Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : chopper in ruhuymuş.. :(

chopell
11.October.2008, 14:54
izlerken çıldırdım.. :x chopper dan soğutur böyleleri.. Ne kadar kötü bir imaj çiziyor motorcular hakkında.. bu insan mı temsil ediyor bizleri yazık..
istanbuldaymış kendisi.. bir icabına bakıverin bir zahmet.. :x:x

http://www.ontv.com.tr/video.asp?video=159 (http://www.ontv.com.tr/video.asp?video=159)

kıvılcım
11.October.2008, 15:21
bizim adımızı kötüye çıkaran bu tipler işte bizim içimizde böyle bir tip bile barınamaz

spydx
11.October.2008, 15:33
cidden tam özenti bi tip gece gece güneş gözlüğü tam bi pırodakşın olmuş seviyesiz bir program

Airbrush
11.October.2008, 15:35
önceden bilerek kazık fren yapardım arkamdakı hatun bana değsin dıye dedı adam ya:p
bide hatunun kafası cok mu güzel bana mı öyle geldı:?:x

kıvılcım
11.October.2008, 15:46
yahu bunlar motorcuların alaksız tipleri işte bunları görenlerde bizi o sınıfta görüyorlar bunlar kesinlikle motorcu digil serseri gay lez terbiyesiz tipler bunlara vericen zopayı vericen zopayı yada hiç bir şey yapma 1 hafta kpa bir odaya zaten uyuşturucu krizine girerler oda onlara yeter

tatar
13.October.2008, 17:48
vallahı benımde motora bınerken ısyanım ya da baskaldırısım var ama ıcımde saklarım ve surerek acıga cıkarırım . ayrıca baska tarz kullananlara lafım yoktur kı burada onu goruyoruz.

tatar ( merter )
izmit / kocaeli RR

bozkurt
13.October.2008, 18:45
Bu ne ya!
Bunun adı rezillik.
Şimdi bu hatun kisi röpörtajmı yaptı.?
Bu adam yorum mu yaptı?
İnanın sonunu zor getirdim.
Herif ayyaş,kazın sarhoş.
Yaptığı el hareketi ise işin dozunu kaçırdı.
Allah ıslah etsin.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.

tatar
13.October.2008, 19:37
ruha bak yazmayım dıyorum yazıyorum . hakıkaten boyle bır motorsıklet felsefesı var mı ? iş yerınden arkadaslarım ızlemıs ve bana senın arkadasların televızyona cıkmıs falan gıbı bır suru laf edıyorlar .neyse ......

tatar ( merter )
izmit / kocaeli RR

Kisstanbul
13.October.2008, 21:54
Gülmek için birebir ahmet yılların motorcusu bende custom chooper filan bekliyorum..

Birde o kaskı dirseğine değil kafasına taksa iyi olurdu kaskta benim artçı kaskı çin malı tas kasklardan yaa..

deep-impact
13.October.2008, 22:43
ne kültürü ya düpedüz kültürsüzlük bu kültür kültür diyip duruyorlar.

agresus
14.October.2008, 10:25
Güzel Mevlam islah etsin ne diim... hayır, bilmeyen biri seyredicek bişi sanıcak; ona yanıyorum... Bu arada Chopelim Bursalım, Ahmet denen kişi sizin oralardaymış, amman dikkat...:mrgreen:

kıvılcım
14.October.2008, 11:02
yahu bunların kulüpleri bile belli vat 69 tiez lezton bunlar başka yere almazlar bile

bilgihan
14.October.2008, 13:21
Vay anam vay...

Serseriler için serseriler TV programı yapmaya başlamış..Seviyesizliğin daniskası...hem motorculuk adına hem medya adına...

yazık !!

aidikurt
14.October.2008, 14:02
ya hayatımda gordugum en poktan kalitesiz seviyesiz roportaj nerden bulmuslar bu emperyalıst amerıkan varı tıplerı anlamadım gıttı.Ama bir konuda hakkını vermek lazım bende motorda domalmayı sevmem :) o yüzden racingleri bende sevmıyorum :) yaşasın chopper.

okan
14.October.2008, 14:09
baştan sona seviyesizlik dolu bi röportaj olmuş.. ciddiye bile almaya değmez.. adam bide yorumlarda bulunanlara kafa turmuş .. beklerim gelin görüşelim gibisinden...en kalbalık caddede tekerine taş değsin emi zeus ahmet efendi...

MEHMETONUR
14.October.2008, 14:21
Choppell tesekkurler bu seviyesizliği bizim siteye duyurduğun için şahsen benim hiç haberim olmayacaktı. Kendilerini Kadıkoy de neredyse her haftasonu goruyorum. muhabbetim yok. Aklıma birden şu geldi. bizim sitede eminim kaliteli,bilgili,kamerayı iyi tutan,az çok montajdan anlayan birileri vardır. Yonetiminde yonlendirmesiyle hem sitemizin reklamını içeren,hem de motorcu ruhunu güzel yansıtan, içinde toplu gezilerin olduğu,ailelerin,eşlerin olduğu kısa bir film çekilse nasıl olur? Sitenin ana sayfasında yayınlanabilir belki?

