Orijinalini görmek için tıklayınız : motorsiklet ehliyeti.. :)
chopell
09.October.2008, 09:56
an itibariyle A2 ehliyetim cebimde.. :cheesy:
yıllardır bu tutkuya gönül vermenin ilk adımını atmış bulunuyorum.. nihayet ehliyetimi aldım..
raptodaays çekirdek kadrosunun yıllardır verdikleri destekleri şimdi diğer konularda bekliyorum.. :)
işin diğer ciddi boyutlarını araştırmaktayım.. bir an önce yakışıklıma kavuşmam gerekli.. lakin cbf 150 mi yoksa ybr 125 mi alsam başlangıç motoru olarak karar veremedim hala.. ikisi de tip olarak beni cezbetmese de bir yerden başlamak lazım.. boşuna kurye motoru değildir bunlar diye düşünüyorum.. :) hem ekonomik hem de ergonomik olmaları özellikle şehir içi kullanımlarında beni rahat ettirir gibi.. yakın zamanda bursada deneyeceğim ikisini de, sizin de görüşlerinizi almak istiyorum.. şöyle temiz km si az mümkünse siyah ;) 2. el bakıyorum.. tabi 2. el piyasası istanbulda daha geniş, kulağınız delik olur da 2. el duyarsanız lütfen haber veriniz.. :)
bir de kıyafet işi var tabi.. hem uygun fiyatlı hem de kaliteli olmasını istiyorum..:p
bu konuyla ilgili de araştırmalarım sürüyor.. bazen gözümü karartıp bmw takım, caberg kask alayım diyorum.. insan gönlündekini istiyor.. :) bir motor parası kadar daha kredi çekmek lazım gibi geliyor ama o zaman..:)
yola girmiş bulunuyorum artık.. çıkmak zor.. :lol: ilerde beraber kazasız, belasız yol yapabilmek dileğiyle.. 8)
carvalho
09.October.2008, 10:02
Ooo Sedacım, hayırlı uğurlu olsun. Artçılıktan terfi ettin hayırlısıyla...
Başlangıç olarak biraz daha üzerine koyup CBF 250 alanı öneririm, bir diğer adı twister... Harika motor...
Eğer 150 alacaksan, Honda mı YAmaha mı dersen Honda CBF 150 derim.
ama dediğim gibi, biraz dah zorlayıp twister al sen...
Bursa'ya gelirsek artçı alır mısın bizleri :)
chopell
09.October.2008, 10:08
:) saol selçukçuğum.. twister in farkındayım.. sahiden güzel motor.. gönül ister tabi ki.. fakat başlangıç olarak, hem yükte hem pahada hafif bir motor almalıyım diye düşünüyorum.. :)
siz bir bursaya gelin de hele.. motorun kendisini de veririm.. ama ağaca kadar.. :P 8):p
yenikoylu_ua
09.October.2008, 10:27
Kardeşim niye zorluyorsun en iyi yol bildiğin yol CBF 150 kullanan RR da kullanır.Ehliyetinde hayırlı olsun nezaman ıslatıyoruz
chopell
09.October.2008, 10:36
:) saol kubi abim.. cbf 150 ye daha yakınım gibi.. ama rr hiç düşünmüyorum.. :)
ehliyetim hazır, kaplattım da.. çok ıslatırsak bişi olmasın diye.. :P :p ne zaman isterseniz.. :) :)
kıvılcım
09.October.2008, 10:39
ehliyetin hayırlı ugurlu olsun niye 150 tarzında karar kıldın onu anlamadım 250 regal varken onu anlamış digiliim inan rr daha dengeli bir motordur hemde seni üzmez 6 ay sonra bu bana hafif geliyor demezsin koruma olayına gelince gönlüne yatanın modelini yazarsın arar kalitesine bakar en uygununu almaya çalışırız saygılar
rakursi
09.October.2008, 10:44
ooo sedacım nihayet :cheesy:
bu sevdayla senin bu zamanka kadar alman lazımdı zaten motoru ama ancak oldu diyosun.
desene önümüzdeki yıl hiç bir festivali kaçırmicaksın. artık bana da öğretirsin demi :D
kıyafetlerin için neden fuarı beklemiyorsun diye soracağım?
