Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehire Taşınıyorum :)
RoS
11.September.2008, 18:45
Şaka maka bir yana gercekten eskisehirli olacam herhalde ünüversite için
Eskişehire gidiyorum liseden sonra 1 sene okula ara verdiydim baktım 1 sene boş
gecince hiç bir sey kazanamadım bir şey bilmeden falan ama dedimki burda boş
boş durana kadar kendimi deneyeyim dedim o yuzden bu sene 2 yıllık direk
gecişlerde tercihlerde bulundum Eskişehir cıktı ve ayın 3 ünde ve 4 ünde
Eskişehirdeydim kayıt işlemlerimi falan hallettim ettim dondum sinopa şimdide
pazartesi gunu tekrar yola cıkıyorum Eskişehirde olacam Eskişehirdeki arkadaşlarla
abilerimlede tanışmak isterim tabi bu vesileden dolayı belki birasda bana yardımcı olursanız ya da tavsiyelerde bulunursanız cok sevinirim :)
ev olsun yurt olsun hala ayarlayamadım şimdilik kalacak yerim var tabi Eskişehirde
birazda bilmemezlik var Eskişehiri kime sorsam Cok güzel yere gidiyorsun tam bi
öğrenci memleketi falan diyorlar yani ama bilemiyorum :) Eskişehir porsuk meslek
yuksek okulundayım umarım inşallah her sey umduğum gibi gider şimdiden
Eskişehirli arkadaslara abilerime selamlar...
kaanka
11.September.2008, 18:50
Serhat kardeşim umarım herşey gönlünce olur... Öğrencilik gibi güzelbirşey yok şu dünyada kıymetini bil her anının tadını çıkarmaya bak...8)
gidikurt
11.September.2008, 18:59
hayırlısı olsun senin için ros kardeşim
RoS
11.September.2008, 19:03
kaanka valla abi unuttum öğrenciliği desem yeridir ama alıscaz güseldir tabi ben geriye bakıorumda keşke 1 sene daha fazla okusaymısım liseyi ne vardıda birden bitirdin kalsaydınya okulda falan diorum bazen :) böle geriye bakınca senin dediğin gibi güsel bir şey hakketende :)
RoS
11.September.2008, 19:04
hayırlısı olsun senin için ros kardeşim
Saol ablacım hayırlı olsun tabiki...
rakursi
11.September.2008, 19:48
harika bir öğrenci şehrine gidiyorsun emin ol:cheesy:
istanbulda okusan bu kadar güzel vakit geçiremezsin.
mojo ve ben orayı çok severiz ve yılda bir kere gideriz.
ayrıca eskişehir başkanı veysel seni yalnız bırakmaz merak etme:mrgreen:
kıvılcım
11.September.2008, 21:51
allah gönlüne göre versin inşallah herşey istegin gibi olur
shopar
11.September.2008, 22:09
hayırlı ugurlu olsun ,eskişehirde veyselimiz vardı ettti iki
rakursi
11.September.2008, 22:13
artık veyselle hafatlık toplantı yaparsınız hatta meclis üyesi seçimlerine bile katılırsınız
başkan: vaysel,
yardımcı : sen :p
shopar
11.September.2008, 22:14
biz eskışehırı boşaltmaya çalısıyoruz habıre oraya göç var naapsak topluca bızde orayamı yerleşsek bı numara var bu eskişehirde
bızde azalar olurus olmamı?:O))
rakursi
11.September.2008, 22:17
biz eskışehırı boşaltmaya çalısıyoruz habıre oraya göç var naapsak topluca bızde orayamı yerleşsek bı numara var bu eskişehirde
bızde azalar olurus olmamı?:O))
dilek gitsen kesin aşık olursun harika memleket
birara oraya bi tur düzenleyelim
başkanımız ziyaret edelim
dönüşte de yanumıza alalım :p
RoS
11.September.2008, 23:12
artık veyselle hafatlık toplantı yaparsınız hatta meclis üyesi seçimlerine bile katılırsınız
başkan: vaysel,
yardımcı : sen :p Valla olurmu olur bi tanışayım benimde canım cok sıkılır orlarda die cok duşunuyordum burdanda eskisehirde olan kişiler var o yuzden böle bi topic actıydım :)
RoS
11.September.2008, 23:13
harika bir öğrenci şehrine gidiyorsun emin ol:cheesy:
istanbulda okusan bu kadar güzel vakit geçiremezsin.
mojo ve ben orayı çok severiz ve yılda bir kere gideriz.
ayrıca eskişehir başkanı veysel seni yalnız bırakmaz merak etme:mrgreen:
herkez öyle diyor bakalım yaşayıp görecem :)
shopar
12.September.2008, 00:10
dilek gitsen kesin aşık olursun harika memleket
birara oraya bi tur düzenleyelim
başkanımız ziyaret edelim
dönüşte de yanumıza alalım :p
aslında fena fikir degıl hatta bu konuda doğanın planları vardı,ben daha önce gıttım eskışehıre çok kalmadım ama çok renkli biyerdı hiç öle beklemezdım,neden olmasın,hatta bı bayram planı falan,doğanla bı ıstışare edelım bakalım...