Lamort
14.October.2008, 16:20
yuh be açıklaması 10 yaşındaki veletler gibi...

chopell
15.October.2008, 00:27
walla felaket.. başta da yazdım accayip sinir oldum izlerken.. al birini vur ötekine.. hatta defalarcaa.. :evil::p
bursaya gelince biz istanbula gelince siz halledin bunnarı.. :) :x

Lamort
15.October.2008, 09:22
emo chopper cı ya baska söze gerek yok...
bunlar dayaktanda anlamaz hala aynı şeyi savunur ben buyumm özgürüm özgürüm iyide -----> ÖZGÜRLÜK AHLAKSIZLIK DEĞİL 'dir ki...!!!

gidikurt
15.October.2008, 15:00
çok seviyesiz buldum hemde çokkk

MAKAS
15.October.2008, 16:36
hayatta herkese yer vardır arkadaşlar..herkes kendini bişekilde ifade etmeye çalışıyor.bunlarda onlardan bazıları..bırakalımda KALITEMİZİ arttırsınlar:D
bu arada MEHMETONUR a katılıyorum harıka bir foto arşivimiz var neden bir de videomuz olmasın..biraz da gerçek MOTOR FELSEFESİ neymiş? bizden öğrensinler..

kaanka
15.October.2008, 20:03
İğrenç bir röportaj, iğrenç konuşma tarzları, kendini birşey sanan salak saçma insanlar. Bunlar ne motordan ne motorculuk ruhundan hiçbişeyden anlamayan Amerikan filimlerine özenmiş kendilerini motorcu sanan tipler işte....

ustacik1973
15.October.2008, 22:09
REZİL KEPAZE bir röportaj türkiyede yaşadıklarını n farkında değiller sanki motor kültürümüz türk gibi motor kültürü var türküyede bence amerikadaki motor kültürü beni bozar bu röportaj kınanacak bişey ve ben knıyorum bu motorcuyu ve prokram sunucusunu

infinitedreams
16.October.2008, 10:53
Aslında video'dan çok bizi eleştiren bir yazı yazmıştım ama videoyu ikinci kez izleyince sildim.

Choppercı olduğunu iddia eden kadın motosikletle ilgili bir ropörtaj yapıyor ve ben iddia ediyorum ki teyzem bile bu kadından daha güzel sorular sorardı.

Neredeyse Aysun Kayacı zekalarında bir tespitle Easy Rider'ın çok iyi bir motosiklet filmi olduğunu ve motosikletin tarihini gerçekten iyi anlattığını iddia etti kadın.
Beraber bir şeyler içerken Easy Rider'ı izlemek isterdim hatunla. Eğlenceli bir tipe benziyor. Kendisini tanıyan varsa bu teklifimle beraber şu notu da iletsin; "Easy Rider motosiklet filmi değildir".

Benim bildiğim ropörtajlarda muhabir kısaca soru sorar, muhatap uzunca cevaplar.
Burada abla 'soru sorucam' maskesini suratına geçirip kameraya neler bildiğini anlatmaya çalışmış. İşin kötüsü, kadın benden bile daha az şey biliyor.

Motoruna herkes 'kızım, yavrum' dermiş. Muhabir kendi motoruna 'oğlum' dediğinde herkes şoke olmuş. (şoke olmak)
Hatırlıyorum, bütün gece uyuyamamıştım. Nasıl olur bu, nasıl nasıl nasıl diye derbeder olmuştum.

Müzik konusuna hiç girmeyeceğim. Zira bu konuda çok hassasım, sorun çıkartırım.
- son bir şey demek istiyor musun?
+ eee... rock'n roll!..

asdfşlksdfişasdklfişsdkasdfşlkajsdfşlkaj

Tülin!
Eğer beni duyuyorsan;
"Evine dön kızım. Hepimiz perişanız".

chopell
17.October.2008, 23:27
Müzik konusuna hiç girmeyeceğim. Zira bu konuda çok hassasım, sorun çıkartırım.
- son bir şey demek istiyor musun?
+ eee... rock'n roll!..

asdfşlksdfişasdklfişsdkasdfşlkajsdfşlkaj

Tülin!
Eğer beni duyuyorsan;
"Evine dön kızım. Hepimiz perişanız".

koptum.. :):cheesy:

matemmatik
18.October.2008, 00:37
Arkadaşlar bu barın adını bilen var mı?
Mavi istiridye bar olabilir mi?

