PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bakkeyfine nikli motordaş geldi

bakkeyfine
15.October.2008, 23:41
sizler gibi bu m0otorculuğa gönül vermiş birisiyim.saygının olduğu yerde sevgiğnin de olduğu bir gerçektir.Motordaşlarımla dayanışma,yardımlaşma tecrübelerimi paylaşmaya varım.
Bendeniz;TV.Ynetmeni,baş kameraman,gazeteci yazar ,medya sektöründen emekliyim.iki direkli açık deniz yelkenlimle, denizciliğim,kawasaki kle 500 lede motor gezginciliğim ön plandalar.Aralık ayına kadar abük-didim de sonra ankara'dayım.
Foto safariciyim,araştırmacı ,belgeselciyim..Basın konsey ve gazeteciliğimize devam etmekteyim.Epey motor değiştirmişliğim vardır.vespa,cros yamaha,harley,535 virago yamaha,fjr 1200 yamaha,kawasaki kle 500,keewey .
Yeni kişiler ve yeni mekanları seviyorum.Sizleri seviyorum.
Motorcu artık serseri değildir.

kaanka
15.October.2008, 23:49
Aramıza hoş geldiniz....

foreman
15.October.2008, 23:50
dogan ağabey aramıza hosgeldınız...
velakın bu mesajı yazmakta cok gec kaldınız...
sız kı eskı bı uyesınız...
sanırım bunca ısınızın arasında bıze anca zaman ayırabıldınız...8)
tecrubelerınıze ıhtıyacımız olacak...
umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz...
tekrar hos geldınız...

Tayfun
15.October.2008, 23:54
sizler gibi bu m0otorculuğa gönül vermiş birisiyim.saygının olduğu yerde sevgiğnin de olduğu bir gerçektir.Motordaşlarımla dayanışma,yardımlaşma tecrübelerimi paylaşmaya varım.
Bendeniz;TV.Ynetmeni,baş kameraman,gazeteci yazar ,medya sektöründen emekliyim.iki direkli açık deniz yelkenlimle, denizciliğim,kawasaki kle 500 lede motor gezginciliğim ön plandalar.Aralık ayına kadar abük-didim de sonra ankara'dayım.
Foto safariciyim,araştırmacı ,belgeselciyim..Basın konsey ve gazeteciliğimize devam etmekteyim.Epey motor değiştirmişliğim vardır.vespa,cros yamaha,harley,535 virago yamaha,fjr 1200 yamaha,kawasaki kle 500,keewey .
Yeni kişiler ve yeni mekanları seviyorum.Sizleri seviyorum.
Motorcu artık serseri değildir.

Valla keyfine bakarken bizleri unutmuşsun abicim ya, sahip olduğun cevherleri bizimle paylaşmanı diliyoruz ve en kısa zamanda buluşmalarımıza bekliyoruz. 8)

mojo
16.October.2008, 00:28
sizinle tanışmak isteriz. bir vakit yaratırsanız seviniriz.

carvalho
16.October.2008, 08:54
Doğan ağabey, aramıza hoşgeldiniz.
En kısa zamanda sizinle tanışmak, tecrübelerinizden faydalanmak, anılarınızı keyifle dinlemek isteriz...

rakursi
16.October.2008, 09:07
sevgili doğan bey, en kısa sürede bir toplantımızda sizinle keyifli bir sohbet yapmak isteriz.
kimbilir ne çok anı vardır şimdi sizde, bu kadar ilgi alanı çok olunca,
ellerimi ovuşturuyorum doğrusu :p

dozer
16.October.2008, 10:26
Aramıza hoş geldiniz....

bozkurt
16.October.2008, 10:37
Doğan abi,
hoşgeldin safa geldin.Tecrübelerinden ve deneyimlerinden faydalanmak isteriz.
Tanışmak ve beraber sürmek dileğiyle.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.

tatar
16.October.2008, 11:20
hocam aramıza hosgeldın . virago 535'm var benım .sızde kullanmıssınız . bana ozellıklerını olumlu ya da olumsuz ozellıklerını anlatırsanız sevınırım .

tatar ( merter )
izmit / kocaeli rr

gençer
16.October.2008, 13:28
Doğan abicim ailemize hoşgeldin. sizin gibi değerleri aramızda görmek çok hoş. tanışmak umuduyla..

Lamort
16.October.2008, 13:56
Hoş geldiniz ...!:)

RoS
16.October.2008, 15:57
hoş geldiniz...

shopar
16.October.2008, 17:22
sizinle tanışmak ve hayat bırıkımlerınızı paylaşmak bızım için mutluluk olacaktır.
En kısa sürede aramızda görmek isteriz.Hoşgeldiniz

MAKAS
17.October.2008, 10:05
Hoşgeldiniz aramıza DOĞAN bey.İnanın bu kadar çok birikim ve hayat deneyimi olan
bi cevheri aramızda görmek büyük onur.Hele ki YELKENLİ nizin olması da emin olun başkalarının da ilgisini çekecektir (bizzat sevgilim bu konuyla ilgeliniyor) en yakın zamanda tanışmak ümidiyle tekrar aramıza hoşgeldiniz:D

