Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayram Tatilinde Neler Planliyorsunuz ?
kaanka
25.September.2008, 10:14
Arkadaşlar malum önümüzde uzun bir bayram tatili var. Kim nerede<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><v:shapetype id=_x0000_t75 stroked="f" filled="f" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" o:preferrelative="t" o:spt="75" coordsize="21600,21600"> <v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke><v:formulas><v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f><v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f><v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f><v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="sum @8 21600 0"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @10 21600 0"></v:f></v:formulas><v:path o:connecttype="rect" gradientshapeok="t" o:extrusionok="f"></v:path><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shapetype><v:shape id=_x0000_i1025 style="WIDTH: 20.25pt; HEIGHT: 22.5pt" type="#_x0000_t75" alt="0"><v:imagedata o:href="http://www.raptorriders.net/forums/images/smilies/GreenColorz4_PDT_13.gif" src="file:///C:\temp\msohtml1\01\clip_image001.gif"></v:imagedata></v:shape>nasıl geçirmeyi planlıyor<v:shape id=_x0000_i1026 style="WIDTH: 20.25pt; HEIGHT: 22.5pt" type="#_x0000_t75" alt="0"> <v:imagedata o:href="http://www.raptorriders.net/forums/images/smilies/GreenColorz4_PDT_13.gif" src="file:///C:\temp\msohtml1\01\clip_image001.gif"></v:imagedata></v:shape>. Tatil planlarınız, gideceğiniz yerler hakkında bilgi verirseniz belki oralarda karşılaşma ve görüşme imkanı yakalarız ne dersiniz....<v:shape id=_x0000_i1027 style="WIDTH: 20.25pt; HEIGHT: 22.5pt" type="#_x0000_t75" alt="0"> <v:imagedata o:href="http://www.raptorriders.net/forums/images/smilies/GreenColorz4_PDT_13.gif" src="file:///C:\temp\msohtml1\01\clip_image001.gif"></v:imagedata></v:shape><o:p></o:p>
Ben memleketime yani ORDU'ya gidiyorum ailemi ve memleketimi çok özledim<v:shape id=_x0000_i1028 style="WIDTH: 20.25pt; HEIGHT: 20.25pt" type="#_x0000_t75" alt="0"> <v:imagedata o:href="http://www.raptorriders.net/forums/images/smilies/GreenColorz4_PDT_10.gif" src="file:///C:\temp\msohtml1\01\clip_image002.gif"></v:imagedata></v:shape>nerdeyse bir yıldır gitme fırsatı bulamamıştım.<v:shape id=_x0000_i1029 style="WIDTH: 20.25pt; HEIGHT: 19.5pt" type="#_x0000_t75" alt="0"> <v:imagedata o:href="http://www.raptorriders.net/forums/images/smilies/GreenColorz4_PDT_05.gif" src="file:///C:\temp\msohtml1\01\clip_image003.gif"></v:imagedata></v:shape>ORDU'ya yolu düşen mutlaka beni arasın görüşelim Tel:0535 363 76 93...<o:p></o:p>
Buda memleketimden birkaç resim:<o:p></o:p>
http://img205.imageshack.us/img205/8238/18486998og6.jpg (http://imageshack.us)
http://img205.imageshack.us/img205/5715/92471293fv2.jpg (http://imageshack.us)
http://img205.imageshack.us/img205/4278/12mi4.jpg (http://imageshack.us)
http://img256.imageshack.us/img256/8940/21pf8.jpg (http://imageshack.us)
tatar
25.September.2008, 10:18
Kardesım bende kısmetse annemlerın koyune AYVALIK ALTINOVA ' ya gıdecem .
tatar ( merter )
İZMİT / KOCAELİ RR
carvalho
25.September.2008, 10:39
Alperim görüşeceğiz seninle Baryamda. Samsun'a gitmişken ORdu'ya kardeşimizin yanına uzamamak olmazzz...
kaanka
25.September.2008, 10:44
Alperim görüşeceğiz seninle Baryamda. Samsun'a gitmişken ORdu'ya kardeşimizin yanına uzamamak olmazzz...
Kardeşim benim, bukadar yakında olupta görüşmemek olurmu hiç tabiki görüşücez inşallah. Şimdiden sabırsızlanmaya başladım çok güzel olucak inşallah...:cheesy:
kıvılcım
25.September.2008, 12:54
bütün tatile çıkıcak arkadaşlar hayırlı yolculuklar şen şakrak geziler dilerim aman dikkat bütün baltalar bayramda yolda olacak çok çok dikkat edin hepiniz lazımsınız
Lamort
25.September.2008, 14:22
İşten güçten tatil yapaya vakit bulacağıma seviniyorum.Tatil Yapacak ve Çalışan bu gnü iple çeken herkeze iyi tatiller şimdiden.
