Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza yaptım
jashuaa
17.September.2008, 14:10
Selamlar arkadaşlar.
dün öğleden sonra vergi dairesinde ki bi iş için şehir merkezine inmiştim. hava sıcak ve orucun vermiş olduğu durgunlukla arabamı kullanıyordum. sonra bi sokak dönüşüne geldim. önde benden önce dönecek araba olduğu için sinyal verdim onun dönmesini bekliyordum. ve öndeki döner dönmez olan oldu. durduğum yerde sağa dönmek için bakarken sol tarafımda bir kıyamet koptu. kafamı hızlıca cevirdim ve yerde sürünen mobilet motosikleti gördüm. o an için aklımdan geçenleri ne siz sorun ne ben söyleyeyim. baya bi süre arkayı dönüp motoru kullananın ne halde olduguna bakamadım bakmak istemedim. benim arabanın önünü gördüğüm kadar ciddi bi hasar vardı ben duruyor olmama rağmen bu kadar hasar icin ciddi bir süratle vurmuş olması gerekiyordu ve bu beni ciddi manada inanılmaz korkuttu. sonunda kendi toparlayıp arkamı döndüğümde ayağında terlik, üstünde tamirci tulumu genç bi çocugun ayakta motorun başında durduğunu gördüm. ilk başta çarpanın o olduğuna inanamadım çünkü hiç bişeyi yok gibi duruyodu. ben arabadan çıkmaya çalıştım ama kapı sıkışmıştı öbür kapıdan çıktım. eleman o çarpmaya rağmen kalkmış ayağa abi motorum diyor. ama işin ilginci benim arabaya olanlara rağmen mobilet motorda gözle görülür hiç bir sorun yoktu. etraftakilerin ve benim fırçalarımla cocugu (17 yaşında) arabama bindirip doğru hastaneye götürdüm. açıkcası o an için ne benim arabamda ki masraf ne onun motoru pek umurumda değildi, çocuga bişey olmasından çok korkuyordum. hastanede yapılan taramalar sonucu allaha şükür çocugun hiç birşeyi yoktu. hatta öyle ki düşen insanın elleri dizleri dirsekleri soyulur bunda onlar bile yoktu. sonu. olayı emniyete aktarmadım aktarasımda gelmedi acıkcası. cocuk lastik tamircisinin cıragı, babası işsiz neredeyse 8/8 suçlu, ehliyeti yok. böyle bi durumda böyle bir kazadan sağa sağlim kurtulmasına şükretmesini bir daha böyle motor kullanmamasını söyleyip evine bıraktım arabamda oluşan masraflarıda sineye çektim. allah daha büyüklerinden korusun inşallah.
Kisstanbul
17.September.2008, 14:14
Geçmiş olsun..
innocentbystander
17.September.2008, 14:15
Büyük geçmiş olsun. Ilk birkaç saniyede insanın aklından ne karmaşık düşünceler geçiyor. Eleman ucuz atlatmış.
kıvılcım
17.September.2008, 14:19
çok çok geçmiş olsun kardeşim
rakursi
17.September.2008, 14:24
veyselcim canım çok üzüldüm haberi okuyunca:(
ne diyeceğimi bilemiyorum sadece ortada ikiniz adına da sağlık açısından bir sorun olmadığı için şanslısınız diyorum.
tekrar tekrar geçmiş olsun canım
sana bi temiz hava lazım, gel sen bizim yanımıza biraz moral verelim :D
jashuaa
17.September.2008, 14:24
Geçmiş olsun..
teşekkürler orkun
Büyük geçmiş olsun. Ilk birkaç saniyede insanın aklından ne karmaşık düşünceler geçiyor. Eleman ucuz atlatmış.
gerçekten çok ucuz atlattı çok daha basit kazalarda ciddi yaralanan insanlar gördüm.
çok çok geçmiş olsun kardeşim
teşekkürler abicim allah beterinden korusun.
jashuaa
17.September.2008, 14:25
veyselcim canım çok üzüldüm haberi okuyunca:(
ne diyeceğimi bilemiyorum sadece ortada ikiniz adına da sağlık açısından bir sorun olmadığı için şanslısınız diyorum.
tekrar tekrar geçmiş olsun canım
sana bi temiz hava lazım, gel sen bizim yanımıza biraz moral verelim :D
teşekkürler gülaycım. ciddi manada bi hava değişikliğine ihtiyacım var bu aralar herşey üstüme üstüme geliyo zaten.