bakkeyfine
20.October.2008, 14:50
Bu camianın sıcak insanları ,samimi ,candan aranıza kabul ettiğiniz için bir kez daha teşekkür ederim.Sizlerle paylaşacak,anlatacak çok anılar var tabii.Bir arda olmak büyük bir zevk olacaktır.İzmirden 35 kişilik bir ekibe dahil olarak bafa nın güneyinde efsane bir yer ''Kapılı'' köyüne gittik.Muhteşem doğasıyla ,tarihiyle super bir yerdi.Hanımla ben pansiyonda kaldık.sadece yatmaya uğradık.Çadırlar kuruldu,kavurmalar,sucuklar yendi,çaylar ,rakılar,şaraplar yudumlandı.Bendenizde apaçi reisi gibi oturmuş sohbet şovu yapıyordum.Kahkahalar sabah ışıklarını artık rahatsız ediyordu,zorla doğanın ilk ışıklarını söktürüp,uyandırıyorduk.Karadenizli çok seri konuşan bir insan ,soluk almak için ara verdeiğinde bile ya böyleyken boyla ya....dermiş...Bendenizde bir soluk alayım boylayken -boyla....sizleri seviyorum.Artık motorcu serseri değildir...

carvalho
20.October.2008, 15:00
Doğan ağabey, umarım sohbetinize biz de en kısa zamanda ortak oluruz...

bakkeyfine
20.October.2008, 15:10
tatar nikıli kardeşime(Merter)Yamaha virago 535 motoru sormuşssun;son derece zarif,heryeri kıromaj olması ,kuyumcu dükkanı gibi süper gösterişli bir makine.Hava soğutmalı olması,belirli bir kilometrede mutlaka mola vermek gerekir.Yoksa yağ özelliğini kaybeder.Bu bütün hava soğutmalı motorlar için geçerlidir.Virago çok kendini kanıtlamış bir motordur.Hala eski modelleri ayaktadır.iki pistonunu arka arkaya oluşu hava panellerinin öndeki ısınan hava arkadaki hava paneline çarpmaktadır.Aynı hizada oluşları da arka silindirin daha fazla hararet yapmasına neden oluyor.Dolaysıyla conta değişimleri arka silindir için gerekebiliyor.Telli klıngirik veya orjinal conta yerine aliminyum tabakların,kalınca olanından conta kestiriseniz birdaha problem yaşamazssın sanırım.Güzel bir dizayne sahip olup, her tür fiziki yapısı ne olursa olsun yakışır bir motordur.Sonradanda olsa geniş tabanlı ayaklık koy çok rahat edersin.(çin malı al tak)Sağlıklı süürüşler.

tatar
21.October.2008, 09:01
hocam cok tesekkur ederım . dedıgınız dogru . kullandıgım makınalar ıcınde mola verılmesı hatta mola surelerının uzun olması gereken bır makına. hatta vıtes aralıgı uzun bır makına .

tatar ( merter )
izmit / kocaeli

bakkeyfine
06.July.2011, 02:40
Mrb motordaşlar.Bir var bir yok hikaye gibi biri oldum doğrusu.İnsanın gölgesi küçükse kendi büyüktür.Bakmaya ,görmeye bağlı.Siz değerli üyelerimizi özledim desem yeridir.Bu güzide üye topluluğu burada olması sevindirici.Tekrar aranıza döneceğim.selamlar.Tekerinize taş değmesin.

falldown
06.July.2011, 11:53
Mrb motordaşlar.Bir var bir yok hikaye gibi biri oldum doğrusu.İnsanın gölgesi küçükse kendi büyüktür.Bakmaya ,görmeye bağlı.Siz değerli üyelerimizi özledim desem yeridir.Bu güzide üye topluluğu burada olması sevindirici.Tekrar aranıza döneceğim.selamlar.Tekerinize taş değmesin.

abi hoşgeldin tekrardan :cheesy: belliki 3 yıl aradan sonra dönmeniz bu forumdaki arkadaşlıkların ne denli sağlam olduğunun göstergesidir diye düşünüyorum.. keyifli sürüşler...

ağfndrdm
06.July.2011, 19:27

abi şöyle bi baktımda eksi enrtlerinize 3 yıl öncesine kadar dayanıyor .e tabi taktir edersinizki o zamandan bu zaman adminden başka kimse kalamdı .kötü birşeymi hayır ustatlardan sonra burda yeni bi nesil doğdu ve tam gaz devam ediyor tekrar hoşgeldiniz

cengizhan
13.July.2011, 22:09
merhaba arkadaşlar benim de bir sorum olacak bana bir arkadaş bu regal raptorun kalitesinden ve sorunsuz olmasından dolayı çinde polis motoru olarak kullanıldığını söyledi bunun gerçeklik payı varmı sizce adam ben gözümle gördüm diyor

bakkeyfine
23.July.2011, 03:44
motordaşlarım meraba ,güzel yürekli gardaşlarım. Meraba.Şu anda Didim Akbükteyim ve de diyorum ki.Bafa Gölünün güneyi Kapıkırı na ve oradanda hiçbir yerleşim yeri olmayan yalnız kalmış kırater gölü ne gitmeye varmısınız.kırater gölü Milasın batısında dır.Uydudan baktım fotoğraf çekmeye değer.Gölden sonrada Ören niye olmasın derim.Gidebilecekler yazılsın derim.Çadır keyfide özlenen bir gerçek.
Bakalım ne sesler çıkacak.hoşçakalın.

CELİL
25.July.2011, 09:32
bafa gölü ve çevresi tarih kokan bir yer keyifli bir gezi olur bence ama bana çok uzak bölgeden katılmak isteyen arkadaşlar olur işallah birde o gezi için seninki gibi enduro makinaya ihtiyaç var bizdekiler hep choper sana iyi geziler tekerin daima düz bassın 8)