doğan
12.September.2008, 10:40
Serhat kardeşim hayırlı olsun. hayatının en güzel günleri başlamak üzere. eskişehirde öğrenci olmak hayatında unutulmaz anıları yaşamanı sağlayacak. ben eskişehirli değilim ama bütün okul hayatım eskişehirde geçti. ailem 20 yıldır orada yaşıyorlar. eskişehirde osmangazi üniv. ve anadolu üniv. var. her türlü imkan elinin altında olur. sosyal hayatı dilediğin gibi yaşayabileceksin. şehir dışından okumak için gelip de eskişehire yerleşen çok tanıdığım vardır. umarım herşey gönlünce olur. bir yardımımız dokunursada elimizden geleni yapmaya çalışırız.
doğan
12.September.2008, 10:42
aslında fena fikir degıl hatta bu konuda doğanın planları vardı,ben daha önce gıttım eskışehıre çok kalmadım ama çok renkli biyerdı hiç öle beklemezdım,neden olmasın,hatta bı bayram planı falan,doğanla bı ıstışare edelım bakalım...
bayram tatilinde eskişehir yapalım derim. son konuşmamızda gülay da olabilir falan demişti hatta orada yaşayan ve bizim buluşmamıza katılan Alen diye bi arkadaş vardı o da orada yaşıyor. Veyselimizide görmüş oluruz bence güzel bir bayram tatili olur.
RoS
12.September.2008, 10:54
Serhat kardeşim hayırlı olsun. hayatının en güzel günleri başlamak üzere. eskişehirde öğrenci olmak hayatında unutulmaz anıları yaşamanı sağlayacak. ben eskişehirli değilim ama bütün okul hayatım eskişehirde geçti. ailem 20 yıldır orada yaşıyorlar. eskişehirde osmangazi üniv. ve anadolu üniv. var. her türlü imkan elinin altında olur. sosyal hayatı dilediğin gibi yaşayabileceksin. şehir dışından okumak için gelip de eskişehire yerleşen çok tanıdığım vardır. umarım herşey gönlünce olur. bir yardımımız dokunursada elimizden geleni yapmaya çalışırız.
saolasın abi benimde niyetim bi bakıma yerleşmek ama şimdi bunları bilemiyorum tabi içimde korkular var biras :)
doğan
12.September.2008, 11:03
düzeninin kurana kadar içinde böyle bi korku olması normal en fazla 1 ay zorlanırsın. zaten orada herkes senin gibi olacak. daha kayıt sırasında ev arkadaşı buluyor insanlar. hepsi hallolur. keyfini çıkarmaya bak :|
bozkurt
12.September.2008, 11:03
Serhat,öğrencilik yaşamında başarılar dilerim.Eskişehir Anadolu'nun en güzel şehirlerinden biridir.1981-1989 arası 8 yılım orada geçti.Oradayken evlendim,çocuklarım orada doğdu.İlk meslek hayatıma orada başladım.
Hayatımın ilklerinin olduğu bir şehirdir.
Hamamyolu,doktorlar cad,adalar mesire ve piknik alanları çok güzel yerleri var.
Umuyorum çok seveceksin.
Derslerine sıkı sarıl bitir şu işi.Göreyim seni
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
RoS
12.September.2008, 11:12
Serhat,öğrencilik yaşamında başarılar dilerim.Eskişehir Anadolu'nun en güzel şehirlerinden biridir.1981-1989 arası 8 yılım orada geçti.Oradayken evlendim,çocuklarım orada doğdu.İlk meslek hayatıma orada başladım.
Hayatımın ilklerinin olduğu bir şehirdir.
Hamamyolu,doktorlar cad,adalar mesire ve piknik alanları çok güzel yerleri var.
Umuyorum çok seveceksin.
Derslerine sıkı sarıl bitir şu işi.Göreyim seni
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Bende senin gibi oluyormuyum bi de abi :) aslında işte meslek acısından gidiyorum benim bir eskisehirli hocam var burda o yuzden ilk tercihimi orası yaptıydım eskisehir olmasaydı bursa inegol olacaktı :)
RoS
12.September.2008, 11:13
düzeninin kurana kadar içinde böyle bi korku olması normal en fazla 1 ay zorlanırsın. zaten orada herkes senin gibi olacak. daha kayıt sırasında ev arkadaşı buluyor insanlar. hepsi hallolur. keyfini çıkarmaya bak :|
Valla ne yalan söyleyeyim bende öyle dusunuyorum zaten inşallah öyle olur...
doğan
12.September.2008, 11:14
bence eskişehir doğru tercih.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.