Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motcunun yüzdeliği.!

arkon
17.September.2008, 23:36
İyi bir Motosiklet sürücüsünün size göre %' si.

Motorcu olmak %...... motosikleti sevmek demektir.
Motorcu olmak %...... yetenekli olmak demektir.
Motorcu olmak %...... eğitim almak demektir.
Motorcu olmak %...... azmetmek demektir.
Motorcu olmak %...... trafik kurallarına uymak demektir.
Motorcu olmak %...... toplum içindeki hal ve hareketlere dikkat etmek demektir.

Değerlendirmelerinizin toplamını 100 puana göre ayarlayın.

Aslında hepsinin 100 üzerinden 100 olması gerek ama puan vermek zorunda olduğumuzda bakalım ortaya ne çıkacak.

Kisstanbul
17.September.2008, 23:39
Motorcu olmak %40 motosikleti sevmek demektir.
Motorcu olmak %20 yetenekli olmak demektir.
Motorcu olmak %10 eğitim almak demektir.
Motorcu olmak %(neye azmetmek) azmetmek demektir.
Motorcu olmak %20 trafik kurallarına uymak demektir.
Motorcu olmak %10 toplum içindeki hal ve hareketlere dikkat etmek demektir.

ama ilki bence %100 olmalı motoru sevmiyorsa binmemeli..

kaanka
17.September.2008, 23:41
Bence hepsi %100 olmalıdır....

arkon
17.September.2008, 23:43
Başlık "Motorcunun yüzdeliği" olacak, değiştiremedim. :(

foreman
17.September.2008, 23:56
Motorcu olmak % 100 motosikleti sevmek demektir. ( severım)
Motorcu olmak % 100 yetenekli olmak demektir. ( kendıme guvenırım..elım yatkındır)
Motorcu olmak % 50 eğitim almak demektir. (egıtım almadım ama cok okudum)
Motorcu olmak % 85 azmetmek demektir. (sabırlı ve azımlıyımdır)
Motorcu olmak % 90 trafik kurallarına uymak demektir. ( kurallar '''bızım ıcındır''' mantıgını guderım)
Motorcu olmak % 100 toplum içindeki hal ve hareketlere dikkat etmek demektir. ( ornek olmak ıcın cok caba sarf ederım.cevremdekı tum motorculara da bu duyguyu asılarım...

edıt: ben olayı yanlıs algılamısım...:x
en guzel cevabı tayfun vermıs...

Tayfun
18.September.2008, 00:24
İyi bir Motosiklet sürücüsünün size göre %' si.

Motorcu olmak %...... motosikleti sevmek demektir.

Değerlendirmelerinizin toplamını 100 puana göre ayarlayın.

Aslında hepsinin 100 üzerinden 100 olması gerek ama puan vermek zorunda olduğumuzda bakalım ortaya ne çıkacak.

Motorcu olmak %..95.... motosikleti sevmek demektir.
Motorcu olmak %...1... yetenekli olmak demektir.
Motorcu olmak %...1... eğitim almak demektir.
Motorcu olmak %...1... azmetmek demektir.
Motorcu olmak %...1... trafik kurallarına uymak demektir.
Motorcu olmak %...1... toplum içindeki hal ve hareketlere dikkat etmek demektir.

dağılım adil gözükmesede ilginç olan şudur, motorsikleti çok sevmeyen birisi zaten motora binemez, % 1 lık kısımlarda ise söz konusu durum ihtiyaç halindeyken %95 lik motor sevgisinin oraya takviye yapmasıdır, yani her halikarda motoru sevmek %95 diğer bütün öğeler %96 olacaktır, karışık bir denklem ama kendimce bir cevap zannımca :x

gençer
18.September.2008, 12:35
1-Motorcu olmak %20 motosikleti sevmek demektir.
*iyi bir motosiklet sürücüsü olmanın en önemli şartlarından biri olduğunu düşünüyorum.