HONEY
09.October.2008, 10:44
Sedacım hayırlı olsun
işallah en kısa sürede istediğin makinayada kavuşursun
chopell
09.October.2008, 10:48
çok teşekkür ederim kıvılcım .. 150lik alayım diyorum başlangıçta.. iyice pişmeden, ki bunun sonu yok, yüksek cc istemiyorum.. sonra dediğim gibi ağırlık olarak beni zorlayacak bişey istemiyorum.. iş ciddiye bindikçe tedirginlik de artıyor çünkü.. henüz hazır olmadığımı hissediyorum.. gönlümdeki chopper dan da vazgeçtim şimdilik, rr hiç istemiyorum.. tüm sevdiklerimin sıkıntılarını gördükçe çinin en iyisi olsa da regalden yana şansımı zorlamamalıyım diye düşünüyorum.. beni üzmeyecek, yolda bırakmayacak bir yakışıklı gerekli bana.. :)
chopell
09.October.2008, 10:51
teşekkürler rakursi.. inşallah karşılaşırız festivallerde.. :)
hiçbirşey için fuarı beklemek istemiyorum.. aslında en güzeli ama.. ne olur bilemem ama sanırım o kadar zaman bekleyecek sabrım yok.. :p :)
chopell
09.October.2008, 10:52
çok teşekkürler honey.. ben de sanırım enduro ya doğru yol alıyorum.. :)
rakursi
09.October.2008, 10:54
teşekkürler rakursi.. inşallah karşılaşırız festivallerde.. :)
hiçbirşey için fuarı beklemek istemiyorum.. aslında en güzeli ama.. ne olur bilemem ama sanırım o kadar zaman bekleyecek sabrım yok.. :p :)
sedacım madem sabrım yok diyosun,
atlıyosun otobüse buraya geliyosun kıyafetleri almak için,
başka şansın yok zira, internettenten de alamazsın denemen gerek bir çoğunu.
feyizoğlu yada eminönündeki motor çarşısında uygun şeyler buluruz sana.
hatta sana bi de toplantı yaparız arada :cheesy:
chopell
09.October.2008, 11:03
sedacım madem sabrım yok diyosun,
atlıyosun otobüse buraya geliyosun kıyafetleri almak için,
başka şansın yok zira, internettenten de alamazsın denemen gerek bir çoğunu.
feyizoğlu yada eminönündeki motor çarşısında uygun şeyler buluruz sana.
hatta sana bi de toplantı yaparız arada :cheesy:
ben de öyle düşünüyorum.. istanbulda bakmaya başladım zaten gelip gitmelerimde.. netten zaten takip ediyorum.. motor mu önce kıyafet mi aynı anda mı ona bakacağım..:?:)
toplantı olur elbet.. bilenler bilir, sağolsunlar.. bana özel toplantı çook yapılmıştır rr da.. :)
kıvılcım
09.October.2008, 11:10
net motor belirlediysen kafanda şu dersen onu araştırırız elbise olayını artık gelince bakarız
carvalho
09.October.2008, 11:40
çok teşekkür ederim kıvılcım .. 150lik alayım diyorum başlangıçta.. iyice pişmeden, ki bunun sonu yok, yüksek cc istemiyorum.. sonra dediğim gibi ağırlık olarak beni zorlayacak bişey istemiyorum.. iş ciddiye bindikçe tedirginlik de artıyor çünkü.. henüz hazır olmadığımı hissediyorum.. gönlümdeki chopper dan da vazgeçtim şimdilik, rr hiç istemiyorum.. tüm sevdiklerimin sıkıntılarını gördükçe çinin en iyisi olsa da regalden yana şansımı zorlamamalıyım diye düşünüyorum.. beni üzmeyecek, yolda bırakmayacak bir yakışıklı gerekli bana.. :)
Bence doğru yoldasın Sedacım.
