PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese merhabalar

balbar
09.October.2008, 16:47
arkadaşlar hepinizi selamlıyorum....adım çetin ve istanbulda yaşıyorum....sanırım 20 gün önce falan sitenize üye oldum....fırsat buldukça girip ilgimi çeken başlıkları okuyup takip ediyorum....yaklaşık 2 aydır bir motor arzusudur başladı bende....bununla ilgili siteler araştırırken rr ailesini buldum...ve üye oldum...hayatımda biziklet ve otomobil dışında bişiy kullanmadım ve hatta artçı olarak dahi binmedim :)
sadece özgüveni olan bir insanım ve ilk iş olarak gittim bi kursa yazıldım...25 inde sınavım var...15 kasımdada gidon sınavı var...ilk kez motora orda binicem sanıırım:) dediklerine göre scoterla yapılcakmış sınav....şubat yada mart ayında RR250E9 almayı düşünüyorum....inanılmaz araştırma yaptım internet üzerinde...araştırma dediğim sitenizdeki forumlardan ve mtdeki forumlardan araştırdım...artılarıyla eksileriyle ilgilendiğim motorların forumlarını okudum....gönlüm hyosdungGV250 istesede çinin iyisi RR de karar kıldım....kafası karışan bi insan değilim...bi karar verdim bu kararım değişmeyecek...aralıkta ehliyetimi almış olacağım..martada RR yi :)

şimdilik bu kadar :))

kıvılcım
09.October.2008, 16:51
aramıza hoş geldin kardeşim tam yerindesin elimizden geldigi kadar yardım etmeye çalışırız her konuda motor alıcaksanda sitedki arkadaşlardan almanı tavsiye ederim sonuçta herkez birbirini tanıyor yani kolay kolay yanlış olmaz bu arad yarın buluşmamız var bekleriz

kıvılcım
09.October.2008, 16:52
aramıza hoş geldin kardeşim tam yerindesin elimizden geldigi kadar yardım etmeye çalışırız her konuda motor alıcaksanda sitedki arkadaşlardan almanı tavsiye ederim sonuçta herkez birbirini tanıyor yani kolay kolay yanlış olmaz bu arad yarın buluşmamız var bekleriz

balbar
09.October.2008, 16:56

çok tşk edrim tanıştığımıza çok memnum oldum....yarın için söz veremesemde ilerki organizasyonlarda sağ olduğumuz sürece katılıcam8)

carvalho
09.October.2008, 17:07
Çetin, hoşgldin aramıza.
Ayrıca detaylı ve samimi tanışma yazısı için teşekkür ederim.

Bisiklet ve otomobil kullanıcısı olmak motosiklete başlamak için ön koşuldur. O yüzden doğru yolda ilerliyorsun, sorun yok yani.

Motor alma döneminde sana yardımcı oluruz.

Ama motor almadan da bizim buluşmalarımıza katılabilirsin. YArın akşam yeşilköy rönepark'tayız mesela

bekleriz ...

balbar
09.October.2008, 17:14
Çetin, hoşgldin aramıza.
Ayrıca detaylı ve samimi tanışma yazısı için teşekkür ederim.

Bisiklet ve otomobil kullanıcısı olmak motosiklete başlamak için ön koşuldur. O yüzden doğru yolda ilerliyorsun, sorun yok yani.

Motor alma döneminde sana yardımcı oluruz.

Ama motor almadan da bizim buluşmalarımıza katılabilirsin. YArın akşam yeşilköy rönepark'tayız mesela

bekleriz ...

aslında çok isterdim gelmeyi....ama şehir dışından gelmiş olan misafirlerim var....hele bi onları gönderim...en kısa zamanda inş

kaanka
09.October.2008, 17:45
Aramıza hoş geldin...:)
Toplantılara mutlaka katılmanı tavsiye ederim hem motorları hemde bizleri daha yakından tanıma fırsatı bulursun....:cheesy:
(Tabiki bizler de seni tanıma fırsatı yakalamış oluruz...)

balbar
09.October.2008, 17:47
Aramıza hoş geldin...:)
Toplantılara mutlaka katılmanı tavsiye ederim hem motorları hemde bizleri daha yakından tanıma fırsatı bulursun....:cheesy:
(Tabiki bizler de seni tanıma fırsatı yakalamış oluruz...)

inş alper en kısa zamanda:cheesy:

Airbrush
09.October.2008, 22:47
hosgeldınız:) valla yarınkı gezi kaçmaz:)

RoS
09.October.2008, 22:52
hoş geldin...

balbar
10.October.2008, 08:29
hoşbulduk:D arkadaşlar