2-Motorcu olmak %5 yetenekli olmak demektir.
*eğer akrobasi hareketleri yapmayacaksan, sirkte şov yapmayacaksan çok özel yeteneklerinin olmasına gerek yok bu boşluk eğitim ve zamanla aşılabilir diye düşünüyorum.

3-Motorcu olmak %.....25. eğitim almak demektir.
*mümkünse tabiki profesyönel destek alınmalı ama sadece başkalarından alınan eğitim değil insan kendi kendinide eğitebilir.iyi bir motor sürücüsü olmak için öğrenmenin(eğitimin) önem dereceside yüksek olmalı..

4-Motorcu olmak %10 azmetmek demektir.
*çok yüksek bir değer yazmaya gerek duymadım. baktın olmuyor illa motorcu olcam diye israr etmeye gerek yok.başka bişey olabilirsin.

5-Motorcu olmak %25 trafik kurallarına uymak demektir.
*iyi(örnek) bir sürücü olmaksa söskonusu,ozaman 100 üzerinden(sınırlı olduğu için) 25 le sınırlıyorum.

6-Motorcu olmak %15 toplum içindeki hal ve hareketlere dikkat etmek demektir.
*bunada %15 kaldığı için mecburen 15 verebildim.yükseltmek için nerden kırpacağıma karar veremeyince % 15 larda sürünmek zorunda kaldı::)))

puanlar sınırlı oluca karar vermek zor oluyor. acaba öylemidir böylemidir diye birkez daha düşünmeme sebep oldu. düşündünde noldu çokmu gerekliydi diyenleri duyar gibi oldum, bilmiyorum işte benim hoşuma gitti, faydalı buldum. Faruk abi anket için teşekkürler.

kıvılcım
18.September.2008, 12:37
baş şartı yeni baba olmamaktır bence:p:p:p

carvalho
18.September.2008, 12:47
Motorcu olmak %100 motosikleti sevmek demektir.
Motorcu olmak %30 yetenekli olmak demektir.
Motorcu olmak %90 eğitim almak demektir.
Motorcu olmak %100 azmetmek demektir.
Motorcu olmak %100 trafik kurallarına uymak demektir.
Motorcu olmak %50 toplum içindeki hal ve hareketlere dikkat etmek demektir.

Bir koşul diğer koşulu sınırlamayacağı için hepsine 100 üzerinden puan verdim.

Son satırın %50 olmasını da kendimce açıklayayım: Motorcunun normal hareketi, giyimi, tavırları toplum için alışılageldik olmadığı için genel kabul görmüş normlardan farklı olabilir. Bnun için değil midir ki motorcu giyim kuşamımızla bir mekana gittiğimizde bakışların üzerimizde yoğunlaşması? Genel olarka emekli ve öğretmenlerin gittiği öğretmenevinde kahkaha yükselen tek masa bizimki olmuyor mu her zaman? %50'lik pay onun içindir. Yoksa motorcu tabii ki içinde yaşadığı toplumda rahatsızlık verici olmamalıdır. Motorcu aykırıdır, ama insanlara değil insanları sıkı sıkı sarmalayan gündelik hayatı kendimize yabancılaştıran alışkanlıklara ve rutinlere...

kaanka
18.September.2008, 13:29
Son satırın %50 olmasını da kendimce açıklayayım: Motorcunun normal hareketi, giyimi, tavırları toplum için alışılageldik olmadığı için genel kabul görmüş normlardan farklı olabilir. Bnun için değil midir ki motorcu giyim kuşamımızla bir mekana gittiğimizde bakışların üzerimizde yoğunlaşması? Genel olarka emekli ve öğretmenlerin gittiği öğretmenevinde kahkaha yükselen tek masa bizimki olmuyor mu her zaman? %50'lik pay onun içindir. Yoksa motorcu tabii ki içinde yaşadığı toplumda rahatsızlık verici olmamalıdır. Motorcu aykırıdır, ama insanlara değil insanları sıkı sıkı sarmalayan gündelik hayatı kendimize yabancılaştıran alışkanlıklara ve rutinlere...[/quote]

