Orijinalini görmek için tıklayınız : Lüzumsuz topiğe madalya vermiyorlar..!
arkon
18.October.2008, 12:06
Sevgili selçuğun "Yeni konu açılması " topiği maalesef birçok sitenin ortak konusu.
Bunla ilgili başka sitedeki yazım bazı arkadaşların tepkisine yol açsada genel olarak olumlu not almıştı, bakalım sizler ne düşüneceksiniz. :)
Lüzumsuz Topiğe Madalya vermiyorlar…!
Bir sitenin ana sayfası büyük bir mağazanın vitrini gibidir, güzel ve kupon ürünler en önde sergilenir, diğer ihtiyaç malzemeleri içerde her zamanki reyonda ve rafındadır, (kütüphanemiz) ihtiyaç sahipleri neyi nerde bulacaklarını bilirler.
Hepimiz doğal olarak bir yazımızı, resmimizi, anımızı veya bize ilginç gelen bir slayt' ı dostlarımızla paylaşmak isteriz, fakat eğitici, öğretici, kültürel ve sosyal forumlarla, kaza, başsağlığı ve duyuru niteliği taşıyan forumların güncel kalmaları gerekmektedir, lütfen bu özellikleri taşımayan topiklerinizin güncel kalması için ısrarcı olmayın, sadece gönderen değil izleyen arkadaşlarında bu tür topikleri okumaktan öteye gitmemesi için lüzumsuz cevaplar vermeyerek aynı hassasiyeti göstermeleri gerektiğini düşünüyorum.
Seviyeli ve istikrarlı bir platformun ömrü; vitrini, üye kalitesi ve kültürüyle eşit orandadır.
Burada olmaktan haz alıyorsanız buranın ömrünü uzatmaktanda aynı hazı almanız gerekir.
Sevgi ve Saygılarımla
Faruk Arın
MAKAS
18.October.2008, 13:51
FARUK bey"e tüm kalbimle katılıyorum.
Bu sitede gerçekten bu hassasiyette sahip,aşırılığa kaçmadan ölçülü (bazende küçükte olsa dozu kaçıranlar olsa da) bir şekilde bunun farkında olabilecek duyarlılıkta katılımcılar var.Kendi adıma bu güne kadar açılan topiklerin hiçbirini,yararsız,öylesine açılmış veya bize bir şeyler katmayacak derecede önemsiz,özellikle de burda var olmamızın tek noktası olan MOTOR sevgimizi köreltecek topiklere tanık olmadım.Bundan sonra da olacağını da düşünmüyorum.
Hatta ben bugüne kadar MOTOR hk.da teknik bilgi sayılabilecek bir çok şeyi topik açan KIVILCIM arkadaşımızdan öğrendim hepiniz gibi.Evet MOTOR dışında da bir çok topik açıldı.Ama söyler misiniz arkadaşlar? teröre kurban verdiğimiz 15 şehidimiz için hepimiz bir ağızdan lanet okumadık mı ? veya çok sevgili arkadaşlarımız MAJO ve RAKUZİnin evlilik yıldönümlerini açılan bu topiklerle kutlamadık mı? ben bile annem ameliyat olurken sizlerin desteğiyle,iyi dilekleriyle güç buldum.En son sevgili RIZA arkadaşımız sanat dolu bir duyuru yaptı,çoğumuz belki bu kurslara zevkle katılacağız.
Hiçbiri de bizim motor sevgimizi, motor hk.da ki düşüncelerimizi köreltmedi.Çünkü bizi diğer siteler den ayıran özellikler bunlar.Biz bu yüzden yeni katılan arkadaşlarımıza "AİLEMİZE HOŞGELDİNİZ " diyoruz.
Amacım burda SELÇUK arkadaşımızı eleştirmek değil,o kendi adına doğru olanı yaptı ve belki de rahatsızlık duyduğu bir konuyu dile getirdi.Buna sonsuz saygı duyuyorum.Ama isterdim ki açtığı bu uyarı niteliğinde ki topiği biz düşüncelerimizi dile getirmeden kapatmasın.Umarım açılan bu topikten de rahatsızlık duymaz:D
NOT: KIVILCIm bu aralar hiç görünmüyor arkadaşlar? Gücenmiş olmasın?
