PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : slm yeni katıldım yardımm!!

soner
17.September.2008, 00:58
merhaba ben öncelikle sitenize katılmaktan mutluyum ..ben regal raptor yada hysun gv 250 almayı düşünüyorum. 3 saat önce regal raptoru deneme fırsatım oldu ama bana titreşimi biraz fazla geldi bu normalmidir denedigim regalin egzos içini boşalmışlar ondan kaynaklanıyor olabilirmi? benim mondial mct 250 dende biraz titreşimi fazla gibi geldi yada cahillik tam bilimiyorum regal hakında birşey..yani kısacası regal ve gv 250 arsındaki fark yada regalin avantajları ve dezavntajları nelerdir..gidonu biraz agır geldi bana..son olarak max hız nekadardır regalin son gördügünüz hız nedri.. baktıgım regal 2006 model 3000 km aksesuarlı 4000 tl ..
yani kısacası bana regali anlatırmısınız yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:mrgreen:

perioğlu
17.September.2008, 07:16
aramıza hoş geldin güzel kardeşim,regali mct,ile kıyaslayamazsın bileçok ferklı vibrasyon konusunada katılmıyorum mct,nin 10da biri kadar bile titraşim yok regalde belki o baktığın motorda bir sorun vartır ha ama ikiside 250lik 250 den yine 250 geçiyorsun fazlabir fark göremezsin sadece uzun yolda farkı görürsün neyse yinede araştır avantaj demişsin regelin engüzel avantajını söyliyeyim bizler bizim ekip :mrgreen:

carvalho
17.September.2008, 08:30
GV 250 regal'den bir gömlek daha güçlü bir motordur; 27 hp, regaller ise 17 hp, ancak gv 250 hava, regal ise su soğutmalıdır. Regal kullanıcıları motorlarına oldukça bağlıdır çünkü uzun yolda, şehir içinde bizi hiç üzmemiştir; yeni Türkiye turundan gelen 31.000 km yapan arkadaşımız mevcuttur.

Özetle eğer fırsat denebilecek bir fiyat bulduysan GV 250 tavsiye ederim ancak eğer piyasa fiyatı ile alacaksan regal ile GV250 arasındaki farkıvermeye değmez, regal al, pişman olmazsın.

Bende E9B vardı, T gidon, vibrasyon yok denecek kadar azdı, motorun bakımı ile alakalı bir olay, karbüratör ayarı, sübap senkron, balans vsvs. Öyle abartılı vib rasyonu yok regallerin.

kaanka
17.September.2008, 20:36
Regal'de titreşim olayı muadilleri arasında enaz olanıdır. Fiyat uygunsa aksesuarı bolsa Regalden şaşma derim... Su soğutmalı olması büyük avantaj.
Zaten yağını suyunu eksik etmediğin sürece seni yolda kesinlikle bırakmaz...

kıvılcım
17.September.2008, 22:47
gv 250 ile regal arasındaki fark inanılmaz fiyatları yarı yarıya nerdeyse ama aynı fiyatta bir motorla kıyaslarsan regal derim bu fiyata bulunucak en kaliteli motor iyi bir bakımla seni kesinlikle üzmez

arkon
17.September.2008, 23:34
Kilometresi doğrumu acaba, 2006 model 3000 km' de, bana az geldi, bakımları hangi serviste yapılmış öğrenmende fayda var.

Tayfun
18.September.2008, 00:30
yakışıklı kardeşim vibrasyon konusunda merakın varsa git bi harley davidsona bin sonra gel regale aşık ol derim sana :p çok paran varsa japon al yoksa regale dayan gitsin, benim motor türkiyenin yarısından fazlasını gezdi daha ne yapsın dimi ;)

ardi
18.September.2008, 12:18
imkanın varsa gv250 al derim ama yoksa bizim motorlarda süperdir

herdinç
02.May.2009, 11:26
Arkadaşım hoş geldin şimdi mct güzel bir alet seni asla yolda bırakmaz regal daha seri ama vibrasyon fazla gv 250 ise hem hızlı hem vibrasyon yok ve sınıfında jet kit takılan tek alet regalde seni pişman etmez seri ve kıvrak bir alet parana göre karar ver bence herkeze selam bu arada

ugurcuk
02.May.2009, 12:25
Arkadaşım hoş geldin şimdi mct güzel bir alet seni asla yolda bırakmaz regal daha seri ama vibrasyon fazla gv 250 ise hem hızlı hem vibrasyon yok ve sınıfında jet kit takılan tek alet regalde seni pişman etmez seri ve kıvrak bir alet parana göre karar ver bence herkeze selam bu arada

aramıza hoşgeldin.
tanışma bölümünde bir başlık açıp kendini tanıtırsan nerdensin ne iş yaparsın vs daha iyi olur.
bide bu konunn başlangış tarihi 1 sene önce yani arkadaş çoktan almıştır aradığı motoru.