HONEY
17.September.2008, 14:38
Veyselciğim çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
Gel gel buraya sana hava değişimi lazım :)
jashuaa
17.September.2008, 14:48
Veyselciğim çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
Gel gel buraya sana hava değişimi lazım :)
teşekkürler bülent abi bakalım zaten birileri aklımı çelmeye çalışıyo size bi süpriz yapabilirim.
gençer
17.September.2008, 14:55
geçmiş olsun üzücü bir olay. o çocuk yatsın kalksın senin gibi birine denk geldiğine şükretsin. bu gibi durumlarda kazaya karışan diğer taraf karşısında ufak bir çocuk gördüğünde linç girişiminde bile bulunuyor(ufak bir çocukken başıma gelmişti). kaza yaptım deyince motorla kaza yaptığını sanmıştım şükürki değilmiş , bu dahamı az üzücü bişey tabiiki değil, gönül hiç olmamasını ister ama sadece maddi hasarla sonuçlanması bile iyi. tekrardan geçmiş olsun.
carvalho
17.September.2008, 15:14
Veyselcim, gönlü geniş kardeşim, çok geçmiş olsun.
X__utku__X
17.September.2008, 15:23
Çok çok çok geçmiş olsun.İkinizdede bişi olmaması sevindirici.Çocuk en azından sizin gibi birine çarptığı için şanslıymış.
rakursi
17.September.2008, 16:38
teşekkürler bülent abi bakalım zaten birileri aklımı çelmeye çalışıyo size bi süpriz yapabilirim.
o birilerinin adını koy istersen :cheesy:
dozer
17.September.2008, 16:43
Kardeşim büyük geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmıssınnn neyseki.Senin gercekten bir hava değişimine ihtiyacın var gibi görünüyor buralardan kara gözli çingene havalarıyla bekliyoruz seni özledik valla..:)
haluka28
17.September.2008, 16:46
geçmiş olsun veysel
yasinsubay
17.September.2008, 16:54
çok geçmiş olsun herhalde senin yerinde ben olsam aynı şeyleri yapardım
ardi
17.September.2008, 17:26
geçmiş olsun kardeş
kaanka
17.September.2008, 19:01
Kardeşim çok çok geçmiş olsun, Allahtan maddi hasar dışında üzücü şeyler olmamış...
gata
17.September.2008, 19:22
geçmiş olsun...
shopar
17.September.2008, 21:29
veyselim çok geçmiş olsun ,canımın içi aman dıyorum buna şükredelim,canından önemli değil hiçbişey,yinede üzülmemek elde değil tabi...
doğan
17.September.2008, 23:03
geçmiş olsun veysel. çocukta bişey olmaması en sevindirici durum. aksi olsa çok üzücü olurdu.
chopell
17.September.2008, 23:09
büyük geçmiş olsun.. ucuz atlatılmış.. allah beterinden saklasın..
arkon
17.September.2008, 23:27
Geçmiş olsun, cana gemedikten sonra mesele yok, Allah tekrarını yaşatmasın.
Tayfun
18.September.2008, 00:40
Veyselim ne oldu sana, aşk böcüğüm benim, cem karacanın tamirci çırağımı vurdu yoksa :) şaka bir yana geçmiş olsun veyselim, cana birşey gelmediye gerisini boşver, mal her zaman yerine geliyor ama can gelmiyor, yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın gerçekten. Bi ara kop gel istanbula özledik seni ya.
bozkurt
18.September.2008, 09:31
Veysel geçmiş olsun.Arabadaki hasar da başının gözünün sadakası olsun.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
tarixxx
18.September.2008, 09:42
Geçmiş olsun , son olsun , ayrıca büyüklük göstermişsiniz tebrik ederim.
yenikoylu_ua
18.September.2008, 10:14
Kardeşim çok geçmiş olsun allah beterlerinden korusun çocuğada sanada bişi olmamış ya gerisi önemli değil.
