Orijinalini görmek için tıklayınız : Ehliyet Yolda:))
veritas
13.October.2008, 12:05
Evet arkadaşlar, sonunda ehliyetime A2 ekletebilme mücadelem sonuçlanıyor:) Cumartesi günü de direksiyon sınavımı olmuşum ki ne mutlu bana. Ehliyetten sonra da sıra inşallah cici ve bir o kadar da vahşi motoruma kavuşmaya gelecek. Tabi gözümde büyüyen tek olay BABAMI NASIL İKNA EDEBİLECEĞİM...:)
kıvılcım
13.October.2008, 12:40
hadi gözün aydın hayırlı ugurlu olur inşallah en kısa zamanda motoruna kavuşman dileklerinle
kaanka
13.October.2008, 12:48
Hayırlı olsun...:)
Kisstanbul
13.October.2008, 14:18
Hayırlı ve motorlu olsun...
veritas
13.October.2008, 14:37
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Yalnız bende şöyle bir hastalık var ki herşeyi sırayla yapıyorum. Önce ehliyet, sonra bisikleti değiştircem, sonra mont, dizlik, pantolon v.s. alımı, en sonunda da motoru alıcam. ee tedbirsiz hoop adım atmamak lazım dimi? :))) Aslında şu kutu yarışmasına katılsam diyorum. Harika bi motor garajı yaparım ki offf uleeyynn, motorlara sarılıp uyurum valla:)))
kıvılcım
13.October.2008, 14:48
allah gönlüne göre versin bir iste bin olsun
Kisstanbul
13.October.2008, 16:48
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Yalnız bende şöyle bir hastalık var ki herşeyi sırayla yapıyorum. Önce ehliyet, sonra bisikleti değiştircem, sonra mont, dizlik, pantolon v.s. alımı, en sonunda da motoru alıcam. ee tedbirsiz hoop adım atmamak lazım dimi? :))) Aslında şu kutu yarışmasına katılsam diyorum. Harika bi motor garajı yaparım ki offf uleeyynn, motorlara sarılıp uyurum valla:)))
Hocam mont kask dizlik anladımda arada neden bisikleti değiştiriyorsun anlayamadım :?
disobedient
13.October.2008, 17:11
hayırlısı olsun meryem arkadaşım umarım istediğin gibi olur akıllı insansın belli herşeyi sağlama alıp sonra motoru alacaksın yani... Ama bence her şeyden önce peder beyi kandırmaya bak sonra dizlik mont pantolon elinde kalmasın :D hadi hayırlısı
HONEY
13.October.2008, 17:32
hayırlı olsun artık bayan motor sürücüleri aramızda görmek istiyoruz :)
chopell
13.October.2008, 18:46
Evet arkadaşlar, sonunda ehliyetime A2 ekletebilme mücadelem sonuçlanıyor:) Cumartesi günü de direksiyon sınavımı olmuşum ki ne mutlu bana. Ehliyetten sonra da sıra inşallah cici ve bir o kadar da vahşi motoruma kavuşmaya gelecek. Tabi gözümde büyüyen tek olay BABAMI NASIL İKNA EDEBİLECEĞİM...:)
çok tebrik ederim.. çoğu gitmiş azı kalmış demek isterdim ama.. :) esas koşturmaca şimdi başlıyor..
her türlü aynı konumdayız, ben de henüz aldım ehliyetimi.. giysi kısmı falan.. ama ben bisikletimi değiştirmeyeceğim.. :P
hayırlı olsun tekrar.. şu aile ikna klavuzundan bulursan bana da gönder lütfen.. :)8)
veritas
13.October.2008, 19:38
Valla bisiklet basbas bağırıyor artık "bırak beni artık rahatça öleyim" diye...:) Bir görseniz halini. Mecbur değişcek.
Babama gelinceeeee.... Şimdi düşünüyorum nasıl ikna ederim diye. Çünkü hep farklı kozlarla çıkıyor karşıma. Diyorum ki önce kaskı alıp getireyim eve odama koyayım. Eee bu da geldikçe görcek tabi. Sonra diyorum montu alayım iyisinden, bi daha gelsin görsün ki allah mont da alınmış.:)) Alıştıra alıştıra ama dimi. Artık bidahakine de inşallah motoru görür kapıda.
foreman
13.October.2008, 20:01
ehlıyetı peder beyden habersız mı alıyorsun...
yok eger haberı varsa motorsuz bı A2 nın ne ıse yarayacagını sanıyor...
