Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba arkidesler
zeko
09.September.2008, 23:13
gülay haldun ciftini 9 evlilik yıldonumune katıldım ordakilere tanıstım azda olsa geride kalanlarlada tanısamk istiyom yeniyim yani:mrgreen: anlıcanız biraz biraz afaladım yeni bi ortamya neyse ismim zekai yasım 24 maslakta oturuyom oto temizlik uzerine calısıyom merek ediyosunuzdur motoru ne diye ben endrucuyum ben istedigim yerde gitmek isterim suda camurda yamurda trafikte ormanda oyuzden endru tercihimdir:mrgreen: buurda isine diyenleriniz olcaktır:mrgreen: arkadasım RR kurbanı oldu tek motorcu arkidesimi aldınız benden :( mecburiyeten aranıza katılmak zorunda kaldım :mrgreen: hemen kızmayın ama super ortam sizlerle tanıstıgıma cok m.o. olacagımıda zanediyom neyse benden bukadar :D
X__utku__X
09.September.2008, 23:18
Hoşgeldiniz.Burda ne işin var diye bişe söz konusu bile olmaz.Biz motorlu motorsuz hep beraber burdayız.Sizide burda görmekten mutluluk duyarız.
yenikoylu_ua
09.September.2008, 23:20
Aramıza hoşgeldin umarım mutlu olursun sende
zeko
09.September.2008, 23:46
hb arkidesler yokya sakasınaayzdım lafolsun yani:mrgreen:
mojo
09.September.2008, 23:48
zeko hoşgeldin
bozkurt
10.September.2008, 10:49
Zekai kardeşim aramıza hoşgeldin.Motoru ve motora binmeyi seviyorsun ya.İşte o yeter.Demiratlara gönül vermiş birisi olarak sende bizdensin.
Tanışmak görüşmek dileğiyle.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
kıvılcım
10.September.2008, 11:15
aramıza hoş geldin kalıcı olman dilegiyle
MAKAS
10.September.2008, 11:17
hoşgeldin arkadaşım:D
yeşilkapak
10.September.2008, 18:17
Aramıza hoş geldin..
kaanka
10.September.2008, 18:32
Aramıza hoş geldin...:)
huysuz
10.September.2008, 20:36
Hoşgeldin aramıza, umarım sende foruma farklı renkler katarsın.
Kazasız uzun yollar.
foreman
10.September.2008, 21:48
aramıza hos geldın..
dogru yerdesın...8)
perioğlu
10.September.2008, 21:51
gülay haldun ciftini 9 evlilik yıldonumune katıldım ordakilere tanıstım azda olsa geride kalanlarlada tanısamk istiyom yeniyim yani:mrgreen: anlıcanız biraz biraz afaladım yeni bi ortamya neyse ismim zekai yasım 24 maslakta oturuyom oto temizlik uzerine calısıyom merek ediyosunuzdur motoru ne diye ben endrucuyum ben istedigim yerde gitmek isterim suda camurda yamurda trafikte ormanda oyuzden endru tercihimdir:mrgreen: buurda isine diyenleriniz olcaktır:mrgreen: arkadasım RR kurbanı oldu tek motorcu arkidesimi aldınız benden :( mecburiyeten aranıza katılmak zorunda kaldım :mrgreen: hemen kızmayın ama super ortam sizlerle tanıstıgıma cok m.o. olacagımıda zanediyom neyse benden bukadar :D
Ulan beni ne alacaklar senden be ben kaçtım sığındım buraya beni deligibi o çamur senin bu çimen benim bir yılda ömrümü yedinbe düşmekten vücudum kıvılcım abinin seçtiği dövmelerden beterbe arkadaşlar almayın bu deliyi siteye almayın yaa imdaaaaattttt:p
zeko
10.September.2008, 22:19
Ulan beni ne alacaklar senden be ben kaçtım sığındım buraya beni deligibi o çamur senin bu çimen benim bir yılda ömrümü yedinbe düşmekten vücudum kıvılcım abinin seçtiği dövmelerden beterbe arkadaşlar almayın bu deliyi siteye almayın yaa imdaaaaattttt:p
hatamı etim tecrube kazandın iste camurda motor kulanması marifet beceri ister marifet ve beceri kazandın iste bana dua etmen lazım ken sen dedigine bak nankorrrrrrrrr verdigim emeklere:mrgreen: herkezin kulanmasını tafsie ederim yumusak tehlike dussenizde bisey olmuyo yani mam cok ii tecrube kazanıyonuz bu tecrubenin normal yoldada cok faydası oluyo neyse surda 2 aysonra cekersininz motoralrı garaja beni izlersiniz:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
gençer
11.September.2008, 11:52
çamurlu bozuk araziler orman içleri kumsallar konusunda bizi küçümsememeni tavsiye ederim , iki aysonra yüzünü kızartabiliriz. motorlarımız crouser ama içimizdeki endurocuyu durduramadığımız için girmediğimiz yol kalmıyor.zaten bizi gören bu motorla bunlar ne yapmaya çalışıyor böyle diyordur.
hoşgeldin..
RoS
11.September.2008, 11:58
hoş geldin :)
zeko
11.September.2008, 19:53
tmm ozaman gorelim bakalım simdiden yuzum kızardı:mrgreen::mrgreen:
hoşbulduk arkidesler
rakursi
11.September.2008, 20:00
10 günlülk karadeniz turunda o dağ yollarında , taşlı kaçkar dağlarında, çamurlu çay bahçelerinde gösterdiği performansla bizi bile şaşırttı ve tık bilem demedi8)
ben ona yıldızlı pekiyi verdim ve regalcross olarak adını değiştirdim.:p
seni çok şaşıtabilir bu çinliler hiç hafife alma derim :lol:
zeko
11.September.2008, 20:09
su yolda 2 m gisin bakalım gorelim peh 2 m sonra sırtınıza alırsınız artık bak oozamn gider :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
http://img125.imageshack.us/my.php?image=02032008101aq5.jpg
rakursi
11.September.2008, 20:28
su yolda 2 m gisin bakalım gorelim peh 2 m sonra sırtınıza alırsınız artık bak oozamn gider :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
http://img125.imageshack.us/my.php?image=02032008101aq5.jpg
sende vur diyince öldürüyon ama :p
ayrıca o ince çizgileri seçer 5 metre gider regalcrossumu yalancı çıkarmam ben:cheesy:
zeko
11.September.2008, 20:32
:p:p:p:p:p:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:: cheesy::p:p:p:p:p:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen::m rgreen::mrgreen:
zeko
11.September.2008, 20:39
siz en iisi onu satın endru alın bence ben olsaydım okadar laftan sonra satardım onu alirdim bi endru dag tas teep demzdim veya size bi fikir verem yukseltin motoru parca feln koyun amatusorelre yuksek olsun alın zize endru masrafa giremnizede gerek yok :cheesy:
rakursi
11.September.2008, 20:45
yakında süpriz yapabiliriz :cheesy:
zeko
11.September.2008, 20:50
hadi bakalım ins
Airbrush
11.September.2008, 20:52
muhterem abi fenalarda:p:p
zeko
11.September.2008, 21:00
ewet yigit bosver ekndi haline bırakalım buyuyunce onutur
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.