MAKAS
18.September.2008, 10:17
]veyselciğim çok çok geçmiş olsun..Allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın..bozma moralını
matemmatik
18.September.2008, 15:30
Abicim çok geçmiş olsun. İnanın ben dışarı bile çıkmıyorum. Motoru da bir arkadaşın garajına bıraktım. Kendi garajımda olunca elimde değil biniyorum. Ramazan boyunca bisikletime bile binmiyorum. Araba da bile daikkatli olmak lazım hele hele İstanbul'da... Allah yardımcınız olsun...
yeşilkapak
18.September.2008, 15:45
Veysel kardeşim geçmiş olsun
delibeygir
18.September.2008, 21:11
weyselim kardeşim geçmiş olsun allahtan kimseye bişey olmamış.
gel buraya olm yaw bayramda kaç bir kaç gün kafanı dağıtırsın biraz takılırız:mrgreen:
jashuaa
18.September.2008, 23:45
temennilerini ileten tüm dostlara teşekkür ediyorum. en baştan dediğim gibi allah hepimizi daha beterlerinden korusun. vallahi bu aralar bi istanbul kaçamağı farz oldu hepinizi acaip özledim.
vatansever
19.September.2008, 11:09
çok çok geçmiş olsun...önemli olan cana gelmemesi..
gidikurt
19.September.2008, 11:20
Çoooook geçmiş olsun veyselcim Allah daha beterinden korusun arkadaşım .
okan
19.September.2008, 13:23
Veysel geçmiş olsun .... kendine yakışır bi davranış sergilemişsin... serinkanlı ve sağduyulu davranışın için tebrik ederim...
mojo
19.September.2008, 18:23
veyselim kardeşim geçmiş olsun, gerçekten sana yakışır şekilde davranmışsın bravo, Çocukla ilgilenmişsin zararı sineye çekmişsinde. Benim canımı sıkan sen motosikletteyken bu olay aynen gerçekleşseydi sana da zararı çok zararı olurdu. İşte bu veletlerin ara sıra kulaklarını çekmek gerekiyor. Neyse tekrar geçmiş olsun, lütfen görüşelim hatta şöyle ali sami yen de bir ara maç seyredelim seninle yaw bi organizasyon yapalım diğer renkdaşlarımızı da alalım olmaz mı?
jashuaa
24.September.2008, 12:18
çok çok geçmiş olsun...önemli olan cana gelmemesi..
Teşekkürker Hüseyin abim doğru diyosun cana geleceğine mala gelsin.
Çoooook geçmiş olsun veyselcim Allah daha beterinden korusun arkadaşım .
Teşekkürkler Gülçincim Allah hepimizi daha beterinden korusun.
Veysel geçmiş olsun .... kendine yakışır bi davranış sergilemişsin... serinkanlı ve sağduyulu davranışın için tebrik ederim...
Sanada teşekkürler Okan Abicim. motorcu motorcunun halinden anlamalı diye düşündüm inşallah doğru olanı yapmışımdır.
veyselim kardeşim geçmiş olsun, gerçekten sana yakışır şekilde davranmışsın bravo, Çocukla ilgilenmişsin zararı sineye çekmişsinde. Benim canımı sıkan sen motosikletteyken bu olay aynen gerçekleşseydi sana da zararı çok zararı olurdu. İşte bu veletlerin ara sıra kulaklarını çekmek gerekiyor. Neyse tekrar geçmiş olsun, lütfen görüşelim hatta şöyle ali sami yen de bir ara maç seyredelim seninle yaw bi organizasyon yapalım diğer renkdaşlarımızı da alalım olmaz mı?
Mojom Haldunum teşekkür ederim. o kadar zararda başımızın gözümüzün sadakası olsun artık. yakın zamanda görüşücez inşallah bayram sonuna şöyle 2 3 günlük bi istanbul sıkıştırmayı düşünüyorum o zamana bide maç denk getiririz tam süper olur 8)
TLGYLDZ
18.October.2008, 09:18
Gelmıs gecmıs olsun...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.