SEVGİLERİMLE!
( sadece demokratik bir sitede olduğumu bilerek düşüncelerimi nacizane sizlerle paylaştım amacım kırmak ve kırılmak değil.Hepinizi çok seviyorum.)
Lamort
18.October.2008, 14:17
Faruk Arın abimize katılmakla beraber foruma giren çıkan inanları tek tek inceldiğim yorumlara baktığım üyelikten önceki halim aklıma geldi. Bence burada bulunan arkadaşların hepsi kendi kişilklerini oturtmuş ve bi o kadarda hayatlarında belirli seviyeye ulaşmış insanlar olarak gördüm. Bu ve buna benzer sitelerde böyle uyarılar görmeyi normal karşılıyorumda böyle bir forumda bunu görmek düşündürdü acaba yanlış olan ne diye düşündüm bende yapmış olabilrmiyim diye kendimi yargıladım. Bence uyarıları özel mesajla çözülse uyarılsa böyle lüzumsuz topik açan kişiler daha verimli olur. Varmı aramızda derseniz bende göremedim lüzumsuz topik yeni katılmama rağmen bir çok şey örendim siteden öncelikle aile gibi olmanın verdiği güveni gibi gibi pek çok şey...
Umarım sorun yoktur Varsada bu kadar Abi abla varken çözümlenir. Birşey daha sizlerden ve sizin gibi iyi insanlardan örenecek çok şeyim var bunu kısıtlamayın lütfen :D :) kimsenin bu forumda üzülmesini ayrılmasını istemem üzülürüm yani kendinize iyi bakın umarım yanlış bir kelime kullanmamışımdır.
Saygılarımla..!
carvalho
18.October.2008, 16:19
Faruk abi, teşekkür ederim, aynı pencereden konuşuyoruz. Seni tenzih ederek birkaç kelam etmek istiyorum.
Konu ile ilgili yazdığım yazı büyük fontlara dikkat ederek bir kez daha okunursa konu daha net anlaşılacaktır.
Kızacak gücenecek durum yok, en azında bu yazının öyle bir etkisi yok, olmamalı. Eğer varsa yanlış anlaşılmıştır, birkaç kez daha okunmasını tavsiye ederim.
"Sevgili dostlar,
Bir konuyu dikkatinize sunmak istedim.
Hepimizin bildiği üzere sitemiz motosiklet ve ikiteker sitesi. Motosiklet ile ilgili bilgi paylaşımlarına bulunduğumuz, yaptığımız gezileri dostlarla paylaştığımız, teknik destek aldığımız, gerekli dozlarda da motosiklet dışındaki konularda hoşlukları paylaştığımız bir site. Çoğumuz da bu bilinçle sitemize sahip çıkıyoruz, eksik olmayın…
Bu bilinçle sitemize yeni konu açarken motosiklet ağırlıklı konu açmanızı rica ederim. Video paylaşım sitelerinde seyredip beğendiğiniz ve genel olarak link olarak açtığınız konular bizi ana amacımızdan biraz uzaklaştırıyor. Bunları tabii ki paylaşalım ancak dediğim gibi dozuna dikkat ederek. Yoğunluklu olarak görmek istediğimiz konular motosikletle ilgili konular çünkü.
Kural-kaide-yasak zihniyeti birbirimize olan samimiyetimize zarar verebileceği için ben karşılıklı anlayışla bu konuya hassasiyet göstereceğimize inanıyorum.
Ne kadar çok motosiklet ile ilgili bilgi paylaşımında bulunursak sitemizin kalitesi o oranda artacaktır.
Bu uyarı kimsenin şahsına yönelik değildir. Sadece biraz daha dikkat lütfen.
Sevgi ve saygılarımla…"
rüzgardede
18.October.2008, 17:20
Arkadaşlar; Burada her isteyenin istediğince topik açabileceği, ya da topiklere katılabileceği kadar Konu Başlığı var zaten. Bence önemli olan; bir konu için açılmış bir topiğin, verilen ilgisiz cevaplarla,topiği ve giderek konuyu başka içerikli konulara taşımamasına dikkat edilmesi. Yani; her konuya ilgili başlık altında topik açar ve ilgili cevaplar verirsek, herkes kendi aradığını kendi konusuna ait topikler içinde kolayca bulabilir ya da kendi bu konu başlıkları altında topik açabilir. Tüm arkadaşlar siteyi biraz detaylı inceler ve titizlik gösterirlerse bu sorun çözülür.