Gerçi bu işin doğrusu eğrisi yok, gönül işi.
Her motorun sıkıntıları olacaktır yalnız, unutma. İkinci el alacaksan özellikle çok iyi araştırıp almalısın. Hepimiz yardımcı oluruz...
chopell
09.October.2008, 12:06
Bence doğru yoldasın Sedacım.
Gerçi bu işin doğrusu eğrisi yok, gönül işi.
Her motorun sıkıntıları olacaktır yalnız, unutma. İkinci el alacaksan özellikle çok iyi araştırıp almalısın. Hepimiz yardımcı oluruz...
2. el araştırıyorum şu anda.. yardımlarınız beklerim.. ;)
RoS
09.October.2008, 13:02
Hayırlı uğurlu olsun ehliyetin :) ehliyet olunca bi başka ya bizim burda cok cevirmeler oluyor arkadasın motoru ile bazen gidiorumda durdurmuyorlar ehliyet olmasa kesin durdururlar hep böle ters olurmus zaten :)
moonchild
09.October.2008, 14:38
Vay beee işte görmek istediğimiz güzel hareketler geliyo Seda'dan peş peşe!! Oturuş pozisyonu olarak doğru tipte motorlara ilgi duyuyosun bence, chopper istemiyosan. CBF150 derim Honda olduğu için ama rasyonel gerekçeler sıralayamam, Honda hastalığı diyebilirim en fazla :)
Valla canım benim elimizden ne geliyosa yaparız gerek motor, gerekse kuşam için. ama ben motor tercihine elimi bile sürmem hele 2. el olunca. Mazallah kendime aldığım gibi bi motor seçerim, ondan sonra hesap hitap yaparsın "kaç kilometre o beni taşıdı, kaç kilometre ben onu" diye :)))
Kuşam için ise ben Eminönü'nden almıştım herşeyimi, Özen'den. Biraz tuzluca ürünler ama bence kask mont vesair kuşam söz konusu olunca paraya kıymak lazım gerçekten. O yüzdne orayı önerebilirim, Kızıltoprak motor piyasasını önerebilirim. Ve her ikisinde de eşlik edebilirim, konu motorla ilgili alışveriş olunca ne yapar eder gelirim.. Yani heralde, muhtemelen.. Yok canım kesin gelirim... Sanırım :P
Ehliyetin hayırlı olsun kaaardeş :) Darısı motor ve kuşamın başına. Sevgiler!
carvalho
09.October.2008, 14:48
http://anesmotor.com.tr/default.aspx
Bu firma lazer kask'ın ithalatçısı. Enteresan ucuzluklar olabiliyor. İnternet fiyatlarından daha ucu fiyatlr olabiliyor. Ben bir adet çeneden açılır kask almıştım, lazer, piyasanın %30 kadar altındaydı ama fiyatı unuttum :mrgreen:
aidikurt
09.October.2008, 15:53
anaaaaaa hatuna bak ehliyet almış :)
hayırlı ugurlu olsun bacım.
sana tavsıyem bıraz daha para ver CBF 250 al.
Aldıktan sonrada atla motoruna bızlerı zıyarete gel ozledık vallla
aidikurt
09.October.2008, 15:53
BULL
09.October.2008, 17:29
wayy gidiiii hayırlı olsun, yakışır yegenime :cheesy:
elbise kıyafet için NIC tavsiye ederim...
yükte hafif, pahada hafif, kalitede kallavi :p
tarafımdan test edilmiş onaylanmıştır...
taklada uçmada üzerine TANIMAM :p:p:p
carvalho
09.October.2008, 17:32
Bandırma'da Titanic yapan adam
Efsanesin olm sen :mrgreen:
kaanka
09.October.2008, 17:40
Seda'cım ehliyetin hayırlı uğurlu olsun....
Umarım enkısa zamanda aradığın motorada kavuşursun...
