Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Daha Trafikten Şikayet Edemeyeceksiniz ..

chopell
14.September.2008, 15:04
:?:?:?

http://www.izlesene.com/video/tv-nasil-kaza-yapmiyorlar/477321

pes diyorum.. :?::?

kıvılcım
14.September.2008, 18:57
bizde istanbul trafiginden sızlanıyorduk tşk chopell kötüyü görmeden iyinin kıymeti anlaşılmazmış

Airbrush
14.September.2008, 19:03
bizim trafıkte fena ama kötünün iyisiymiş.
şükretmek lazım

delibeygir
14.September.2008, 19:14
burda bir fark var arkadaşlar bizde trafik sıkışık buradaysa kaos haline ama akıcı

RoS
15.September.2008, 01:54
Valla en güseli sinop bence trafik olayında Türkiyede Tek Trafik ışıkları olupta kullanılmayan yer sinop olduğunu biliyormuydunuz :) bhurda trafik ısık derdiniz yok trafik derdiniz yok tek giriş tek cıkıs kaçış yolunuz pek yok kaçacaksanız hoooopp denize atacaksınız kendinizi cunku burası yarım ada :) o yuzden gelen bu yonden olsa gerek seviorlar sinopu :) ki bende bu yuzden severim motor kullanması araba kullanması cok iyi bence sitresli olmuyor trafikteyken :) ben istanbuldakilere acıyorum naısl motor keyfi cıkartıorsunuz ve ya arabanın keyfini :D inanmayan varsa gelsin bi sinopa uğrasın öyle bi dusuncelerini alayım :D

bozkurt
15.September.2008, 12:26
Canım,paylaşım için teşekkürler.
Allah sabır versin oradakilere.
Gerçi alışmşlar ama!!!
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
KİB.

chopell
16.September.2008, 19:37
walla accayip bi trafik anlayışı var onlarda.. hakikaten şükretmek lazımmış.. :) ama yine de allah bilir bizdeki trafik kazası istatistiği sollar onları.. :(