Site elitizmine katılmıyorum. Zira bir arkadaşımızın da belirttiği gibi, bu tür sitelerde kişiler zaten öğrenerek, kendini yetiştirir ve bir gün, genel kabul gören seçkinliğe ulaşır. (Kaldı ki o hamlıkta birisine, gerçekten ben de rastlamadım. Olsa da sağolsun yöneticilerimiz izin vermez laubaliliklere.).
Elit, bilgilerle donanımlı kişiler lokomotif görevi yapabilir ve de zaten yaparak bizi aydınlatıp bilgilendiriyorlar. Onlara sonsuz teşekkürler. Zira bu hobide her bilgi çok yararlı, hatta çoğu, hayati öneme sahip.
Ama elitizmi olmazsa olmaz bir koşul olarak gerekli görüyorsanız, üyeliği belli kurallara dayanan hatta belli testlerle belirlenen bir site kurmalısınız.. Sevgi ile kalın.
veritas
18.October.2008, 20:58
Sitede çok aktif bir üye olmamakla birlikte yazıları sürekli takip etmekteyim. Henüz motorsiklet sahibi olmamama rağmen burada çok önemli bilgiler edindim ve bu siteyi seviyorum. Ancak bir şey dikkatimi çekti. Burada bir çok kaza haberi okuyorum, geçenlerde de bir arkadaşın kaza haberinin ardından mail protestosu teklifinde bulundum ama herhangi bir ses çıkmadı. Bu kadar insanın bulunduğu bir yerde toplumsal sorunlara çözümler de üretilebilir diye düşünüyorum. Bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz?
aidikurt
19.October.2008, 00:45
Arkadaşlar sitede konu ne olursa olsun topik acmak serbesttir. Ama ara sıra bu konuda uyarı yapıyoruz cunku bazen cok fazla konu baslıgı acılıyor ve bızde takipte zorlanıyoruz..Bu yüzden aralıklarla bu konuda dıkkatı cekıp onune gecmeye calısıyoruz.
NOT: KIVILCIM abi ile bizim samimiyetimiz cok fazla.Boyle eften puften seylere bozulacak bir abimiz değil.Dolar Euro cok haraketli bu aralar oda ısten kafasını kaldıramıyor. :)
arkon
19.October.2008, 01:06
Arkadaşlar sitede konu ne olursa olsun topik acmak serbesttir.
Sevgili Alper,
Bir motosiklet sitesinde açılacak konular bellidir, belki sosyal içerikli konuarla fıkra veya biyografi konusundada yazılabilir ama , ana fikri dağıtan veya amaç dışı yazılan konularıla, hedef dışı yazılan konularlın lüzumsuzluğunu vurgulamak istedim.
arkon
19.October.2008, 01:16
Sitede çok aktif bir üye olmamakla birlikte yazıları sürekli takip etmekteyim. Henüz motorsiklet sahibi olmamama rağmen burada çok önemli bilgiler edindim ve bu siteyi seviyorum. Ancak bir şey dikkatimi çekti. Burada bir çok kaza haberi okuyorum, geçenlerde de bir arkadaşın kaza haberinin ardından mail protestosu teklifinde bulundum ama herhangi bir ses çıkmadı. Bu kadar insanın bulunduğu bir yerde toplumsal sorunlara çözümler de üretilebilir diye düşünüyorum. Bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz?
Sevgil Veritas,
Mail protestosu hiç bir işe yaramıyor maalesef.
Kazalarla ilgili bir çok protesto gösterisi yapıldı, mezarlık ziyareti ( ben yağmurun yoğun yağdığı bir anda ıslanarak kabristanda dua edip isyan etim ama nafile) yol kesip slogan atma, Anıtkabir ziyareti, bizi görün etkinliği vs. vs. hepsi boş.
Türkiyedeki kültür seviyesi yükselmedikçe bizim yükselmemizde zor.
carvalho
19.October.2008, 08:25
Sevgili Alper,
Bir motosiklet sitesinde açılacak konular bellidir, belki sosyal içerikli konuarla fıkra veya biyografi konusundada yazılabilir ama , ana fikri dağıtan veya amaç dışı yazılan konularıla, hedef dışı yazılan konularlın lüzumsuzluğunu vurgulamak istedim.
