PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adamın biri

promote
12.October.2008, 21:22
Selamlar , bu gün bir kavşaktan dönerken 34 Aup 24 nolu şerefsiz koruma demirlerine çarpıp kaçtı gitti ben orda ölebilirdim bile hiç durup bakmadı bile , şanslıymışım motorda bi hasar görünmüyordu muhtemelen adamların kapıları biraz çökmüş veya çizilmiştir sabaha gündüz gözüyle inşllah bi kırık dökük görmem motorda , hasar olmadığı için polisi arayamadım ama ne yapsamda bunlar cezalarını çekse beddua etmekten başka ?

Birde bugün çok kaza olmuş tr de az motor olmasına rağmen olduk çafazla motorcu ölmüş bunu tartışmalıyız.. haber şu linkte http://www.haber7.com/haber/20081012/Kazalarda-Pazar-bilancosu-16-olu.php

volkan045
12.October.2008, 23:20
Geçmiş olsun arkadaşım...Allah korumuş...

TLGYLDZ
12.October.2008, 23:39
gecmıs olsun

kıvılcım
12.October.2008, 23:55
çok çok geçmiş olsun kardeşim inşallah fazla bir şey yoktur bizim koruma demirlerimiz en büyük kurtarıcılarımız o yüzden onları saglam bir şekile sokmamız şart birde kask ve korumaların tam olması çok önemli şu belliki bizi bizden başka önemsiyen yok saygılar

RoS
13.October.2008, 09:23
gecmiş olsun

kaanka
13.October.2008, 09:36
Çok geçmiş olsun...

bozkurt
13.October.2008, 18:25
Geçmilş olsun.
Allah beterinden korumuş.
Daha dikkatli olmak lazım
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.

Kisstanbul
13.October.2008, 21:57
Teröre lanet ediyoruz kendi kendimizi öldürüyoruz yaaa.

Ahh ulen şu insan ırkı çok garip...

veritas
13.October.2008, 22:34
Arkadaşım sana çok geçmiş olsun ve bence de bu kazalar üzerinde tartışılıp şikayet mailleri düzenlenebilir. Çünkü artık gerçek anlamıyla "KAZA" denilen olayların yaşanması çok düşük olasılık taşıyor. Hep dikkat eksikliği, kural tanımama gibi sebepler. Yükseltilen ceza paraları da artık caydırıcı olmamaya başladı. Site yönetimimiz bu konu üzerinde bir mail hazırlayıp üyelere ve ilgili yerlere yollayabilirler. Bizler de üyeler olarak mail listemizde kayıtlı olan herkese iletirsek bir zincir oluşturabiliriz.

promote
14.October.2008, 18:59
Mail zinciricüzerinde düşünülmesi gereken bir öneri ama bunu bile tersine amaçla kullanabilecek insanları üretebiliyor bu toplum , ben şimdi bu adamı nereye ne şekilde şikayet edebilirim?