TLGYLDZ
09.October.2008, 19:57
hayırlı olsun
chopell
09.October.2008, 20:12
Vay beee işte görmek istediğimiz güzel hareketler geliyo Seda'dan peş peşe!! Oturuş pozisyonu olarak doğru tipte motorlara ilgi duyuyosun bence, chopper istemiyosan. CBF150 derim Honda olduğu için ama rasyonel gerekçeler sıralayamam, Honda hastalığı diyebilirim en fazla :)
Valla canım benim elimizden ne geliyosa yaparız gerek motor, gerekse kuşam için. ama ben motor tercihine elimi bile sürmem hele 2. el olunca. Mazallah kendime aldığım gibi bi motor seçerim, ondan sonra hesap hitap yaparsın "kaç kilometre o beni taşıdı, kaç kilometre ben onu" diye :)))
Kuşam için ise ben Eminönü'nden almıştım herşeyimi, Özen'den. Biraz tuzluca ürünler ama bence kask mont vesair kuşam söz konusu olunca paraya kıymak lazım gerçekten. O yüzdne orayı önerebilirim, Kızıltoprak motor piyasasını önerebilirim. Ve her ikisinde de eşlik edebilirim, konu motorla ilgili alışveriş olunca ne yapar eder gelirim.. Yani heralde, muhtemelen.. Yok canım kesin gelirim... Sanırım :P
Ehliyetin hayırlı olsun kaaardeş :) Darısı motor ve kuşamın başına. Sevgiler!
çok teşekkür ederim serhatım.. :)
2. el motor alma konusunda sana danışmayacağımı anladım.. :P :? lakin kesin gelirsin söz konusu kuşam olunca.. arayacağım seni, kesin gelirsin belki.. muhtemelen, sanırım.. :P :)
cbf 150 ye daha yakın duruyorum ben de aynı duygulardan.. honda hayat onda demek istiyorum ben de.. ;) ama henüz araştırma aşamasındayım..
tekrar teşekkürler.. allah senin de gönlüne göre versin.. :)
chopell
09.October.2008, 20:15
Hayırlı uğurlu olsun ehliyetin :) ehliyet olunca bi başka ya bizim burda cok cevirmeler oluyor arkadasın motoru ile bazen gidiorumda durdurmuyorlar ehliyet olmasa kesin durdururlar hep böle ters olurmus zaten :)
çok teşekkür ederim.. hep tersi başımıza gelir haklısın.. lakin eğitim şart.. :P :p
kıvılcım
09.October.2008, 20:21
yahu ilginçtir polisler bu işi çözmüş geçen yolda 6 motor var birside benim bana geç dediler 5 çevirdiler bende kıllık olsun diye durdun ilginç olan şu 5 kişide ehliyet yoktu bagladılar
chopell
09.October.2008, 20:24
saolasın adminim.. :) aklımdasınız zaten.. motorumu almadan da geleceğim ziyaretinize.. :) alınca beraber gezeceğiz zaten.. ;)
aslanburclu
09.October.2008, 20:36
seda kardeşim hiç sağa sola bakma madem koydun kafaya cbf150 şu sayfayı incele burda bi tane gönlüne göre bulursun....
http://www.sahibinden.com/search.php?c=3532&c=8295&c2%5B%5D=16550&b%5Bcountry_id%5D=1&b%5Bcity_id%5D=16&ilceselect=&b%5Bsearch_text%5D=
kıyafet konusuada gelince ara tümoparsandan emreyi sana ve aldığın motora göre ver ölçülerini göndersin sana istediğin kılık kıyafeti hatırlarsan fuarda bizim hanımlara kask koruma vs.vs.yi hep onların standından almıştık. birde bizim siteden cinyur mehmet yani özdikmenler ver bide onu ara derim
chopell
09.October.2008, 20:39
tarafımdan test edilmiş onaylanmıştır...
taklada uçmada üzerine TANIMAM :p:p:p
saolasın Bülentim Bullum.. :)
allah bir daha yaşatmasın, bir daha taklaya gelme.. :) her türlü..;)
bakıyorum şimdi nic e bi araştırayım bakayım.. :)
chopell
09.October.2008, 20:45
Seda'cım ehliyetin hayırlı uğurlu olsun....