Katılıyorum...
wkemal
19.October.2008, 16:20
FARUK bey"e tüm kalbimle katılıyorum.
Bu sitede gerçekten bu hassasiyette sahip,aşırılığa kaçmadan ölçülü (bazende küçükte olsa dozu kaçıranlar olsa da) bir şekilde bunun farkında olabilecek duyarlılıkta katılımcılar var.Kendi adıma bu güne kadar açılan topiklerin hiçbirini,yararsız,öylesine açılmış veya bize bir şeyler katmayacak derecede önemsiz,özellikle de burda var olmamızın tek noktası olan MOTOR sevgimizi köreltecek topiklere tanık olmadım.Bundan sonra da olacağını da düşünmüyorum.
Hatta ben bugüne kadar MOTOR hk.da teknik bilgi sayılabilecek bir çok şeyi topik açan KIVILCIM arkadaşımızdan öğrendim hepiniz gibi.Evet MOTOR dışında da bir çok topik açıldı.Ama söyler misiniz arkadaşlar? teröre kurban verdiğimiz 15 şehidimiz için hepimiz bir ağızdan lanet okumadık mı ? veya çok sevgili arkadaşlarımız MAJO ve RAKUZİnin evlilik yıldönümlerini açılan bu topiklerle kutlamadık mı? ben bile annem ameliyat olurken sizlerin desteğiyle,iyi dilekleriyle güç buldum.En son sevgili RIZA arkadaşımız sanat dolu bir duyuru yaptı,çoğumuz belki bu kurslara zevkle katılacağız.
Hiçbiri de bizim motor sevgimizi, motor hk.da ki düşüncelerimizi köreltmedi.Çünkü bizi diğer siteler den ayıran özellikler bunlar.Biz bu yüzden yeni katılan arkadaşlarımıza "AİLEMİZE HOŞGELDİNİZ " diyoruz.
Amacım burda SELÇUK arkadaşımızı eleştirmek değil,o kendi adına doğru olanı yaptı ve belki de rahatsızlık duyduğu bir konuyu dile getirdi.Buna sonsuz saygı duyuyorum.Ama isterdim ki açtığı bu uyarı niteliğinde ki topiği biz düşüncelerimizi dile getirmeden kapatmasın.Umarım açılan bu topikten de rahatsızlık duymaz:D
NOT: KIVILCIm bu aralar hiç görünmüyor arkadaşlar? Gücenmiş olmasın?
SEVGİLERİMLE!
( sadece demokratik bir sitede olduğumu bilerek düşüncelerimi nacizane sizlerle paylaştım amacım kırmak ve kırılmak değil.Hepinizi çok seviyorum.)
anlaş hanıma sonuna kadar katılıyorum bizler zaten yaşını başını almış konuşmasını bilen insanlarız bu sitede bulunma amacımız motor eglence biraz olsun hayatın sitirezinden kurtulup sosyalleşmektir benim buraya üye olmamın en büyük sebeplerinden biri kvılcım abinin yazıları ve içten yardımcı olmasıdır
kıvılcım abinin o içten konulara ve bana yaklaşımı olmuştur gerek burda gerekse telefonla inanılmaz yardımları olmuş basit anlatım ve espirili kişiligi sayesinde artık ustalara nasıl konuşacagımı ve yolda kalmamayı ögrendim ama diyorsanız burası elit bir side olmazsa olmazlarımız vardır baştan bizi rüzgardedenin söyledigi gibi bir sınava tabi tutarsınz bizde yeri göre üye oluruz saygılar
not: kıvılcım abimizi istiyoruz
veritas
19.October.2008, 19:08
Protestolar konusunda size katılmıyorum sevgili arkan. Birincisinin sesi duyulmaz ikincisinin sesi duyulmaz ama bir diğerinin sesi mutlaka duyulur ve bir öğretmen olarak her zaman şu inanca sahip oldum; bir lamba geniş bir alanı aydınlatamayabilir ama bir çok insanın yaktığı mum çok daha geniş bir alanı aydınlatmaya yeter de artar bile. Sadece protesto mailleriyle içişleri bakanlığından tutun da genel kurmaya varıncaya kadar sesin duyurulması oldukça zor olan mevkilere ulaştık ve çözülemez dediğimiz sorunları çözdük. Bizler kendi alanımızda bilinçli insanlar olarak bunu başarabildik. Sizler de trafik konusunda bizlerden daha tecbübelisiniz. Aranızda güzel bir komisyon oluşturup çok güzel ve sonuçları görüldüğünde bir o kadar keyif verici olayların altına imzalarınızı atabilirsiniz. Site üyesi olarak ben kendi adıma elimden gelenin fazlasını yaparım ve arkadaşlarımın da kurallar, kazalar v.s. gibi konularda ne kadar hassas olduğunu biliyorum. Onlar da bu konuda duyarlı davranırlar.