Yaw çok takılmışsınız be arkadaşlar... Ne geeği var? Ne güzel güldük eğlendik işte :D
Yani iki down sendromlu insan(!) kalkıp kendilerini kameraya çekmişler diye üzülmenin bir alemi yok, aksine birşeyler yapmaya çalıştıkları için onları tebrik etmeliyiz.
Gelin onları dışlamak yerine topluma kazandırmaya çalışalım :p

Ya şaka bir yana adamların istediği zaten iyi veya kötü farketmeden tepki çekmek. Bence daha fazla kale almayalım ki istedikleri olmasın...

huysuz
19.October.2008, 19:40
Arkadaşlar reklamın iyisi kotusu olmaz mantığıyla böyle birşey yapmış, sırf kendileri hakkında konuşturmak için.
Bence bu cahil insanlara verilecek en büyük ceza onlar hakkında kötü bile olsa konuşmamak, onları görmezden gelmek olmalı.

Bunları düşünüyorum ama konuşmadan da edemiyorum ya.
Bu neydi?
bu kadın kim? adam kim?
bunları kim otorite yapmış?
kadıköyde 3ncü sınıf bar açarak motor satın alarak ki choper ile crusier arasındaki farkı bilmeden içkiden konuşamıyacak durumda olan 5nci sınıf insanlar.

delibeygir
20.October.2008, 02:05
inşallah bu iki sini bir yerlerde görmem ne yaparım allah bilir salaklar bunu izleyen biri sempati uyandırmaktansa uzaklaştırır bunlar yaw

Lamort
20.October.2008, 13:05
kafaları iyi ne içtilerse artık....

BULL
20.October.2008, 14:59
Erdener abi üslubuyla:

alın bu iki arkadaşı bir racing motorun üzerine atıp
nascar pistinde 5000 tur döndürün...

sonra oturtup chopper nedir? motorculuk nedir? bi annatın

anlamadılarsa bir rokete bağlayıp fırlatın Ay'a...

yörüngede dönüp dursunlar :p:p:p

Lamort
20.October.2008, 15:23
Erdener abi üslubuyla:

alın bu iki arkadaşı bir racing motorun üzerine atıp
nascar pistinde 5000 tur döndürün...

sonra oturtup chopper nedir? motorculuk nedir? bi annatın

anlamadılarsa bir rokete bağlayıp fırlatın Ay'a...

yörüngede dönüp dursunlar :p:p:p
http://img235.imageshack.us/img235/3214/plus1qe4.gif
http://www.raptorriders.net/forums/%5Burl=http://imageshack.us%5D%5Bimg=http://img235.imageshack.us/img235/3214/plus1qe4.gif%5D%5B/url%5D

polat
20.October.2008, 23:04
yok yazacak bir cevap bulamadım valla

Tayfun
21.October.2008, 21:34
Abi çok güldüm ya gerçekten, çapulcu zat-ı erdür kişi kimsenin ağzının yayları resmen gevşemiş, konuşurken kelimeler ağzından don lastiği gibi uzayıp çıkıyor, tülin teyzeye gelince harbi motor-cu !!! tencere tekerlenmiş kapağını bulmuş resmen, eğer bunlar motorcuysa biz kimiz, eğer biz motorcuysak bunlar kim hadi söyleyin bakalım :p

handojoe
27.October.2008, 21:01
ben bunları eleştirmiyorum eleştirenleri eleştirmek lazım aslında

burada oynanan bir oyun var...

hepinizde bu oyuna gelmişsiniz...

aslında ülkemizde olmayan birşeyi varmış gibi göstermek istemişler...

kısacası özenmişler... her zaman olduğu gibi...

aslında bunlar böyle değil...

chopper ruhu diye birşey yok...

amerikada bile yok en azından şimdi yok... kalmadı...

krişe sözler bunlar...

akşam olunca herkez bir tabak çorba içiyor ve gece sıcacık evlerinde mis gibi yataklarında yatıyor yok öyle cebimde para var halim vaktim yerinde...

hayatımda bir değişiklik yapayım motor alayım chopper olayım ben böyleyim özgürüm...

böyle bir ruh yok yaratmaya çalışanlarda çamurdan bir motosiklet yapsınlar ve sonra üflesinler...

çamur metale dönüyorsa eyvallah dönmüyorsa...

PAZARTESİ SABAHI hadi bakalım işe

CHOPPER OLUNMAZ HAYAT SİZİ BİRŞEKİLDE ORAYA GÖTÜRÜR VE BIRAKIR BİR

BAKMIŞSINIZ OLMUŞSUNUZ OLSANIZ BİLE BU CHOPPER OLMAZ BAŞKA BİRŞEY

OLUR...

carvalho
27.October.2008, 21:19
Serkanım Handocuğum
tek birşey söyleyeceğim

Seni ve yorumlarını çok ÖZLEDİK!!!!

handojoe
27.October.2008, 21:36
Serkanım Handocuğum
tek birşey söyleyeceğim

Seni ve yorumlarını çok ÖZLEDİK!!!!

BENDE SİZLERİ ÖZLEDİM HEPİNİZİ...

bende kendi hayatımı filme çekeceğim...

özendim bunlardan canım ama mekan bir bar olmayacak...