Kisstanbul
25.September.2008, 14:30
Evet bende Bayramda tam mesai çalışıyorum Bahçelievler'den yolunuz geçerse beklerim bir çay içmeye...
:cry:
shopar
25.September.2008, 15:07
yaşasın tatiiiiil,arkadaşlar ben 1 haftalık süresini antalyada 2 günüde kırklarelinde geçireceğim,iple çekiyorum cumartesini ve bayılıyorum herşey dahil sistemiyle çalışan otellere yiyip içip yatıyosun,bulaşık yok yemek derdi yok yatak toplama yok, inşallah yağmur yağmaz:(
kıvılcım
25.September.2008, 15:29
Evet bende Bayramda tam mesai çalışıyorum Bahçelievler'den yolunuz geçerse beklerim bir çay içmeye...
:cry:
arkadaşı msn bulamıyoruz bide çay içmeye gelin diyor:cry:
kıvılcım
25.September.2008, 15:32
yaşasın tatiiiiil,arkadaşlar ben 1 haftalık süresini antalyada 2 günüde kırklarelinde geçireceğim,iple çekiyorum cumartesini ve bayılıyorum herşey dahil sistemiyle çalışan otellere yiyip içip yatıyosun,bulaşık yok yemek derdi yok yatak toplama yok, inşallah yağmur yağmaz:(
allah gönlüne göre versin otellerde yagmur sorunu yok aktiviteler ve kapalı havuzları var onların
RoS
25.September.2008, 15:35
ben bayram öncesi bu gunlerde kötü gunler geciriyorum hadi hayırlısı bakalım yarın sabah annemi hastaneye götürcem kastamonuya emar falan filan ckeilecek edilecek falan bayramda da büyük bir ihtimal böle özel gunlerde pek sinoptan cıktığımız olmuyor ama sinopun ilçesi olan boyabat denen yerde olacaz ki kimseninde yolu duseceğini sanmıorum gelende varsa beklerim hepinize şimdiden iyi bayramlar bayramınız mubarek olsun şimdiden saygılar....
shopar
25.September.2008, 15:37
allah gönlüne göre versin otellerde yagmur sorunu yok aktiviteler ve kapalı havuzları var onların
ya tabı bıraz yanardık diye düşündüydüm:)yoksa kapalı havus burdada var kıvılcımcım
kıvılcım
25.September.2008, 15:38
ben bayram öncesi bu gunlerde kötü gunler geciriyorum hadi hayırlısı bakalım yarın sabah annemi hastaneye götürcem samsuna emar falan filan ckeilecek edilecek falan bayramda da büyük bir ihtimal böle özel gunlerde pek sinoptan cıktığımız olmuyor ama sinopun ilçesi olan boyabat denen yerde olacaz ki kimseninde yolu duseceğini sanmıorum gelende varsa beklerim hepinize şimdiden iyi bayramlar bayramınız mubarek olsun şimdiden saygılar....
kardeşim çok geçmiş olsun yapabilicegimiz bir şey olursa haber ver allah acil şifalar versin
shopar
25.September.2008, 15:40
ben bayram öncesi bu gunlerde kötü gunler geciriyorum hadi hayırlısı bakalım yarın sabah annemi hastaneye götürcem samsuna emar falan filan ckeilecek edilecek falan bayramda da büyük bir ihtimal böle özel gunlerde pek sinoptan cıktığımız olmuyor ama sinopun ilçesi olan boyabat denen yerde olacaz ki kimseninde yolu duseceğini sanmıorum gelende varsa beklerim hepinize şimdiden iyi bayramlar bayramınız mubarek olsun şimdiden saygılar....
çok çok geçmiş olsun, takma kafana saglıktan ötesi boş kardeşim düzelir elbet...
RoS
25.September.2008, 15:41
kardeşim çok geçmiş olsun yapabilicegimiz bir şey olursa haber ver allah acil şifalar versin
Saolasın abi yapabileceğin pek bişi yok bunu sölemen bile yeter bana...
kıvılcım
25.September.2008, 15:42
yahu burda solaryumda var sen yanmak iste yeter8)
RoS
25.September.2008, 15:43
çok çok geçmiş olsun, takma kafana saglıktan ötesi boş kardeşim düzelir elbet...