rüzgardede
19.October.2008, 23:52
Protestolar konusunda size katılmıyorum sevgili arkan. Birincisinin sesi duyulmaz ikincisinin sesi duyulmaz ama bir diğerinin sesi mutlaka duyulur ve bir öğretmen olarak her zaman şu inanca sahip oldum; bir lamba geniş bir alanı aydınlatamayabilir ama bir çok insanın yaktığı mum çok daha geniş bir alanı aydınlatmaya yeter de artar bile. Sadece protesto mailleriyle içişleri bakanlığından tutun da genel kurmaya varıncaya kadar sesin duyurulması oldukça zor olan mevkilere ulaştık ve çözülemez dediğimiz sorunları çözdük. Bizler kendi alanımızda bilinçli insanlar olarak bunu başarabildik. Sizler de trafik konusunda bizlerden daha tecbübelisiniz. Aranızda güzel bir komisyon oluşturup çok güzel ve sonuçları görüldüğünde bir o kadar keyif verici olayların altına imzalarınızı atabilirsiniz. Site üyesi olarak ben kendi adıma elimden gelenin fazlasını yaparım ve arkadaşlarımın da kurallar, kazalar v.s. gibi konularda ne kadar hassas olduğunu biliyorum. Onlar da bu konuda duyarlı davranırlar.
Haklı oldukları halde (Demokratik) tepkisiz kalan toplumlar güdülmeye mahkum olurlar. Zira yönetenin doğasında hükmetme güdüsü vardır ve bunun sınırlarını yönetilenler belirler.
Aksi düşünülse, ya da öyle görünse de; haklı ve legal (Yasal zemine oturtulmuş) karşı duruşlar, yoğunlukları oranında ses bulurlar.
Modern demokrasilerde, bir tür otokontrolü sağlaması nedeniyle, yönetenleri kritize eden Sivil Toplum Örgütleri, sindirilmek yerine madden ve manen desteklenmekte ve demokrasinin en önemli unsurlarından sayılmaktadırlar.
Biz de ortak amaçlara sahip bir STÖ yüz. Öyle ise, bu amaçlar doğrultusunda (hele ki sorunlarımız yaşama hakkımıza kasteder hale gelmişse) gerekli uyarıları yapmak en doğal hakkımız daha öte görevimizdir.
Bu nedenle Veritas arkadaşımın cevabına ben de imzamı atıyorum. Sevgiler.
carvalho
20.October.2008, 09:39
WKemal Arkadaşım, önce siteye iyice bir adapte ol, kim kimdir ne ndeir iyice bir öğren, sitenin dinamiği nedir idrak et, gezilere katıl bizimle tanış, eleştiri yapacak kıvama geldikten sonra eleştiri yaparsın.
Kıvılcım abinin şifresi aktif, istediği zaman yazar.
Ha, senin özel bir muhabbetin olacaksa cep telefonu sitede mevcut, bulur buluşturur ararsın, ya da özel e-mail atarsın.
Bir de eklemeden edemeyeceğim, siteye günde 15 adet youtube linkli konu açılmasından rahatsız olan, bunu bana gerek özel mesajlarla gerek karşılıklı konuşmalarla dikte eden arkadaşların bu konu ile ilgili yorum yapmamaları da oldukça manidar... Türk toplumu olarak böyle yetiştirildik gerçi, aman uzak duralım!!!!