bence rahat ol...
peder bey olaya hazırlıklı...
veritas
13.October.2008, 20:15
Habersiz olur mu canım, haberli. Hatta "baba kandırma sanatı" konusunda da değindim, kursun taksidini de kendi ödedi. :D Uzuuuuunnca bir süredir çabalarım devam ediyor. Yılmak yok! Hedef "raptor" ilerii!...
perioğlu
13.October.2008, 20:25
hayırlı olsun inşallah motorunuda biran önce alıp güle güle kullanırsın ha bu arada ehliyeti eline aldığın gün beni cepten ara adresimi vereyim perşembe günü kargoya verirsin 2tepsi baklava cumaya bana ulaşır bizim toplantılar cuma akşamları oluyorya ben götürürüm giderken arkadaşlardada seni arar daha detaylı hayırlı olsun deriz :p
veritas
13.October.2008, 21:04
Bak bu fikir güzel Muhti. Hatta sizin ustaya gideyim iki de dürüm sardırayım yanına.:D Canım benim ya, sen Samsun'a geldiğin gibi bu sefer ben gezdircem seni. Gerçi benim alacağım motor ufak diye sen hep bişilerden ettiğin gibi gene şikayet edip gıcıklığını yapmaya devam edersin o da ayrı sorun. Atarım valla motordan aşşa ona göre... Neyse ya sana bişekilde zarar verebilmek harika bir hayal ama ben şimdiden bu kadar hayale dalmayım. Hele o gün bi gelsin...
matemmatik
14.October.2008, 02:03
Arkadaşım sıralaman en doğru olanıdır bence. Allah en kısa zamanda motosiklet te nasip eder inşallah.
Aile kandırma işine gelince benim metodu denemeni isterim ama sizinkiler zaten hazırlıklıymış gibime geldi.
Ben ne mi yaptım? Önce motoru aldım sonra da aldım dedim :p
jashuaa
14.October.2008, 10:38
hayırlı olsun meryem. bence baba konusunda şunu yap ehliyetten sonra al motoru direk çık karşısına, ilk başta kızsa bile sonradan alışıyo, ben öyle yaptım :mrgreen::mrgreen:
okan
14.October.2008, 12:42
Sıralamanda bi hata var Meryem... ilk önce gelip SAM. MOT. DER 'e kayıt olman lazım..derneğimizin faaliyetlerine katılarak yavaş yavaş kendini trafiğe hazırlamalısın... babanı ikna konusuna gelince ben yardımcı olmaya çalışırım .. Babanla beraber gelirsiniz işyerime önce benim makineyle bi tur attırırız.. babanı bi rüzgardan sendeletiriz sonra zaten o havayla hayır cevabı vermesi çok zor...:mrgreen:oldu bitti maaşallah felan derken bi bakmışın motorcunun kapısındayız .. sana en pembesinden bi makine alıyoruz...:mrgreen:
aidikurt
14.October.2008, 14:13
hayırlı olsun sımdıden baba konusuna gelınce pekte stres yapma 3-4 gun baya bır sınırlenıp konusuyorlar ama 5 -6 gunde artık yelkenleri indiriyorlar.Ne yasamak istiyorsan bu hayaatta yaşa.Sonra cok pişman olursun.
RoS
14.October.2008, 15:17
hayırlı olsun hocam :)
veritas
14.October.2008, 19:18
Güzel dilekler için çok sağolun arkadaşlar.
Derneğe de gelicem zaten Okan Abi. Bi de Orhan Abi varmış onunla mutlaka tanışmam gerekiyor. Eminim beni kardeşi gibi sevecek. Hatta sen onunla görüştüğünde lütfen ama lütfen ne kadar tanışmak istediğimi dile getir olur mu? Havza'lı bi kardeşimiz dersin. 8)
PEMPE motorumda da ilk babamı gezdiricem. :mrgreen: Bu arada ben bir ayrıntıyı da öğrendim, zamanında benim sevgili babacığım da motor üstünden inmezmiiiişşş. yaaa...
dhnsyd
15.October.2008, 00:28
hayırlısı olsun...
Tayfun
16.October.2008, 00:06
Hişt pişt kız meryem kaşla göz arasında neler etmişsin sen öyle, boş bırakmaya gelmiyo hiç valla hemen motorcu oluyonuz :p şaka bir yana hayırlısı olsun bakalım, ehliyeti kurtardın motoruda aldın mı iş biter, baban konusunda endişe etme onu ben ikna ederim :p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.