Öyle tabi ama sevmiorum işte bu hastane olaylarını birden bitsede kurtulsaak falan diors ne bilim..
neyse konuyu dağıtmayalaım :)
kaanka
25.September.2008, 15:47
Kardeşim geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin Annene... Sende canını sıkma bugün olmaz yarın mutlaka yolumuz düşer uğrarız sana içeriz çayını....:cheesy:
shopar
25.September.2008, 15:54
yahu burda solaryumda var sen yanmak iste yeter8)
heheh allah yakmasın kıvılcıııım:))güneş gibisi varmı?hem solaryumda kanserojen var,ayrıca morartıyo benek benek yapıyo,en güzeli has d vitamini:D
kıvılcım
25.September.2008, 15:56
heheh allah yakmasın kıvılcıııım:))güneş gibisi varmı?hem solaryumda kanserojen var,ayrıca morartıyo benek benek yapıyo,en güzeli has d vitamini:D
bak onda haklısın ben gönlün hoş olsun istedim karamsar olmak sana yakışmıyor alışmışız güler yüzüne allah gülmekten ayırmasın
shopar
25.September.2008, 16:00
bak onda haklısın ben gönlün hoş olsun istedim karamsar olmak sana yakışmıyor alışmışız güler yüzüne allah gülmekten ayırmasın
amiiiin allah herkezin yüreğini yüzüne yansıtsın,ben hep gülerim kıvılcım ,yalan dunya, ömür kısa,ilkte ben gülerim sonda,hiçbirşey karamsar olmaya değmez ve hiçkimseeee!!!hep önüne bakıcan gülümseyerek
hani bi laf var
''UÇURUM KENARINDA BİLE OLSAN,
SIRF ŞU YALAN DÜNYAYA GICIKLIK OLSUN DİYE,
SON BİR KEZ GÜLÜMSE''
kıvılcım
25.September.2008, 16:02
seninde bu şaairane tarafına bayılıyorum veselam
shopar
25.September.2008, 18:39
seninde bu şaairane tarafına bayılıyorum veselam
valla kasmıyorum kendı gelişiyor:)
MAKAS
25.September.2008, 18:56
ben bayram öncesi bu gunlerde kötü gunler geciriyorum hadi hayırlısı bakalım yarın sabah annemi hastaneye götürcem kastamonuya emar falan filan ckeilecek edilecek falan bayramda da büyük bir ihtimal böle özel gunlerde pek sinoptan cıktığımız olmuyor ama sinopun ilçesi olan boyabat denen yerde olacaz ki kimseninde yolu duseceğini sanmıorum gelende varsa beklerim hepinize şimdiden iyi bayramlar bayramınız mubarek olsun şimdiden saygılar....
çok geçmiş olsun arkadaşım ALLAH annene acil şifalar versin ..merak etme herşey düzelir yeterki kötü düşünme bende geçen ay annemi ameliyat ettirdim çok şükür iyi.eminim annen de iyi olacak:) hayırlı bayramlar şimdiden
MAKAS
25.September.2008, 18:57
ya tabı bıraz yanardık diye düşündüydüm:)yoksa kapalı havus burdada var kıvılcımcım
merak etme yanarsın:p
shopar
25.September.2008, 19:11
merak etme yanarsın:p
öte tarafta yeterince yancaz acaba hakkımızı orayamı saklasak anlaşım:)
kıvılcım
25.September.2008, 23:02
yahu bir villa var havuzlu ama kaç sevaba veriyorlar tam bilmiyorum benim ordakilere sorucam ordaki motorumu çekicem vilamın önüne sizinde inşallah yolunuz düşmez sizler bir meleksiniz ama işiniz olursa oralarda beklerim
Airbrush
25.September.2008, 23:34
ben bayramda istanbuldayım,istanbulda olan varsa görüsürüz:p
agresus
26.September.2008, 00:31
Mevlam acil şifalar nasip etsin... Allah büyüktür kardeşim, seninde hakkında hayırlısını versin... Çok sıkıştınmı " Sizin Hayır bildiğinizde şer, şer bildiğinizde Hayır vardır" ayet-i kerimesi gelsin aklına...
foreman
26.September.2008, 00:44
Alıntı:
RoS´isimli üyeden Alıntı http://www.raptorriders.net/forums/tren_z/buttons/viewpost.gif (http://www.raptorriders.net/forums/showthread.php?p=74173#post74173)
serhatcım allah acıl sıfalar versın...
umarım valıdemız tez zamanda eskı saglıgına kavusur...
bu arada ne bayramı ne tatılı...
kım nereye gıdıyor.ulen ılk fırsatta kpss ye gırıp devlet memuru olacam...
