yıkadıktan sonra park edip kaldırımda arabayı izliyerek çekirdek yiyen tiplerdenimdir :) ama öğrenci adamım ve benzine o kadar para yetiştiremiyorum :) hem bu yüzden hemde bu tarz motorlara olan merakım yüzünden bir zamandır merakım dahada arttı.

Allah kısmet ederse bir motor almayı düşünüyorum.daha ilk motorum olacak ve o kadarda pahalı bişi almaya gerek yok diye düşünüyorum.araştırma yaptım bikaç karşılaştırma yaptım karşılaştırmalardaki yorumları okudum çoğu kişi RegalRaptor diyor.Bende daha iyi bilgi edinmek amaçlı siteye üye oldum.250cc lik olarak RR DD250E düşündüm 9 ve 9B arasında ne fark var bilmiyorum tam olarak.bide 1.80e yakın 65 kiloyum motor'a yakışırmıyım yani görüntü açısından bir problem olmaz herhalde.bazı sitelerde ufak duruyor diyorlar ondan sordum :)

ne diyelim inşallah hoşgelmişimdir :)

perioğlu
30.August.2008, 07:19
merhaba kardeşim inşallah sana en uygun motoru alırsın tabikisana yardımcı olmaya çalışırız ben 9b kullanıcısıyım kullanışı biraz zor,ki senin ilk motorun olacakmış dahada zorlanırsın regallin kilonla kıyasladığında yakışıp yakışmıyacağına gelince güzel kardeşim regal herkese yakışır kiloluyada kilosu az olanada kilonun az olması dezavantaj bu motorlar albenili motorlar sende dahada ön plana çıkar.bu arada a2 ehliyetin varmı önce o işi hallet neyse umarım herşey gönlünce engüel şekilde olur umarım enkısa sürede seni aramızda görürüz ee fenamı olur bursada bi kapımız daha olur:=)

kıvılcım
30.August.2008, 11:18
aramıza hoş geldin karderşim senin için regal tam biçilmiş kaftan 250 9b şaşma öbürküsünün ön maşa daha uzun oldugu için biraz zorlanabilirsin bunlardan daha önemlisi a2 ehliyetini en kısa zamnada al ve kurslara katıl ehliyeti eline alman 3 / 4 ay sürmekte önümüzdeki sezon ehliyet sorunun bitmiş olur katalımcı olman dileklerimle

BarBo
30.August.2008, 18:08
şimdi üniversiteye yerleştim onun dertleri var.rayına otursun herşey hepsi olucak inşallah eminim :) sizede teşekkürler :)

bozkurt
31.August.2008, 10:39
Barbaros yeni eğitim hayatında kolaylıklar ve başarılar dilerim.
Sen önce bi yerleş,işlerini yoluna koy ondan sonra siteyi şöyle güzelce bir gez.
Eğer bulamadığın cevap olursa seve seve yanıtlarız.
Aramıza hoş geldin.
Sağlıcakla kal.

carvalho
31.August.2008, 14:43
Genç kardeşim hoşgeldin aramıza

E9 ile E9B arasında motor gücü olarak fark yok. 9B T gidondur, ön maşa 8 cm daha uzundur. Gösterge panellerinde fark vardır yani ufak tefek farklar. Ben E9B kullanıcısıydım, son derece memnundum. İlk motorumdu, öyle kullanırken de zorlanmamıştım.

İkinci el alacaksan E9 da şansın daha çoktur, çünkü E9 kullanıcıları daha fazla.

İyi şanslar...

foreman
31.August.2008, 22:00
barbaros kardesım...
aramıza hos geldın...
dogru yerdesın...

RoS
01.September.2008, 00:40
hoş geldin...

Eileithyia
01.September.2008, 09:57
Hoşgeldin barbo, bende rr 250e 9b var, denildiği gibi gidonu zaptetmesi biraz zaman alıyo ama öğrendikten sonra (oraya kadar olan aşama bile) çok keyifli. benim de ilk motorum bu, umarım en iyisi olur.
Şuna bi bak istersen belki bir iki cevap bulabilirsin, görüşürüz

http://www.raptorriders.net/forums/showthread.php?t=709

kaanka
01.September.2008, 13:16
Aramıza hoş geldin...:) Umarım enkısa zamanda dilediğin motorun sahibi olursun....:cheesy:

kıvılcım
01.September.2008, 13:42
barbo kardeşim ve yeni üye olan arkadaşlar resminizi koysanızda bizde sizi biraz tanısak yolda görürüz selamlaşırız bari

Eileithyia
01.September.2008, 14:29
Kıvılcım agbi, koydum resmi de, yolda beni görüp te, bu resimden çıkartabilecek adam tanımıyorum ben :D şu sıfatıma bak :?

kaanka
01.September.2008, 14:45
Kıvılcım agbi, koydum resmi de, yolda beni görüp te, bu resimden çıkartabilecek adam tanımıyorum ben :D şu sıfatıma bak :?
Arkadaşlar resimlerinizi bu bölümden paylaşa bilirsiniz:D

http://www.raptorriders.net/forums/forumdisplay.php?f=16

kıvılcım
01.September.2008, 14:46
ben hiç bir insan oglunun tanınmıyacagına inanmam önemli olan güzellik çirkinlik degildir benim için arkadaşlarımın ruhları güzel olsun şirin olsun oldugu gibi görünsün birazda sempatik olsun yeter

Eileithyia
01.September.2008, 17:17
Arkadaşlar resimlerinizi bu bölümden paylaşa bilirsiniz:D

http://www.raptorriders.net/forums/forumdisplay.php?f=16

Resim paylaşmıyoruz , genede saol :)

kaanka
01.September.2008, 17:21
Resim paylaşmıyoruz , genede saol :)
Valla bizde teklif var ısrar yok...:p

BarBo
02.September.2008, 05:39
herkese çok teşekkürler hoşbuldum.dün itibari ile kayıt işlemlerimi tamamladım.kalıcak yer ve birkaç ders olayı kaldı onları hallettikten sonra bayramdan sonra başlıyorum okuluma :)

açıklamalar için teşekkürler herkese :)

MAKAS
04.September.2008, 17:47
hoşgeldin aramıza...:)

huysuz
04.September.2008, 19:21
Hoşgeldin. Umarım aradığın motora bu site sayesinde ulaşırsın.