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

matemmatik
18.September.2008, 14:49
Gerçekten çok zor bir anket hepsi %100 gerekli olan maddelere 100 puanı paylaştırmak benim harcım değil ama sanırım motosikleti seversen geri kalan bütün maddelere gereğince önem vermeyi öğreniyorsun ;)

arkon
18.September.2008, 20:34
Bir projemi hayata geçirmeden önce düşüncelerimin ve girdiğim yolun doğru olup olmadığını anlamak için bu başlığı anket şeklinde birçok siteye yazdım.

Bazı sitelerde verilen cevaplar beni üzmüş olsada, sizlerin görüşleri ve bu şıklara verdiğiniz cevaplar, azda olsa bu memlekette adam gibi motorcularında olduğu tezimi doğruluyor.

Hepinize teşekkür ederim.

delibeygir
18.September.2008, 20:58
Motorcu olmak % 100 motosikleti sevmek demektir.

motoru seviyorsan diğerleri zaten doğal olarak gerekli yüzdelerini alır bence herşey yeri ve zamanı geldiğinde doğru maddeye doğru yüzdeyi verebilmekte.

carvalho
19.September.2008, 09:20
Bir projemi hayata geçirmeden önce düşüncelerimin ve girdiğim yolun doğru olup olmadığını anlamak için bu başlığı anket şeklinde birçok siteye yazdım.

Bazı sitelerde verilen cevaplar beni üzmüş olsada, sizlerin görüşleri ve bu şıklara verdiğiniz cevaplar, azda olsa bu memlekette adam gibi motorcularında olduğu tezimi doğruluyor.

Hepinize teşekkür ederim.

Faruk ağabey, projenizden bahsedebilir misiniz mümkünse eğer?
Ayrıca sizinle tanışmayı isteriz, vaktiniz müsait olursa Pazar günü iftar organizasyonumuza bekleriz...

emresahin
19.September.2008, 11:07
Motorcu olmak %100 motosikleti sevmek demektir.
Motorcu olmak %51 yetenekli olmak demektir.
Motorcu olmak %51 eğitim almak demektir.
Motorcu olmak %51 azmetmek demektir.
Motorcu olmak %99 trafik kurallarına uymak demektir.
Motorcu olmak %51 toplum içindeki hal ve hareketlere dikkat etmek demektir.

yetenekler geliştirilebilir bence %50 üstü yetenek iyi bir motorcu olmak için eğiitm ve azimle desteklenir ve ayrıca trafik kurallarına ciddi anlamda uyulur ve toplumun saygısı kazanılırsa -motoru seven herkes iyi bir motorcu olabilir...

arkon
19.September.2008, 21:33
Faruk ağabey, projenizden bahsedebilir misiniz mümkünse eğer?
Ayrıca sizinle tanışmayı isteriz, vaktiniz müsait olursa Pazar günü iftar organizasyonumuza bekleriz...

Selçuk Rönepark'taki toplantıya gelecektim, sorun çıktı, ama bu toplantınıza gelecem, orda detaylı sohbet ederiz.
Yeri ve detayları pm' den atarsan sevinirim.
Selamlar

haluka28
20.September.2008, 22:45
[quote=arkon;73378]İyi bir Motosiklet sürücüsünün size göre %' si.

Motorcu olmak %..50. motosikleti sevmek demektir.
Motorcu olmak %..50. eğitim almak demektir.

gerisi o kadar önemli değil bence.

1. yetenek eğitilebilinir
2. azim sevgiden dooğar
3. bilinçli insan eğitimli insandır oda kurallara uyar ve kendine dikkat eder.

kıvılcım
21.September.2008, 04:25
valla şu motorumu seviyorum diyenler niye bir üst motora geçmek isterler bende onu anlamıyorum:|:|:|