Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : MERHABA

aydın
04.September.2008, 02:09
arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum banada yardımcı olursanız çok memnun olcam bende 3 ay önce bir regal aldım fakat hala modifiye edemiyorum çünkü modifiye edecek bir yer bulamadım ben alanyada yaşıyorum aslında hiçde memnun deyilim bu motordan yeni ama hep sorun yaşıyorum siz bana yardımcı olursanız çok memnun olcam makina manyak olmuş şimdiden kazasız binmek dilegiyle

carvalho
04.September.2008, 08:49
Aydın hoşgeldin. Motorla yaşadığın sorunlar için ilgili konulara mesaj yazarak yahut yeni konu açarak bildirim yapabilirsin. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız...

çakır
04.September.2008, 09:01
aramıza hoş geldin

kaanka
04.September.2008, 09:29
Aramıza hoş geldin...

hicsolmaz83
04.September.2008, 09:44
hoşgeldin.kazasız belasız inşallah.iyi sürüşler

MAKAS
04.September.2008, 10:08
arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum banada yardımcı olursanız çok memnun olcam bende 3 ay önce bir regal aldım fakat hala modifiye edemiyorum çünkü modifiye edecek bir yer bulamadım ben alanyada yaşıyorum aslında hiçde memnun deyilim bu motordan yeni ama hep sorun yaşıyorum siz bana yardımcı olursanız çok memnun olcam makina manyak olmuş şimdiden kazasız binmek dilegiyle

AYDIN hoşgeldin aramıza..ALANYA deyince daha bi benimsedim seni 2. vatanım orası benim :?:oralımısın yoksa turizimci olarak mı çalışıyosun?

bozkurt
04.September.2008, 10:10
Aydın, aramıza hoşgeldin.Yaz birader sorunları,elimizden geldiği kadar cevaplayalım.
Merak etme hep beraber hallederiz.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.

MAKAS
04.September.2008, 10:12
bu arada yeni farkettim sigortacıymışsın...ama yinede orada yaşıyor olmakla benim
sempatimi fazlasıyla kazanmış durumdasın arkadaşım.artık alanya haberlerini senden sıcak sıcak alırım8) tekrar hoşgeldin.

Eileithyia
04.September.2008, 10:17
hoş geldin :)

dozer
04.September.2008, 12:10
Aramıza hoş geldin...

doğan
04.September.2008, 14:31
hoşgeldin.

RoS
04.September.2008, 14:45
hoş geldin...

vatansever
04.September.2008, 14:54
hoş geldin....sorunları takma kafana herşey zamanla düzelir...

kıvılcım
04.September.2008, 16:38
aramıza hoş geldin tam yerindesin motorunla ilgili bütün konuları burda bulabilsin incele veya arat bulamadıgın bir konu olursa konu açarsın çözeriz canını sıkma kazasız belasız sürüşler

Kisstanbul
04.September.2008, 17:34
Hoş Geldin...
Birde anlaş meslekte ben barmen görüyorum sigorta nereden çıktı .. :?

MAKAS
04.September.2008, 17:44
Hoş Geldin...
Birde anlaş meslekte ben barmen görüyorum sigorta nereden çıktı .. :?

:cry:ya sorma kafam iyice gitti..rezil olduk camiaya son anda farkettim ama işişten geçmiş senin gibi pür dikkat tokat gibi yapıştırmışı bu acı gerçeği yüzüme:(

aydın
05.September.2008, 04:01
arkadaşlar aranıza benide kabul etdiginiz için hepinize tekrar teşerür ederim ben aslında bu makinayı araştırmadan aldım sedece arkadaşımda gördüm ve çok hoşuma gitti adeta beni büyüledi ama aldıktan sonra hep sorun yaşadım başlıca sorun ise egsoz problemi 2kere degiştirilmsine ragmen yine patladı birde kafama takılan bir şey var bu sorun hepinizde odumu yoksa sadece bana özgü bir şeymi anlamadım artı şimdide motorda acayip bir ses gelmeye başladı nasıl diyeyim yani hor hor yapıyor genelde rampa yukarı çıkarken bu ses meydana geliyor beni bukonularda bilgilendirirseniz çok mutlu olcam çünkü burdaki teknik servisi bir şeyden anlamıyor çok kötü hepinize şimdidem çok teşekür ederim çılgın barmen

dhnsyd
05.September.2008, 11:37
hoş geldin

ugurcuk
05.September.2008, 22:21
arkadaşlar aranıza benide kabul etdiginiz için hepinize tekrar teşerür ederim ben aslında bu makinayı araştırmadan aldım sedece arkadaşımda gördüm ve çok hoşuma gitti adeta beni büyüledi ama aldıktan sonra hep sorun yaşadım başlıca sorun ise egsoz problemi 2kere degiştirilmsine ragmen yine patladı birde kafama takılan bir şey var bu sorun hepinizde odumu yoksa sadece bana özgü bir şeymi anlamadım artı şimdide motorda acayip bir ses gelmeye başladı nasıl diyeyim yani hor hor yapıyor genelde rampa yukarı çıkarken bu ses meydana geliyor beni bukonularda bilgilendirirseniz çok mutlu olcam çünkü burdaki teknik servisi bir şeyden anlamıyor çok kötü hepinize şimdidem çok teşekür ederim çılgın barmen
aramıza hoş geldin. sorunlarına gelince bujilerini değiştir ve benzin aldığın yeri değiştir güvendiğin bi yerden al sürekli. egsozt patlama sorunu genelde bujilerin tam yakamadığı benzini dışarı atarken patlması sonucunda oluyor.dediklerimi bi denemende fayda var

ustacik1973
06.September.2008, 00:00
hoş geldin aramıza

foreman
06.September.2008, 00:26
Aydın aramıza hos geldın...
dogru yerdesın...

aydın
06.September.2008, 02:44
arkadaşlar sizden yardım bekliyorum ben bu makinayı nasıl modifiye edebilirim makinayı alalı 3 ay oldu hala çıplak şimdilik sadece bir şey istiyorum burda hiç bir şey bulamıyorum ben deponun üst kısmını kapatmak istiyorum çünkü çizilmesine bile tahamül edemiyorum burda görmüştüm en son modifiye edilen motorda çok hoşuma gitti nasıl bulcam yardım ededin lütven.birde bana yan çantaların fiyatlarını bilen varsa yaza bilirmi bana yardımcı olacak fikirlerinizi bekliyorum :(şimdiden çok teşekür ederim.