365 gunun 180 gunu nu tatıl yapıcam...
bıze ogretılen tatıl ramazanda 3 gun.kurbanda 4 gundur...bıde fırsat buldukca haftada 1 gun:mrgreen:
MAKAS
26.September.2008, 09:37
öte tarafta yeterince yancaz acaba hakkımızı orayamı saklasak anlaşım:)
yanmak çözüm değil bizi sevap paklar:|
Eileithyia
26.September.2008, 09:40
Yhaa ben kemere bilet aldım cuma günü işe gelmemek için izin aldım 1 gün vermedilerr :(:( biletimi geri iade ettim b.k gibi kaldım istanbulda çok mutsusum :(
kaanka
26.September.2008, 09:59
Sende Cumartesi gidersin acellen ne...:?: nasıl olsa tatil uzun....8)
Kisstanbul
26.September.2008, 10:00
Yhaa ben kemere bilet aldım cuma günü işe gelmemek için izin aldım 1 gün vermedilerr :(:( biletimi geri iade ettim b.k gibi kaldım istanbulda çok mutsusum :(
Oooo fena olmuş yahu... Olsun istanbul ekibi bizde şeker toplamaya gidelim evlere :?
yasinsubay
26.September.2008, 10:57
Allah acil sifalar verir insallah her gecenin sabahı vardır hayırlısı insallah
yenikoylu_ua
26.September.2008, 11:19
Pazartesi çalışıyoruz Malum cumada yani istanbul ekibine dahiliz şehir dışına çıkacakların hayırlısıyla gidip gelmelerini temenni ediyorum güle güle gidin bolca eğlenip dinlenin hayırlı yolculuklar
MAKAS
26.September.2008, 12:35
Oooo fena olmuş yahu... Olsun istanbul ekibi bizde şeker toplamaya gidelim evlere :?
Orkuncuğum mümkünse sen yaya topla şekerleri:mrgreen:
Kisstanbul
26.September.2008, 14:19
Merdivenleri bile motorla çıkıcaz olmaz öle yayan bu işler...
yenikoylu_ua
26.September.2008, 14:27
Her şey güzelde şimdi eve nasıl gidicez:(
kaanka
26.September.2008, 14:35
Her şey güzelde şimdi eve nasıl gidicez:(
+1
Trafiğe yakalanmim diye motorla geldim işe bakalım nasıl dönücez....:x
kıvılcım
26.September.2008, 14:40
bırakın yagmuru kesin bu rüzgarla uçarak döneriz:?
MAKAS
26.September.2008, 14:55
Merdivenleri bile motorla çıkıcaz olmaz öle yayan bu işler...
yok yok:evil: neme lazım..sen sabıkalısın bayram bayram gene başımıza iş açma:lol:
vatansever
26.September.2008, 15:30
ben de nasipse bulgaristandayım arkadaşlar.yolu düşen olur mu bilmem.:cheesy::cheesy:
.herkezin gideceği yerlere hayırlısıyla gidip dönmesi asıl temmennimdir.
bu arada herkezin bu gece affolmasını RABBİM DEN diliyorum.affolalım ki ahirette yanmayalım.
kaanka
26.September.2008, 15:35
ben de nasipse bulgaristandayım arkadaşlar.yolu düşen olur mu bilmem.:cheesy::cheesy:
.herkezin gideceği yerlere hayırlısıyla gidip dönmesi asıl temmennimdir.
bu arada herkezin bu gece affolmasını RABBİM DEN diliyorum.affolalım ki ahirette yanmayalım.
Kardeşim İstanbul'da oturanlar içinde en uzağa ben gidiyorum sanıyordum beni geçmişsin....:x
Hayırlı yolculuklar, kendinize dikkat edin....:cheesy:
vatansever
26.September.2008, 15:49
Alperim sen ben den km olarak daha uzaksındır.yani rekor sen dedir.:mrgreen:
ancak ben sınır aşacağım.benim için de asıl sorun bu zaten.bayramlarda çok yoğun oluyor sınır kapıları.
kaanka
26.September.2008, 16:07
Bak ben onu hiç düşünmemiştim...:?
Doğru yawww rekor bende heralde....8)
Kardeşim ne diyelim ozaman Allah sabır versin...:p
Sapa sağlam gidin gelinde gerisi önemli değil....:cheesy:
kaanka
26.September.2008, 16:10
Evet arkadaşlar şimdiden herkeze HAYIRLI KANDİLLER, İYİ BAYRAMLAR VE İYİ TATİLLER...