Umarım enkısa zamanda aradığın motorada kavuşursun...
çok teşekkür ederim alperim.. siz gönlünüzdekine kavuştunuz sıra ben de.. ;)
chopell
09.October.2008, 20:59
hayırlı olsun
çok teşekkürler..
kaanka
09.October.2008, 20:59
çok teşekkür ederim alperim.. siz gönlünüzdekine kavuştunuz sıra ben de.. ;)
Allah gönlüne göre veriri umarım...:cheesy:
Sende birgün doğru yolu bulup Enduro'cu olursun inşallah....:p
alibaba
09.October.2008, 21:05
Seda kardeşim hayırlı uğurlu olsun ehliyetin.
Haftaya çarşamba Saklı vadide pastanı yeriz artık herhalde?
sen anladın dimiii.
chopell
09.October.2008, 21:13
seda kardeşim hiç sağa sola bakma madem koydun kafaya cbf150 şu sayfayı incele burda bi tane gönlüne göre bulursun....
http://www.sahibinden.com/search.php?c=3532&c=8295&c2%5B%5D=16550&b%5Bcountry_id%5D=1&b%5Bcity_id%5D=16&ilceselect=&b%5Bsearch_text%5D=
kıyafet konusuada gelince ara tümoparsandan emreyi sana ve aldığın motora göre ver ölçülerini göndersin sana istediğin kılık kıyafeti hatırlarsan fuarda bizim hanımlara kask koruma vs.vs.yi hep onların standından almıştık. birde bizim siteden cinyur mehmet yani özdikmenler ver bide onu ara derim
çok teşekkürler aslanburçlu komutanım.. :)
uğraşmışsınız bursa linki vermişsiniz.. lakin istanbulda daha çok seçenek var gibi..
kıyafet olayını da inceliyorum..
sizin de motorunuz hayırlı olsun bu arada.. ama yine de o havalı regali nasıl bıraktınız şaşırdım.. çok yakışıyordu size.. selamlar.. :)
chopell
09.October.2008, 21:15
http://anesmotor.com.tr/default.aspx
Bu firma lazer kask'ın ithalatçısı. Enteresan ucuzluklar olabiliyor. İnternet fiyatlarından daha ucu fiyatlr olabiliyor. Ben bir adet çeneden açılır kask almıştım, lazer, piyasanın %30 kadar altındaydı ama fiyatı unuttum :mrgreen:
inceliyorum linkleri selçukum teşekkürler.. :)
chopell
09.October.2008, 21:16
Allah gönlüne göre veriri umarım...:cheesy:
Sende birgün doğru yolu bulup Enduro'cu olursun inşallah....:p
sanırım doğru yola gidiyorum yavaş yavaş.. ;)
chopell
09.October.2008, 21:20
Seda kardeşim hayırlı uğurlu olsun ehliyetin.
Haftaya çarşamba Saklı vadide pastanı yeriz artık herhalde?
sen anladın dimiii.
anlamaz mıyım ali babam.. :)
pasta motor alınca.. ehliyete çay yetmez mi ki.. :) :)
arkadaşlar ali baba ' ya ben önermiştim sitemizi.. regalle ilgili bazı sıkıntıları oluyor, önerileriniz olur diye.. haberlerini alıyorum gerçi yardımlarınız oluyormuş.. işte samimi arkadaşlık bu.. yüzümü yere eğdirmediniz.. saolun varolun.. :) :)
chopell
11.October.2008, 14:15
hakkı özboyacı ya çok teşekkürler.. kesinlikle dikkate alacağım önerilerinizi.. :)
chopell
11.October.2008, 14:15
hakkı özboyacı ya çok teşekkürler.. kesinlikle dikkate alacağım önerilerinizi.. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.