PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Izmit ' Ten Motorsiklet Servisi

tatar
23.September.2008, 08:19
Arkadaslar Izmit' Te Motorsiklet Servisi Buldum Ben .yamaha Viragomun Ufak Bir Arizasi Vardi . Burda Bunu Yazmamdai Enbuyuk Sebeb Izmit Tarafindan Gecerken Yolda Kalirsaniz Verecegim Numarayi Arayin . Honda Yamaha Ve Bizim Ilk Gozagrimiz Olan Regalraptorlarimizin Bayisidir .

Onaran Motorsiklet Refik şahbazoğlu 0 554 244 98 80

Not: Reklammi Sevmem Ama Viragomun Arizasi Vardi . Izmit' Te Cok Yere Goturdum . 500 Milyondan Yukari Fiyat Bictiler Ve Parcanin Avrupadan Gelemsi Gerektigini Soylediler . Ama Bu Servis Ustaligini Konusturdu .

Tatar ( Merter )
Izmit / Kocaeli Rr

tatar
23.September.2008, 08:22
Buarada yazı şeklimim neden böyle çıktığını anlayamadım . Özürlerimi iletirim sevgili kardeşlerim.

tatar ( merter )
izmit / kocaelİ RR

innocentbystander
23.September.2008, 08:51
Neyi vardi virago'nun?

kıvılcım
23.September.2008, 13:21
bilgi bilgidir hele bu tür bilgiler uzun yol yapanlar için çok önemlidir emegine saglık arkadaşım

tatar
24.September.2008, 08:11
Aydın mesaj attım ben sana . Sorun viragoların klasık sorunuymus. Bilgin olsun.

tatar (merter )
izmit / KOCAELİ RR

Tayfun
24.September.2008, 18:38
Aydın mesaj attım ben sana . Sorun viragoların klasık sorunuymus. Bilgin olsun.

tatar (merter )
izmit / KOCAELİ RR

buraya niye yazmadın tatarım, alacak olan vardır belki bilgilensin erkenden 8)

tatar
25.September.2008, 08:13
Tayfun ' um viragoların klasık dedıklerı sorun marsı ıle ılgılı sorunlar . Denılene gore mars rublelerı zamanla bozulup motoru ıkı veya daha fazla calıstırılmasına sebeb vermekte .

tatar ( merter )
İZMİT / KOCAELİ RR

innocentbystander
25.September.2008, 08:34
Tayfun ' um viragoların klasık dedıklerı sorun marsı ıle ılgılı sorunlar . Denılene gore mars rublelerı zamanla bozulup motoru ıkı veya daha fazla calıstırılmasına sebeb vermekte .

tatar ( merter )
İZMİT / KOCAELİ RR

viragotech.com daki elemanlarin anlattigina gore atesleme sorunlari seksenli yillardaki ilk modellerde bas agritmis ama sonra cozulmus. Ileri yillarda seyrek goruldugunu soyluyorlar. Benim basima gelmezinsallah. Gecmis olsun sana, ucuz atlatmissin. Mesajin icin de tesekkurler. Yalniz sorununun gercekte ne oldugunu anlayamadim, tamircinin marj rublesi dedigi sey aslinda marş rölesi mi?

tatar
25.September.2008, 10:04
Aydın isın acıkcası bende mars rolesı dıye bılıyordum senın gıbı . Ama 2 ıla 3 ustaya goturduysem mars rublesı tabırını kullandılar . Belkı senın tabırın dogru olabılır .

tatar ( merter )
İZMİT / KOCAELİ RR

innocentbystander
25.September.2008, 11:15
Aydın isın acıkcası bende mars rolesı dıye bılıyordum senın gıbı . Ama 2 ıla 3 ustaya goturduysem mars rublesı tabırını kullandılar . Belkı senın tabırın dogru olabılır .

tatar ( merter )
İZMİT / KOCAELİ RR

Abi onlar o rubleyi birbirinden duymuştur bence. Ne derler hani, sağır duymaz uydurur. Röledir o.
Tamir camiasinda alyen ya da alyan olarak tabir edilen anahtarin da orijinal adi Allen mesela, kulaktan kulağa oynamak gibi bişey 8) .

Amaan neyse ne canim...