Ben kaçıyorum, artık uzun bir tatilden sonra görüşmek üzere.... :D
Eileithyia
26.September.2008, 17:00
Şu an çok esmiyo, dalgalandı da duruldu buraları. eve dönüş sorun olmaz sanırsam, umarım... bayramda varmı bi gün buluşma yapalım, ayarlıyalım? Sıkılmayalım istanbul tayfası
doğan
26.September.2008, 17:13
bayramın 1 ve 2inci günü memleketim olan sakaryadayım. diğer günlerde ev taşıyor olacağımm.
Kisstanbul
26.September.2008, 17:14
Şu an çok esmiyo, dalgalandı da duruldu buraları. eve dönüş sorun olmaz sanırsam, umarım... bayramda varmı bi gün buluşma yapalım, ayarlıyalım? Sıkılmayalım istanbul tayfası
Ben varım ... Aslında bir gün buluşupta bayramlaşalım yahu herkes çikolatasıı kolonyasını getirsin ama...
TLGYLDZ
26.September.2008, 23:52
bakıyorumda regal aılesı bayramda bır yerlere kacıyor anlasılan bız valla patrondan alamadık bayram harclığı evde pıneklıyeceyız sanırım baska care yok .....
kıvılcım
27.September.2008, 11:02
senin gibi olanlarda var sıkma canını biz işten başımzı kaldıramıyoruz
vatansever
27.September.2008, 12:18
evet arkadaşlar bende patrondan bayram harçlığımı aldım ve bulgaristanın silistre şehrine yola çıkıyorum.tatil sonrası görüşmek dileğiyle.herkezin bayramı kutlu olsun.aman yollarya ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
kıvılcım
27.September.2008, 12:29
evet arkadaşlar bende patrondan bayram harçlığımı aldım ve bulgaristanın silistre şehrine yola çıkıyorum.tatil sonrası görüşmek dileğiyle.herkezin bayramı kutlu olsun.aman yollarya ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
hayırlı yolculuklar kardeşim allah kazadan beladadan nazarlardan korusun
Eileithyia
27.September.2008, 13:37
Ölsün patronlar hıh,
ben bi manyaklik yaptim, dün gece 12 civari bilet buldum bugün Kemer yolcusuyum, Cuma sabahi pörtlemiş gözlerle dönecegim isime :? hepinizin bayrami kutlu olsun, veletlere şeker tutmayı ihmal etmeyin. döndüümde hepinizden jelibonlarımı alıcam :mrgreen:
kıvılcım
27.September.2008, 13:39
way hadi hayırlısı çok sevindim adına git cici cici eglen gel bakalı benim yerimede eglen hayırlı yolculuklar her şey gönlünce olsun
Eileithyia
27.September.2008, 13:43
way hadi hayırlısı çok sevindim adına git cici cici eglen gel bakalı benim yerimede eglen hayırlı yolculuklar her şey gönlünce olsun
Teşekkürler Kıbılcım Ağbi [smilie=greencolorz:
Arkadaşşlaarrr: Bayram dönüşü bi akşam buluşması yapalım gezmek istiyorum gene birsürü regal pat pat pat die
BULL
27.September.2008, 14:22
Bilin Bakalim Ben Nereye Gidiyoruuuum???
HONEY
27.September.2008, 14:32
Bilene yemek ısmarlıcan mı canım ??
Samsun olabilirmi :)
shopar
27.September.2008, 14:33
AY NE MERAK ETTIK NE MERAK ETTIK BÜLOCAN?:))
kıvılcım
27.September.2008, 14:34
yok bundan sonra senle bir yere dügün alayı yaptık bir resim bile alıp koymadın alacagın olsun:(:(:(
BULL
27.September.2008, 14:52
yaw millet resim çekmemişki video çekmiş onuda siteye atameyoz ben needeyim?
kıvılcım
27.September.2008, 14:54
yahu facebook ne güne duruyor daha güzel söylüyorsun ya at oraya bizde neler yapmışız bakalım kardeşim
BULL
27.September.2008, 15:56
HIMMM NEREYE GİTTİĞİMİ BİL ATAYIM :p
kıvılcım
27.September.2008, 15:58
HIMMM NEREYE GİTTİĞİMİ BİL ATAYIM :p
biz gelirken öyle dedik dimi:?
BULL
27.September.2008, 16:02
biz gelirken öyle dedik dimi:?
HIMM HATIRLADIM YEMEKTE NE VAR DİYE SORMUŞTUN :p
kıvılcım
27.September.2008, 18:52
HIMM HATIRLADIM YEMEKTE NE VAR DİYE SORMUŞTUN :p
yahu şamataya bagladın gene ben anlamam videoyu istiyoruz akdeniz karadeniz videoları isteriz:x:x:x
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.