Faruk ağabey, Necati ağabey, "yeni konu açılması" başlıklı konuyu kilitlememin nedeni buydu işte. Daha dün üye olan, kim kimdir ne nedir bilmeyen kişilerin olayı bambaşka boyutlara çekmesi. Siz ağabeylerimi tamamen tenzih ediyorum.
Şifresi olan herkesin "yazma" olduğu kadar "yazmama" özgürlüğü de vardır. Bunu unutmayalım...
aidikurt
20.October.2008, 10:21
Sevgili Alper,
Abi bende katılıyorum dediklerine ama forumda aynı zamanda konu dısı dıye bır bolum var burda motosıklet dısında istedigin baslık acabılmek ıcın ama tabıkı benımde katıldıgım kısım dozajını kacırmadan. Zaten baktık dozaj kacıyor biz gerekeni yapıyoruz.
NOT: KIVILCIM abiyi istiyoruz demişsin iyide kıvılcım abinin bir yere gıttigı yokki. Geçende soylmesıtım ıslerı vardır.Yoksa samimiyetimiz belli boyle eften puften seylere takacak bır kısı değil.
MAKAS
20.October.2008, 11:40
Tüm yazılan yorumlardan şunu anlıyorum ki gerçekten demokratik bir sitedeyiz ve herkes düşündüklerini,tepkilerini rahatlıkla dile getiriyor .Böyle bir platformu bize sağladıkları için siz site kurucularına kendi adıma teşekkürediyorum.
Selçuk arkadaşıma katılıyorum.Kendisine bu konuyla ilgili sıkıntılarını dile getiren arkadaşların da ( özellikle benim gibi henüz 5 aydır siteye üye olmuş,belki de en eski üyeler kadar benimseyip güzel dostluklar kurmuş biri olarak, algılama ve olayları değerlendirme konusunda IQ larında bir problem olmadıklarını düşünüyorum) ki bunun için sanırım bu süre yeterli,burda bizimle bu konuyu tartışmalarını ve bu tür bir üslubu haketmeyecek ölçüde (SELÇUK arkadaşımı tenzih ediyorum) bir yorum karşısında nasıl bir tavır alınması gerektiği konusunda düşüncelerini öğrenmek isterdim.
Anladığım kadarıyla siteye yeni üye olanların öncelikle hiç bir görüş beyan etmeden,olaylar hk.da bir öngörüsü olsa dahi susup,kim kimdir? nedir? gibi sorulara cevap bulduktan sonra katılımcı olmaları ve görüşlerinin anca öyle kabul bulundurmaları şartı öngörülüyor.
Haklısınız! şu andan itibaren yazdıklarım bu konunun ama noktasından sapıyor.Ama isterdim ki SELÇUK arkadaşımız yaptığı uyarılarda kullandığı üslubun da biraz daha seçicilik göstersin.
Unutulmamalıdır ki bu sitede bizden öncekiler olduğu gibi bizden sonrakiler de olacak.Kişiler çok şey katar veya götürür.Ve bunun KALİTE sinı de her zaman katılımcılar arttırır veya geriye çeker.Ben veya başkası hiç farketnez yeter ki SAYGI yı ve SEVGİ yi elden bırakmayalım.
NOT:KIVILCIM la bende günaşırı görüşüyorum gerek telle gerekse maille.Belki bunu söylediğim için bana kızacak ama ne yazık ki şartlar bunu gerektirdi.KIVILCIM ne euro ne de dalar la meşgul arkadaşlar! ne yazık ki o bu durumdan oldukça incinmiş ve uzun süre sitede yazmamak konusunda kararlı.
carvalho
20.October.2008, 11:55
Sevgili Anlaş, daha önceki yazdığım aşağıdaki şu yazıyı birkaç kez daha oku istersen, hangi bölümünden rahatsızlık duydun, ya da bir başkası rahatsızlık duydu, beni de bilgilendirirsen sevinirim...
Sizin bütün yorumlarınız bu yazı üzerine geldi.
Belki ben birşeyleri atlıyorumdur, kimbilir???
Zaten sezon bitince motor sitelerinde muhakkak bir polemik çıkar. Her sene olduğu gibi bu sene de çok gecikmedik. Sırf polemik olmasın diye bir önceki konuyu kilitlemiştim ama Faruk abi konu açmış tartışılsın diye, bu konuyu kilitleyemezdim...
Keşke açılmasaydı...
Sevgili dostlar,
Bir konuyu dikkatinize sunmak istedim.
Hepimizin bildiği üzere sitemiz motosiklet ve ikiteker sitesi. Motosiklet ile ilgili bilgi paylaşımlarına bulunduğumuz, yaptığımız gezileri dostlarla paylaştığımız, teknik destek aldığımız, gerekli dozlarda da motosiklet dışındaki konularda hoşlukları paylaştığımız bir site. Çoğumuz da bu bilinçle sitemize sahip çıkıyoruz, eksik olmayın…
Bu bilinçle sitemize yeni konu açarken motosiklet ağırlıklı konu açmanızı rica ederim. Video paylaşım sitelerinde seyredip beğendiğiniz ve genel olarak link olarak açtığınız konular bizi ana amacımızdan biraz uzaklaştırıyor. Bunları tabii ki paylaşalım ancak dediğim gibi dozuna dikkat ederek. Yoğunluklu olarak görmek istediğimiz konular motosikletle ilgili konular çünkü.
Kural-kaide-yasak zihniyeti birbirimize olan samimiyetimize zarar verebileceği için ben karşılıklı anlayışla bu konuya hassasiyet göstereceğimize inanıyorum.
Ne kadar çok motosiklet ile ilgili bilgi paylaşımında bulunursak sitemizin kalitesi o oranda artacaktır.
Bu uyarı kimsenin şahsına yönelik değildir. Sadece biraz daha dikkat lütfen.
Sevgi ve saygılarımla…"
MAKAS
20.October.2008, 12:31
SEVGİLİ SELÇUK!
İnan amacım ne huzursuzluk yaratmak,ne de söylediğin gibi geçen yıllarda ki gibi bir polemik ambiansı oluşturmak.(hoş neden aynı polamık ortamı her sene yaşanıyor onu da anlamış değilim?)
Rahatsızlığımı daha önce dile getirdim.Gereksiz düzeyde sayılabilecek,bizi hedefimizden şaşırtacak bir topik açılmadığını düşünüyorum.Açılan topiklerin de sosyal içerikli, eğlendirici ve eğitici düzeyde olduklarını söyledim.Ayrıca tekrar okursan parantez içinde (ARADA BİRAZ ABARTANLAR OLSA DA )ibaresi var.
Ama bugün ki rahatsızlığım tamamen senin kullandığın üsluba yönelikti.Tepkini özellikle yeni katılımcı sayılabilecek arkadaşlarımıza (bunlar içinde ARKON bey de olsa dahi onu tenzih etmişsin sanırım yaşına hürmeten veya az da olsa senin düşüncelerine hitapeden bir dil kullandığı için.Kendisine bende sonsuz saygı duyuyorum.) Onları kaybetmemek ve düşüncelerine saygı duymak adına daha hoş bir dil kullanabilmeni umutederdim. kaldı ki bu söylemden ben de payıma düşeni aldım :) en azından bu gayreti göstermiş olduğunu hissedecek algılamadayım.
Son olarak yineliyorum ki burda amacım ne kimseye USUL ERKAN öğretmek ki haddim değil sadece birbirimizi kırıp incitmeden yanlış anlamaları önlemek ve ortak bir paydada buluşmak.
SEVGİ VE SAYGILARIMLA!
HONEY
20.October.2008, 13:19
Sevgili dostlar ne oluyor sakin olun lütfen sanal ortamda yazışmak ile yüzyüze görüşüp tartışmak arasında dağlar kadar fark var
bence en kısa sürede toplanıp çaylarımız kahvemizi içerek konuşalım
aidikurt
20.October.2008, 15:28
Arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmayalım gene bır bulusmada caylarımızı yudumlayıp tatlılarımzı yerken yuzyuze konusuruz bazı konular yuzyuze gorusulur yazarak olmuyor.Herkes fıkır ve yorumda bulunmus herkes kendıne gore haklı.O yüzden karslılıklı yuzyuze muhabbet en ıyısı.
YANLIŞ ANLAŞILMALARA SEBEBİYET VERMEMEK İÇİN BAŞLIK KİLİTLENMİŞTİR.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.